mythos01 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 η αναφορα πως εχεις ενα προφιλ που κολλαει?υπονοεις οτι εχω εγω 5-η 10? δεν καταλαβαινω την επιθετικοτητα στο γραψιμο σου για αρχη,δευτερο,.εχω γραψει αν μπηκες στον κοπο να διαβασεις οτι η συσκευη μου δεν εχει πλεον κανενα θεμα κι ομως προσπαθω και για τους υπολοιπους και ας μην εχει,επισης ο τροπος γραφης σου δειχνει περισσοτερα απο οσα μπορω να πω εγω,κλασικο στυλ ας ψοφησει η κατσικα του γειτονα,την εμπαθεια δεν ξερω που την βρηκες,τελως παντως δεν θ ασχοληθω με τετοιες απαντησεις,ξαναδιαβασε την και σκεψου πως θ αντιδρουσες αν καποιος σου εγραφε οσα γραφεις εσυ,λυπαμαι. Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε 2 πραγματα.. Εγω βοηθησα οσο μπορουσα το μελος papasouzas8 στο πρωτο μελος και μετα εγραψα την αληθεια για "καποια" ατομα του φορουμ. Τωρα εσυ που και πως θιχτηκες δεν θα μπω στη διαδικασια να ψαξω πως και γιατι... Εσυ μου επιτεθηκες πρωτος ονομαστικα και οχι εγω φιλε. Αλλο προφιλ απαντησε στον φιλο papasouza πρωτα και οχι το προφιλ σου. Οποτε εκτος απο ατοπος ειναι και περιεργος ο θυμος σου. Ματια εχουν ολοι και μπορουν να διαβασουν,δε μπορουμε να κανουμε τα στραβα ματια ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα γραφόμενα σου με έπεισαν να δοκιμάσω την rom του gizchina. Να δω και τις άλλες τρεις (color, flyme, MIUI); ή μόνο την 1.10; Τί προτείνεις; Την 1.10 απο gizchina φιλε μου. Οδηγειες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7492572#post7492572 ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 ευγενικο ποστ να γραφει για εμπαθεια,να γραφει οτι εχει 1 προφιλ υπονοωντας δεν ξερω τι να μην εχει διαβασει καν οτι εγω δεν εχω προβλημα με το κινητο,εσυ το εχεις διαβασει το ξερω,πως θα ηταν τοτε το μη ευγενικο?Τρομαζω και να το σκεφτω,και δεν εγραψα και κατι παραλογο,ας γραψουν μεηλ οσοι εχουν θεμα στην Νουμπια να παρουν απαντηση απο εκει,αυτο ειναι το καλυτερο,απο εκει και περα προσωπικες επιθεσεις δεν ειναι δυνατον να γινονται,ειδικα οταν χρησιμοποιουνται λεξεις που ισως αυτος που τις γραφει δεν ξερει τι σημαινουν,γκουγκλαρετε το εμπαθεια να δειτε,εγω τελειωνω με αυτο το νημα εδω,δεν παιρνω μερος σε μαχες διχως αιτια. Μην μου εκνευριζεσαι. Ο Μυθος οπως και ο Ταλιμπαν και πολλα αλλα παιδια εχουν βοηθησει εδω μεσα. Αλλα οταν ακους τετοια ανυποστατα πραγματα απο κατι τυπους που εχουν 15 ή 1 ποστ και εχουν κανει εγγραφη στο φορουμ Φεβρουαριο του 18, τι συμπερασμα βγαζεις? Και αυτο ισχυει και για ορισμενους γελοιους που ανεβαζουν βιντεο με τιτλο "Μαπα το καρπουζι" και χαρακτηριζουν σκουπιδι την οθονη του, λες και ειχαν ξαναπαρει σε τετοια τιμη amoled. Αναθεμα και αν ξερουν τι σημαινει. Το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι οσα δεν φτανει η αλεπου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μην μου εκνευριζεσαι. Ο Μυθος οπως και ο Ταλιμπαν και πολλα αλλα παιδια εχουν βοηθησει εδω μεσα. Αλλα οταν ακους τετοια ανυποστατα πραγματα απο κατι τυπους που εχουν 15 ή 1 ποστ και εχουν κανει εγγραφη στο φορουμ Φεβρουαριο του 18, τι συμπερασμα βγαζεις? Και αυτο ισχυει και για ορισμενους γελοιους που ανεβαζουν βιντεο με τιτλο "Μαπα το καρπουζι" και χαρακτηριζουν σκουπιδι την οθονη του, λες και ειχαν ξαναπαρει σε τετοια τιμη amoled. Αναθεμα και αν ξερουν τι σημαινει. Το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι οσα δεν φτανει η αλεπου.... φιλε μου,αν εχουν καποιοι μανια καταδιωξης εγω δεν εχω,ακομα και τωρα γραφει οτι του επιτεθηκα ονομαστικα,βρες μου το ποστ να το σβησω η να ζητησω συγνωμη,δεν μπορω να μπαινω σε τετοιες συζητησεις ειλικρινα,να μαθουμε να μιλαμε γενικα αλλοιως δεν μας σωζουν οιτε 40 μνημονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μη μαλώνετε,ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται γιατι δε φέρει συναισθήματα που απορρέουν από τον τόνο και τις εκφράσεις του προσώπου και της φωνής. Σε σχόλια παντού στο διαδίκτυο παρεξηγήσεις γεννιούνται απο το τίποτα για τον παραπάνω λόγο. Κανένας να μη φύγει απο το topic, μια παρέα για ανταλλαγή απόψεων πάνω απο όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μη μαλώνετε,ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται γιατι δε φέρει συναισθήματα που απορρέουν από τον τόνο και τις εκφράσεις του προσώπου και της φωνής. Σε σχόλια παντού στο διαδίκτυο παρεξηγήσεις γεννιούνται απο το τίποτα για τον παραπάνω λόγο. Κανένας να μη φύγει απο το topic, μια παρέα για ανταλλαγή απόψεων πάνω απο όλα. Ετσι ακριβως. Δεν θα τους κανουμε την χαρη να φυγουμε, ειδικα τωρα που φαγανε ακυρο και δεν περασε η προπαγανδα τους:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μη μαλώνετε,ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται γιατι δε φέρει συναισθήματα που απορρέουν από τον τόνο και τις εκφράσεις του προσώπου και της φωνής. Σε σχόλια παντού στο διαδίκτυο παρεξηγήσεις γεννιούνται απο το τίποτα για τον παραπάνω λόγο. Κανένας να μη φύγει απο το topic, μια παρέα για ανταλλαγή απόψεων πάνω απο όλα. αυτο το ξερω φιλε μου,γιαυτο πρεπει να προσεχουμε τις λεξεις που βαζουμε σε μια προταση,επισης τα ψεματα δεν βοηθουν,το ψεμα δεν δικαιολογειτε ουτε στον γραπτο λογο,δεν εχω τιποτα προσωπικο(δεν γνωριζω κανεναν εδω)εγω προτεινα απλα επικοινωνια με την εταιρεια και οχι αφορισμους που ειναι ακομα γραμμενοι στα πιο πανω ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix_Gr Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Και τα Samsung Galaxy Note 7 μια χαρά κινητά ήταν... μόνο 20 παραλίγο να πάρουν φωτιά ζωντανοί... δηλαδή failure πολύ κάτω του 1%. Όταν εδώ μέσα είμαστε πόσοι; 20-30 κάτοχοι Nubia M2; Και έχουν βγει προβληματικά τα 10 μιλάμε σχεδόν για 33% failure rate. Εδώ παλιό μέλος του myphone το άνοιξε και καταστράφηκε η οθόνη, αλλά ούτε λόγος για αυτόν, (το παιδί που είπε για τη μπλε γραμμή). Και εσείς είστε ακόμα στο "ροζ" συννεφάκι σας. Μήπως τον έβαλε η infoquest; Σύμφωνα με τη λογική σας ναι, γιατί είστε καχύποπτοι παρόλο που έχετε τις αποδείξεις ότι τα M2 τείνουν να είναι προβληματικά. Προφανώς και δεν γίνεται να βγουν όλα προβληματικά, αυτό έλλειπε έξαλλου. Ένα κινητό αποκαλείται προβληματικό όταν το failure είναι πάνω από 4% κάτι που με τα δικά μας στατιστικά το ξεπερνάει... Σε όσους το κινητό είναι μια χαρά μπράβο τους να το χαρούν, αλλά δε γίνεται επειδή είστε 3-4 άτομα που ακόμα δουλεύει ρολόι οι υπόλοιποι να υποθέσουμε ότι όλα τα Nubia M2 είναι μια χαρά. Αυτό που κάνετε, δλδ το δικό μου είναι μια χαρά, άρα τα Nubia M2 είναι μια χαρά, είναι τέρμα εγωιστικό. Όσοι τα πήραμε τα πήραμε και τέλειωσε, μακάρι να μας βγούνε καλά και πλέον το κινητό απλώς δε το προτείνουμε. Γίνεται ρεαλιστές... Edited February 23, 2018 by Matrix_Gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Για να μην αερολογουμε σε προβλημα στο λογισμικο της συσκευης προσπαθουμε να βοηθησουμε εδω και τα στατιστικα λενε και εδω πως στο 80 % απο αυτες που βγαζουν προβλημα ειναι εκει. Οποτε στατιστικα οποια συσκευη και αν παρεις υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο failure λογω software που δεν καθιστουν αχρηστη μια συσκευη. Οταν θα διαβασετε και αλλα φορουμ 3ξωτερικου θα καταλαβετε πως δεν ειναι ετσι οπως παρουσιαζονται.Εκτος και αν ειναι ολα αχρηστα που ερχονται στη χωρα μας. Και επειδη λεγοντας για ποσοστα ας πουν ολα τα παιδια τη γνωμη τους για το δικο τους να δουμε ποσοι πραγματικα εχουν hardware failure και οχι ανα σελιδα να γραφουν ρεαλιστικα οι ιδιοι και οι ιδιοι τον καημο τους ! Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Για να μην αερολογουμε σε προβλημα στο λογισμικο της συσκευης προσπαθουμε να βοηθησουμε εδω και τα στατιστικα λενε και εδω πως στο 80 % απο αυτες που βγαζουν προβλημα ειναι εκει. Οποτε στατιστικα οποια συσκευη και αν παρεις υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο failure λογω software που δεν καθιστουν αχρηστη μια συσκευη. Οταν θα διαβασετε και αλλα φορουμ 3ξωτερικου θα καταλαβετε πως δεν ειναι ετσι οπως παρουσιαζονται.Εκτος και αν ειναι ολα αχρηστα που ερχονται στη χωρα μας. Και επειδη λεγοντας για ποσοστα ας πουν ολα τα παιδια τη γνωμη τους για το δικο τους να δουμε ποσοι πραγματικα εχουν hardware failure και οχι ανα σελιδα να γραφουν ρεαλιστικα οι ιδιοι και οι ιδιοι τον καημο τους ! Γιατι χαλας τη ζαχαρενια σου? Οταν ακους παραδειγμα το ΝΟΤΕ 7 που εκανε κοντα στο χιλιαρικο πριν 2 χρονια και εσκαγε στα μουτρα των κατοχων του, τι ψαχνεις να βρεις! εσκασε καμμια μπαταρια του Μ2. Μακαρι ολα τα τηλεφωνα μεχρι 250 ευρω να ειχαν αυτη την ποιοτητα κατασκευης του Μ2. Εγω το προτεινω ανεπιφυλαχτα σε φιλους και γνωστους. Ουτε με το s/w εχω προβλημα αλλα θα ακολουθησω το παραδειγμα σου.Μονο 135 ευρω κανει το τηλεφωνο οχι 800 ουτε 1000. Και το επομενο μου τηλεφωνο θαναι ή Nubia ή Meizu. Αα οι αλλοι που εχουν προβλημα να μην το προτεινουν στους πελατες στο μαγαζακι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix_Gr Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Προβλήματα software σε κινητό που κυκλοφορεί σχεδόν 1 χρόνο είναι παραπάνω από ύποπτα. Και πόσο μάλλον και με την έκδοση Android που κυκλοφόρησε, δεν είναι ότι πήρε Nougat και υπάρχουν προβλήματα, όπως γίνεται συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Γιατι χαλας τη ζαχαρενια σου? Οταν ακους παραδειγμα το ΝΟΤΕ 7 που εκανε κοντα στο χιλιαρικο πριν 2 χρονια και εσκαγε στα μουτρα των κατοχων του, τι ψαχνεις να βρεις! εσκασε καμμια μπαταρια του Μ2. Μακαρι ολα τα τηλεφωνα μεχρι 250 ευρω να ειχαν αυτη την ποιοτητα κατασκευης του Μ2. Εγω το προτεινω ανεπιφυλαχτα σε φιλους και γνωστους. Ουτε με το s/w εχω προβλημα αλλα θα ακολουθησω το παραδειγμα σου.Μονο 135 ευρω κανει το τηλεφωνο οχι 800 ουτε 1000. Και το επομενο μου τηλεφωνο θαναι ή Nubia ή Meizu. Αα οι αλλοι που εχουν προβλημα να μην το προτεινουν στους πελατες στο μαγαζακι τους. Πολυ καλα τα λες! Ετσι ειναι τα πραγματα ... Δεν μπαινουν στο φορουμ να αγορασουν αλλα να δουν αν μπορουν να βρουν λυση. Το σ/κ θα προσπαθησω να βρω χρονο να ξεσκονισω λιγο τα παλια μηπως βγαλω την 1.10 πληρη μεταφρασμενη με το 5.0 ui Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Πολυ καλα τα λες! Ετσι ειναι τα πραγματα ... Δεν μπαινουν στο φορουμ να αγορασουν αλλα να δουν αν μπορουν να βρουν λυση. Το σ/κ θα προσπαθησω να βρω χρονο να ξεσκονισω λιγο τα παλια μηπως βγαλω την 1.10 πληρη μεταφρασμενη με το 5.0 uiΜακάρι. Θα προσπαθήσω να σου στείλω pm το Σαββατοκύριακο μαζί με το κινητό μου, το Nubia m2 εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Κανενα απολύτως πρόβλημα με το δικό μου αρκετά ενθουσιασμένος με το μ2.Παρακολουθώ το φόρουμ κυρίως για αυτό και γιατί υπάρχουν παιδιά με γνώσεις πάνω στο αντικείμενο του κινητού και με ενδιαφέρει να μαθω. Συμφωνώ με τον μύθος πως δεν πρέπει να τα βάζουμε όλα στην ίδια ζυγαριά,άλλο μια σοβαρή βλάβη και άλλο δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις στο βιπερ π.χ , η δεν δουλεύει καλά το δακτυλικό αποτύπωμα(όπως το x r.n 4x που επισης έχω κ τώρα τελευταία όποτε γουστάρει ανοιγει) αν και μένα αυτό δεν με ενοχλεί. Και ρωτώ πόσα κινητά είχαμε όλοι μας τα τελευταία χρονια και πόσα από αυτά δεν παρουσίασαν το παραμικρό. Πιστεύω ότι είναι ελάχιστα! Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Και εγώ και η γυναίκα μου ευχαριστημένοι 100% μέχρι στιγμής με το κινητό. Οσον αφορά το θέμα με το ποσοστό των συσκευών με πρόβλημα να πω ότι δεν αντικατοπτριζει την πραγματικότητα όπως γενικά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί συνήθως γράφει κάποιος όταν έχει πρόβλημα, όταν όλα παίζουν καλά σπάνια το αναφέρει. Φίλε Matrix αν δεν το κατάλαβες τζογαρουμε με το nubia m2. Βάλαμε 140 ευρώ στη ρουλέτα και κάθε μέρα που γυρνάει βάζουμε ευρώ στην τσέπη. Στο εξάμηνο θα έχουμε πάρει τα λεφτά μας πίσω και αν δεν γίνει θα μας τα δώσει το paypal και στο χρόνο θα έχουμε κερδίσει τα διπλά. Η ζωή θέλει ρίσκο. Για τους μη τολμηρούς υπάρχει η Apple, η Samsung κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Και εγώ και η γυναίκα μου ευχαριστημένοι 100% μέχρι στιγμής με το κινητό. Οσον αφορά το θέμα με το ποσοστό των συσκευών με πρόβλημα να πω ότι δεν αντικατοπτριζει την πραγματικότητα όπως γενικά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί συνήθως γράφει κάποιος όταν έχει πρόβλημα, όταν όλα παίζουν καλά σπάνια το αναφέρει. Φίλε Matrix αν δεν το κατάλαβες τζογαρουμε με το nubia m2. Βάλαμε 140 ευρώ στη ρουλέτα και κάθε μέρα που γυρνάει βάζουμε ευρώ στην τσέπη. Στο εξάμηνο θα έχουμε πάρει τα λεφτά μας πίσω και αν δεν γίνει θα μας τα δώσει το paypal και στο χρόνο θα έχουμε κερδίσει τα διπλά. Η ζωή θέλει ρίσκο. Για τους μη τολμηρούς υπάρχει η Apple, η Samsung κτλ και εμένα δεν έχει βγάλει πρόβλημα 10 μέρες τώρα (του πατέρα δηλαδή :p). Οθονάρα, γρήγορο, ποιοτική κατασκεή, σήμα καλό σε προβληματικό σπίτι για κάθε κινητό. Δακτυλικό είναι απενεργοποιημένο οπότε δεν ξέρω (στην αρχή που το είχα μια χαρά δούλευε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Να ρωτήσω 1-2 βασικά πράγματα ( ως συμβουλές ) για εμας που δεν σκαλίζουμε κινητά με rom κτλ . 1. Το κινητό κάνει κάποια αυτόματη αναβάθμιση που καλο θα ήταν να την αποφύγουμε ? 2. Προτείνετε το ελληνικό μενού ? 3. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε ? Ευχαριστώ ΥΓ ... άρχισαν να έρχονται οι θήκες Edited February 23, 2018 by Devote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Και εγώ και η γυναίκα μου ευχαριστημένοι 100% μέχρι στιγμής με το κινητό. Οσον αφορά το θέμα με το ποσοστό των συσκευών με πρόβλημα να πω ότι δεν αντικατοπτριζει την πραγματικότητα όπως γενικά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί συνήθως γράφει κάποιος όταν έχει πρόβλημα, όταν όλα παίζουν καλά σπάνια το αναφέρει. Φίλε Matrix αν δεν το κατάλαβες τζογαρουμε με το nubia m2. Βάλαμε 140 ευρώ στη ρουλέτα και κάθε μέρα που γυρνάει βάζουμε ευρώ στην τσέπη. Στο εξάμηνο θα έχουμε πάρει τα λεφτά μας πίσω και αν δεν γίνει θα μας τα δώσει το paypal και στο χρόνο θα έχουμε κερδίσει τα διπλά. Η ζωή θέλει ρίσκο. Για τους μη τολμηρούς υπάρχει η Apple, η Samsung κτλΧαχαχα Θεός!!!!! Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Να ρωτήσω 1-2 βασικά πράγματα ( ως συμβουλές ) για εμας που δεν σκαλίζουμε κινητά με rom κτλ . 1. Το κινητό κάνει κάποια αυτόματη αναβάθμιση που καλο θα ήταν να την αποφύγουμε ? 2. Προτείνετε το ελληνικό μενού ? 3. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε ? Ευχαριστώ ΥΓ ... άρχισαν να έρχονται οι θήκες Αν υπαρξει καινουργια αναβαθμιση αφοβα φιλε, το ελληνικο μενου μ8α χαρα ειναι ναι μονο που οχι και τοσο ελληνικο... Οταν ερθουν με το καλο οι θηκες πες μας ποια ειναι η καλυτερη,εγω ακομα περιμενω Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Προσωπικα οχι απλως δεν με ενοχλει να επισημαινονται τα αρνητικα απο μια συσκευη, αλλα ειναι ζητουμενο! Διοτι ειναι το καλυτερο feedback! (μαζι με τα θετικα της εκαστοτε συσκευης βεβαια). τι να θεωρησω δηλαδη ως καλυτερο feedback, τις αξιολογησεις του banggood που εμφανιζει 5 αστερια σε ποσοστο 97.9% (!) απο 433 χρηστες;; Τετοιο ποσοστο δεν θα εβγαινε ουτε στις ναυρχιδες μεγαλων εταιρειων. Δεν ειναι κραξιμο, ουτε απαξιωση συσκευης να επισημαινονται τα αρνητικα λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Αν υπαρξει καινουργια αναβαθμιση αφοβα φιλε, το ελληνικο μενου μ8α χαρα ειναι ναι μονο που οχι και τοσο ελληνικο... Οταν ερθουν με το καλο οι θηκες πες μας ποια ειναι η καλυτερη,εγω ακομα περιμενω Αυτή η "1.10 απο gizchina" πιστεύεις ότι είναι μια rom που αξίζει να την εφαρμόσουμε στο κινητό ή μήπως να τα αφήσουμε ( εμείς οι "άκαπνοι" ) στην άκρη και έχει ο θεός ... Θα την προτεινες για κάποιον που θα ήταν η 1η του επαφή με τις rom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipekanama Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Τίποτα το δακτυλικό αποτύπωμα δούλεψε σωστά μια μέρα μετά από επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάλι ξεκλειδώνει με όποιο δάχτυλο να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Τίποτα το δακτυλικό αποτύπωμα δούλεψε σωστά μια μέρα μετά από επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάλι ξεκλειδώνει με όποιο δάχτυλο να ναι. Και με του ποδιου?! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Ολά δουλεύουν καλά σε κολλητο φιλο ,απο αποτύπωμα και ειδοποιήσεις μέχρι το hardware. Είμαι αντυποσιασμενος γενικά. Υ.γ του είπα να απενεργοποιήσει την Αυτομάτη αναβάθμιση με αυτά που ακούω εδώ με τα bugs. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Θα πειραχτει μονάχα εαν βγει lineage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix_Gr Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Προσωπικα οχι απλως δεν με ενοχλει να επισημαινονται τα αρνητικα απο μια συσκευη, αλλα ειναι ζητουμενο! Διοτι ειναι το καλυτερο feedback! (μαζι με τα θετικα της εκαστοτε συσκευης βεβαια). τι να θεωρησω δηλαδη ως καλυτερο feedback, τις αξιολογησεις του banggood που εμφανιζει 5 αστερια σε ποσοστο 97.9% (!) απο 433 χρηστες;; Τετοιο ποσοστο δεν θα εβγαινε ουτε στις ναυρχιδες μεγαλων εταιρειων. Δεν ειναι κραξιμο, ουτε απαξιωση συσκευης να επισημαινονται τα αρνητικα λοιπον. Και ένας λογικός... Τίποτα το δακτυλικό αποτύπωμα δούλεψε σωστά μια μέρα μετά από επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάλι ξεκλειδώνει με όποιο δάχτυλο να ναι. Κρίμα, όπως το περιγράφεις ενδέχεται να είναι και hardware το θέμα, πάντως εμένα δουλεύει καλά μέχρι στιγμής, αλλά γενικά έχω παράπονα. Αυτή η "1.10 απο gizchina" πιστεύεις ότι είναι μια rom που αξίζει να την εφαρμόσουμε στο κινητό ή μήπως να τα αφήσουμε ( εμείς οι "άκαπνοι" ) στην άκρη και έχει ο θεός ... Θα την προτεινες για κάποιον που θα ήταν η 1η του επαφή με τις rom ; Αν δεν γνωρίζεις καλύτερα να μην βάλεις γενικά ROM. Που ξέρεις τι χέρι έχει βάλει ο καθένας στις ROM και τι port έχει ανοίξει για να τραβάει πληροφορίες... Μόνο επίσημο update θα βοηθήσει τη κατάσταση για τα software θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Ωχ... Ρε λες;; Παιδες κλειστε αμεσως τις καμερες με αυτοκολλητα και καπακια μη μας βλεπουν εξωγηινοι και βαλτε encruyption σε ευαισθητα και καλαισθητα αρχεια γκουχου γκουχου ...ααα και λιγο πετρελαιο επαληψη να φυγουν οι κοριοι , αα και να μιλαμε μονο με ασφαλεις συνδεσεις οπως και φωτο στο viber απαγορευονται δια ροπαλου και..ωχ παναγια μου Αν δεν με πιστευετε να https://www.insomnia.gr/articles/hardware/huawei/fbi-cia-nsa-warning-against-huawei-and-zte-phones/ Edited February 23, 2018 by mythos01 Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts