Jump to content

Oukitel K6

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θα απογοητευτεις. Είμαι με 12% μπαταρία btw με φόρτιση απο πεμπτη μεσημερι, 4-5 ωρες online gaming(δεν είχε κινηση στη δουλειά) , 4g-wifi μόνιμα ανοιχτό, φωτεινότητα στα 3/4 περιπου, 4-5 ωρες σερφαρισμα με multitasking και καμια ωριτσα youtube. Συγκινητικό όπως λέει και ο Κέλτης.

Τι χρωμα πήρες;

Καλή σου μέρα,εντάξει τέτοια ρεκόρ ούτε το mi max 2 δεν έχει κάνει που θεωρείται φορτηγό από μπαταρία και το έσκισα κι εγώ σε καθημερινή βάση.Πηρα το μαύρο,αλλα ψαχνω για θηκουλες και γυαλί και δεν βρίσκω τίποτα,έχουμε κάτι να προτείνουμε?είμαι άρρωστος με το θέμα ασφαλεια και πριν έρθει το κινητό θέλω να έχω τις προστασίες στα χέρια μου

• Απαντήσεις 240
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χωρίς.λογια....

3 ώρες εραδιο το μέσημερι......

Σκληρή χρήση

...

Όλα.ανοιkτα, GPS,

10+ ώρες SOT

c44abf375e2855bc38372d3f86c50f80.jpg

Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

In the down down of the writing we became robes...

Πραγματικά είναι το πρώτο κινεζικό τηλέφωνο μετά το jiayu S3 ADV που θα στεναχωρηθω αν πάθει κάτι...είναι μια vmf συσκευή από μια αξιόπιστη εταιρία...είχα και το 6000pro και το 6000plus ....μέχρι στιγμής thumbs up!!

XDA

https://forum.xda-developers.com/android/general/oukitel-k6-development-support-t3743232

ROOT

TWRP

Συγκινητικό

Έρχονται και custome

Roms

ψαχνεται κομσακης

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών του K6 από χώρες που η Google έχει δώσει το Android Pay, αυτό λειτουργεί από την πρώτη στιγμή, κανονικά. Απλώς και μάλλον για λόγους πιστοποίησης από την Google, ο χρήστης θα έπρεπε να περιμένει 24 ώρες περίπου για την ενεργοποίηση.

Κανένα πρόβλημα λοιπόν κι εδώ ...

Edited by elti

Παιδια καλημερα,ρωτησα και πιο πριν,αν εχει κανεις να προτεινει κατι σχετικα με tempered glass και θηκη σιλικονης η απο Ελλαδα η απεξω?ευχαριστω

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών του K6 από χώρες που η Google έχει δώσει το Android Pay, αυτό λειτουργεί από την πρώτη στιγμή, κανονικά. Απλώς και μάλλον για λόγους πιστοποίησης από την Google, ο χρήστης θα έπρεπε να περιμένει 24 περίπου για την ενεργοποίηση.

Κανένα πρόβλημα λοιπόν κι εδώ ...

24 ώρες;

Μέρες;

Μήνες;

Δεκαετίες;

Guest Bernadi7
Παιδια καλημερα,ρωτησα και πιο πριν,αν εχει κανεις να προτεινει κατι σχετικα με tempered glass και θηκη σιλικονης η απο Ελλαδα η απεξω?ευχαριστω

Συγγνώμη, δε θα είχα δει την ερώτησή σου.

Για θήκη, εμπιστεύομαι από ebay. Αν θες για oukitel k6 ρίξε μια ματιά εκεί, συγκεκριμένα ebay.co.uk. Για το power 3 που πήρε η κοπέλα μου, η ίδια θήκη κοστίζει χοντρικά 4€ κι εδώ την πουλάν στα 14€. It's up to you, για το θέμα αναμονής, γιατί έρχονται τα δεματάκια από Κίνα πάνω σε χελώνα που κουτσαίνει :lol: Δλδ να υπολογίζεις πάνω από μήνα.

Για tempered glass, θα σου απαντήσω μπακαλίστικα: όταν θέλησα να βάλω στο Lumia 640XL δεν υπήρχαν σε τέτοιες διαστάσεις πριν 2 χρόνια, τώρα θα δείξει, κάνε υπομονή να σου απαντήσω αύριο που θα πάμε Γερμανό να βάλουμε στο power 3, γιατί εκεί εμπιστευόμαστε. Θα ξαναποστάρω για τιμή

Για oukitel k6 ρωτήστε τον Κέλτη μας :) εκτός αν το έχει και κάποιο άλλο παιδί :O

Συγγνώμη, δε θα είχα δει την ερώτησή σου.

Για θήκη, εμπιστεύομαι από ebay. Αν θες για oukitel k6 ρίξε μια ματιά εκεί, συγκεκριμένα ebay.co.uk. Για το power 3 που πήρε η κοπέλα μου, η ίδια θήκη κοστίζει χοντρικά 4€ κι εδώ την πουλάν στα 14€. It's up to you, για το θέμα αναμονής, γιατί έρχονται τα δεματάκια από Κίνα πάνω σε χελώνα που κουτσαίνει :lol: Δλδ να υπολογίζεις πάνω από μήνα.

Για tempered glass, θα σου απαντήσω μπακαλίστικα: όταν θέλησα να βάλω στο Lumia 640XL δεν υπήρχαν σε τέτοιες διαστάσεις πριν 2 χρόνια, τώρα θα δείξει, κάνε υπομονή να σου απαντήσω αύριο που θα πάμε Γερμανό να βάλουμε στο power 3, γιατί εκεί εμπιστευόμαστε. Θα ξαναποστάρω για τιμή

Για oukitel k6 ρωτήστε τον Κέλτη μας :) εκτός αν το έχει και κάποιο άλλο παιδί :O

Καλημερα,εχω ηδη κοιταξει παντου,οχι μονο ebay αλλα δεν βρισκω τιποτα,εχεις συγκεκριμενο λινκ να μου δωσεις που εχεις βρει κατι?

Για καινούριες συσκευές (και δη κινέζικες, που προφανώς δεν κάνουν και τις... τρελλές πωλήσεις παγκόσμια!) παίρνει καιρό μέχρι να βγουν θήκες κλπ, και όταν βγουν είναι πανάκριβες (ακόμα και στα κινεζομάγαζα, eBay κλπ) για αρκετό καιρό.

Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις, εγώ βολεύομαι με κάτι (λίγο παλιομοδίτικο ίσως...) όπως αυτό (τυχαίο το link, το έβαλα σαν παράδειγμα μόνο), για να μην είναι η συσκευή απροστάτευτη.

Και προκειμένου α) να βρεις και β) να μην το πληρώσεις... καραβίσιο, ακολουθείς την εξής απλή συνταγή:

Βλέπεις τις διαστάσεις της συσκευής σου και μετά ψάχνεις κάποια από τις δημοφιλείς συσκευές της κατηγορίας (Apple, Samsung) με παρεμφερείς διαστάσεις (αν δε βρεις ακριβώς, καλύτερα λίγο μεγαλύτερες, παρά μικρότερες από το δικό σου). Στην περίπτωση του Κ6, ψάχνεις θήκη και για ελαφρώς φαρδύτερη συσκευή, για να αντισταθμίσεις το αυξημένο πάχος.

Αφού διαλέξεις μάρκα/μοντέλο (κάτι δημοφιλές, όπως προείπα), ψάχνεις τις θήκες για αυτό, οι οποίες θα είναι και άφθονες και πάμφθηνες. Το pouch αυτό θα προστατεύει τη συσκευή (και οικονομικά επίσης :)), μέχρι να βγει και καμιά θήκη (και screen protector) ειδικά για τη συσκευή αυτή...

Edited by w2o4ts

Μια παρατήρηση που εκανα είναι

Πως ή μπαταρία "πέφτει " λίγο πιο σβελτά μετα το 30%

Και εκεί που αναλογικά υπολογιζεις 11 ώρες SOT βγάζει.....9.5-10

Βέβαια επαιζε και eradiο για 3 ώρες σερι.....

Guest Bernadi7

Πήγαμε χθες για τοποθέτηση ζελατίνας στο power 3. Ρωτήσαμε αρχικά αν υπάρχει κάτι στα μέτρα του, δεν είχαν γενικά για μεγάλα μοντέλα (φαντάζομαι samsung/iPhone έχουν ήδη δικά τους), ζήτησα να δουν τη μαμίσια ζελατίνα, το παιδί μου είπε πως είναι αρκετά καλή (τον συγκεκριμένο κύριο τον εμπιστευόμαστε) και ζήτησα να την τοποθετήσει. 3€ τοποθέτηση, αλλά απ' το να τη βάζαμε εμείς και να είχαμε φουσκάλες, ηρέμησε το κεφάλι μας. Στο μεταξύ, όταν βγήκε με το κινητό, είχε πάνω μια ζελατίνα με τα χαρακτηριστικά του και το παιδί τρελάθηκε και το συζητούσε με τον 2ο τεχνικό για τα specs του, αφού του είπε πως η κοπέλα είχε Sony. Μας κοίταξε κι είπε: περαστικά, απ' ότι βλέπω μάθατε απ' το πάθημά σας και δε ξαναπήρατε Sony!

Στο ebay έχει και θήκες και στυλ wallet case, αρκεί να πατήσεις και πάνω να δείς για ποιό μοντέλο είναι

Καλησπέρα! Αγόρασα (όντως με προπαραγγελία) το Κ6 και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είχα και το Κ6000 για δύο χρόνια πριν από αυτό οπότε δεν θα μπορούσα να ζήσω με μικρότερη μπαταρία! :)

Έχω το εξής πρόβλημα όμως, για το οποίο μάλλον ευθύνεται κάποια ρύθμιση (που δεν έχω κατεφέρει να βρω) στο Android 7.1.1 το οποίο "φοράει" η συσκευή:

Δεν μπορώ με τίποτα να στείλω SMS μέ κάποια άλλη εφαρμογή πλην του προεγκατεστημένου messaging. Έχω ενεργοποιήσει όλα τα permissions για την όποια εφαρμογή δοκιμάζω (συγκεκριμένα δοκίμασα handcent next SMS, Go SMS και Evolve SMS), το ίδιο και το debugging επιλέγω την εκάστοτε εφαρμογή ως default αλλά δεν μπορώ να κάνω αποστολή SMS. Αντιθέτως λαμβάνω και διαβάζω κανονικά τα εισερχόμενα μηνύματα.

Καμιά ιδέα;

Life's Gooooooood!

Καλησπέρα! Αγόρασα (όντως με προπαραγγελία) το Κ6 και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είχα και το Κ6000 για δύο χρόνια πριν από αυτό οπότε δεν θα μπορούσα να ζήσω με μικρότερη μπαταρία! :)

Έχω το εξής πρόβλημα όμως, για το οποίο μάλλον ευθύνεται κάποια ρύθμιση (που δεν έχω κατεφέρει να βρω) στο Android 7.1.1 το οποίο "φοράει" η συσκευή:

Δεν μπορώ με τίποτα να στείλω SMS μέ κάποια άλλη εφαρμογή πλην του προεγκατεστημένου messaging. Έχω ενεργοποιήσει όλα τα permissions για την όποια εφαρμογή δοκιμάζω (συγκεκριμένα δοκίμασα handcent next SMS, Go SMS και Evolve SMS), το ίδιο και το debugging επιλέγω την εκάστοτε εφαρμογή ως default αλλά δεν μπορώ να κάνω αποστολή SMS. Αντιθέτως λαμβάνω και διαβάζω κανονικά τα εισερχόμενα μηνύματα.

Καμιά ιδέα;

Έχεις δύο κάρτες;

@celtic1453, όχι, έχω μία κάρτα SIM και μία SD, όπως και στο προηγούμενο τηλέφωνο με το οποίο δεν είχα κάποιο θέμα...
Life's Gooooooood!

@celtic1453, όχι, έχω μία κάρτα SIM και μία SD, όπως και στο προηγούμενο τηλέφωνο με το οποίο δεν είχα κάποιο θέμα...

Δοκιμασες να απενεργοποιήσεις τη στοκ εφαρμογή μηνυμάτων;

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by celtic1453

Δοκιμασες να απενεργοποιήσεις τη στοκ εφαρμογή μηνυμάτων;

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι. Τίποτα...

Life's Gooooooood!

Παρεμπιπτόντως, τα Oukitel K3 που έχουν πάρει κάποιοι φίλοι (επίσης πρόσφατες συσκευές της Ouki) έχουν στη 'μαμά' εφαρμογή μηνυμάτων επιλογή για μετατροπή των μικρών (unicode) Ελληνικών σε 7-bitα κεφαλαία (GSM char. set), ώστε να μπορεί να στέλνει κανείς μηνύματα με Ελληνικά και 160 χαρακτήρες (πρωτιά, θα έλεγα, για κινέζικο)!

Οπότε έχει κανείς ένα λιγότερο λόγο να χρησιμοποιήσει εναλλακτική εφαρμογή μηνυμάτων.

Το κακό είναι ότι την επιλογή την έχουν χωμένη κάπου στις ρυθμίσεις με ένα μάλλον άσχετο όνομα (τελείως κατά τύχη την είχα βρει, παίζοντας με τις ρυθμίσεις) και καθώς έχω αρκετό καιρό να δω (οποιονδήποτε από) τους παραπάνω φίλους και τα Κ3 τους, δεν μπορώ δυστυχώς να σας πω ποιά/πού ακριβώς είναι η επιλογή αυτή, μήπως υπάρχει και στο Κ6.

Ρίχτε μια ματιά πάντως, καλού κακού...

Παρεμπιπτόντως, τα Oukitel K3 που έχουν πάρει κάποιοι φίλοι (επίσης πρόσφατες συσκευές της Ouki) έχουν στη 'μαμά' εφαρμογή μηνυμάτων επιλογή για μετατροπή των μικρών (unicode) Ελληνικών σε 7-bitα κεφαλαία (GSM char. set), ώστε να μπορεί να στέλνει κανείς μηνύματα με Ελληνικά και 160 χαρακτήρες (πρωτιά, θα έλεγα, για κινέζικο)!

Οπότε έχει κανείς ένα λιγότερο λόγο να χρησιμοποιήσει εναλλακτική εφαρμογή μηνυμάτων.

Το κακό είναι ότι την επιλογή την έχουν χωμένη κάπου στις ρυθμίσεις με ένα μάλλον άσχετο όνομα (τελείως κατά τύχη την είχα βρει, παίζοντας με τις ρυθμίσεις) και καθώς έχω αρκετό καιρό να δω (οποιονδήποτε από) τους παραπάνω φίλους και τα Κ3 τους, δεν μπορώ δυστυχώς να σας πω ποιά/πού ακριβώς είναι η επιλογή αυτή, μήπως υπάρχει και στο Κ6.

Ρίχτε μια ματιά πάντως, καλού κακού...

Σωραιος

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι. Τίποτα...
Αυτό στο βγάζει;;

Εμένα με ρωτάει ποιο να έχω ως επιλογήe370a71f811b9a3b609383a696296375.jpg

Σωραιος

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό στο βγάζει;;

Εμένα με ρωτάει ποιο να έχω ως επιλογήe370a71f811b9a3b609383a696296375.jpg

Βέβαια το βγάζει. Αλλά μπορείς να επιλέξεις και από τις ρυθμίσεις εφαρμογών, τόσο την προεπιλεγμένη εφαρμογή για τα SMS, όσο και το σε ποιές εφαρμογές θα ''επιτρέπεται'' να διαχειρίζονται SMS.

Life's Gooooooood!

Καμιά ιδέα;

Ίσως να μην αποφύγεις ένα reset. Κάποιες φορές είναι η καλύτερη λύση.

BTW το Hangouts που είναι συνήθης ύποπτος για τέτοια conflicts, το έχεις τσεκάρει ;

Έχει βγει έκδοση λογισμικού V22 22/01/2018 στο NeedROM

Έχω φορεμένη τη V21 17/01/18

και στο ΟΤΑ δε φαίνεται κάτι..

Να είναι official αυτή η ιστορία του needrom ή θα μπλέξουμε;

Στο site της Oukitel έχει.μονο τη V21......

Edited by celtic1453

Μόλις 5 μέρες διαφορά, ε; Ενδιαφέρον...

Πάντως αν είναι όντως official, λογικά κάποια στιγμή θα κατέβει και σαν OTA.

Δεν ξέρω κιόλας αν τη φλασάρεις (και δεν είναι official - ή και να είναι, μήπως κάποιος έχει πειράξει τίποτα που δεν έπρεπε) και μετά δε δέχεται να κατεβάσει τα κανονικά OTA updates...

<γκρίνια mode>

Ωραίο πράμα το καινούριο τηλέφωνο, αλλά αυτό που δεν μπορείς να το κάνεις root ή/και φοβάσαι να το πειράξεις, μήπως μετά δεν παίρνει updates, είναι σπαστικό...

</γκρίνια mode>

:)