DemetreKre Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Άλλαξα κι εγώ εχθες απο πολλά χρονια που είχα Τώρα έβαλα (για καλοκαιρινό μάλλον) The Dictator - Theme song - Aladeen Mother****ers για iPhone από το 0:08 έως τα υπόλοιπα 40" να ολοκληρωθούν Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Εγώ αρχικά είχα τον κλασσικό ήχο κλήσης Sony Ericsson στο παλιο μου κινητό πιο μετά έβαλα το Xperia το οποίο ειναι το ίδιο και τώρα έχω αυτό: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 (edited) Αυτόν που έχω τον τελευταίο καιρό, για τους ανυποψίαστους ακούγεται σαν ένας κοινός ήχος τηλεφώνου, :whistle: για τους μυημένους :wink::p Edited December 10, 2012 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Αγαπημένο τραγούδι απο αγαπημένη ταινία πως να μην το έχω και ήχο κλήσης;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 το ρεφρέν του.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Είχα για μήνες το opening theme του :love: αλλά το άλλαξα πριν μια εβδομάδα και έβαλα Mr Brightside αλλά λέω να βάλω από Imagine Dragons! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Το τραγούδι της νέας διαφήμισης της Stolichnaya...απο το 00:30 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Maceo Plex - Aint That Love Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 τα πρωτα 30 δευτερολεπτα Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Don Omar - Dale Don Dale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Saber Rider Metal Intro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 για να ειμαι και μεσα στο πνευμα των ημερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Saber Rider Metal Intro Aδερφέ αυτόν ακριβώς τον ήχο κλήσης είχα και γω πριν αρκετά χρόνια(6 νομίζω)..απλά τα σπάει! Τώρα βέβαια έχω κάτι πιο mainstream... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Θυμήθηκα το Resurection -PPK Εποχές.. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Μακραν ο αγαπημενος μου ηχος κλησης σε ολες τις συσκευες μου Basto - Again and Again (Official Music Video) [HD] Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Εγώ χθες έβαλα από Arctic Monkeys Do I Wanna Know :happy: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pappous_Vatraxos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εδώ και λίγες μέρες αυτό: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Απ' την αρχη του καλοκαιριου σχεδον! http://www.youtube.com/watch?v=0gohV0oX8HM Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 αυτό! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguars Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 :lol: :shock: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αυτή την περίοδο (αφού κυρίως έβαζα το Nokia Tune) έχω επιλέξει το Born Slippy των Underworld. Είναι πολύ καλό σαν ήχος κλήσης (και γενικότερα σαν κομμάτι βέβαια) Εγώ χθες έβαλα από Arctic Monkeys Do I Wanna Know :happy: Πολύ ωραίο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts