Jump to content

Νέο κινητό... Τα φώτα σας παρακαλώ

Notorious89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε ...Παιδιά ψάχνω για αγορά νέου κινητού απο Ελλάδα.... Μεχρι 400 ευρώ ταβάνι... 5,9 + ίντσες, όμορφη οθόνη και γρήγορο... Τωρινό μου κινητό το lg g2...Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Καλησπέρα. Μιλάμε για αναλογια 18:9 ή 16:9 ? Γιατί μια μεγάλη οθόνη 18:9 στην ουσία ειναι αρκετά μικρότερη οταν προβάρεις 16:9 υλικό (πχ φωτογραφίες, βιντεο κλπ)

Σε αυτές τις ίντσες Huawei mate 10 lite από εμένα. Καινούργιο σε κυκλοφορία με πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Και αν προλάβεις την προσφορά που τρέχει από μεγάλες αλυσίδες παίρνεις δώρο και ένα δεύτερο κινητό.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Σε αυτές τις ίντσες Huawei mate 10 lite από εμένα. Καινούργιο σε κυκλοφορία με πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Και αν προλάβεις την προσφορά που τρέχει από μεγάλες αλυσίδες παίρνεις δώρο και ένα δεύτερο κινητό.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Νομίζω η προσφορά ισχύει μόνο για το Mate 10 Pro...Αν κάνω λαθος διορθώστε με...

Netflix νομίζω είναι σε 16:9. Εκεί λοιπόν είτε έχεις οθόνη 6 ιντσες αναλογίας 18:9 είτε 5,5 σε αναλογία 16:9, ίδιο μέγεθος εικόνας θα έχεις.

Ισχύει και για το lite.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τότε πιστεύω το Mate 10 lite είναι ότι καλύτερο

Αγαπητέ φιλέ notorious89 εγώ θα πρότεινα xperia xa1 ultra στις 6ιντσες με 4GB ram 32GB ενσωματωμενη μνήμη στα 300 ευρώ περιπου στο you.gr.Αν πας στο Σκρουτζ θα διαβάσεις και τις ανάλογες αξιολογήσεις.

Και από μένα mi max 2. Πολύ ποιοτική κατασκευή. Στη τιμή που ειναι τώρα, αν δεν σε πειράζει η έλλειψη 800αρας, ειναι εξαιρετική επιλογή.

Παιδιά ευχαριστώ παρα πολυ για την βοήθεια... Τώρα αρχίζει το δυσκολο... Εγώ έριξα μια ματια και ήμουν ανάμεσα και στα τρια μοντέλα που προτείνατε... Και κοιτούσα και το huawei honor 7x.... Από εδώ και πέρα τι κάνω;;; Ποιο να προτιμήσω;;;

Το budget είναι ταβάνι 400 ευρώ... Οθόνη ποιοτική από 5,9 + ίντσες...Δεν θα ήθελα να κολλάει... Ραδιόφωνο, nfc,γρήγορη φόρτιση, type c δεν με ενδιαφέρουν.... Παιχνίδια δεν παίζω.... Το κινητό το θέλω για browsing ,διάβασμα e book και ταινίες (Νετφλιξ, YouTube κτλπ )...φωτογραφική πάλι δεν τρελένομαι ...Νορμάλ πράγματα.... Γενικά με νοιάζει η οθόνη να είναι μεγάλη και ποιοτική και να μην κολλάει το κινητο.... Lg g2 το τωρινό μου κινητό... Και τότε το ειχα ψάξει αρκετά και η επιλογή του g2 ηταν σωστή κατά την γνώμη μου ως πρώτο smartphone

Σε ενδιαφέρει η εγγύηση ελληνικης αντιπροσωπείας ή η 800αρα μπάντα; Αν όχι, βάσει αυτά που έγραψες πας mi max 2. Edited by Antretng

εδώ κι εδώ κι εδώ είσαι (Κατά την γνώμη μου) και με 3 κατοστάρικα είσαι τούμπανο! 2 χρόνια εγγύηση σε καλή αντιπροσωπία. Edited by Manossef

Το 4g κτλπ δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί συνδέομαι μονο απο wifi... Ποτέ δεν βάζω mb... Δεν με νοιάζει γενικά τίποτα ιδιαίτερο για κινητό.... Games από pc... Mb δεν χρησιμοποιώ... Για φωτό εχω αγοράσει φωτογραφική την οποία πρέπει να την δικαιολογήσω στην γυναίκα μου... Χαχαχαχαχαχχχαχαχαχα... Μόνο web browser, διάβασμα και βίντεο.... Α και gps

Φιλέ βάλε κάτω και τα τρια κλείσε τα ματια και διάλεξε. χαχαχαχα ......πλάκα κανω

Σοβαρά τώρα..... πάρε οποίο σου κανει κλικ στο μάτι και θα με θυμηθείς.Εγώ αυτό έκανα....πριν λιγες ημερες πήρα ενα xperia L1 και είμαι πανευτυχης τωρα.Δεν μου το πρότεινε κανεις....αλλά μου έκανε κλικ......

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για ολα...και για τον χρονο που σπαταλισατε....Τελικα αγορασα το mate 10 lite και ηδη πουλησα το y6 :P Ειναι τεραστια η διαφορα μεταξυ αυτου και του lg g2 που ειχα...Ειμαι απλα καταενθουσιασμενος ! Γνωστοι μου με ακριβοτερα κινητα εντυπωσιαζονται....