taliban Δημοσιεύτηκε December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 18, 2017 (edited) Band (Network) 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: TD-SCDMA B34/39, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, CDMA 1x & EVDO 800 4G: TDD-LTE B38/39/40/41, FDD-LTE B1/B3/B5/B7/B8/B20 Sim Card Dual SIM Card Dual Standby (Nano SIM) System OS NNubia UI 4.0 (base on Android M) CPU Qualcomm Snapdragon 625 (MSM8953) Octa Core A53 2.0GHz 64bit GPU Adreno 506 RAM 4GB LPDDR3 933MHz ROM 64GB eMMC 5.1 Card Extend Support TF card up to 200GB Screen Display Size 5.5 Inch Type Capacitive Touch Screen, AMOLED, Corning Gorilla glass Resolution 1920x1080 pixels Camera/Picture Resolution Front camera: 16.0MP Stacked CMOS image sensor ƒ/2.0 aperture 80° wide angle Dual back camera: 13.0MP + 13.0MP Stacked CMOS image sensor Sapphire Glass lens ƒ/2.2 aperture NeoVision 6.5 Language :Multilang GPS Yes, GPS, GLONASS, Beidou WIFI Yes, 802.11 b/g/n/ac 2.4/5GHz Bluetooth Yes, v4.1, support BLE Built-in Battery 3630mAh Charge interface USB Type-C Dimensions 154.5x75.9x7.0mm Net Weight(Including battery) 168g Στα 156 δολάρια + 15 για priority από bangood https://www.banggood.com/Nubia-M2-Global-Rom-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1236679.html?rmmds=myorder&ID=224&cur_warehouse=HK Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και για αυτό πήρα ένα για φίλο. Στα θετικά του η διπλή κάμερα, και η b20. Περισσότερα με την παραλαβή:) Edited March 9, 2018 by Running_Rabbit Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Ναι καλη περιπτωση! Μαζι σου κι εγω .:) Ραδιοφωνο εχει σιγουρα? Edited December 18, 2017 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Ναι καλη περιπτωση! Μαζι σου κι εγω .:) Ραδιοφωνο εχει σιγουρα? Nαι από ότι διάβασα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 ...νομίζω είναι Hybrid SIM και όχι 2 SIM+SD...το fm radio δεν το είδα να αναφέρεται επίσης...αλλά όντως ενδιαφέρουσα περίπτωση στα χρήματα αυτά...έχει και Class-D Mono Audio Amplifier/DAC...έλλειψη OIS και "φτωχή" low light απόδοση αλλά στην τιμή αυτή είναι υπολογίσιμο και λόγω καλής selfie κάμερας και λόγω B20, AMOLED Corning Gorilla, NeoVision...αν δεν ενδιαφέρει ότι είναι ακόμα Android Μ, τότε νομίζω και η συνήθης ποϊότητα Nubia αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 ...νομίζω είναι Hybrid SIM και όχι 2 SIM+SD...το fm radio δεν το είδα να αναφέρεται επίσης...αλλά όντως ενδιαφέρουσα περίπτωση στα χρήματα αυτά...έχει και Class-D Mono Audio Amplifier/DAC...έλλειψη OIS και "φτωχή" low light απόδοση αλλά στην τιμή αυτή είναι υπολογίσιμο και λόγω καλής selfie κάμερας και λόγω B20, AMOLED Corning Gorilla, NeoVision...αν δεν ενδιαφέρει ότι είναι ακόμα Android Μ, τότε νομίζω και η συνήθης ποϊότητα Nubia αξίζει... Τα πράγματα είναι κάπως δυσδιάκριτα από όσο μπορούσα να καταλάβω από το νήμα στο 4pda σχετικά με το αν είναι υβριδικό και για το ραδιόφωνο. Στο επίσημο site έχει τις αναβαθμίσεις https://www.nubia.com/in/support.php?a=phone&pid=58 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Στα 152 ευρώ, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο επώνυμο τηλέφωνο, στην ίδια τιμή μπορείς να βρεις redmi note 4 4/64 που δεν διαθέτει ούτε amoled, ούτε gorilla ,ούτε dual camera και το nubia σίγουρα δείχνει πιο premium. Προσωπικά πήρα ένα, περιμένω και το Axon 7 , είμαι σε δίλημμα για το πιο από τα δύο να κρατήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqss Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Από το banggood η αποφυγή τελωνείου είναι το Priority Direct Mail ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Από το banggood η αποφυγή τελωνείου είναι το Priority Direct Mail ; Ναι σωστά!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 δύο πράγματα, Επικοινώνησα μέσω email με την nubia και μου ανέφεραν ότι δεν έχουν πλάνο για την αναβάθμιση της συσκευής σε Νοugat. Το δε banggood άλλαξε την ημερομηνία αποστολής από 22/12 σε 31/12 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqss Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Προσωπικά αυτή τη στιγμή είμαι με ένα LetV X500 (το 1S δηλαδή) που τρέχει android 5. Εδώ και ένα μήνα σκέφτομαι για το Redmi Note 4 4gb 64gb αλλά πριν μια βδομάδα είδα το προμο του banggood για το Nubia και η συσκευή του φαίνεται πανέμορφη. Πιστεύετε λόγω μη αναβάθμισης του android οτι αξίζει να το απορρίψω για το xiaomi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπέρα σας Επειδή με ενδιαφέρει η συσκευή ξέρετε το sar ? Δεν το βρίσκω πουθενά Καλές γιορτές σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Προσωπικά αυτή τη στιγμή είμαι με ένα LetV X500 (το 1S δηλαδή) που τρέχει android 5. Εδώ και ένα μήνα σκέφτομαι για το Redmi Note 4 4gb 64gb αλλά πριν μια βδομάδα είδα το προμο του banggood για το Nubia και η συσκευή του φαίνεται πανέμορφη. Πιστεύετε λόγω μη αναβάθμισης του android οτι αξίζει να το απορρίψω για το xiaomi; Για την κάμερα και αν δεν σε ενοχλεί η πιθανότητα ΄'οτι μπορεί αν μείνει σε 6, εγώ θα σου έλεγα να το πάρεις :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqss Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 149.92 με επιλογή Priority Direct Mail στο καλάθι. Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) 149.92 με επιλογή Priority Direct Mail στο καλάθι. Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος :D Xωρις αναβάθμιση τουλάχιστον σε 7 Έστω και με custom rom Δεν αξιζει Ούτε NFC έχει, ούτε ράδιο Edited December 22, 2017 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqss Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 εγώ την έκανα την παραγγελία γιατί για τα 150 και γι αυτά που θέλω νομίζω είναι μια χαρά. Στην ουσία και το letv le 1s που έχω πετάει για μένα απλα κινητά 100-150€ συνήθιζα να τα αλλάζω στον 1-1μιση χρόνο. Τα δίνω σε φίλους ένα 50€ και στην ουσία μου βγαίνει ένα 80-100ρι η καινούργια συσκευή. Χωρίς να ξέρω πολλά, μπορώ να πω ότι το προτίμησα από τo redmi note 4 για την ομορφιά αλλά και από περιέργεια να δω τι κινητά είναι αυτά τα Nubia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Σε σε αρκετά reviews που είδα στο ιντερνέτ το χαρακτηρίζουν εξαιρετικό τηλέφωνο αλλά πολύ ακριβό για τα 300+ ευρώ που κόστιζε, όταν έγιναν πριν 6 περίπου μήνες και το πρότειναν ως εξαιρετική αγορά αν πέσει η τιμή στα 250 ευρώ. Με 150 ευρώ, απλώς δεν έχει ανταγωνιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 το effect που κάνει η οθόνη (refresh να το πω?) όπως το είδα είναι ενοχλητικό. υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqss Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Δεν το κάνει πάντως όταν το χρησιμοποιείς το κινητό. Γιατί στη αρχή μου φάνηκε πολύ κουλό όταν είδα το βίντεο και νόμιζα ότι το κάνει όταν το κρατάς ο ίδιος χαχα Επίσης επειδή έχω κάνει και εγώ παραγγελία, σήμερα είδα ότι το priority direct mail το δίνει +1.97€ και ήδη έχω στείλει mail στο banggood γιατί εμείς το πληρώσαμε 15€ πριν 2-3 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Δεν το κάνει πάντως όταν το χρησιμοποιείς το κινητό. Γιατί στη αρχή μου φάνηκε πολύ κουλό όταν είδα το βίντεο και νόμιζα ότι το κάνει όταν το κρατάς ο ίδιος χαχα Επίσης επειδή έχω κάνει και εγώ παραγγελία, σήμερα είδα ότι το priority direct mail το δίνει +1.97€ και ήδη έχω στείλει mail στο banggood γιατί εμείς το πληρώσαμε 15€ πριν 2-3 μέρες... Ουπς χρήσιμη πληροφορία, θα τους στείλω και εγώ email Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqss Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 "As for the problem that you mentioned in live chat,I have checked that in our system,when I check on how much the shipping fee is after writing the address on your order,it shows that the shipping fee is €2.32. So we will return the difference €13.48-€2.32=€11.16 between them to your account that you paid for the order and the money will be returned back to your account within 48-72 hours after we complete the refund." Το παραπάνω μου έστειλαν σαν απάντηση με mail οπότε κάτι κερδίσαμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 "As for the problem that you mentioned in live chat,I have checked that in our system,when I check on how much the shipping fee is after writing the address on your order,it shows that the shipping fee is €2.32. So we will return the difference €13.48-€2.32=€11.16 between them to your account that you paid for the order and the money will be returned back to your account within 48-72 hours after we complete the refund." Το παραπάνω μου έστειλαν σαν απάντηση με mail οπότε κάτι κερδίσαμε :) Τους έστειλα και εγώ, για να δούμε ....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Τους έστειλα και εγώ στο live chat και μου είπανε δε γίνεται refund η διαφορά, γιατί έχει ήδη γίνει η παραγγελία. Έστειλα και email μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Τους έστειλα και εγώ στο live chat και μου είπανε δε γίνεται refund η διαφορά, γιατί έχει ήδη γίνει η παραγγελία. Έστειλα και email μπας και... λαλακίες,αφού δεν έχουν στείλει τίποτα , τι λένε ??? Εγώ πάντως αν μου απαντήσουν έτσι ακυρώνω την παραγγελία και την ξανακάνω με την νέα τιμή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τους έστειλα και εγώ στο live chat και μου είπανε δε γίνεται refund η διαφορά, γιατί έχει ήδη γίνει η παραγγελία. Έστειλα και email μπας και... Τελικά μετά το mail που έστειλα, μου απάντησαν ότι θα γίνει refund και σε μένα. Ευχαριστώ qqss!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Mία από τα ίδια και σε εμένα, θα μου κάνουν το refund κανονικά. Thanks @qqss!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts