johndrama Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Κι εγώ παρήγγειλα από δύο τζαμακια και θηκουλες. Τώρα περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavrian Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 ειμαι ετοιμος κι εγω να το παραγγειλω για το ετερον ημισυ... υπαρχει καποιο εκπτωτικο κουπανι για banggood? αν δεν ξερετε που να κοιταξω? απο banggood , priority air mail η priority direct mail? δεν θυμαμαι ποιο ηταν για αποφυγη τελωνειου. αν παρω και ενα tvbox εχει combined shipping? για tvbox προτασεις που να κοιταξω, εχετε καμια καλη προταση 50-60 ευρω? ευχαριστω πολυ! Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my123456 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) ειμαι ετοιμος κι εγω να το παραγγειλω για το ετερον ημισυ... υπαρχει καποιο εκπτωτικο κουπανι για banggood? αν δεν ξερετε που να κοιταξω? απο banggood , priority air mail η priority direct mail? δεν θυμαμαι ποιο ηταν για αποφυγη τελωνειου. αν παρω και ενα tvbox εχει combined shipping? για tvbox προτασεις που να κοιταξω, εχετε καμια καλη προταση 50-60 ευρω? ευχαριστω πολυ! Sent from my MI 3W using TapatalkPriority air mail. Η τιμή του γενικά έχει σκαμπανεβάσματα στο banggood αλλα μικρά. Δεν αξίζει να περιμένεις. Τα boxes έχουν βελτιωθεί αρκετά σε χαρακτηριστικά. Θα έλεγα μην πάρεις επεξεργαστή παλιότερο από 905 amlogic, Android 7.1 και 2gb ram. Από τις καλύτερες μάρκες η beelink Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk Edited February 9, 2018 by my123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) Priority direct mail που έχει σαν επιλογη το bangood τι είναι;Priority air mail δεν βλεπω σαν επιλογη στον τροπο αποστολης. Edited February 10, 2018 by johndrama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Priority direct mail που έχει σαν επιλογη το bangood τι είναι;Priority air mail δεν βλεπω σαν επιλογη στον τροπο αποστολης. αυτο επιλεγεις,εχω παραγγειλει 5 κομματια,ολα εφτασαν κανονικα,κανενα προβλημα, priority direct mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Έριξα και γω μια παραγγελία Να δουμε Έχασα rn 2 xiaomi Πριν πάλι xiaomi Εχω δουλέψει Αιφον Και huawei Ας το δω Αν δεν πάει στη κόρη Bangood priority Ήδη έβγαλε Τρακ nl Χωρίς ακομα τρακ:lol: Και ο θεός μαζι μας Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Έριξα και γω μια παραγγελία Να δουμε Έχασα rn 2 xiaomi Πριν πάλι xiaomi Εχω δουλέψει Αιφον Και huawei Ας το δω Αν δεν πάει στη κόρη Bangood priority Ήδη έβγαλε Τρακ nl Χωρίς ακομα τρακ:lol: Και ο θεός μαζι μας pre advised θα δειξει απο βδομαδα,κανει περιπου 2 βδομαδες να φτασει,καθυστερει πολυ στα ελτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 pre advised θα δειξει απο βδομαδα,κανει περιπου 2 βδομαδες να φτασει,καθυστερει πολυ στα ελτα Οποτε Υπομονή εχω μεν Λεφτά οχι:lol: Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my123456 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 το ξέρω, τώρα το είδα κι εγώ... όμως εμένα αυτό τον τρόπο μου είχε βγάλει τότε https://ibb.co/eWabY7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Έριξα και γω μια παραγγελία Να δουμε Έχασα rn 2 xiaomi Πριν πάλι xiaomi Εχω δουλέψει Αιφον Και huawei Ας το δω Αν δεν πάει στη κόρη Bangood priority Ήδη έβγαλε Τρακ nl Χωρίς ακομα τρακ:lol: Και ο θεός μαζι μας Και μένα μου έδωσαν τρακ nl από το τσατ όχι από το mail το οποίο ακόμα δεν ανταποκρίνεται από 6/2 παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Εχει υπερυρθες; Στο kimovil αναφερη οτι εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavrian Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 το πατηγγειλα απο banggood πριν 3 μερες, εχω ηδη tracking, θα αρχισει να φαινεται λογικα αφου μπει Ελλαδα. ειναι αλολυτα value for money αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο....ειναι αυτο που λενε....παρε 2-3 κομματια να βρισκονται ...ολο και καποιος στην οικογενεια η φιλος θα ξεμεινει απο κινητο... Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 το πατηγγειλα απο banggood πριν 3 μερες, εχω ηδη tracking, θα αρχισει να φαινεται λογικα αφου μπει Ελλαδα. ειναι αλολυτα value for money αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο....ειναι αυτο που λενε....παρε 2-3 κομματια να βρισκονται ...ολο και καποιος στην οικογενεια η φιλος θα ξεμεινει απο κινητο... Sent from my MI 3W using Tapatalk xaxa η πιο σωστη κουβεντα-κριτικη για το κινητο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 το πατηγγειλα απο banggood πριν 3 μερες, εχω ηδη tracking, θα αρχισει να φαινεται λογικα αφου μπει Ελλαδα. ειναι αλολυτα value for money αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο....ειναι αυτο που λενε....παρε 2-3 κομματια να βρισκονται ...ολο και καποιος στην οικογενεια η φιλος θα ξεμεινει απο κινητο... Sent from my MI 3W using Tapatalk Οντως γι'αυτο πηρα 2,αλλα θα δουμε οταν ερθουν εαν ειναι οκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Οντως γι'αυτο πηρα 2,αλλα θα δουμε οταν ερθουν εαν ειναι οκ Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και γω. Εντωμεταξύ ακόμα στο τρακινγκ γράφει "στοιχείο προς ενημέρωση " τι σημαίνει άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και γω. Εντωμεταξύ ακόμα στο τρακινγκ γράφει "στοιχείο προς ενημέρωση " τι σημαίνει άραγε; νομιζω θα δεις τρακ απο ολλανδια και μεχρι εδω στην αναμονη και γω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavrian Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 αν και δεν ειναι για μενα, (εχω το θρυλικο (Xiaomi mi3) ανυπομονω να παραλαβω το Leree.....αν ειναι τοσο καλο οσο νομιζω...θα κανω την καρδια μου πετρα και θα παραγγειλω κι ενα γκρι για μενα.! Ξερει καποιος που το εχει ηδη αν υπαρχουν προβληματα με το fingerprint sensor οπως σε καποια αλλα της οικογενειας Letv? τιποτα αλλα bugs? Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 αν και δεν ειναι για μενα, (εχω το θρυλικο (Xiaomi mi3) ανυπομονω να παραλαβω το Leree.....αν ειναι τοσο καλο οσο νομιζω...θα κανω την καρδια μου πετρα και θα παραγγειλω κι ενα γκρι για μενα.! Ξερει καποιος που το εχει ηδη αν υπαρχουν προβληματα με το fingerprint sensor οπως σε καποια αλλα της οικογενειας Letv? τιποτα αλλα bugs? Sent from my MI 3W using Tapatalk ειχα το Χ600,Χ620προ και το Χ626 κανενα θεμα δεν μου δημιουργησαν,ειναι πολυ καλα κινητα,απλα θα εχεις καλυτερο 4τζι μιας και εχει την 800 αν και στα αστικα μερη δεν εχει θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my123456 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 αν και δεν ειναι για μενα, (εχω το θρυλικο (Xiaomi mi3) ανυπομονω να παραλαβω το Leree.....αν ειναι τοσο καλο οσο νομιζω...θα κανω την καρδια μου πετρα και θα παραγγειλω κι ενα γκρι για μενα.! Ξερει καποιος που το εχει ηδη αν υπαρχουν προβληματα με το fingerprint sensor οπως σε καποια αλλα της οικογενειας Letv? τιποτα αλλα bugs? Sent from my MI 3W using TapatalkΚανένα πρόβλημα με το αποτύπωμα... γρήγορο και σωστό Στάλθηκε από το C1-U02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 νομιζω θα δεις τρακ απο ολλανδια και μεχρι εδω στην αναμονη και γω Όντως από Ολλανδία είναι nl post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavrian Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 να το αφησουμε με τη stock Rom (με ποια ερχεται)? η υπαρχει καμια καλυτερη διαθεσιμη? το συγκεκριμενο παιρνει HDR+ για καλυτερες φωτογραφιες? Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Ρε παιδιά καμια ρομ.παιζει;;;; Απο Coolpad κτλ; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavrian Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 για rom διαβαζω στο νημα για το cool1, μιας και ειναι το ιδιο... εχει πολυ αναγνωση Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my123456 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 για rom διαβαζω στο νημα για το cool1, μιας και ειναι το ιδιο... εχει πολυ αναγνωση Sent from my MI 3W using TapatalkΔεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στο cool1, διαβάζω και των το νήμα, αναφέρονται αρκετά προβλήματα που αν είναι να μείνεις στο marshmallow νομίζω δεν αξίζουν. Υπάρχει και μια για nougat αλλά δε νομίζω ότι έχει δοκιμαστεί αρκετά. Επίσης μην ξεχνάμε ότι το cool1 δεν έχει β20. Εγώ δε ρισκάρω μια αλλαγή αυτή τη στιγμή Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Παρέλαβα και εγώ το εν λόγω κινητό για την μητέρα μου. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές ειδικά στις κάμερες για τα λεφτά του. Δεν μπόρεσα να βρω πώς να κάνω τα κουμπιά να φωτίζουν συνέχεια και από που ψάχνεις για ενημέρωση. Κάθε βοήθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts