Mbokota Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Το ηχητικό του δελτίου ειδήσεων του Mega. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 τιτλος; που το βρισκω; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Timbaland - Miscommunication και το αφήνω και χτυπάαααααααααααααααα :respect: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 mash-smbdy's property Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Να είσαι εκεί--Χατζηγιάννης Σήμερα--Reamon 12ακριβώς-- Goin' Through είναι οι τελευταίοι 3 ήχοι που άλλαξα... Για ήχο μηνύματος έχω ένα ΤaDa του κινητού (motorola v3) :offtopic: Επί την ευκαιρία όσοι έχουν motorola v3 ίσως έχουν παρατηρήσει ότι αν έχουν βάλει ήχο κλήσης σε συγκεκριμένο άτομο αυτός ο ήχος χτυπάει και σαν ήχος μηνύματος :offtopic: Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 12 ακριβώς-Goin Through Σήμερα-Reamon & Χατζηγιάννης Να είσαι εκεί- Χατζηγιάννης και για ήχο μηνύματος έναν ήχο TaDa που έχει προεγκατεστημένο το κινητό μου (motorola v3 rzr ) :offtopic:Όσοι έχετε το motorola v3 ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι αν έχετε βάλει έναν συγκεκριμένο ήχο κλήσης για κάποια άτομα αυτός ο ήχος χτυπάει και ως ήχος μηνύματος.. :offtopic: Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Kaiser Chiefs - Ruby Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Τον μπαρμπα Μαθιώ από τα Ζουζούνια :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 απο q σε q, απο q σε q, απο q σε q σε q. Πλακα εχει! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 απο q σε q, απο q σε q, απο q σε q σε q. Πλακα εχει! Πράγματι πρέπει να έχει αρκετή πλάκα αυτός ο ήχος...:D :D Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 ego tora exo gia sena tha pethano kai minimata kai ixo klisis.:) alla to alazo sixna!!!!!!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Τελευταια ΗΙΤακια... Τα καλυτερα.... Αν ειναι και ΒΙΤακια.. ΤΕΛΕΙΑ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Το what I ve done των Linkin Park!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hephestus Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Stratovarius - Black diamond. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 love is paranoid-distillers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 sto 6260:ixos klisis-speck of gold minimata-mojito song sto 3250:ixos klisis-me tis pantes minimata-to tragoudi tis voulgarias stin eurovision 2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Sum 41 - Still waitting (Ήχος κλήσης) και έναν ήχο του κινητού για τα μνμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Εγώ έχω το "Το ξέρω θα ρθείς" από Onirama και το "Όλα γύρω σου γυρίζουν" του Σάκηηηηηηηηηη Για ήχο μνμ έχω ένα κλασικό του κινητού Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 ηχος κλησης το: La Turtourα :happy: για messages του κινητου ενα ετοιμο Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 To «Ο ταχυδρόμος πέθανε» του Μάνου Χατζιδάκι, σε εκτέλεση του Νίκου Ξυλούρη με τη συνοδεία της κλασσικής κιθάρας του George harrison των Beatles. Αντιο ζωη...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Έχω το "Ο παράδεισος δεν φτιάχτηκε για μας",αλλά λέω να βάλω το "Η βασίλισσα της πίστας":p! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Έχω το "Ο παράδεισος δεν φτιάχτηκε για μας",αλλά λέω να βάλω το "Η βασίλισσα της πίστας":p! Ο κολλητός μου έχει βάλει την Τζούλια στο κινητό του και συγκεκριμένα όταν του τηλεφωνώ εγώ..:mad: :mad: :mad: Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 BT - Flaming June :hypno: To «Ο ταχυδρόμος πέθανε» του Μάνου Χατζιδάκι, σε εκτέλεση του Νίκου Ξυλούρη με τη συνοδεία της κλασσικής κιθάρας του George harrison των Beatles. Αντιο ζωη...:rolleyes: Πάτος... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 To «Ο ταχυδρόμος πέθανε» του Μάνου Χατζιδάκι, σε εκτέλεση του Νίκου Ξυλούρη με τη συνοδεία της κλασσικής κιθάρας του George harrison των Beatles. Αντιο ζωη...:rolleyes: Το βρήκες τελικά? Άψογος.Εξαιρετική επιλογή. Άντε σοβαρέυεσαι σιγα - σιγά.Καλό αυτό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Ο κολλητός μου έχει βάλει την Τζούλια στο κινητό του και συγκεκριμένα όταν του τηλεφωνώ εγώ..:mad: :mad: :mad: κατι θα ξερει!!:p εγω εχω στο ενα να χτυπαει το "ετσι" του γονιδη απο live και στο αλλο εχω το τραγουδι της wind :happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts