kormoranos1989 Δημ. February 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Οχι δεν το εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Τότε στην επιλογή tap and pay δεν έχεις το google pay? Όπως έδειξα πιο.πανω; Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτο Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. February 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Οχι, δεν εχει καν μενου στο tap & pay, μονο on-off switch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Οχι, δεν εχει καν μενου στο tap & pay, μονο on-off switch.Ανοίγεις NFC Ενεργοποίησε τα πάντα σε αυτό Και.μετα ξανα-ανοιξε τις ρυθμίσεις και θα δεις αυτο Επιλέγεις το "tap and pay", που σαν επιλογή εμφανίζεται ΑΦΟΥ ενεργοποιήσεις το NFC. Και εκεί πρέπει να έχεις το google pay, μέσα στην επιλογή "πατήστε και πληρώστε-tap and pay", ακριβώς από πάνω από την επιλογη "Λειτουργία Πλήρους Οθόνης" Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανοίγεις NFC Ενεργοποίησε τα πάντα σε αυτό Και.μετα ξανα-ανοιξε τις ρυθμίσεις και θα δεις αυτο Επιλέγεις το "tap and pay", που σαν επιλογή εμφανίζεται ΑΦΟΥ ενεργοποιήσεις το NFC. Και εκεί πρέπει να έχεις το google pay, μέσα στην επιλογή "πατήστε και πληρώστε-tap and pay", ακριβώς από πάνω από την επιλογη "Λειτουργία Πλήρους Οθόνης" Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι είναι το Μενού χωρίς ενεργό NFC Και έτσι με ενεργό NFC Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. February 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 ΟΚ αυτο εγινε, αλλα εξακολουθει να μην υπαρχει διαθεσιμο android pay. Σου στειλα pm btw γιατι το σπαμμαραμε ασχημα το τοπικ. Thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 ΟΚ αυτο εγινε, αλλα εξακολουθει να μην υπαρχει διαθεσιμο android pay. Σου στειλα pm btw γιατι το σπαμμαραμε ασχημα το τοπικ. Thank you! Μα, όπως στις περισσότερες χώρες έτσι και στην Ελλάδα,το Android Pay δεν υποστηρίζεται ακόμα. Κατά τα άλλα μια χαρά το πάτε το τοπικ.Κσνενα πρόβλημα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 (edited) Όντως μια χαρά - είναι χρήσιμο να τα βλέπουμε αυτά, οπότε μην ανησυχείτε! Σε αυτό το στάδιο, είναι χρήσιμες πληροφορίες και για τις δυνατότητες της συσκευής, και για θέματα όπως αναβαθμίσεις κλπ. @kormoranos1989: Από ποιο rn3 πήγες στο Κ6; Με Mediatek ή Qualcomm; (sorry, δεν τα 'χω καλά με τα μοντέλα της xiaomi). Αν είναι με Qualcomm, πες μας αν θέλεις πώς τα πάει σε σχέση με το K6 από μπαταρία, γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω αριστερά-δεξιά για το πώς τα Xiaomi με Snapdragon και 3000αρη μπαταρία βάζουν κάτω από αυτονομία συσκευές όπως το Κ6 με Mediatek και 6000+ μπαταρίες (μπορεί όντως και να το κάνουν, αλλά ως μη fanboy ούτε της xiaomi ούτε της qualcomm, προτιμώ να ακούσω πρώτα μια γνώμη από κάποιον που να έχει δει και τα δύο...) Υ.Γ: Για το θέμα του android pay και του nfc, μην ανησυχείς. Πιστεύω ότι είναι όντως θέμα αναβάθμισης, όπως λέει ο celtic1453, αλλά απ' ό,τι έχω δει, οι περισσότερες εταιρίες δεν κάνουν τα updates διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές τους ταυτόχρονα - ίσως για να μη δημιουργήσουν υπερβολικό φόρτο στους servers που έχουν τις ενημερώσεις; - δεν ξέρω. Πάντως σε όσες συσκευές τυχαίνει να υπάρχουν περισσότερες από μία στην παρέα μου, πρώτα παίρνει ενημέρωση μία, ενώ οι υπόλοιπες γράφουν 'your device is up to date', και μετά, σε βάθος κάποιων ημερών, εμφανίζεται σιγά σιγά η ενημέρωση και στις υπόλοιπες. Ένας εύκολος τρόπος πάντως για να δείτε (άμεσα) τι παίζει και αν είστε στο ίδιο version / patch level, είναι να συγκρίνετε τον (πλήρη) αριθμό έκδοσης που παρουσιάζουν οι συσκευές σας στο "about phone". Edited February 4, 2018 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Όντως μια χαρά - είναι χρήσιμο να τα βλέπουμε αυτά, οπότε μην ανησυχείτε! Σε αυτό το στάδιο, είναι χρήσιμες πληροφορίες και για τις δυνατότητες της συσκευής, και για θέματα όπως αναβαθμίσεις κλπ. @kormoranos1989: Από ποιο rn3 πήγες στο Κ6; Με Mediatek ή Qualcomm; (sorry, δεν τα 'χω καλά με τα μοντέλα της xiaomi). Αν είναι με Qualcomm, πες μας αν θέλεις πώς τα πάει σε σχέση με το K6 από μπαταρία, γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω αριστερά-δεξιά για το πώς τα Xiaomi με Snapdragon και 3000αρη μπαταρία βάζουν κάτω από αυτονομία συσκευές όπως το Κ6 με Mediatek και 6000+ μπαταρίες (μπορεί όντως και να το κάνουν, αλλά ως μη fanboy ούτε της xiaomi ούτε της qualcomm, προτιμώ να ακούσω πρώτα μια γνώμη από κάποιον που να έχει δει και τα δύο...) Υ.Γ: Για το θέμα του android pay και του nfc, μην ανησυχείς. Πιστεύω ότι είναι όντως θέμα αναβάθμισης, όπως λέει ο celtic1453, αλλά απ' ό,τι έχω δει, οι περισσότερες εταιρίες δεν κάνουν τα updates διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές τους ταυτόχρονα - ίσως για να μη δημιουργήσουν υπερβολικό φόρτο στους servers που έχουν τις ενημερώσεις; - δεν ξέρω. Πάντως σε όσες συσκευές τυχαίνει να υπάρχουν περισσότερες από μία στην παρέα μου, πρώτα παίρνει ενημέρωση μία, ενώ οι υπόλοιπες γράφουν 'your device is up to date', και μετά, σε βάθος κάποιων ημερών, εμφανίζεται σιγά σιγά η ενημέρωση και στις υπόλοιπες. Ένας εύκολος τρόπος πάντως για να δείτε (άμεσα) τι παίζει και αν είστε στο ίδιο version / patch level, είναι να συγκρίνετε τον (πλήρη) αριθμό έκδοσης που παρουσιάζουν οι συσκευές σας στο "about phone".Iσως παίζει ρόλο πως έστειλα ένα"εξαψαλμο* " στην Ουκιτελ Σαπόρτ.... Πριν πάρω την αναβάθμιση Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. February 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Όντως μια χαρά - είναι χρήσιμο να τα βλέπουμε αυτά, οπότε μην ανησυχείτε! Σε αυτό το στάδιο, είναι χρήσιμες πληροφορίες και για τις δυνατότητες της συσκευής, και για θέματα όπως αναβαθμίσεις κλπ. @kormoranos1989: Από ποιο rn3 πήγες στο Κ6; Με Mediatek ή Qualcomm; (sorry, δεν τα 'χω καλά με τα μοντέλα της xiaomi). Αν είναι με Qualcomm, πες μας αν θέλεις πώς τα πάει σε σχέση με το K6 από μπαταρία, γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω αριστερά-δεξιά για το πώς τα Xiaomi με Snapdragon και 3000αρη μπαταρία βάζουν κάτω από αυτονομία συσκευές όπως το Κ6 με Mediatek και 6000+ μπαταρίες (μπορεί όντως και να το κάνουν, αλλά ως μη fanboy ούτε της xiaomi ούτε της qualcomm, προτιμώ να ακούσω πρώτα μια γνώμη από κάποιον που να έχει δει και τα δύο...) Υ.Γ: Για το θέμα του android pay και του nfc, μην ανησυχείς. Πιστεύω ότι είναι όντως θέμα αναβάθμισης, όπως λέει ο celtic1453, αλλά απ' ό,τι έχω δει, οι περισσότερες εταιρίες δεν κάνουν τα updates διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές τους ταυτόχρονα - ίσως για να μη δημιουργήσουν υπερβολικό φόρτο στους servers που έχουν τις ενημερώσεις; - δεν ξέρω. Πάντως σε όσες συσκευές τυχαίνει να υπάρχουν περισσότερες από μία στην παρέα μου, πρώτα παίρνει ενημέρωση μία, ενώ οι υπόλοιπες γράφουν 'your device is up to date', και μετά, σε βάθος κάποιων ημερών, εμφανίζεται σιγά σιγά η ενημέρωση και στις υπόλοιπες. Ένας εύκολος τρόπος πάντως για να δείτε (άμεσα) τι παίζει και αν είστε στο ίδιο version / patch level, είναι να συγκρίνετε τον (πλήρη) αριθμό έκδοσης που παρουσιάζουν οι συσκευές σας στο "about phone". Απο rn3 sd. Οχι οτι ειναι απολυτα ξεκαθαρες οι αναμνησεις μου απο τις πρωτες μερες χρησης του rn3 για να συγκρινω με την φρεσκια μπαταρια του Κ6, αλλα δεν θυμαμαι να εχω ξαναεντυπωσιαστει τοσο απο αυτονομια. Και δεν εχει καλιμπραριστει ακομα, ετσι; Σιγουρα το Κ6 δεν το παταει το rn3, ουτε το rn4 (τα οποια εχουν πολυ καλη αυτονομια οντως), μιλαμε για +μιση μπαταρια. Η ερωτηση δεν ειναι ποιο εχει μεγαλυτερη αυτονομια, αλλα αν αξιζει καν να τα συγκρινουμε. Η διαφορα δεν ειναι 500 και 800 mah που συγκρινουμε την xiaomi με την samsung π.χ. αλλα 2000. Το φορτισα πρωτη και τελευταια φορα προχθες το βραδυ, με εντονη χρηση χθες και μετρια σημερεα, ειμαι στο 48% τωρα. Αλλα οπως εγραψα, η αυτονομια αυτη εχει το κοστος της. Υ.Γ: να σημειωσω οτι οσα εγραψα παραπανω αφορουσαν χρηση με 90% φωτεινοτητα. Για τα του nfc ειδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Απο rn3 sd. Οχι οτι ειναι απολυτα ξεκαθαρες οι αναμνησεις μου απο τις πρωτες μερες χρησης του rn3 για να συγκρινω με την φρεσκια μπαταρια του Κ6, αλλα δεν θυμαμαι να εχω ξαναεντυπωσιαστει τοσο απο αυτονομια. Και δεν εχει καλιμπραριστει ακομα, ετσι; Σιγουρα το Κ6 δεν το παταει το rn3, ουτε το rn4 (τα οποια εχουν πολυ καλη αυτονομια οντως), μιλαμε για +μιση μπαταρια. Η ερωτηση δεν ειναι ποιο εχει μεγαλυτερη αυτονομια, αλλα αν αξιζει καν να τα συγκρινουμε. Η διαφορα δεν ειναι 500 και 800 mah που συγκρινουμε την xiaomi με την samsung π.χ. αλλα 2000. Το φορτισα πρωτη και τελευταια φορα προχθες το βραδυ, με εντονη χρηση χθες και μετρια σημερεα, ειμαι στο 48% τωρα. Αλλα οπως εγραψα, η αυτονομια αυτη εχει το κοστος της. Υ.Γ: να σημειωσω οτι οσα εγραψα παραπανω αφορουσαν χρηση με 90% φωτεινοτητα. Για τα του nfc ειδωμεν...Επειδή είχα και το RN3 KAI TO X722, KAI TO ZUK Z1 Έχω να.πω πως το Κ6 έχει +60% αυτονομία Οι 5-5.5 ωρες SOT Είναι 9+ ώρες στο Κ6 ΧΩΡΙς ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑς ΔΕΝ ξέρω πως θα είναι στο μέλλον αλλά....... Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή είχα και το RN3 KAI TO X722, KAI TO ZUK Z1 Έχω να.πω πως το Κ6 έχει +60% αυτονομία Οι 5-5.5 ωρες SOT Είναι 9+ ώρες στο Κ6 ΧΩΡΙς ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑς ΔΕΝ ξέρω πως θα είναι στο μέλλον αλλά....... Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk... Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. February 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Λοιπον έβαλα payment method στο play store την κάρτα της εθνικής, έβαλα το Google pay όπως μου είπε ο Κέλτης. Μόλις προσπάθησα να κάνω πληρωμή με NFC μου ζήτησε να κάνω setup το android pay ολοκληρωσω τραβήξει Αυτόματα τα στοιχεια της καρτας. Πάω να ολοκληρωσω αλλά δυστυχώς οι κάρτα δεν είναι συμβατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Λοιπον έβαλα payment method στο play store την κάρτα της εθνικής, έβαλα το Google pay όπως μου είπε ο Κέλτης. Μόλις προσπάθησα να κάνω πληρωμή με NFC μου ζήτησε να κάνω setup το android pay ολοκληρωσω τραβήξει Αυτόματα τα στοιχεια της καρτας. Πάω να ολοκληρωσω αλλά δυστυχώς οι κάρτα δεν είναι συμβατή. Για να χρησιμοποιηθεί κάρτα Ελληνικής τράπεζας σε πληρωμή NFC πρέπει απαραιτήτως η τράπεζα που την εκδίδει, να διαθέτει την κατάλλλη εφαρμογή για ANDROID. Μέχρι στιγμής, διαθέτουν μόνο η ALPHA και η ΠΕΙΡΑΙΩΣ και όχι η Εθνική. Επίσης, το ANDROID PAY δεν μπορεί μέχρι στιγμής να χρησιμοποιηθεί καθόσον η Ελλάδα είναι μεταξύ των χωρών που η GOOGLE δεν τρέχει ακόμα, τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Λοιπον έβαλα payment method στο play store την κάρτα της εθνικής, έβαλα το Google pay όπως μου είπε ο Κέλτης. Μόλις προσπάθησα να κάνω πληρωμή με NFC μου ζήτησε να κάνω setup το android pay ολοκληρωσω τραβήξει Αυτόματα τα στοιχεια της καρτας. Πάω να ολοκληρωσω αλλά δυστυχώς οι κάρτα δεν είναι συμβατή. Αυτο σημαινει πως το ΡΑΥ ειναι ενεργο στο κινητο μας και απλά δε λειτουργει το ΡΑΥ εν Ελλάδι. Edited February 5, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Αυτό που έγραψε κι ο/η elti συν ότι σε comments στα Κινεζομάγαζα αναφέρουν κι άλλοι σα θέμα το google pay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 ΝFC KAI NBG https://www.nbg.gr/greek/microsites/Pages/nfc_payment_terms_el.aspx Η εγκατάσταση και χρήση της Εφαρμογής της Τράπεζας παρέχεται δωρεάν. Η Υπηρεσία διατίθεται σε χρήστες που είναι συνδρομητές στους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας «Vodafone» και «Cosmote». Για τους χρήστες - συνδρομητές της Vodafone ισχύουν ειδικότερα τα εξής: η χρήση της Υπηρεσίας προϋποθέτει την εγκατάσταση της εφαρμογής ηλεκτρονικού πορτοφολιού της Vodafone «Vodafone Wallet», σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και στη συνέχεια την εγκατάσταση της Εφαρμογής της Τράπεζας, μέσω του Mobile Site της (……………..). Για τους χρήστες - συνδρομητές της Cosmote ισχύουν ειδικότερα τα εξής: η χρήση της Υπηρεσίας προϋποθέτει την εγγραφή του χρήστη στην εφαρμογή ηλεκτρονικού πορτοφολιού της Cosmote «Cosmote Wallet», σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και την μέσω αυτής επιλογή της Υπηρεσίας, προκειμένου να μεταβεί στο Mobile Site της Τράπεζας (…………….) και να εγγραφεί. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΝFC KAI NBG https://www.nbg.gr/greek/microsites/Pages/nfc_payment_terms_el.aspx Η εγκατάσταση και χρήση της Εφαρμογής της Τράπεζας παρέχεται δωρεάν. Η Υπηρεσία διατίθεται σε χρήστες που είναι συνδρομητές στους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας «Vodafone» και «Cosmote». Για τους χρήστες - συνδρομητές της Vodafone ισχύουν ειδικότερα τα εξής: η χρήση της Υπηρεσίας προϋποθέτει την εγκατάσταση της εφαρμογής ηλεκτρονικού πορτοφολιού της Vodafone «Vodafone Wallet», σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και στη συνέχεια την εγκατάσταση της Εφαρμογής της Τράπεζας, μέσω του Mobile Site της (……………..). Για τους χρήστες - συνδρομητές της Cosmote ισχύουν ειδικότερα τα εξής: η χρήση της Υπηρεσίας προϋποθέτει την εγγραφή του χρήστη στην εφαρμογή ηλεκτρονικού πορτοφολιού της Cosmote «Cosmote Wallet», σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και την μέσω αυτής επιλογή της Υπηρεσίας, προκειμένου να μεταβεί στο Mobile Site της Τράπεζας (…………….) και να εγγραφεί. και εδω https://www.pcsteps.gr/118607-ανέπαφη-πληρωμή-contactless-mobile-banking-android/ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΝFC KAI NBG https://www.nbg.gr/greek/microsites/Pages/nfc_payment_terms_el.aspx Η εγκατάσταση και χρήση της Εφαρμογής της Τράπεζας παρέχεται δωρεάν. Η Υπηρεσία διατίθεται σε χρήστες που είναι συνδρομητές στους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας «Vodafone» και «Cosmote». Για τους χρήστες - συνδρομητές της Vodafone ισχύουν ειδικότερα τα εξής: η χρήση της Υπηρεσίας προϋποθέτει την εγκατάσταση της εφαρμογής ηλεκτρονικού πορτοφολιού της Vodafone «Vodafone Wallet», σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και στη συνέχεια την εγκατάσταση της Εφαρμογής της Τράπεζας, μέσω του Mobile Site της (……………..). Για τους χρήστες - συνδρομητές της Cosmote ισχύουν ειδικότερα τα εξής: η χρήση της Υπηρεσίας προϋποθέτει την εγγραφή του χρήστη στην εφαρμογή ηλεκτρονικού πορτοφολιού της Cosmote «Cosmote Wallet», σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και την μέσω αυτής επιλογή της Υπηρεσίας, προκειμένου να μεταβεί στο Mobile Site της Τράπεζας (…………….) και να εγγραφεί. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εδω https://www.pcsteps.gr/118607-ανέπαφη-πληρωμή-contactless-mobile-banking-android/ δειτε και την εφαρμογη CARDS-MOBILE WALLET Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 NFC και NBG ? :down: Μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς στο ταμείο του σούπερ μάρκετ με ουρά από πίσω του:shoot: Και βέβαια, η Εθνική μέχρι να βγάλει μια εφαρμογή αντάξια των άλλων τραπεζών, διαθέτει και το γνωστό βραχιόλι:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. February 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Σήμερα πήρε ένα update με release date 17/01. Δεν είμαι σίγουρος σε τι χρησιμεύει. Στο NFC δεν βρήκα διαφορές, αφού τα πραγματα έχουν όπως περιγράφουν τα παιδιά παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 17/01 ε...; Μάλλον θα είναι αυτό που είχε κατεβάσει ο celtic1453 και το δίνουν σε λίγο-λίγο κόσμο... Ίσως φτιάχνει τίποτα bugs... Μικρό μέγεθος (π.χ. 30-40MB), ή ολόκληρη ROM (π.χ. τίποτα του στυλ 500-600MB ή και παραπάνω)...; Όχι ότι παίζει κανα ρόλο - από απλή περιέργεια ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Περίπου 75mb είναι...fix minor bugs αναφέρει... τίποτα συγκεκριμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charalampos1616 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Καλησπερα ... πριν δυο εβδομάδες το παρέλαβα ! Μήπως ξέρει κάποιος αν το μπροστινο φλας μπορω να το ενεργοποιήσω...να μενει ανοιχτό μεχρι να πραγματοποιησω μια λειψη selfie? ....μεγαλη αυτονομία η μπαταρια του ! Περιμενα την φωτογραφικη λιγο καλυτερη...λιγο πιο ζωντανη. Τα υπολοιπα ολα θετικα κατα την δικη μου αποψη. Fan της oukitel ! Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 (edited) Παιδια καλημερα,σκεφτομαι να το χτυπησω αλλα για το θεμα που λετε για το NFC βρηκα αυτο:(The phone looks good, has a very large bright screen, also a fast octa-core CPU can run on most games. Also the battery life is long. But the camera is below my expectations and the speaker is loud but the quality of the sound output is not so well. Lastly, the reason that I buy this phone is for the NFC function, as I expect this phone should support Android pay. But unfortunately this phone is an uncertified device (you can see on Google play settings) so I cannot add credit cards to Android pay),βεβαια δεν ειναι και το βασικοτερο κριτηριο για την επιλογη του κινητου,αλλα επειδη ειδα σχετικη συζητηση για το θεμα,το αναφερω.Επισης και αλλα 2:( Android pay do not work on this phone so NFC is useless.) και(By:Михаил Калянин 2018-01-25 05:50:59 Телефон работает хорошо, но столкнулся с проблемой: не работает "android pay" при попытке запуска смартфон выдает сообщение следующего содержания: «Android Pay не поддерживается на этом устройстве. Нам не удалось проверить соответствует ли Ваше устройство стандартам безопасности, установленным для Android Pay. Причина может быть в том, что на нем настроен root-доступ, разблокирован загрузчик операционный системы или установлено неоригинальное ПЗУ». Это очень печально, и выходит не получится воспользоваться функцией "NFC) Δεν ξερω το εχει τσεκαρει καποιος εδω? Να πω οτι ειναι απο τα reviews του Banggood εδω:https://www.banggood.com/Oukitel-K6-6_0-inch-Face-ID-6300mAh-5V3A-6GB-RAM-64GB-ROM-MT6763-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1239447.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=HK Edited February 8, 2018 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Παιδια καλημερα,σκεφτομαι να το χτυπησω αλλα για το θεμα που λετε για το NFC βρηκα αυτο:(The phone looks good, has a very large bright screen, also a fast octa-core CPU can run on most games. Also the battery life is long. But the camera is below my expectations and the speaker is loud but the quality of the sound output is not so well. Lastly, the reason that I buy this phone is for the NFC function, as I expect this phone should support Android pay. But unfortunately this phone is an uncertified device (you can see on Google play settings) so I cannot add credit cards to Android pay),βεβαια δεν ειναι και το βασικοτερο κριτηριο για την επιλογη του κινητου,αλλα επειδη ειδα σχετικη συζητηση για το θεμα,το αναφερω.Επισης και αλλα 2:( Android pay do not work on this phone so NFC is useless.) και(By:Михаил Калянин 2018-01-25 05:50:59 Телефон работает хорошо, но столкнулся с проблемой: не работает "android pay" при попытке запуска смартфон выдает сообщение следующего содержания: «Android Pay не поддерживается на этом устройстве. Нам не удалось проверить соответствует ли Ваше устройство стандартам безопасности, установленным для Android Pay. Причина может быть в том, что на нем настроен root-доступ, разблокирован загрузчик операционный системы или установлено неоригинальное ПЗУ». Это очень печально, и выходит не получится воспользоваться функцией "NFC) Δεν ξερω το εχει τσεκαρει καποιος εδω? Να πω οτι ειναι απο τα reviews του Banggood εδω:https://www.banggood.com/Oukitel-K6-6_0-inch-Face-ID-6300mAh-5V3A-6GB-RAM-64GB-ROM-MT6763-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1239447.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=HK - Η κάμερα δεν ξέρω αν είναι χειρότερη των απαιτήσεων μου αλλά είναι σίγουρα πολύ καλύτερη των ανησυχιών μου. Υπάρχουν ήδη, αρκετά δείγματα στο YouTube που νομίζω ότι δεν θα σε απογοητεύσουν. - Ο ήχος του μεγάφωνου είναι πράγματι πολύ δυνατός αλλά αν απενεργοποιηθεί η ενίσχυση του από τις ρυθμίσεις βελτίωσης ήχου, βελτιώνεται η ποιότητα σε βάρος της έντασης. - Μη πιστοποιημένη συσκευή και λοιπόν; Δεν με απασχολεί εφόσον πρόκειται για συσκευή της OUKITEL ή άλλων αντίστοιχων, για τις οποίες δεν ανησυχώ για ασυμβατότητα εφαρμογών ή προεγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού. - Το Android Pay μην σε απασχολεί επειδή στην Ελλάδα δεν μπορείς έτσι κι αλλιώς να χρησιμοποιήσεις. Οι εφαρμογές που υπάρχουν για πληρωμές μέσω NFC με χρήση καρτών Ελληνικών τραπεζών, δουλεύουν μια χαρά. - Βαριά συσκευή. - Για τη γενικότερη λειτουργία της συσκευής έχω μόνο καλά λόγια να πω. Για τη μπαταρία, ουδέν σχόλιον :D Χτύπα 'το άφοβα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 - Η κάμερα δεν ξέρω αν είναι χειρότερη των απαιτήσεων μου αλλά είναι σίγουρα πολύ καλύτερη των ανησυχιών μου. Υπάρχουν ήδη, αρκετά δείγματα στο YouTube που νομίζω ότι δεν θα σε απογοητεύσουν. - Ο ήχος του μεγάφωνου είναι πράγματι πολύ δυνατός αλλά αν απενεργοποιηθεί η ενίσχυση του από τις ρυθμίσεις βελτίωσης ήχου, βελτιώνεται η ποιότητα σε βάρος της έντασης. - Μη πιστοποιημένη συσκευή και λοιπόν; Δεν με απασχολεί εφόσον πρόκειται για συσκευή της OUKITEL ή άλλων αντίστοιχων, για τις οποίες δεν ανησυχώ για ασυμβατότητα εφαρμογών ή προεγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού. - Το Android Pay μην σε απασχολεί επειδή στην Ελλάδα δεν μπορείς έτσι κι αλλιώς να χρησιμοποιήσεις. Οι εφαρμογές που υπάρχουν για πληρωμές μέσω NFC με χρήση καρτών Ελληνικών τραπεζών, δουλεύουν μια χαρά. - Βαριά συσκευή. - Για τη γενικότερη λειτουργία της συσκευής έχω μόνο καλά λόγια να πω. Για τη μπαταρία, ουδέν σχόλιον :D Χτύπα 'το άφοβα .Δεν ξερω αν εχεις δουλεψει xiaomi για να εχεις μετρο συγκρισης,να μου πεις οσον αφορα τις καμερες,π.χ εγω ειχα redmi note 4,redmi pro,εχω παρει στο γιο μου MI A1 και τωρα εχω εγω MI MAX 2 και θα ηθελα μια αλλαγη προς την εταιρια αυτη να δοκιμασω μιας και το max 2 αριστο αλλα τεραστιο και ακομα δεν μπορω να το συνηθισω κακα τα ψεματα,το βαρος δεν με πειραζει καθολου,οσο το μεγεθος,αλλα δεν θα μπορουσα να παω τωρα πια και σε 5,5,γι'αυτο το κοιταζω και η τιμη δεν το συζηταμε,οσο για μπαταρια,επισης ειμαι μαθημενος με το τερατωδες max2 και αυτος φυσικα ενας λογος,αν εχεις να μου πεις για τις καμερες θα με βοηθουσες,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Δεν ξερω αν εχεις δουλεψει xiaomi για να εχεις μετρο συγκρισης,να μου πεις οσον αφορα τις καμερες,π.χ εγω ειχα redmi note 4,redmi pro,εχω παρει στο γιο μου MI A1 και τωρα εχω εγω MI MAX 2 και θα ηθελα μια αλλαγη προς την εταιρια αυτη να δοκιμασω μιας και το max 2 αριστο αλλα τεραστιο και ακομα δεν μπορω να το συνηθισω κακα τα ψεματα,το βαρος δεν με πειραζει καθολου,οσο το μεγεθος,αλλα δεν θα μπορουσα να παω τωρα πια και σε 5,5,γι'αυτο το κοιταζω και η τιμη δεν το συζηταμε,οσο για μπαταρια,επισης ειμαι μαθημενος με το τερατωδες max2 και αυτος φυσικα ενας λογος,αν εχεις να μου πεις για τις καμερες θα με βοηθουσες,ευχαριστω Πολύ δύσκολη σύγκριση, το αποτέλεσμα της οποίας εξαρτάται από τις προτεραιότητες του καθενός. Δεν θα σε βοηθήσει αν σου έλεγα ότι συσκευή με την οθόνη του MI MAX 2, τις κάμερες και το λειτουργικό του M1A1, τη μπαταρία και το NFC του OUKITEL, θα ήταν για μένα η ιδανική :up: Αλλά επειδή αυτή δεν υπάρχει, θα πρέπει να καθορίσεις τις προτεραιότητες σου σε σχέση με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής. Το MI MAX 2 και το M! A!ήταν στα υπόψιν και για εμένα αλλά επειδή οι απαιτήσεις μου περιλάμβαναν οπωσδήποτε οθόνη όχι μικρότερη των 6'', αξιοπρεπή κάμερα και NFC, σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν υπήρχε άλλη επιλογή και όλα τα άλλα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Πολύ δύσκολη σύγκριση, το αποτέλεσμα της οποίας εξαρτάται από τις προτεραιότητες του καθενός. Δεν θα σε βοηθήσει αν σου έλεγα ότι συσκευή με την οθόνη του MI MAX 2, τις κάμερες και το λειτουργικό του M1A1, τη μπαταρία και το NFC του OUKITEL, θα ήταν για μένα η ιδανική :up: Αλλά επειδή αυτή δεν υπάρχει, θα πρέπει να καθορίσεις τις προτεραιότητες σου σε σχέση με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής. Το MI MAX 2 και το M! A!ήταν στα υπόψιν και για εμένα αλλά επειδή οι απαιτήσεις μου περιλάμβαναν οπωσδήποτε οθόνη όχι μικρότερη των 6'', αξιοπρεπή κάμερα και NFC, σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν υπήρχε άλλη επιλογή και όλα τα άλλα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ φοβερη η συσκευη που δημιουργησες:lol::lol: και συμφωνω απολυτως,εγω να σου πω οτι με το max ειμαι σε ολα ευχαριστημενος εκτος απο το μεγεθος,βασει του οποιου γερνει πολυ η σιγαρια προς τα πλην του.Δεν μπαινει σε καμια περιπτωση σε τσεπη,αλλα σε οποιαδηποτε τσεπη ομως οσο μεγαλη και να ειναι:(:(:(.Γι αυτο κοιταζω κατι πιο μικρο αλλα με 6+ οθονη και καπως μαζεμενο οικονομικα,anyway θελει σκεψη το πραγμα,σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts