Nantia Δημοσιεύτηκε October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2003 Σαν ήχο κλήσης έχω τον ύμνο της ομάδας μου ( δεν τη λέω για να μη με κράξετε!) και το lord of the rings. Για τα μηνύματα τον Τσαλίκη ή όποιο τραγούδι είναι In ελληνικό ή ξένο :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ σαν γενικό ήχο κλήσης το bring me to life.Σαν ήχο στα μηνύματα έχω το πιάσε με της ευρυδίκης :music: σε wav αρχείο και επίσης για τους συνεργάτες μου χρησιμοποιώ το δεν χρωστάω σε κανέναν από όναρ και για τους κολλητούς μου την μπαλάντα του νερού της θάλασσας από όναρ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Afto to kairo exw kollisei me to Mikro - H seira sou kai to Lotr :) Polles mmf melwdies sto briefcase mou gia opoion endiaferete! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 τελευταια σουξε ελληνικά και ξένα σε μεγάλη ποικιλία για να αλλάζω συχνά (γιατί εγώ βαριέμαι και τη ζωή μου) :) αν και στο ngage περνάς στη τελική όποιο κλιπ απο μπ3 και έχεις ότι πιο φρέσκο να χτυπάει ! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Εγώ έχω σαν ήχο κλήσης το E-People - We loved! Απίστευτο κομμάτι απο το Super Paradise! Για τα μηνύματα το Madan!!! :music: :music: :music: :music: :music: Όλα σε .wav φυσικά! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 :( το έχω συνεχώς αθόρυβο. Έχω ένα ΜΕ45 και με τέτοιες μελωδίες ντρέπομε να το έχω να κτυπά.... Σαν παιδικό παιχνίδι είναι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 το madan κ' το bring me to life είναι καλά σα μελωδίες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia το madan κ' το bring me to life είναι καλά σα μελωδίες??? Το madan είναι απίστευτο!!! :up: Το έχω κάνει μόνος μου, γι'αυτό! :innocent: Είμαι σίγουρος πως το θέλεις! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dimitris79 Το old phone :cool: Vertigo και δε με βλέπω να το αλλάζω για πολύυυ καιρό. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Βασικό την Αθλητική Κυριακή. Σε διάφορα groups έχω τον ύμνο του Θρύλου, το Benny Hill, το Stan του Eminem και το Blue των Eiffel 65. Ποικιλία... Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την johner Εγώ έχω σαν ήχο κλήσης το E-People - We loved! Απίστευτο κομμάτι απο το Super Paradise! Για τα μηνύματα το Madan!!! :music: :music: :music: :music: :music: Όλα σε .wav φυσικά! :happy: Mporeis na dwseis kapoio link gia na ta testarw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Από hits έχω: 1. Βeyonce--> crazy in love 2. R.Martin--> jaleo 3. Sertab--> everyway that i can(MΑΠΑ) 4. ΖΗΝΑ--> είμαι καλά 5. ΚΟΚΚΙΝΟΥ--> sorry αλλά δεν τα χρησιμοποιώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Mporeis na dwseis kapoio link gia na ta testarw? Για να γουστάρουμε όλοι κατεβάστε τα! :) E-People - We loved Salif Keita - Madan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_KARA Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Ύμνος της ΑΕΚΑΡΑΣ για μένα!!! Παράθεση ANTONISSS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 ego tin tainia fantasias :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annability Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Nirvana-come as u r Παράθεση f*** u i won't do what u say Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ANTONIS_KARA Ύμνος της ΑΕΚΑΡΑΣ για μένα!!! Να η ΟΜΑΔΑΡΑ που δε σας έλεγα μήπως με κράζατε!! Ύμνος της ΑΕΚ κ' για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia Να η ΟΜΑΔΑΡΑ που δε σας έλεγα μήπως με κράζατε!! Ύμνος της ΑΕΚ κ' για μένα Εσύ τελικά θα πας πολύυυ ψηλά κάποια μέρα... :) Εύγε... :D Αεκάρα Rulzzz... :) P.S. Για ήχους κλήσης έχω σχεδόν ότι ακούγεται απο χορευτικά κομμάτια όλα σε wav, και τα έχω αναθέσει σε σημαντικά contacts στον κατάλογο του P800: Darude - Music Dj Quicksilver - Equivoxx Mike Oldfield - Tubular Bells Paul Oakenfold - Ready Steady Go Paul Van Dyk - Motorola Music :p Quench - Dreams Safri Duo - Played Alive Autofank - Someday Clubheads - Summerjam 2003 SNAP vs Motivo - The Power (Of Bhangra 2003) Για SMS : Taxydromosssss Για Email: New Email has been received Για MMS: Multimedia Message Received E... αυτά... :o :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Μythozz φίλε μου δε μου τα ΄πες αυτα ;) ..!!! Πολύ χαίρομαι. Τo summer jam είναι καλό? Κάτι άσχετο με μελωδία, άκου από Paul Oakenfold το remix του "requiem for a dream". Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω moderator :D ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Δονηση owns me... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia Μythozz φίλε μου δε μου τα ΄πες αυτα ;) ..!!! Πολύ χαίρομαι. Τo summer jam είναι καλό? Κάτι άσχετο με μελωδία, άκου από Paul Oakenfold το remix του "requiem for a dream". Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω moderator :D ! Κοίτα δεν υπήρχε περίπτωση... ήμουν σίγουρος οτι είχες προοπτικές... Αποδείχθηκε περίτρανα... :lol: The Underdog Project - Summer Jam (Klubbheads RMX) λέγεται το κομμάτι σίγουρα το έχεις ακούσει. Απλά αυτή είναι η γρήγορη εκτέλεση. ;) P.S. Καλό "στομάχι" και βύσμα χρειάζεσαι για Mod... Το δεύτερο το έχεις... :p Α καλο... μου δίνω μια προειδοποίηση για το off topic.... :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Προς το παρών έχω σε πολυφωνικές μελωδίες εννοείται το Μασαι και το Τατυ - All the things she said! Έχω σαν εξτρα κάτι Dmx, Eminem , bring me to life, x files κτλ... :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reginald Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Γενικά βάζω όλων των ειδών ήχους.Σαν βασικούς συνήθως έχω 80s. Αυτόν τον καιρό έχω το Aha-Take on me.Επίσης έχω και 1.Παναθηναικός 2.ΠΑ.ΣΟ.Κ :p 3.Ένας μαύρος θερμαστής - Παπακωνσταντίνου και αρκετά απο Queen και Micjael Jackson. Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Κι εγω μονο .wav χρησιμοποιω για ηχους κλησης ! :cool: Για την κοπελια μου : Στρουμφακια - Σχολειο των στρουμφ (!!!) Για συγγενεις και γονεις : Εθνικος Υμνος Για τους φιλους και την παρεα : Ενα κομματι των TsopanaRave που λεει "εμφραγμααααα.... εμφραγμααααααα" Για ολους τους αλλους : Μπλε - Δεν θελω να μιλας Συχνα πηκνα τους αλλαζω με καινουρια κομματια (αναλογα τα κεφια) αλλα αφηνω σταθερο τον Εθνικο Υμνο (σε περιπτωση που με εχουν αναγκη να το αναγνωρισω και να το σηκωσω αμεσως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia Σαν ήχο κλήσης έχω τον ύμνο της ομάδας μου ( δεν τη λέω για να μη με κράξετε!) Ευτυχώς που το έχεις μυστικό! :lol: :p Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts