apnea Δημοσιεύτηκε April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 29, 2005 Μέχρι χτές νόμιζα πως τα 7Mbps ($52 τον μήνα) που έχω σπίτι μου στην Βοστώνη όπου σπουδάζω είναι πολλά κ όσο να ναι ένιωθα τυχερός κ προνομοιούχος.. Όμως στην άλλη μέρια του κόσμου έγινε κάτι που πραγματικά ταρακούνησε όλη την Αμερική (κυρίως τους χρήστες που χρησιμοποιούν Broadband). Μια εταιρία στο Hong Kong, η λεγόμενη HKBN (Hong Kong Broadband Network) αναβάθμησε τις υπηρεσίες τις κ προσφέρει συμμετρικές συνδέσεις καλωδιακού ίντερνετ που αγγίζουν το... 1Gbps! Τιμή? Εντάξει, δεν είναι κ η χαμηλότερη ($215 τον μήνα..). Όμως αυτή την προσφορά την ακολούθησαν κ άλλες. Τα 100 συμμετρικά Mbps κοστίζουν $34 τον μήνα ενώ τα 10 συμμετρικά Mbps κοστίζουν μόλις... $16! Το δύκτιο επίσης προσφέρει υπηρεσίες καλωδιακής τηλεόρασης + μέχρι 200 ψηφιακά κανάλια (επι πληρωμής) μέσω MPEG-2 στα 4.5 με 10Mbps σε ποιότητα DVD.. Αν δεν τρελαθήκατε ακόμα, μπορείτε να το κάνετε μετά το Πάσχα.. Καλή Ανάσταση σε όλους! :hunter: Παράθεση If the whole world wants to go left and u feel like going right, go right. U don't have to follow..U don't have to make a big deal about which way u r going. Just go.. It's very easy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 και γιατι μας το ειπες ρε συ να μας ραγισεις την καρδια??????????????? σαν δεν ντρεπεσε χρονιαρες μερες καθομαι και βριζω τον οτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Ετσι μου έρχεται να κατέβω βοστώνη και να αρχίσω να σε βαράω μέχρι να κάνει το ίδιο και ο Οτε εδώ πέρα :cry: :cry: χρονιάρες μέρες μας έκανες κομμάτια :ban: :whip: :rocket: :shoot: :kill: :rtfm: :knife: :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apnea Δημ. May 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 σε 10 μέρες που γυρίζω αθήνα κ θα έχω ένα απλό isdn για 4 μήνες φαντάσου πως θα μαι.. αφού σκέφτομαι να τραβήξω καλώδιο από το modem μου μέχρι αθήνα.. :blink: πρέπει να βρούμε τρόπο να μποϋκοτάρουμε τον ΟΤΕ μπας κ μας δώσει καμιά ταχύτητα. η ανάπτυξη broadband δυκτίων του είναι πιο αργή κ απο replay! :angry: :rocket: γιατί δλδ οι κινέζοι να εχουν 1 ολόκληρο Gbit (1024mb/sec) !?!?! :cry: :cry: Παράθεση If the whole world wants to go left and u feel like going right, go right. U don't have to follow..U don't have to make a big deal about which way u r going. Just go.. It's very easy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GECKO Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΚΑΤΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΠΟΤΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Περίμενε να κάνει επενδύσεις!!!! Μέχρι το 2020 θα πουλάνε συνδρομές dialup στην ψωροκώστενα. @apnea: Νομίζω έχεις καταστρώσει ένα καλοστημένο σχέδιο να μας πικράνεις, να μας εξοντώσεις ψυχολογικά και σωματικά ποταπέ τύπε. Ρε παιδιά, εσείς του εξωτερικού παίζεται με τον πόνο μας;; Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apnea Δημ. May 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Περίμενε να κάνει επενδύσεις!!!! Μέχρι το 2020 θα πουλάνε συνδρομές dialup στην ψωροκώστενα. @apnea: Νομίζω έχεις καταστρώσει ένα καλοστημένο σχέδιο να μας πικράνεις, να μας εξοντώσεις ψυχολογικά και σωματικά ποταπέ τύπε. Ρε παιδιά, εσείς του εξωτερικού παίζεται με τον πόνο μας;; αν δεν μπορούσες να δεις πως είναι έξω θα νόμιζες πως τα 384kbps είναι τρελή ταχύτητα.. :blink: ως καταναλωτές πρέπει να ενωθούμε και να πολεμήσουμε τον ΟΤΕ μπας κ τουλάχιστον έρθουμε στα στάνταρτ της Ευρώπης. Boycott OTE NOW! :knife: Παράθεση If the whole world wants to go left and u feel like going right, go right. U don't have to follow..U don't have to make a big deal about which way u r going. Just go.. It's very easy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Περίμενε να κάνει επενδύσεις!!!! Μέχρι το 2020 θα πουλάνε συνδρομές dialup στην ψωροκώστενα. Μόνο μέχρι τότε??:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Συμφωνώ ώς προς το μπουκοτάρισμα του ΟΤΕ αλλά πως? Μήπως να στείλουμε ένα mass mails στο υπουργείο με "καντήλια" μήπως και ξυπνήσει κανένας εκεί πέρα? Έτσι δεν έγινε και με το 50% έκπτωσης για τις DSL στην αρχή. Ξέρω τι ισχύει σε άλλες χώρες γι'αυτό σου είπα ότι παίζεις με τον πόνο μας! Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Για να μην αρχίσω να λέω πάλι για το adsl στην Γαλλία και πονάω κόσμο....έχω να πώ πως πρέπει να οργανωθούμε να κάνουμε κατί καλό κατά του οτε....(καμιά διαδήλωση έξω από το κτήριο στο Μαρουσι)πλακα κάνω.... (αν και πολύ θα το γούσταρα) Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 καταληψη κτηριου snipers στην οροφη 5 καταδρομεις στην εισοδο 4 ουκαδες να βγαινουν απο τους υπονομους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 ... και ένα καζάνι φασολάδα παραδίπλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts