celtic1453 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 οι μπροστινες καμερες και των τριων τραβανε 640x480 video? με χρηση αλλου προγραμματος παει σε 720p ή 1080p? γενικα στο τομεα καμερες εχουμε καποιον νικητη μεταξυ: oukitel k6, vernee x, ulefone power 3s ?Δύσκολο να βρεις κάποιον να έχει και τα 3.... Δες YouTube Kai Google... Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 απο αυτο που εχει ο καθενας λοιπον εδω περα ας γραψει τη πραγματικη αναλυση της φωτο & video της μπροστινης & πισω καμερας & τυχον θεματα (μη συγχρονισμος εικονας ηχου κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Εντός των ημερών θα κάνω αναλυτική περιγραφή, αφού λιώσουμε το Power 3! Εως τότε, τηρώ σιγήν ιχθύος! :lol: 'Η κι ασυρμάτου, ότι σας βολεύει!! Απλά αυτά δεν είναι καμεροτηλέφωνα. Πήραμε σαν καμεροτηλέφωνο το xperia m5 που να μη σώναμε :X και βγήκε σκουπίδι. Οι φωτογραφίες όμως gg, photoshop στη μούρη έκανε τύφλα να 'χουν οι μοντέλες, αλλά τί να το κάνεις όταν το κινητό πεθαίνει, κλείνει μόνο του, ανοίγει μόνο του, απενεργοποιημένο και να βαράει δονήσεις, μετά είχαμε αστοχία κάμερας, μέχρι που δε ξανάνοιξε ποτέ και μια Sony τη 2η φορά του σερβις να κάνει την πάπια, να το καταπίνει, να το φτιάχνει και στο χαρτί να λέει πως δε βρέθηκε βλάβη κι ο τεχνικός στο Γερμανό να τραβάει τα μαλλιά του! :lol: ( το κινητό δε βασανίστηκε, απ' την 1η μέρα θήκη, προστασία, σωστή φόρτιση. Το είχε για κλήσεις, φωτογραφίες κι όταν βγαίναμε έμπαινε fb μόνο 1 τραγούδι μέσα ο ήχος κλήσης γιατί όπως λέει για μουσική έχω το mp3 μου! Εν αντιθέσει με μένα, το lumia 640xl το πήραμε σχεδόν ίδια μέρα κι απ' την 1η μέρα είναι κάθε μέρα στο λιώσιμο με καταλαβαίνετε τι εννοώ κι είναι σκυλί, αυτό θα με θάψει!) Οπότε Κινεζιά wannabe κι Αγιος ο Θεός :lol: :!: Για την ιστορία, το δώσαμε στη μητέρα της κοπέλας μου, γιατί δεν άντεξε τη γκρίνια της και της έδωσε λεφτά για να πάρει το Ulefone! :!: Edited February 12, 2018 by Bernadi7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Και πρέπει σιγά σιγά να δούμε τι... πουλιά πιάνει και αυτο το καινούριο Power 3S και πού μπαίνει στην... κατάταξη με τα υπόλοιπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Πήραμε στα χέρια μας το Ulefone Power 3 :w00t::w00t::w00t::yahoo::yahoo::yahoo: Κύριοι οι Κινέζοι, με τα καλωδιάκια τους, από type C -> usb , type C -> jack 3.5 Ξεκινάμε το λιώσιμο και μετά ανάλυση! Ερώτηση: στη συσκευασία περιέχεται και προστατευτικό οθόνης, να βάλουμε αυτό ή έχετε κάτι να προτείνετε? Φίλε celtic, εσύ τί έβαλες στο Oukitel σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Πήραμε στα χέρια μας το Ulefone Power 3 :w00t::w00t::w00t::yahoo::yahoo::yahoo: Κύριοι οι Κινέζοι, με τα καλωδιάκια τους, από type C -> usb , type C -> jack 3.5 Ξεκινάμε το λιώσιμο και μετά ανάλυση! Ερώτηση: στη συσκευασία περιέχεται και προστατευτικό οθόνης, να βάλουμε αυτό ή έχετε κάτι να προτείνετε? Φίλε celtic, εσύ τί έβαλες στο Oukitel σου? Πέταξα την άθλια ζελατίνα που είχε επάνω Και έβαλα μια.....καλής ποιότητας μεν, αλλά από ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ ΝΟΤΕ 2 ΔΕ, που μου είχε ξεμεινει κάπου.... Αλλά καλύπτει καλουτσικα και σαν ποιότητα καμιά σχέση... Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts