Jump to content

Oukitel K6

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν τον έχει το site της Ouki το πακέτο αναβάθμισης...

Βρωμαει πειραγμενη Ρομ....

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

In the down down of the writing we became robes...

• Απαντήσεις 240
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ίσως να μην αποφύγεις ένα reset. Κάποιες φορές είναι η καλύτερη λύση.

BTW το Hangouts που είναι συνήθης ύποπτος για τέτοια conflicts, το έχεις τσεκάρει ;

Το Hangouts δεν είναι καν περασμένο στο τηλέφωνο. Επικοινώνησα με το Contact της Handcent, μου έστειλαν καποια beta εκδοση που περιέργως δούλεψε, μετά έκανα update μέσω ΟΤΑ στο τηλέφωνο και πάλι τα ίδια... Θα περιμένω μηπως όντως βγει κάποιο καινούργιο update...

Life's Gooooooood!

Ποια έκδοση λογισμικού εχει ο καθένας σας;

Android 7.1.1

Baseband version: MOLY.LR12A.R1.MP.V13.6.P2

Kernel Version: 4.4.22+

release@release03 #2

Wed Jan 17 23:15:02 CST 2018

Build number: OUKITEL_K6_V21_20180117

Life's Gooooooood!

Android 7.1.1

Baseband version: MOLY.LR12A.R1.MP.V13.6.P2

Kernel Version: 4.4.22+

release@release03 #2

Wed Jan 17 23:15:02 CST 2018

Build number: OUKITEL_K6_V21_20180117

V21. Και εγώ

Αυτό. Ίσως αυτή η εγκοπή που έχει στη βαση του βύσματος βοηθήσει. 6bf32abe10070b8a0f15f2075fe23358.jpg

Όπως και τα αλλα παιδια, το εκοψα λίγο ώστε να ταιριάζει. Το συγκεκριμένο εχει μια ελαστική προεξοχή που κόβεται εύκολα.

Πολύ ιδιότροπο αυτο με το βύθισμα της υποδοχής πάντως.

Sent from my K6 using Tapatalk

Όπως και τα αλλα παιδια, το εκοψα λίγο ώστε να ταιριάζει. Το συγκεκριμένο εχει μια ελαστική προεξοχή που κόβεται εύκολα.

Πολύ ιδιότροπο αυτο με το βύθισμα της υποδοχής πάντως.

Sent from my K6 using Tapatalk

Καμια custom rom για το κινητό θα παίξει;

Και μην είδατε.μικρή μείωση της αυτονομίας του εν καιρώ;

Πολύ πιθανό να παίξει αλλα κινητό με nfc και μηδενικό (υπάρχει κατι που δεν είδα;) bloatware, δεν νομιζω να του περάσω custom.

Η μπαταρία μου κάνε ενα τσαλιμακι προχθες θαρρώ, αλλα μάλλον ηταν αστοχία του software. Έπεσε με μικρή χρήση σε 2 μέρες στο 56% αλλα τωρα γυρισαμε στα γνωστα.

Επίσης προτιμώ να χρησιμοποιώ τυπικό φορτιστή και όχι τον δικο του τον τουμπανο αν δεν βιαζομαι.

Μάλλον αυτό είδα και εγώ

Κάποια εφαρμογή.... Σκαλωσε την απόδοση

Είναι πολύ λίγο το διάστημα που το έχεις. Αν θα έπρεπε να φαίνεται κάποια διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας, αυτή θα έπρεπε ακόμα ίσως να "ανοίγει" - όχι το αντίθετο...

Δες και με κανένα app όπως Wakelock Detector, GSAM Battery Monitor κλπ μήπως υπάρχει κάτι που "ρουφάει" μπαταρία...

Είναι πολύ λίγο το διάστημα που το έχεις. Αν θα έπρεπε να φαίνεται κάποια διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας, αυτή θα έπρεπε ακόμα ίσως να "ανοίγει" - όχι το αντίθετο...

Δες και με κανένα app όπως Wakelock Detector, GSAM Battery Monitor κλπ μήπως υπάρχει κάτι που "ρουφάει" μπαταρία...

Δε.διαφωνω

Αλλά.μιλάς.με ανθρωπο(εμένα) που έχει αλλάξει 50/κινητά σε 4 χρόνια

.......

Κοινώς υπερβάλλω

:D

Παιδια μου φαινεται πως καποιες φορες,η οθονη δεν αποκρινεται,στο αγγιγμα και θελει παραπανω απο 1 φορα αγγιγμα για να επιλεξεις κατι.Σας εχει τυχει εσας?

Παιδια μου φαινεται πως καποιες φορες,η οθονη δεν αποκρινεται,στο αγγιγμα και θελει παραπανω απο 1 φορα αγγιγμα για να επιλεξεις κατι.Σας εχει τυχει εσας?

Αν εχεις τη ζελατίνα την εργοστασιακή

Βγαλτη

Αν εχεις τη ζελατίνα την εργοστασιακή

Βγαλτη

Την εχω βγαλει.Δεν το κανει παντα αλλα καποιες φορες.

Παιδια tempered glass εχει βρει κανεις καπου?

Απ' ό,τι θυμάμαι, δε γράφουν πουθενά για Gorilla Glass ή οποιοδήποτε άλλο είδος γυαλιού ασφαλείας (από τα... ξαδερφάκια μάλιστα, ούτε το Vernee X -φαίνεται να- έχει, μόνο το Ulefone Power 3 διαφημίζει το γοριλλόγυαλό του).

Δεν μπορώ να πιστέψω όμως ότι έχουν αφήσει τις συσκευές (και τέτοιες συσκευές μάλιστα - όχι τίποτα φτηνιάρικο του 35ευρου) χωρίς προστασία.

Οπότε να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα... ανεπιθύμητο στην οθόνη του τον καιρό αυτό που το χρησιμποιείτε - τουλάχιστον όσοι έχετε βγάλει τις ζελατίνες...;

Απ' ό,τι θυμάμαι, δε γράφουν πουθενά για Gorilla Glass ή οποιοδήποτε άλλο είδος γυαλιού ασφαλείας (από τα... ξαδερφάκια μάλιστα, ούτε το Vernee X -φαίνεται να- έχει, μόνο το Ulefone Power 3 διαφημίζει το γοριλλόγυαλό του).

Δεν μπορώ να πιστέψω όμως ότι έχουν αφήσει τις συσκευές (και τέτοιες συσκευές μάλιστα - όχι τίποτα φτηνιάρικο του 35ευρου) χωρίς προστασία.

Οπότε να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα... ανεπιθύμητο στην οθόνη του τον καιρό αυτό που το χρησιμποιείτε - τουλάχιστον όσοι έχετε βγάλει τις ζελατίνες...;

Έχω την αίσθηση

Πως ειναι ευαίσθητη οθόνη και σε ενα βαρύ κινητο δεν ειναι οτι σοφοτερον

Guest Bernadi7

Στο Γερμανό που ρωτήσαμε για το Power 3 μας είπαν πως δεν υπάρχει κάτι κι έτσι ζητήσαμε να μας τοποθετήσουν τη δική του προστασία προς αποφυγήν μπουρμπουλήθρων :D

Αντιστοίχως, είχα ρωτήσει πριν 2 χρόνια όταν πήρα το lumia 640xl πως δε φέρνουν για τόσο μεγάλες συσκευές ! Πίστευα πως μετά από 2 χρόνια κάτι θ' άλλαζε, αλλά μπα :cry: Λογικά παραγγελία απ' έξω, με προσοχή μην είναι μια απλή μεμβράνη.

Κέλτη η μπαταρία σου πως πάει? Η δική μας μετά την 1η φόρτιση είναι αισίως 8η μέρα στο 39%

Στο Γερμανό που ρωτήσαμε για το Power 3 μας είπαν πως δεν υπάρχει κάτι κι έτσι ζητήσαμε να μας τοποθετήσουν τη δική του προστασία προς αποφυγήν μπουρμπουλήθρων :D

Αντιστοίχως, είχα ρωτήσει πριν 2 χρόνια όταν πήρα το lumia 640xl πως δε φέρνουν για τόσο μεγάλες συσκευές ! Πίστευα πως μετά από 2 χρόνια κάτι θ' άλλαζε, αλλά μπα :cry: Λογικά παραγγελία απ' έξω, με προσοχή μην είναι μια απλή μεμβράνη.

Κέλτη η μπαταρία σου πως πάει? Η δική μας μετά την 1η φόρτιση είναι αισίως 8η μέρα στο 39%

Κλειστό το εχετε;

Guest Bernadi7

ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΘΕΟΥΛΗΣ!!!

Όχι, ίσα-ίσα το έχει ταράξει :lol:

Γνωστός με vernee X χωρίς τρελλή χρήση, 13 μέρες διάρκεια μπαταρίας! Εκεί να δεις γέλιο!

Γνωστός με vernee X [..]

Είχατε την ευκαιρία να τα βάλετε δίπλα-δίπλα; (οκ, σχήμα λόγου περισσότερο,

πιο πολύ εννοώ να συγκρίνετε εντυπώσεις από πρώτο χέρι...)

Guest Bernadi7

Η αλήθεια είναι πως όχι, γιατί δεν ήταν μαζί η κοπέλα μου με το power 3.

Θα επανέλθω, για να της πω να το ζυγίσει και να σας πω γραμμάρια.

EDIT: 213 γραμμάρια

Για καλό δικό μου, το κινητό έχει βγεί τουμπανάκι (αν ήταν μούφα, ποιος την ακούει!) βγάζει απίστευτες φωτογραφίες - πριν είχε το xperia Μ5 οπότε σα σύγκριση καμερών είναι αυτή η συσκευή - ασχέτως με τα χίλια μύρια προβλήματα που έβγαλε το Μ5 ήταν απλά κάμερα! Φανταστείτε στο θέμα μπαταρίας δεν έλεγε να ξεφορτίσει, όταν το παρέλαβε ήταν γύρω στα 90% κι έκανε 1 βδομάδα για να κλείσει. Τώρα είμαστε 8η μέρα. Το μόνο που την ενοχλεί επειδή το είχε συνηθίσει στα βρωμο-xperia είναι που δε μπορεί ή δεν έχει εντοπίσει πως αλλάζει χρώμα το μενού :lol:

Edited by Bernadi7

Παιδιά,με λύπη μου διαπιστώνω ότι μάλλον δεν θα ακολουθήσει υποστήριξη όσον αφορά τα αξεσουάρ,λόγω μη κίνησης της μάρκας,αν κρίνω από xiaomi που ειχα πάρει πολλά μοντέλα,πριν βγει το μοντέλο υπηρχαν τα πάντα και δε μιλάω για universal θήκες και πουγκακια,μιλάω για θήκες σιλικόνης ποιοτικές,π.χ nilkin κ.λ.πΤελος πάντων οι εταιρίες βαδίζουν και με βάση τις πωλήσεις που έχει η κάθε εταιρία.Θυμαμαι για το mi max 2,είχα φέρει 3 θήκες και 2 γυαλιά,πριν έρθει καν το κινητό και το είχα κάνει προπαραγγελια,σημειωτεον.Το uki έχει κυκλοφορησει ήδη και δεν βρίσκεις τιποτα

Θα βγει τελικά κ ά τ ι (έστω και αν το βγάλει η ίδια η εταιρία - και δεν ασχοληθεί άλλος), απλώς δε θα υπάρξει ποτέ η ποικιλία επιλογών που διατίθενται για περισσότερο διαδεδομένες συσκευές, ενώ και οι τιμές αναμένονται αλμυρές (τουλάχιστον με τα... κινέζικα δεδομένα).

Παιδιά,με λύπη μου διαπιστώνω ότι μάλλον δεν θα ακολουθήσει υποστήριξη όσον αφορά τα αξεσουάρ,λόγω μη κίνησης της μάρκας,αν κρίνω από xiaomi που ειχα πάρει πολλά μοντέλα,πριν βγει το μοντέλο υπηρχαν τα πάντα και δε μιλάω για universal θήκες και πουγκακια,μιλάω για θήκες σιλικόνης ποιοτικές,π.χ nilkin κ.λ.πΤελος πάντων οι εταιρίες βαδίζουν και με βάση τις πωλήσεις που έχει η κάθε εταιρία.Θυμαμαι για το mi max 2,είχα φέρει 3 θήκες και 2 γυαλιά,πριν έρθει καν το κινητό και το είχα κάνει προπαραγγελια,σημειωτεον.Το uki έχει κυκλοφορησει ήδη και δεν βρίσκεις τιποτα

Αν έδινε και 2-3-4 αναβαθμίσεις και αντροιντ 8 θα πούλαγε παραπανω...

Περίεργο να μην πουλαει τετοια συσκευή...