vasel Δημοσιεύτηκε January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2018 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Ψάχνω κινητό για δώρο στη γυναίκα, άξιο αντικαταστάτη του samsung note 3 NEO . Χρήματα μέχρι 270 περίπου. Έμφαση σε λήψη,ακουστικό ,φωτογραφική ( αξιοπρεπής για το επίπεδο πάντα της τιμής),αξιοπιστία,μπαταρία κ.λ.π χωρίς ανάγκη πολλών παρεμβάσεων. Σκεφτόμουν το xiaomi Mi A1 αλλά κάπου είδα νομίζω σκρουτζ ότι έχει θεματάκια με σήμα wifi και 4g δεν ξέρω αν ισχύουν.. επίσης το samsung J7 αλλά και το Μι ΜΑΧ 2 ( μόνο σε μαύρο το βρίσκω και επειδή έχει vodaf δεν νομίζω να έχει θέμα με την Β20 ) χώρια που το ζαχαρώνω και εγώ αλλά μάλλον θα περιμένω το ΜΑΧ3!!! μόνο με την κάμερα δεν ξέρω αν είναι τουλάχιστον σαν του νοτε 3. Θα χαρώ να ακούσω τις προτάσεις σας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Το J7 ψαξτο λιγο καλυτερα στα 250ε με χρωμα silver blue ΠΟΛΥ καλο Send By Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με root και να βάλεις κάμερα google pixel παρε το Mi max 2. Αλλιώς καλύτερα το Mi a1 μιας και η στοκ κάμερα του Mi max 2 ειναι πολύ μέτρια. Έχουν περάσει και τα 2 από τα χέρια μου, δεν είχα με κανένα από τα 2 θέματα. Στο j7 θα πας αν θες amoled οθόνη και εγγύηση αντιπροσωπείας. (τα άλλα 2 έχουν μονο αν είναι απο μεγάλη αλυσίδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 https://www.skroutz.gr/s/13550257/Alcatel-A7-32GB.html. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Εγω παλι θα σου λεγα να χαζεψεις λιγο τις αγγελιες. Στα 270-280 βρισκεις σφραγισμενα mate 10 lite απ τη προσφορα που ειχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παιδιά αυτά που αναφερονται για προβλήματα του Mi a1 με Wifi και 4G ισχύουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Σου απάντησα παραπάνω. Εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 το huawei honor 8 στα 286 τιμη πλεον που εφτασε στα σκρουτζομαγαζα αξιζει να το ριξεις μια ματια.και το μπλε χρωμα θα αρεσει στην γυναικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Από οτι κατάλαβα θέλει μεγάλη οθόνη. Διαφορετικά το honor 8 είναι εξαιρετική επιλογή και πανέμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Το samsung galaxy j7 2017 πάντως είναι τιμιότατη συσκευή. Το μόνο μείον είναι η έλλειψη led notification, που ισοφαρίζεται με την awlays on οθόνη. Amoled οθόνη, μπαταρία πολύ καλή, 3 gb μνήμη... Σε όσους φίλους μου το πρότεινα, όλοι λένε τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 το huawei honor 8 στα 286 τιμη πλεον που εφτασε στα σκρουτζομαγαζα αξιζει να το ριξεις μια ματια.και το μπλε χρωμα θα αρεσει στην γυναικα :) Είναι πολύ καλή επιλογή αλλά επειδή έχει 5.5 και το χρησιμοποιεί και για ενημέρωση αντί για tablet έλεγα στις ίδιες ή και μεγαλύτερες ιντζες ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω παλι θα σου λεγα να χαζεψεις λιγο τις αγγελιες. Στα 270-280 βρισκεις σφραγισμενα mate 10 lite απ τη προσφορα που ειχε. Θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία αλλά δεν βρήκα κατι στις αγγελίες ( 1-2 είχαν κλείσει όπως και σε άλλο φορουμ) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το samsung galaxy j7 2017 πάντως είναι τιμιότατη συσκευή. Το μόνο μείον είναι η έλλειψη led notification, που ισοφαρίζεται με την awlays on οθόνη. Amoled οθόνη, μπαταρία πολύ καλή, 3 gb μνήμη... Σε όσους φίλους μου το πρότεινα, όλοι λένε τα καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι το έχω στα υπόψη μου ,η μνήμη είναι πολύ μικρή για κινητό 2017 δεν ξέρω αν η φωτογραφική του είναι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 (edited) Εγω παλι θα σου λεγα να χαζεψεις λιγο τις αγγελιες. Στα 270-280 βρισκεις σφραγισμενα mate 10 lite απ τη προσφορα που ειχε.Συμφωνώ. Mate 10 lite pro σφραγισμένο από αγγελία. Η αγόρασε το με την προσφορά και πούλησα το y6 70 ευρώ να έρθεις στα λεφτά σου. Η honor 8 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: τώρα είδα ότι απάντησες. Αν δεν βιάζεσαι σίγουρα θα βρεις κ άλλο mate 10 lite. Επίσης περιμένω από μέρα σε μέρα το honor 7x για να πω εντυπώσεις Edited January 4, 2018 by antogr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Όταν πάρεις το honor 7x, αν γράψεις κάπου την γνώμη σου στείλε ένα pm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Παιδιά το mate 10 lite με τιμή 300 ευρω θεωρείται overall καλύτερη επιλογή απο τις υπολοιπες προτάσεις ( j7,mi max 2, Mi A1) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Παιδιά το mate 10 lite με τιμή 300 ευρω θεωρείται overall καλύτερη επιλογή απο τις υπολοιπες προτάσεις ( j7,mi max 2, Mi A1) ?Από mi max 2 και j7 σίγουρα. Από mi a1 δεν ξέρω, μιας και έχει και 50 ευρώ διαφορά. Σίγουρα έχει καλύτερη μπαταρία, μάλλον καλύτερη κάμερα, δεν ξέρω όμως overall γιατί δεν έχω πιάσει το mi a1 στα χέρια μου αλλά ακούω τα καλύτερα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Παιδιά θα επιλέγατε το j7 αντί του mate 10 lite λόγω SAR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) ** Παρόμοια SAR. Δεν ξεφεύγουν οι τιμές οπότε όχι. Στο προηγούμενο ποστ κάπως μπερδεύτηκα και νόμιζα ρωτούσες j vs mia1 Edited January 13, 2018 by stefanospets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Παιδιά θα επιλέγατε το j7 αντί του mate 10 lite λόγω SAR? Καταρχάς, οι τιμές που ανακοινώνονται είναι του μέγιστου sar και όχι μια μέση τιμή. Όλα τα Huawei έχουν μεγάλο μέγιστο sar γιατί έχουν δύο κεραίες που όμως, δουλεύουν ταυτόχρονα μόνο σε συνθήκες πολύ χαμηλού σήματος, οπότε σε φυσιολογικές συνθήκες το sar είναι σε νορμάλ επίπεδα. Άρα, αν ο λόγος είναι μόνο το sar, όχι. Υγ. Μου έχει τύχει να είμαι στο μετρό και κανένα από τα δύο μου κινητά να μην έχει σήμα (galaxy core 2, zuk z2) αλλά ένας φίλος μου με Huawei y5 να έχει κανονικά 2 γραμμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Είναι πολύ καλή επιλογή αλλά επειδή έχει 5.5 και το χρησιμοποιεί και για ενημέρωση αντί για tablet έλεγα στις ίδιες ή και μεγαλύτερες ιντζες ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία αλλά δεν βρήκα κατι στις αγγελίες ( 1-2 είχαν κλείσει όπως και σε άλλο φορουμ) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αλήθεια είναι ότι το έχω στα υπόψη μου ,η μνήμη είναι πολύ μικρή για κινητό 2017 δεν ξέρω αν η φωτογραφική του είναι ΟΚΑν αυτό είναι το θέμα σου λύνεται με αγορά micro sd. Το j7 έχει 2 υποδοχές για κάρτες και μια ξεχωριστή για micro sd. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts