gianpithio Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=157264 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgold Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση alexgold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Εαν το κινητο του φιλου σου ειναι ΜΕ τοτε θα πρεπει να βαλεις το product code του ΜΕ το γραφει ποιο κατω στο 11 ποστ. Εαν εχεις την τελευταια version του pc suite θα πρεπει να βαλεις καποια παλιοτερη γιατι με την καινουρια δεν λειτουργει το nss :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Καταρχάς χρόνια πολλά και καλή ανάσταση! Τις τελευταίες 2 μέρες έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο κινητό μου(N70 2 ετών φλασαρισμένο εδώ και πολύ καιρό σε ΜΕ). Απο πολύ παλιά, κάποιες φορές, ειδικά όταν το είχα ανοιχτό για πολλές ώρες συνεχόμενα (48ωρο και πάνω), όταν κάποιος μου έκανε αναπάντητη μετά δεν το εμφάνιζε στην οθόνη (1 αναπάντητη κλήση) αλλά έπρεπε να πάω στις αναπάντητες και να το δώ μόνος μου. Τώρα, κάνει το ίδιο και με τα μηνύματα :wacko: κάτι πολύ εκνευριστικό, αφού όταν λαμβάνω μηνύματα ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ αλλά βγάζει μόνο τον φάκελο πάνω αριστερά και πρέπει να μυρίζω τα νύχια μου κάθε φορά για το αν μου έχει στείλει κάποιος μήνυμα...Δοκίμασα το format με * 3 και πράσινο κουμπί, έφτιαξέ για μια μέρα, αλλά σήμερα που το ξανάνοιξα πάλι τα ίδια....Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 δοκιμασες να ξαναπερασεις το λογισμικο?ειχα παρομοιο προβλημα στο 6260 και λυθηκε με επαωεγκατασταση του λογισμικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Έκανα update του λογισμικού αλλά ακόμα το κάνει. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα πολλά μηνύματα? Έχω 2500+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Έκανα update του λογισμικού αλλά ακόμα το κάνει. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα πολλά μηνύματα? Έχω 2500+ Μάλλον αυτό φταίει. Μου το έκανε και εμένα και μόλις εξαφάνισα όλα τα sms από πάνω του άρχισε να πετάει... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Όντως αυτό ήταν. Τα έσβησα και όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Όντως αυτό ήταν. Τα έσβησα και όλα οκ. Κρίμα πάντως, όταν το κινητό έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει θεωρητικά Δεκάδες Χιλιάδες sms να μην τα καταφέρνει και να κολλάει έτσι. Για μένα είναι πολύ μεγάλο μείον, Προτίμησα και το Ν70 αλλά και το 7610 γι αυτό το λόγο αλλά τελικά τζίφος. Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Μετά τα 2500 μυνήματα αρχίζουν τα προβλήματα. Στα 3000 με 4000(βαρια βαρια) σου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη άσχετα αν έχεις μπόλικη ελεύθερη μνήμη. Δεν μπορείς να αποθηκεύσεις παραπάνω με τίποτα. Μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο χωρίς να χάσεις τα μυνήματα σου. Τον φάκελο mail στο x://system/ μπορούσες να τον μετονομάσεις σε πχ. mail2 και να δημιουργήσεις έναν mail στον οποίο θα έχεις τα "καινούρια" μυνήματα. Έτσι και δεν θα είχες πρόβλημα, και θα είχες τα παλιά σου μυνήματα κάνοντας τράμπα βέβαια το mail2 με το mail. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Έχω κι εγώ το Νοκια Ν70 ΜΕ... Αλλά έχω πρόβλημα με την μπαταρία θέλει να το φορτίζω κάθε μέρα.. Επίσης έχω μέσα μία 2 gb και έχω μέσα αρκετά τραγούδια σε χαμηλή αποδοσή.. Οταν τα ανοιγω απο την Εκθεση μου κολλαει συνέχεια..Μόνο απο τη διαχείριση αρχειων δεν κολλάει.. Τι μπορώ να κάνω; Υ.Γ.Πήγα πριν 2-3 μέρες στο γερμανό για format αλλά πάλι έχω προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Έχω κι εγώ το Νοκια Ν70 ΜΕ... Αλλά έχω πρόβλημα με την μπαταρία θέλει να το φορτίζω κάθε μέρα.. Επίσης έχω μέσα μία 2 gb και έχω μέσα αρκετά τραγούδια σε χαμηλή αποδοσή.. Οταν τα ανοιγω απο την Εκθεση μου κολλαει συνέχεια..Μόνο απο τη διαχείριση αρχειων δεν κολλάει.. Τι μπορώ να κάνω; Υ.Γ.Πήγα πριν 2-3 μέρες στο γερμανό για format αλλά πάλι έχω προβλημα.. Κι εγώ κάθε μέρα το φόρτιζα μέχρι που πήρα την πιό μεγάλη (bl6c) απο ebay, αυθεντική, με 2,8€ ολόκληρα :D Τώρα μου πάει 2-2,5 μέρες :cool: Κι εγώ 2G έχω και δεν ανοίγω ποτέ την έκθεση γιατί έχω χιλιάδες πράγματα μέσα. Για φωτογραφίες έχω το resco photo viewer και για όλα τα υπόλοιπα το profiexplorer. Φορμάτ μπορείς να κάνεις και μόνος σου όπως και αναβάθμιση. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Κι εγώ κάθε μέρα το φόρτιζα μέχρι που πήρα την πιό μεγάλη (bl6c) απο ebay, αυθεντική, με 2,8€ ολόκληρα :D Τώρα μου πάει 2-2,5 μέρες :cool: Ξες που αλλού μπορώ να την βρω γιατί είμαι απο Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω κανένα κατάστημα ebay.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Βασικά έκανα όλα τα μηνύματα μετακίνηση στο PC και έτσι δεν έχασα τίποτα. Φίλε Jup_, το ebay είναι σάιτ δημοπρασιών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosbkl Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 καλησπερα μπορει καποιος να με συμβουλεψει στον εαν και και με πιο τροπο μπορω να χρησιμοποιω το ν70 ως webcam??? καποιο software ισως??? ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 καλησπερα μπορει καποιος να με συμβουλεψει στον εαν και και με πιο τροπο μπορω να χρησιμοποιω το ν70 ως webcam??? καποιο software ισως??? ευχαριστω!!!! Mobiola™ Web Camera 2 for S60 2nd Edition v2.2.rar...to exw doulevei k me bluetooth....stile mail na sto stilw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 καλησπερα σε ολους,ενας κολλητος μου εφερε το n70 του με προβλημα στην οθονη να του ριξω μια ματια,του εκανα format,το ανοιξα η επαφη ειναι στη θεση της,του εκανα reinstall το firmware.το τηλ ειναι λειτουργικο (οσο γινεται).νομιζω οτι ειναι θεμα οθονης αλλα για να μην την αγορασει τζαμπα τη λετε απο προσωπικη εμπειρια παιζει να ειναι κατι αλλο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 καλησπερα σε ολους,ενας κολλητος μου εφερε το n70 του με προβλημα στην οθονη να του ριξω μια ματια,του εκανα format,το ανοιξα η επαφη ειναι στη θεση της,του εκανα reinstall το firmware.το τηλ ειναι λειτουργικο (οσο γινεται).νομιζω οτι ειναι θεμα οθονης αλλα για να μην την αγορασει τζαμπα τη λετε απο προσωπικη εμπειρια παιζει να ειναι κατι αλλο? Καλημερα :) Ετσι νομιζω και εγω αν και απο τις φωτος , δεν διακρινω καλα το προβλημα :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 φιλε και εμενα το δικο μου το ιδιο προβλημα εχει αν διακρινω καλα απο τις φωτο. κανει νερα η οθονη αλλα το τηλεφωνο ειναι λειτουργικο,μπορω να λαμβανω τηλεφωνα μηνυματα αλλο βεβαια που δεν βλεπω:) Οποτε μαλλον θα πρεπει να επισκευαστει η οθονη. Αν το φτιαξει ο φιλος σου θα μπορουσες να μας πεις το κοστος για να το ξερω και εγω γιατι θα ηθελα να το επισκευασω και εγω?Ετσι για να ξερουμε που κυμαινεται το κοστος.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 φιλε και εμενα το δικο μου το ιδιο προβλημα εχει αν διακρινω καλα απο τις φωτο. κανει νερα η οθονη αλλα το τηλεφωνο ειναι λειτουργικο,μπορω να λαμβανω τηλεφωνα μηνυματα αλλο βεβαια που δεν βλεπω:) Οποτε μαλλον θα πρεπει να επισκευαστει η οθονη. Αν το φτιαξει ο φιλος σου θα μπορουσες να μας πεις το κοστος για να το ξερω και εγω γιατι θα ηθελα να το επισκευασω και εγω?Ετσι για να ξερουμε που κυμαινεται το κοστος.:D Σε ανεξάρτητο μαγαζί, (όχι Nokia shop) έδωσα 80€ και το παρέλαβα μετά από 2 ώρες. Βιαζόμουνα γιατί έφευγα ταξίδι και δεν έψαξα παραπάνω για πιό φτηνά Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 παραγγειλαμε πριν 2μερες την οθονη 35ευρω, αλλα τωρα το σκεφτεται να το αφησει και να παρει καινουργιο..αν τελικα δεν το φτιαξει η lcd θα ειναι για πωληση οσο κοστισε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Παιδες χαιρετω ! Μετα απο 3 χρονια περιπου , αψογης λειτουργιας του ν70 μου , εχθες για μεγαλη μου γκαντεμια , το κινητο μου εφαγε σαβουρα αφου εφυγε απο τα χερια μου την ωρα που πηγα να απαντησω , κ επεσε κατω... εφυγε μπαταρια , σιμ , κλπ , κ το κινητο πλεον δεν λειτουργει... :( Αναβει η οθονη του , μενει λευκη , αλλα ως εκει... Τί μπορω να κανω??? Καταρχην αυτο που με ενδιαφερει παρα πολυ ειναι να σωσω ολα μου τα μηνυματα με καποιο τροπο !!! Ειναι εφικτο αυτο ??? και οπωσδηποτε να φτιαξω το κινητο μου , γτ με εχει εξυπηρετησει στο μεγιστο βαθμο ολα αυτα τα χρονια κ δεν το αλλαζω με τπτ... Σας υπερευχαριστω ολους για την οποιαδηποτε βοηθεια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Εφόσον ανάβει και μένει λευκή η οθόνη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να το πας για service. Εφόσον δεν μπουτάρει δεν μπορείς να πάρεις και back up. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Μια ερωτηση σχετικα με το ν70 ΜΕ. Ειδα σημερα ενα ν70 ΜΕ και πανω αριστερα στην τρυπουλα που εχει ειχατε πει οτι ειναι για τη φωτεινοτητα της οθονης. Εγω σημερα ειδα με τα ιδια μου τα ματια οτι αναβει ενα μπλε LEDακι οπως ακριβως και στο ν73. Να σημειωσω οτι το εκανα μετατροπη απο απλο σε ΜΕ μονος μου. Πως μπορω να το αναψω κ εγω το LEDακι? Παιδες χαιρετω ! Μετα απο 3 χρονια περιπου , αψογης λειτουργιας του ν70 μου , εχθες για μεγαλη μου γκαντεμια , το κινητο μου εφαγε σαβουρα αφου εφυγε απο τα χερια μου την ωρα που πηγα να απαντησω , κ επεσε κατω... εφυγε μπαταρια , σιμ , κλπ , κ το κινητο πλεον δεν λειτουργει... :( Αναβει η οθονη του , μενει λευκη , αλλα ως εκει... Τί μπορω να κανω??? Καταρχην αυτο που με ενδιαφερει παρα πολυ ειναι να σωσω ολα μου τα μηνυματα με καποιο τροπο !!! Ειναι εφικτο αυτο ??? και οπωσδηποτε να φτιαξω το κινητο μου , γτ με εχει εξυπηρετησει στο μεγιστο βαθμο ολα αυτα τα χρονια κ δεν το αλλαζω με τπτ... Σας υπερευχαριστω ολους για την οποιαδηποτε βοηθεια !!! Εφόσον ανάβει και μένει λευκή η οθόνη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να το πας για service. Εφόσον δεν μπουτάρει δεν μπορείς να πάρεις και back up. Παιζει να ειναι θεμα οθονης. Το service θα ειναι στην οθονη, εκτος κι αν ειναι καμια πλακετα, οποτε θα πρεπει να αποδεχθεις το γεγονος οτι θα χασεις ολα τα δεδομενα σου... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Μια ερωτηση σχετικα με το ν70 ΜΕ. Ειδα σημερα ενα ν70 ΜΕ και πανω αριστερα στην τρυπουλα που εχει ειχατε πει οτι ειναι για τη φωτεινοτητα της οθονης. Εγω σημερα ειδα με τα ιδια μου τα ματια οτι αναβει ενα μπλε LEDακι οπως ακριβως και στο ν73. Να σημειωσω οτι το εκανα μετατροπη απο απλο σε ΜΕ μονος μου. Πως μπορω να το αναψω κ εγω το LEDακι?Κάνει και τα δύο. Για να σου ανάψει το ledάκι πρέπει να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία νάρκης απο τις ρυθμίσεις :rolleyes: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts