eatmydust Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Πλάκα κάνεις, στάνταρ :confused: http://www.technews.gr/modules/news/article.php?storyid=1743 :) Διάβασε αυτά που γράφει και πες μου αν βρεις καμιά διαφορά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το διάβασα προσεκτικά. :O :p :D που μπορω να βρω 2gb καρτα μνημης???? θα μου κανει κολληματα στο video???? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=14_32_170&products_id=3694 Όταν γεμίσει, θα σου κάνει μερικά, επειδή θα είναι γεμάτη.:O Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Τη δέχεται. Δες τα παρακάτω... http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php/products_id/4642 http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php/products_id/4643 :) Αλλάζει και το σπίτι ή να την πάω σε κάποιο Nokia club? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Αλλάζει και το σπίτι ή να την πάω σε κάποιο Nokia club? ποια μωρέ τα καπάκια που αγοράζεις απ?ξω...............για πήγαινε και πες μας:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Αλλάζει και το σπίτι ή να την πάω σε κάποιο Nokia club? Αλλάζει πολύ εύκολα στο σπίτι. :) Βέβαια απαιτείται μεγάλη προσοχή για να μην σπάσει κανένα κλιψάκι από την παλιά την πρόσοψη. ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Ωραία θα το επιχειρήσω τότε.Στην σελίδα παραπάνω είδα οτι η πρόσοψη περιέχει και κεραία ε? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Αποστολή εξετελέσθη :D Το έβαψα και έγινε.... δεν σας λέω :D Θα ανεβάσω φωτογραφίες την τρίτη. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 ελπίζω να μην ξεβάψει καλορίζικο:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 ελπίζω να μην ξεβάψει καλορίζικο:) thanks :) Ε, κάποτε θα ξεβάψει κι'αυτό όπως το μανίσιο ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 ναι γιατι οι <ψευτικες> απο ebay.com ξεβαφουν πολυ γρηγορα..(μπορει και σε 2 βδομαδες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whiz Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 καλησπερα! ολλο παραπονα ειμαι με το νεο μου κινητο! :rolleyes: ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω τον φακελο που δεχομαι αρχεια απο το bluetooth? δεν μου αρεσει τα SMS να ειναι μαζι με οτι δεχομαι απο το bluetooth...ειναι λιγακι ταλαιπωρια να καθεσε να τα ξεχωριζεις... εκανα το λαθος να στειλω μαζικα ολλα μου τα περιεχομενα απο το παλιο κινητο και τωρα ο φακελος με τα μηνυματα εχει γεμισει με 100αδες φωτογραφιεσ μπλεγμενες με τα SMS! :mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 ναι γιατι οι <ψευτικες> απο ebay.com ξεβαφουν πολυ γρηγορα..(μπορει και σε 2 βδομαδες) Φίλε άλλο οι ψευτοβαμμένες προσόψεις του e-bay και άλλο αυτό. 3 στρώματα έχει. Άσπρο, πορτοκαλλί, βερνίκι και απο δύο χέρια το καθένα. Λες να ξεβάψει??? ΠΧ. Είδες εσύ κανένα αμάξι να ξεβάφει? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 καλησπερα! ολλο παραπονα ειμαι με το νεο μου κινητο! :rolleyes: ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω τον φακελο που δεχομαι αρχεια απο το bluetooth? δεν μου αρεσει τα SMS να ειναι μαζι με οτι δεχομαι απο το bluetooth...ειναι λιγακι ταλαιπωρια να καθεσε να τα ξεχωριζεις... εκανα το λαθος να στειλω μαζικα ολλα μου τα περιεχομενα απο το παλιο κινητο και τωρα ο φακελος με τα μηνυματα εχει γεμισει με 100αδες φωτογραφιεσ μπλεγμενες με τα SMS! :mad: βαλε το Fexplorer ή το X-plore που εχει αποκλειστικα φακελο μηνυματα και δειχνει μονο τα αρχεια που εχεις δεχτει με BT, τικαρε τα και αντεγραψε τα οπου θες :) να αλλαξει, οχι δε γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Δλδ έκανα ******* που πήρα πρόσοψη απ το ιταλικό ebay ε? :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Δλδ έκανα ******* που πήρα πρόσοψη απ το ιταλικό ebay ε? :D Αν πέφτει και σέρνεται από δω κι από κει επόμενο είναι να ξεβάψει. :p Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Γεια σας παιδια, θα ηθελα να κανω μερικές ερωτησεις σχετικά με το Ν70. Οποιος τις απαντησει, θα διευκολυνει τη ζωη μου και μερικών φιλων μου 1. Κανενα προγραμμα που να αναβει μονιμα το λαμπακι της καμερας εχουμε, ώστε να μπορει να χρησιμοποιηθει ως φακος (όπως στο Gx30)? Το torch.sis δεν κανει, αφου η οθόνη δεν ειναι φακος και δεν προκειται να γινει... 2. Πως μπορώ να ορισω με ποιο προγραμμα θα ανοιγει ο καθε τυπος αρχειου? Το ρωταω γιατι εβαλα το profimail (καλο προγραμμα για αποστολη κλειδωμενων, δεν λεω), αλλά ολα τα gif ανοιγουν τώρα με αυτο και οχι με το κανονικό προγραμμα του Ν70 (τι open by system εκανα, τιποτα). Το ιδιο προβλημα ειχα και με το wmaplus1.2, όπου εκανε καποια ρυθμιση, και εκτος από τα wma, και τα Mp3 ανοιγαν με αυτο (και όχι με το προγραμμα μουσικης του Ν70) 3. Κανενα καλο theme editor (κανονικό προγραμμα για windows, όχι web based), εχουμε? δεμ με νοιαζει να ειναι ευχρηστος, αλλά να μπροώ να τροποποιήσω οσα περισσοτερα σχετικά με την εμφανιση γινεται... 4. Προγραμμα για να βλεπω τα αρχεια ενος αλλου κινητου/υπολογιστη (όπως γινεται με τα samsung) εχουμε? Το θελω για να παιρνω αρχεια από το φορητο χωρις να χρειαζεται να κανω αποστολή από το φορητο. 5. Αντι για το screensaver με το ρολοϊ, μπορώ να βαλω μια ακινητη εικονα για screensaver, που να πιανει ολη την οθονη (το ειχα δε σε ενα 6600)? 6. Υπάρχει κανενας filemanager που να μοιαζει με την εκθεση του 6670? Προς το παρον, χρησιμοποιω την ενσωματωμενη διαχειριση αρχειων, που ομως εχει το μειονεκτημα ότι δεν βγαζει μικρογραφιες των φωτογραφιων. Η εκθεση που εχει δεν με βολευει καθολου (χωρις φακελους, τι να βρεις μεσα σε 487 αρχεια που εχω βαλει μεσα) ΥΓ: Μπορει μερικά από αυτα να εχουν απαντηθει σε προηγουμενα post, αλλά με μια pstn δεν μπορεσα να τα διαβασω όλα. Καντε, παρακαλώ, ενα κοπο να απαντησετε, εστω και επιγραμματικα... Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whiz Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 1. Κανενα προγραμμα που να αναβει μονιμα το λαμπακι της καμερας εχουμε, ώστε να μπορει να χρησιμοποιηθει ως φακος (όπως στο Gx30)? Το torch.sis δεν κανει, αφου η οθόνη δεν ειναι φακος και δεν προκειται να γινει... υπαρχει το Ν70torch και το flashlight σου εφιστω την προσοχη ομως με την χρηση τετοιων προγραμματων! αν και τα κοινα leds ειναι πολυ φυσιολογικο να τα αναβουμε για οση διαρκεια θελουμε, εντουτις μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο για το led του συγκεκριμενου ή και αλλων κινητων. Το λεω αυτο διοτι αν εχεις παρατηρησει χρηση στο μεγιστο τον δυνατοτητων του γινεται μονο οταν τραβαμε φωτογραφιες και δεν γινεται καθολου χρηση του σε περιπτωσεις video, ισως να μην εχει σχεδιαστει για να αντεχει παρατεταμενη χρηση, χωρις βεβαια αυτο να ειναι απολυτο, καλο ειναι να προσεχουμε.:rolleyes: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Τώρα που είπατε για την παρατεταμένη χρήση του LED του Ν70, χθες συγκεκριμένα, τράβηξα βίντεο με αναμμένο το LED για 2 περίπου λεπτά. Πριν το σβήσω όμως, πήγα και το ακούμπησα εντελώς τυχαία, και είδα ότι έκαιγε πολύ και το έσβησα κατευθείαν. Φοβάμαι πως δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσω, προς το παρόν τουλάχιστον. :worry: :!: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Τώρα που είπατε για την παρατεταμένη χρήση του LED του Ν70, χθες συγκεκριμένα, τράβηξα βίντεο με αναμμένο το LED για 2 περίπου λεπτά. Πριν το σβήσω όμως, πήγα και το ακούμπησα εντελώς τυχαία, και είδα ότι έκαιγε πολύ και το έσβησα κατευθείαν. Φοβάμαι πως δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσω, προς το παρόν τουλάχιστον. :worry: :!: Μην το ανάβετε για πολύ ώρα. Δεν είναι σχεδιασμένο για τέτοιες θερμοκρασίες. Βασικά εγώ το έχω κρατήσει αναμένο για μισή ώρα περίπου αλλά έκανε κρύο και το είχα ανάγκη, τι να έκανα. Παιδιά, κρατάω στα χέρια μου το orange/white n70 μου :D Αυριο ανεβάζω φωτογραφίες :) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 υπαρχει εφαρμογη που να παιζει mp3 πολυ πιο δυνατα??????????? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 υπαρχει εφαρμογη που να παιζει mp3 πολυ πιο δυνατα??????????? Βασικά υπάρχουν εφαρμογές που έχουν καλύτερη λειτουργία από την εργοστασιακή του Ν70 αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στην ένταση. :) Υ.Γ. Καλά, δεν σου φτάνει τόση ένταση? :confused: Νομίζω είναι αρκετή. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Βασικά υπάρχουν εφαρμογές που έχουν καλύτερη λειτουργία από την εργοστασιακή του Ν70 αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στην ένταση. :) Υ.Γ. Καλά, δεν σου φτάνει τόση ένταση? :confused: Νομίζω είναι αρκετή. :) με ενδιαφερει τα mp3 να παιζουν πιο δυνατα απο το ηχειο και οχι απο το στερεοφωνικό Headset!:) :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 με ενδιαφερει τα mp3 να παιζουν πιο δυνατα απο το ηχειο και οχι απο το στερεοφωνικό Headset!:) :) Μα αυτό λέω και εγώ. :) Σου φαίνεται σιγανή η ένταση από το ηχείο ? ? ? :confused: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whiz Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 πηγα να oρισω ενα animated gif ως ταπετσαρια και μου γραφει το παρακατω μυνημα: "ανεπαρκης μνημη για την ενεργεια αυτη. Διαγραψτε δεδομενα πρωτα." τι δεδομενα να διαγραψω δηλαδη? 1GB χωρο εχω και δεν εχω πιασει ουτε 100ΜΒ! :mad: απο εναν file manager δοκιμασα να συμπιεσω την μνημη...ελευθερωθηκαν περιπου 400KB...τι αλλο να του κανω δηλαδη? αν δεν βαλω αυτη την φωτο για ταπετσαρια θα ξενερωσω πολυ!!! αντι το κινητο μου να ειναι customizable περιμενει αυτο απο εμενα να συμβιβαστω μαζι του! :cry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 πηγα να oρισω ενα animated gif ως ταπετσαρια και μου γραφει το παρακατω μυνημα: "ανεπαρκης μνημη για την ενεργεια αυτη. Διαγραψτε δεδομενα πρωτα." τι δεδομενα να διαγραψω δηλαδη? 1GB χωρο εχω και δεν εχω πιασει ουτε 100ΜΒ! :mad: απο εναν file manager δοκιμασα να συμπιεσω την μνημη...ελευθερωθηκαν περιπου 400KB...τι αλλο να του κανω δηλαδη? αν δεν βαλω αυτη την φωτο για ταπετσαρια θα ξενερωσω πολυ!!! αντι το κινητο μου να ειναι customizable περιμενει αυτο απο εμενα να συμβιβαστω μαζι του! :cry: Η μνήμη του τηλεφώνου σου είναι γεμάτη. :) Γι' αυτό σου βγάζει αυτό το μύνημα, επειδή η ταπετσαρία που θέλεις να βάλεις, θα "χρεωθεί" στη μνήμη του τηλεφώνου. ;) Aν και δεν νομίζω να κουνιέται η εικόνα όταν τη βάλεις ως ταπετσαρία αλλά τέσπα. Αν πάλι μπορέσεις και το κάνεις πες μου πως, γιατί θέλω και γω να βάλω animated ταπετσαρία και δεν μπορώ. :( Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Κινούμενη εικόνα στην ταπετσαρία δεν μπορείς να βάλεις. eatmydust, ψάξε για animated themes στο xxxxxxxxxxxxx Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts