DeadAngeL Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 shakira-tortura,******zou-number1 se mp3 kai oi 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Εγώ έχω από την Χρύσπα το μου κάνει πλάκα ο Θεός. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Εγω εχω το call on me - Eric Prydz σε mp3 βεβαια ! και για τα μυνηματα το Μη ρωτας το γιατι - Πανος Κιαμος(το εχω κοψει και αρχζει κατ'ευθειαν να λεει Μη ρωτας το γιατι κτλ!) ! Κορυφαιος ο ηχος για μυνηματα ! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geohack Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 David Guetta feat. JD Davis - The World is Mine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 old phone κλασικό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genia_81 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Έχω: left outside alone-anastazia, 2 του Βέγγου και το Transylvania- (μαλλον απο iron maiden) έχω έχω.. Γειάάά σααας!! :rotfl: Παράθεση Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Εγώ έχω από την Χρύσπα το μου κάνει πλάκα ο Θεός. Τώρα που το θυμήθηκα γνωρίζει κανείς που υπάρχουν οι αποκαλυπτικές φωτό της Χρύσπα(ς)? :p ΥΓ: ringtone έχω tatu-all about us Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 τωρα χτυπαει χατζηγιαννης "δεν φευγωωωω"απο την σειρα στον αλφα Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Περισσότερο καινούρια ελληνικά εχω και κάποια ξενα. Συνήθως βάζω το αγαπημένο μου ως γενικό ήχο κλήσης και στο κάθε άτομο βάζω κάτι που να κολλάει με το χαρακτήρα του ή με κάτι που εγώ το έχω συνδέσει ωστε να μπορώ να ανναγνωρίζω και να θυμάμαι ποιός παίρνει! Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Αυτή την στιγμή χτυπά με Depeche Mode - Precious Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 εγω αυτη τη βδομαδα εχω βαλει το daddy cool απο τους boney-m Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Ως βασικό ήχο κλήσης τη μουσική από το popeye (Ποπάυ ο ναύτης!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 εχω σε μορφη mp3 το ρεφρεν του τραγουδιου <<η αυτοκαταστοφη σου>> του Πλουταρχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 You Raise Me Up - Westlife. To κατεβασα καταλαθος απο το OrangeWorld (σαν το Ελληνικο Vodafone Live) για £3.50! Αααα! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 εγω εχω βαλει to shamur-let the music play. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Ελενα Παπαρζου - Mambo ! Mp3 το ρεφρεν μονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Το εο,εο (Μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε) της Μερκουρη σε mp3 Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fair_lady Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 MP3 Madonna Hung Up. Just Perfect !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 to theme tou Loufa kai parallagi (to 2) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 τωρα χτυπαει χατζηγιαννης "δεν φευγωωωω"απο την σειρα στον αλφα . . . θα μείνω όλη νύχτα στη πόρτα σου. . . γι αυτό θελω να αγοράσω κινητό με mp3 γαμώτο!!! το αγαπημένο μου ειναι αυτο!!! προς το παρόν εχω το calabria και για μήνυμα εχω ένα σφύριγμα. Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 MP3 Madonna Hung Up. Just Perfect !!! Hung Up κι εγω,οχι απλα τελειο. :D Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Τους Χαρταετούς του Μίκη Θεοδωράκη :) υπέροχο απλά! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 "Οι άγγελοι του Τσάρλυ" από την τηλεοπτική σειρά στο "παρά 5" ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 εγω εχω"μεινε λιγο στη γραμμη" Α.ρεμος! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Λογο των ημερων, εβαλα το last christmas! :) αλλα τις υπολοιπες μερες αλλαζω συχνα δεν εχω καποιο συγκεκριμενο! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts