pavlitakis1 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Βάση πίνακα χρεώσεων της voipalot η χρέωση για κλήση προς Ελληνικό κινητό με ταυτοποίηση αριθμού είναι € 0.060 ενώ χωρίς ταυτοποίηση (non-EU-callerid) € 0.005, αμφότερες οι χρεώσεις ανά λεπτό και χωρίς ΦΠΑ. Το προηγούμενο διάστημα οι χρεώσεις στους καταλόγους ήταν αντεστραμμένες, η κλήση χωρίς EU-callerid ήταν ακριβότερη. Ανάλογα κόστη εμφανίζονται σε πίνακες χρεώσεων όσων κλώνων έλεγξα. Η δοκιμή που έκανα με dialcheap πάντως είχε την αναμενόμενη χρέωση.To πρόσεξα τώρα αλλά μέσω της μαμάς εφαρμογής χρεώνει κανονικά. Κάποιος δεν ενημέρωσε σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Αν χρησιμοποιείς την μαμά εφαρμογή δεν επηρεάζει. Αν όμως χρησιμοποιείς κάποιον sip client δεν δουλεύει καν αν δεν είναι enable. Αν έχεις κακή ποιότητα δοκίμασε έναν sip όπως το zoiper που δίνω το λινκ πιο πάνω. Θα σου πρότεινα όμως να κάνεις κλήσεις από Wi-Fi η από άλλο κινητό για να εντοπίσουμε τι φταίει. To zoiper από mediafire είναι ασφαλής εφαρμογή?εννοώ η πηγή της ξέρεις επειδή είναι εκτός play store ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Όχι φίλε, είναι επικίνδυνη εφαρμογή. Μπορεί να χαλάσει το κινητό. Όσοι την βάζουν ρισκάρουν τα πάντα. Καλύτερα να μην την βάλεις.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Όχι φίλε, είναι επικίνδυνη εφαρμογή. Μπορεί να χαλάσει το κινητό. Όσοι την βάζουν ρισκάρουν τα πάντα. Καλύτερα να μην την βάλεις.:lol:[/QUOT Καλά μη το γελάς αποκλειεις μια εφαρμογή από μη άξιοπιστη πηγή να υποκλέπτει "χαλάει" κλπ κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Όχι φίλε μου τίποτα δεν αποκλείεται. Δεν μπορώ να εγγυηθω τίποτα. Το Ρίσκο είναι μεγάλο. Μην ακούς τι γράφω εγώ ούτε κανένας άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Όχι φίλε μου τίποτα δεν αποκλείεται. Δεν μπορώ να εγγυηθω τίποτα. Το Ρίσκο είναι μεγάλο. Μην ακούς τι γράφω εγώ ούτε κανένας άλλος. Έχει κάποια ουσιαστική διαφορά απ' την δωρεάν εφαρμογή στο playstore?εννοω το free zoiper sto playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Έχει κάποια ουσιαστική διαφορά απ' την δωρεάν εφαρμογή στο playstore?εννοω το free zoiper sto playstoreΌχι, δεν έχει καμμία διαφορά. Η εφαρμογή του πλέι στορ είναι πιο ασφαλής. Αν έχεις πρόσβαση στο κατάστημα μην ασχολείσαι με τρίτες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Όχι, δεν έχει καμμία διαφορά. Η εφαρμογή του πλέι στορ είναι πιο ασφαλής. Αν έχεις πρόσβαση στο κατάστημα μην ασχολείσαι με τρίτες εφαρμογές. Εντωμεταξυ δε ξέρω να περασω τις ρυθμίσεις στο zoiper μπορεί να βοηθήσει κάποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Βεβαίως. Για αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Βεβαίως. Για αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Παρατηρώ μια καθυστέρηση στο να πάει η φωνή στο συνομιλητή με το ζοιπερ έχετε κάποια ρύθμιση να μου πείτε ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται "άγνωστος" όταν καλώ από calling credit. Είναι μόνιμη η κατάσταση σε εμένα. Δεν είναι κάποιες κλήσεις, είναι όλες οι κλήσεις. Χρησιμοποιώ τη "μαμά" εφαρμογή. Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται "άγνωστος" όταν καλώ από calling credit. Είναι μόνιμη η κατάσταση σε εμένα. Δεν είναι κάποιες κλήσεις, είναι όλες οι κλήσεις. Χρησιμοποιώ τη "μαμά" εφαρμογή. Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο; Θα πας στο μενού Caller ID και θα τσεκάρεις τον αριθμό σου. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Θα πας στο μενού Caller ID και θα τσεκάρεις τον αριθμό σου. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, αυτό ήταν λύθηκε! Να είσαι καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Το να αλλάξεις πάροχο από voipalot σε calling credit πχ μπορεί να αλλάξει η ποιότητα της κλησης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Όλο το οικοσύστημα betamax κλώνων είναι franchise. Με τη διάθεση ενός αρχικού κεφαλαίου και ποσοστό επί των εισπράξεων η μαμά εταιρεία προσφέρει sip servers, έτοιμη ιστοσελίδα ως πρότυπο, φιλοξενία της ιστοσελίδας - ηλεκτρονικού καταστήματος, διαχείριση εισπράξεων, εφαρμογές για κινητά/υπολογιστές και ότι άλλο απαιτείται για τη λειτουργία ενός ακόμα κλώνου. Διαφορά στην ποιότητα κλήσης είναι μάλλον απίθανο να βρεθεί καθώς οι κλώνοι χρησιμοποιούν ανά γεωγραφική περιοχή τα ίδια datacenters. Περιστασιακά οι κλώνοι γονατίζουν υπό το βάρος των κλήσεων που καλούνται να διεκπεραιώσουν. Το γονάτισμα δεν αφορά κάποιον συγκεκριμένο αλλά το σύνολό όσων μοιράζονται την ίδια υποδομή (datacenter). =-=-=-=-=-=-= Παρεμπιπτόντως σε ανάρτησή μου στις 19/6 είχα ενημερώσει ότι οι πίνακες χρεώσεων τριών betamax κλώνων εμφάνιζαν τις non-EU-callerid κλήσεις προς κινητά φθηνότερες από τις αντίστοιχες EU-callerid κλήσεις. Από χθες το βράδυ (22/6) έχω διαπιστώσει ότι οι πίνακες χρεώσεων έχουν διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Θα συμφωνήσω Το να αλλάξεις πάροχο από voipalot σε calling credit πχ μπορεί να αλλάξει η ποιότητα της κλησης ? Δεν είδα καμμία διαφορά από callingcredit σε voipalot Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Ανεξάρτητα τι γράφανε στους ιστότοπους οι χρεώσεις δεν είχαν αλλάξει στην πράξη. Κάποιος έκανε λάθος στην ενημέρωση, αλλά καλά θα είναι να ρίχνουμε καμμιά ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Πρωτού αρχίσω το ψάξιμο, ...έχει κανείς εικόνα ποίο είναι το φθηνότερο και αξιόπιστο voip ελληνικό νούμερο;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 θελεις αριθμοδοτηση απο ελληνικό voip πάροχο? η χρυσή τομή νομίζω είναι η intertelecom. Εχει φορητότητα + πάγια του πρώτου χρόνου με 15 ευρω όλα μαζί. Νέα αριθμοδότηση έχει κανονικά επίσης (για Αθήνα υποθέτω θες),και πακέτα με χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά και κινητά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η φτηνότερη λύση είναι η omnivoice (5 ευρώ το εξάμηνο + 1 ευρω η ενεργοποίηση) αλλά τα θεματάκια της με διακοπές κλπ τα έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Είναι για μια Ελληνίδα φίλη που τώρα είναι στην Αγγλία αλλά αύριο-μεθαυριο δεδομένου της καταστάσεως θα είναι Ιαπωνία και μετά Αργεντινή Λύση δική μου της αγοράζω και της στέλνω ένα νούμερο κινητή intertelecom σαν αυτό που έχω εγώ και απλά χρεώνεται όταν την καλούν στο ελληνικό νούμερο....+ Viber (τζάμπα) που ήδη χρηημοποιουμε Της υποσχέθηκα ότι θα κοιτάξω και άλλες λύσεις νέου ελληνικού voip αριθμού Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 To Voip προϋποθέτει καλή σύνδεση με το διαδίκτυο. Είναι πανάκριβες οι συνδέσεις στο ίντερνετ όταν κάποιος ταξιδεύει συνεχώς και πρέπει να λαμβάνει κλήσεις παντού. Ιντερτελεκομ έχει μερικές δυνατότητες, εκτός αν δεν την ενδιαφέρει το κόστος. Στην Αγγλία βρίσκεις τέτοιες δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 To Voip προϋποθέτει καλή σύνδεση με το διαδίκτυο. Είναι πανάκριβες οι συνδέσεις στο ίντερνετ όταν κάποιος ταξιδεύει συνεχώς και πρέπει να λαμβάνει κλήσεις παντού. Ιντερτελεκομ έχει μερικές δυνατότητες, εκτός αν δεν την ενδιαφέρει το κόστος. Στην Αγγλία βρίσκεις τέτοιες δυνατότητες. Γκαραντι ....εκεί που θα πάει θα έχει τις γρηγορότερες συνδέσεις Το ζήτημα είναι με πέσει σε μάπα παροχο VoIP εδώ στην Ελλάδα αυτό με τις διακοπές της omnivoice που έγραψε ο φίλος δεν το ήξερα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 εχει παρατηρηθει που και που να εχει τα θεματα της,αν θελει μονο εισερχομενες για προσωπικη χρηση μπορει να την βολεψει και η omnivoice. Αν τα υπολοιπα δεν την νοιαζουν (εξερχομενες απο το ελληνικο νουμερο,πακετα ομιλιας ή φορητοτητα) θα μπορουσε να την επιλεξει.Αλλη επιλογη επισης με 15 ευρω μονο για εισερχομενες η modulus,επισης πολυ αξιοπιστη.Μεταξυ intertelecom & modulus θα εδινα ποντους στην πρωτη λογω καλυτερου πανελ διαχειρησης.Η λυση με την σιμ εχει το μειον της εξτρα χρεωσης,εχει το υπερ της μεγαλυτερης ευκολιας. Για το voip θες εφαρμογη να τρεχει στο παρασκηνιο και να περιμενει τις κλησεις που συνεπαγεται μεγαλυτερη χρηση μπαταριας στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts