EliMiNaToR Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 hips don't lie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonW800i/R1BC Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Depeche Mode-Precious, epikairo logo tis methavrianis synavlias! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 white horse - wonderland avenue!!! ahoy rulez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Προσευχομαι - Δεσποινα Βανδη!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Eγώ στο νέο μου κινητό έχω το αμανέ Βανδή-Μαζωνάκηs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Ήμουν άγγελος του Τσάρλι, γιατί βαριέμαι να αλλάξω. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Έχω διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε φίλο-η μου... βαριέμαι να τα γράψω:p Για όλους τους άλλους - το ξέρω είμαι ψωνάρα - έχω βάλει δικά μου mp3. Απήυδησα που δεν έβρισκα τα mp3 που ήθελα κι άρχισα να τα φτιάχνω μόνη μου:p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Τώρα κόλλησα με το «Mas Que Nada», πολύ φρέσκο και άκρως καλοκαιρινό, ενώ για την κοπέλα μου έχω το ρεφρέν του «Μόνο για Σένα». Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Όσοι είναι οπαδοί του ecw θα το ξέρουν: Sandman Theme(οχι το enter sandman) έτσι,για να τρομάζουν όσοι το ακούνε :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Για κλήσεις: Red-Red Wine, Inspector Gadget, Knight Rider και για sms Θου-Βου :cool: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glompos21 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 1)Tiesto Love Comes Agian 2)Gelia 3)Molrtal kombat 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superdriver_2006 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Έχω διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε φίλο-η μου... βαριέμαι να τα γράψω:p Και εγώ μαζί σου...Αλλα εγώ δεν είναι οτι βαριέμαι να τα γράψω, αλλά όταν χτυπάει να ξέρω απο πριν ποιός είναι χωρίς να το δω!Φαίνεται περίεργο?Που να ακούσεις ότι πλέον ξέρω 100 διαφορετικές μελωδίες σε ποιον χτυπάει!Ψώνιο?Φοβάμαι όμως να αλλάξω κινητό!Ποιος τα ξαναρυθμίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 bob sinclar -world hold on !!!!! to pio oraio kommataki ton teleutaio kairo !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superdriver_2006 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Για τα μηνύματα κλασικά το chicoulata!:) :) :) :) :) :) για υπενθυμίσεις white horse :tease: :tease: :tease: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Για ηχο κλησης εχω το Candy Shop απο 50-CENT...Στο αμορε εχω το Σειρηνες στο Αιγαιο....Στην αδελφη μου τον Εξορκιστη,στη μανα μου ενα τσιφτετελι και στους συναδελφους μου το MASAI γιατι με αυτους θελω να βρισκομαι οταν παταω το ποδι μου στο μαγαζι...χε,χε... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 NUMB-ENCORE LINKIN PARK ;) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superdriver_2006 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Βρήκα ήχο κλήσης που να ακούγεται ξυριστική μηχανή!!!!!:lol: :lol: Έχει φάση να του βάζεις στου άλλου το αυτί και να νομίζει πως τον κουρεύουν!:wacko: :confused: Είναι η τελευταία λέξη στη μόδα των ringtones!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Για ηχο κλησης εχω το Κι αν με βρεις του Notis :D Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Phantom Planet-California απο τη σειρα O.C. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 supermode-tell me why Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 TV Theme - Saber Rider and the star sheriffs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Nelly Furtado - Maneater Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 "Γενέθλια"-σε live έκδοση του Μακρόπουλου και το "Όλα ή τπτ" του Χατζηγιάννη Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Απ'τα καλύτερα riff της metal....Οpeth-Bleak Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 tora exo to tromero tornero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts