gregorisvas Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αλλαξα...Σταθερος βλεπετε.. :p .So...Στο P900 χτυπαει Parazaar-Sergio Del Rio σε mp3 ενω στο X70 χτυπαει το Gucci vs. Masai(δεν μ'αρεσει αλλα δεν μπορω κ' να βρω καποιο αξιολογο :( ).Ψαχνω σε mid το Parazaar...PLEASE εαν το εχει καποιος ας μου στειλει ενα pm... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Εχω ελληνικές και ξένες επιτυχίες της τελευταίες χρονιάς... Ενδεικτικά : αλεξίου - φίλοι, βανδή - come along now, σάκης - shake it, ruslana - wild dances, usher -yeah, jamelia - superstar, fame story - μίλα μου(στο μωρό μου..) gucci των masai, sientelo - speedy, σήκωσε το, maya - maya, και θα βάλω και το traffic του dj tiesto!!!!! όλα αυτά πάντα σε μορφή .mid!!! (για όσους ζηλεψαν μπορούν να τα κατεβάσουν από το briefcase που βρίσκεται στην υπογραφή μου!!!!) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Boss Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Τhis week: Usher-yeah.mp3 Παράθεση http://www.langkawi.dk/u242.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Αντε να το ξανασηκώσουμε το θέμα!! Εβαλα τώρα τελευταία απο το Ρεμπέτικο του Ξαρχάκου την εισαγωγή απο το "Ελα απόψε στου Θωμά" και όταν με καλέι το μωρό μου Τερζής και "Αγάπη μου όλα καλά δεν ζητάω πολλά"!! Εσείς ακόμα τον ίδιο έχετε?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Εγω αυτην την στιγμη εχω το Nothing To Loose των KISS απο το MTV Unpluged οπου ητανε οι KISS μαζι με τον αρχικο κιθαριστα και τον αρχικο ντραμερ! Αλλα το εχω αρκετο καιρο τωρα και το σκευτομαι για πιο τραγουδι να βαλω τωρα EDIT: Δεν μπορει καπιος Mod να προσθεσει στο poll την επιλογη "Παλια και αγαπημενα τραγουδια" Ολο κατι τραγουδια απο 1965- 2000 εχω στο κινιτο μου. Σπανια κανα πιο καινουργιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Εγω αυτην την στιγμη εχω το Nothing To Loose των KISS απο το MTV Unpluged οπου ητανε οι KISS μαζι με τον αρχικο κιθαριστα και τον αρχικο ντραμερ! Αλλα το εχω αρκετο καιρο τωρα και το σκευτομαι για πιο τραγουδι να βαλω τωρα EDIT: Δεν μπορει καπιος Mod να προσθεσει στο poll την επιλογη "Παλια και αγαπημενα τραγουδια" Ολο κατι τραγουδια απο 1965- 2000 εχω στο κινιτο μου. Σπανια κανα πιο καινουργιο... Συμφωνώ και εγώ ότι πρέπει να μπεί και μία επιλογή "Παλιά και αγαπημένα"!! :O Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Solar Factor - Urban Shakedown (G&M Project Remix) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Κι όλο εσένα θέλω μόνο για κανενα δε σηκώνω τώρα πια το ακουστικό κλπ αλλά σε εκτέλεση του συνθέτη (Αντώνης Μιτζέλος). Απλα, εξαιρετικό. :) Μήπως θα μπορούσαμε να γραφουμε και τον ήχο μηνυματων που προτιμούμε ή είναι εκτός θέματος? Να πάρουμε και καμμιά ιδέα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 PlaceBo - Every me and every you.mp3 Ήχο κλήσης για όλους ! μετά σε όσους φίλους μου τηλεφωνούν συχνά έχω ξεχωριστό π.χ στο κολλητό μ το Safri Duo - played alive mp3 στον ένα και στον άλλο – Red hot Chili Papers – Can’t Stop .mp3 και πάει λέγοντας …και σε μια ψυχή πολύ μακριά :love: το Καζούλης Βασίλης - Κάτι να γυαλίζει.mp3 Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 A new Hope απο το Star Wars και τον ηχο απο τα Sisco Ip τηλεφωνα που ακουγετε στο 24 :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Chakachas - Jungle Fever :music: Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 (edited) Synhthos vazo ringtones os hxoys klhshs. Edited January 27, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Αnother way σαν βασικο Μετα βαση ατομων εχω τους εξης: BAD BOYS - ΒΟΒ ΜΑRLΕΥ PART TIME LOVER - S.WONDER SINCE YOU'VE BEEN GONE - K.CLARKSSON SURFING USA STAY THE NIGHT - CHICAGO K.LITTLE - TURN ME ON Και για σου-μου-σου(Κοινως sms) εχω ενα του Bεγγου (ΘΕΟΣ) που λεει "ζητω η τρελα" και "μην ειδατε τον Παναη"... :p :up: Και ενα του Παπαγιαννοπουλου (ΘΕΟΣ) που λεει "Που βοσκεις βρε;Δεν ακους που σου φωναζω;Ε;Ξελαριγγιαστικα!" :p :up: (Αχ ρε αθανατε παλιε και συναμα καλε Ελληνικε κινηματογραφε με τα "ιερα τερατα" σου... ;) ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Ως γενικό ήχο κλήσης έχω το Naked από Dj Raw, για ήχο μηνυμάτων μια ατάκα από το GTA Vice City που λέει "Ok ok man, I get the message", και διάφορους άλλους ανάλογα με το ποιος καλεί (στην κοπέλα μου πχ έχω βάλει την Πιτσιρίκα του Ματθαίου Γιαννούλη). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Ως γενικό ήχο κλήσης έχω το Naked από Dj Raw, για ήχο μηνυμάτων μια ατάκα από το GTA Vice City που λέει "Ok ok man, I get the message", και διάφορους άλλους ανάλογα με το ποιος καλεί (στην κοπέλα μου πχ έχω βάλει την Πιτσιρίκα του Ματθαίου Γιαννούλη). Αν θελεις μπορεις να μου στειλεις τον ηχο που εχεις για μηνυμα εδω; gjimmys@mailbox.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasei Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 για ηχο κλησης εχω ενα απο ηχογραφηση γυφτου πλανοδιου που λεει: καρεεεκλες τραπεεεζια μαντεμεενιαααα μπαμπουυυ ελα παρεε παρεε μιλαμε για τρελο θεαμα σε χορους με κοσμο :nuke: και για σμσ εχω ηχο απο τοξο που καρφωνετε στο στοχο Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/kasei/30397/427144/0/kasei01.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 εχω το simpsons theme.mp3 οταν με καλουν απο την οικογενεια και το happy tree friends theme.mp3 οταν με παιρνουν οι φιλοι μου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Εγω εχω το old phone σαν βασικο. Μετα το crazy frog για φιλους και αλλα διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Αν θελεις μπορεις να μου στειλεις τον ηχο που εχεις για μηνυμα εδω; gjimmys@mailbox.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D Είσαι έτοιμος (επειδή δεν ήξερα αν τον θέλεις σε wav ή mp3, στον έστειλα και στα 2 φορμά, μιας και τα είχα). ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 happy tree friends theme.mp3 οταν με παιρνουν οι φιλοι μου :) αν σου είναι εύκολο... :D thanks! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Τον default του Μ65. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Μετά απο μήνες που ήταν ανενεργό το θέμα πάλι εδώ όλοι!! Το μεσημέρι το είδα και είπα να ξαναγράψω και βλέπω οτι και εσεις κάνατε το ίδιο!! Γιατί οι ήχοι αλλάζουν!! Οι πιό πολλοί διαβάζω ότι επιλέγετε κομμάτια απο τον διεθνή χώρο!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 εγω συνηθως εχω Clocks απο Coldplay σε mp3 μορφη... κ οταν θελω να ακουω το κινητο σε θορυβωδη περιβαλλοντα βαζω αυτον τον 'ενοχλητικο βατραχο" με το μηχανακι! :lol: Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Linkin Park - Numb στο Sx1 Απλό ντριν - ντριν στο Panasonic GD76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter_bridge Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 requiem for a dream... Παράθεση ...no one can find me... ...here in my soul... ...kicking and screaming... ...out of control... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts