celtic1453 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Δεν τον έχει το site της Ouki το πακέτο αναβάθμισης... Βρωμαει πειραγμενη Ρομ.... Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Felix_ret Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ίσως να μην αποφύγεις ένα reset. Κάποιες φορές είναι η καλύτερη λύση. BTW το Hangouts που είναι συνήθης ύποπτος για τέτοια conflicts, το έχεις τσεκάρει ; Το Hangouts δεν είναι καν περασμένο στο τηλέφωνο. Επικοινώνησα με το Contact της Handcent, μου έστειλαν καποια beta εκδοση που περιέργως δούλεψε, μετά έκανα update μέσω ΟΤΑ στο τηλέφωνο και πάλι τα ίδια... Θα περιμένω μηπως όντως βγει κάποιο καινούργιο update... Παράθεση Life's Gooooooood! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ποια έκδοση λογισμικού εχει ο καθένας σας; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Felix_ret Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ποια έκδοση λογισμικού εχει ο καθένας σας; Android 7.1.1 Baseband version: MOLY.LR12A.R1.MP.V13.6.P2 Kernel Version: 4.4.22+ release@release03 #2 Wed Jan 17 23:15:02 CST 2018 Build number: OUKITEL_K6_V21_20180117 Παράθεση Life's Gooooooood! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Android 7.1.1 Baseband version: MOLY.LR12A.R1.MP.V13.6.P2 Kernel Version: 4.4.22+ release@release03 #2 Wed Jan 17 23:15:02 CST 2018 Build number: OUKITEL_K6_V21_20180117 V21. Και εγώ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. February 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Αυτό. Ίσως αυτή η εγκοπή που έχει στη βαση του βύσματος βοηθήσει. Όπως και τα αλλα παιδια, το εκοψα λίγο ώστε να ταιριάζει. Το συγκεκριμένο εχει μια ελαστική προεξοχή που κόβεται εύκολα. Πολύ ιδιότροπο αυτο με το βύθισμα της υποδοχής πάντως. Sent from my K6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Όπως και τα αλλα παιδια, το εκοψα λίγο ώστε να ταιριάζει. Το συγκεκριμένο εχει μια ελαστική προεξοχή που κόβεται εύκολα. Πολύ ιδιότροπο αυτο με το βύθισμα της υποδοχής πάντως. Sent from my K6 using TapatalkΚαμια custom rom για το κινητό θα παίξει; Και μην είδατε.μικρή μείωση της αυτονομίας του εν καιρώ; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. February 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Πολύ πιθανό να παίξει αλλα κινητό με nfc και μηδενικό (υπάρχει κατι που δεν είδα;) bloatware, δεν νομιζω να του περάσω custom. Η μπαταρία μου κάνε ενα τσαλιμακι προχθες θαρρώ, αλλα μάλλον ηταν αστοχία του software. Έπεσε με μικρή χρήση σε 2 μέρες στο 56% αλλα τωρα γυρισαμε στα γνωστα. Επίσης προτιμώ να χρησιμοποιώ τυπικό φορτιστή και όχι τον δικο του τον τουμπανο αν δεν βιαζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Μάλλον αυτό είδα και εγώ Κάποια εφαρμογή.... Σκαλωσε την απόδοση Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Είναι πολύ λίγο το διάστημα που το έχεις. Αν θα έπρεπε να φαίνεται κάποια διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας, αυτή θα έπρεπε ακόμα ίσως να "ανοίγει" - όχι το αντίθετο... Δες και με κανένα app όπως Wakelock Detector, GSAM Battery Monitor κλπ μήπως υπάρχει κάτι που "ρουφάει" μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Είναι πολύ λίγο το διάστημα που το έχεις. Αν θα έπρεπε να φαίνεται κάποια διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας, αυτή θα έπρεπε ακόμα ίσως να "ανοίγει" - όχι το αντίθετο... Δες και με κανένα app όπως Wakelock Detector, GSAM Battery Monitor κλπ μήπως υπάρχει κάτι που "ρουφάει" μπαταρία...Δε.διαφωνω Αλλά.μιλάς.με ανθρωπο(εμένα) που έχει αλλάξει 50/κινητά σε 4 χρόνια ....... Κοινώς υπερβάλλω :D Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adrianomar Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Παιδια μου φαινεται πως καποιες φορες,η οθονη δεν αποκρινεται,στο αγγιγμα και θελει παραπανω απο 1 φορα αγγιγμα για να επιλεξεις κατι.Σας εχει τυχει εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Παιδια μου φαινεται πως καποιες φορες,η οθονη δεν αποκρινεται,στο αγγιγμα και θελει παραπανω απο 1 φορα αγγιγμα για να επιλεξεις κατι.Σας εχει τυχει εσας? Αν εχεις τη ζελατίνα την εργοστασιακή Βγαλτη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adrianomar Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Την εχω βγαλει.Δεν το κανει παντα αλλα καποιες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Παιδια tempered glass εχει βρει κανεις καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Αν εχεις τη ζελατίνα την εργοστασιακή Βγαλτη Την εχω βγαλει.Δεν το κανει παντα αλλα καποιες φορες. Παιδια tempered glass εχει βρει κανεις καπου? Απ' ό,τι θυμάμαι, δε γράφουν πουθενά για Gorilla Glass ή οποιοδήποτε άλλο είδος γυαλιού ασφαλείας (από τα... ξαδερφάκια μάλιστα, ούτε το Vernee X -φαίνεται να- έχει, μόνο το Ulefone Power 3 διαφημίζει το γοριλλόγυαλό του). Δεν μπορώ να πιστέψω όμως ότι έχουν αφήσει τις συσκευές (και τέτοιες συσκευές μάλιστα - όχι τίποτα φτηνιάρικο του 35ευρου) χωρίς προστασία. Οπότε να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα... ανεπιθύμητο στην οθόνη του τον καιρό αυτό που το χρησιμποιείτε - τουλάχιστον όσοι έχετε βγάλει τις ζελατίνες...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Απ' ό,τι θυμάμαι, δε γράφουν πουθενά για Gorilla Glass ή οποιοδήποτε άλλο είδος γυαλιού ασφαλείας (από τα... ξαδερφάκια μάλιστα, ούτε το Vernee X -φαίνεται να- έχει, μόνο το Ulefone Power 3 διαφημίζει το γοριλλόγυαλό του). Δεν μπορώ να πιστέψω όμως ότι έχουν αφήσει τις συσκευές (και τέτοιες συσκευές μάλιστα - όχι τίποτα φτηνιάρικο του 35ευρου) χωρίς προστασία. Οπότε να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα... ανεπιθύμητο στην οθόνη του τον καιρό αυτό που το χρησιμποιείτε - τουλάχιστον όσοι έχετε βγάλει τις ζελατίνες...; Έχω την αίσθηση Πως ειναι ευαίσθητη οθόνη και σε ενα βαρύ κινητο δεν ειναι οτι σοφοτερον Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Στο Γερμανό που ρωτήσαμε για το Power 3 μας είπαν πως δεν υπάρχει κάτι κι έτσι ζητήσαμε να μας τοποθετήσουν τη δική του προστασία προς αποφυγήν μπουρμπουλήθρων :D Αντιστοίχως, είχα ρωτήσει πριν 2 χρόνια όταν πήρα το lumia 640xl πως δε φέρνουν για τόσο μεγάλες συσκευές ! Πίστευα πως μετά από 2 χρόνια κάτι θ' άλλαζε, αλλά μπα :cry: Λογικά παραγγελία απ' έξω, με προσοχή μην είναι μια απλή μεμβράνη. Κέλτη η μπαταρία σου πως πάει? Η δική μας μετά την 1η φόρτιση είναι αισίως 8η μέρα στο 39% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Στο Γερμανό που ρωτήσαμε για το Power 3 μας είπαν πως δεν υπάρχει κάτι κι έτσι ζητήσαμε να μας τοποθετήσουν τη δική του προστασία προς αποφυγήν μπουρμπουλήθρων :D Αντιστοίχως, είχα ρωτήσει πριν 2 χρόνια όταν πήρα το lumia 640xl πως δε φέρνουν για τόσο μεγάλες συσκευές ! Πίστευα πως μετά από 2 χρόνια κάτι θ' άλλαζε, αλλά μπα :cry: Λογικά παραγγελία απ' έξω, με προσοχή μην είναι μια απλή μεμβράνη. Κέλτη η μπαταρία σου πως πάει? Η δική μας μετά την 1η φόρτιση είναι αισίως 8η μέρα στο 39% Κλειστό το εχετε; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΘΕΟΥΛΗΣ!!! Όχι, ίσα-ίσα το έχει ταράξει :lol: Γνωστός με vernee X χωρίς τρελλή χρήση, 13 μέρες διάρκεια μπαταρίας! Εκεί να δεις γέλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Γνωστός με vernee X [..] Είχατε την ευκαιρία να τα βάλετε δίπλα-δίπλα; (οκ, σχήμα λόγου περισσότερο, πιο πολύ εννοώ να συγκρίνετε εντυπώσεις από πρώτο χέρι...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) Η αλήθεια είναι πως όχι, γιατί δεν ήταν μαζί η κοπέλα μου με το power 3. Θα επανέλθω, για να της πω να το ζυγίσει και να σας πω γραμμάρια. EDIT: 213 γραμμάρια Για καλό δικό μου, το κινητό έχει βγεί τουμπανάκι (αν ήταν μούφα, ποιος την ακούει!) βγάζει απίστευτες φωτογραφίες - πριν είχε το xperia Μ5 οπότε σα σύγκριση καμερών είναι αυτή η συσκευή - ασχέτως με τα χίλια μύρια προβλήματα που έβγαλε το Μ5 ήταν απλά κάμερα! Φανταστείτε στο θέμα μπαταρίας δεν έλεγε να ξεφορτίσει, όταν το παρέλαβε ήταν γύρω στα 90% κι έκανε 1 βδομάδα για να κλείσει. Τώρα είμαστε 8η μέρα. Το μόνο που την ενοχλεί επειδή το είχε συνηθίσει στα βρωμο-xperia είναι που δε μπορεί ή δεν έχει εντοπίσει πως αλλάζει χρώμα το μενού :lol: Edited March 1, 2018 by Bernadi7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Παιδιά,με λύπη μου διαπιστώνω ότι μάλλον δεν θα ακολουθήσει υποστήριξη όσον αφορά τα αξεσουάρ,λόγω μη κίνησης της μάρκας,αν κρίνω από xiaomi που ειχα πάρει πολλά μοντέλα,πριν βγει το μοντέλο υπηρχαν τα πάντα και δε μιλάω για universal θήκες και πουγκακια,μιλάω για θήκες σιλικόνης ποιοτικές,π.χ nilkin κ.λ.πΤελος πάντων οι εταιρίες βαδίζουν και με βάση τις πωλήσεις που έχει η κάθε εταιρία.Θυμαμαι για το mi max 2,είχα φέρει 3 θήκες και 2 γυαλιά,πριν έρθει καν το κινητό και το είχα κάνει προπαραγγελια,σημειωτεον.Το uki έχει κυκλοφορησει ήδη και δεν βρίσκεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Θα βγει τελικά κ ά τ ι (έστω και αν το βγάλει η ίδια η εταιρία - και δεν ασχοληθεί άλλος), απλώς δε θα υπάρξει ποτέ η ποικιλία επιλογών που διατίθενται για περισσότερο διαδεδομένες συσκευές, ενώ και οι τιμές αναμένονται αλμυρές (τουλάχιστον με τα... κινέζικα δεδομένα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Παιδιά,με λύπη μου διαπιστώνω ότι μάλλον δεν θα ακολουθήσει υποστήριξη όσον αφορά τα αξεσουάρ,λόγω μη κίνησης της μάρκας,αν κρίνω από xiaomi που ειχα πάρει πολλά μοντέλα,πριν βγει το μοντέλο υπηρχαν τα πάντα και δε μιλάω για universal θήκες και πουγκακια,μιλάω για θήκες σιλικόνης ποιοτικές,π.χ nilkin κ.λ.πΤελος πάντων οι εταιρίες βαδίζουν και με βάση τις πωλήσεις που έχει η κάθε εταιρία.Θυμαμαι για το mi max 2,είχα φέρει 3 θήκες και 2 γυαλιά,πριν έρθει καν το κινητό και το είχα κάνει προπαραγγελια,σημειωτεον.Το uki έχει κυκλοφορησει ήδη και δεν βρίσκεις τιποτα Αν έδινε και 2-3-4 αναβαθμίσεις και αντροιντ 8 θα πούλαγε παραπανω... Περίεργο να μην πουλαει τετοια συσκευή... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts