Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιες ειναι ασφαλες εφαρμογες κανενας δεν το ξερει, οι απαραιτητες εφαρμογες εξαρτωνται απο τις αναγκες που εχεις.. Δεν μπορω τωρα να κανω μια λιστα με 50προγραμματα που ειναι ασφαλες. Ασχετο ξερετε κανεναν uninstaller τριτου? και οχι διαχειριση εφαρμογων. Θελω να ξεφορτωθω ενα προγραμμα, μηπως αν το ξεκινησω σε safe mode θα μπορει να σβηστει? Ποιος ειναι ο συνδιασμος για να μπω σε safe mode?

δεν υπαρχει safe mode. τι θες να απεγκαταστησεις;

Δεν υπαρχει safe mode? Καπου ειδα να μιλαει ενα παιδι για αυτο, το προγραμμα λεγεται smsfake. Δεν σβηνεται και νομιζω τρεχει στο παρασκηνιο.

Nokia N70 Symbian OS:8.1

CPU:ARM 220,8MHz

RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V

Δεν υπαρχει safe mode? Καπου ειδα να μιλαει ενα παιδι για αυτο, το προγραμμα λεγεται smsfake. Δεν σβηνεται και νομιζω τρεχει στο παρασκηνιο.

δεν υπαρχει, υπηρχε στο os6.0...και δεν ξερω και αν ηταν οντως ετσι :)

βαλε το Taskspy πχ και βρες τη διεργασια, "σκοτωσε τη" και διεγραψε το μετα κανονικα. ή ανοιξε το στο pc με το unmakesis και δες που πανε τα αρχεια του και διεγραψε τα χειροκινητα :)

edit: νομιζω το smsfake μπαινει με αλλη εφαρμογη μεσα. το βλεπεις στο μενου αυτο ή στη διαχειρηση εφαρμογων;

Το εσβησα!Thnx! Το smsfake σκετο ηταν, δν συμπεριλαμβανοταν τπτ. Τωρα μαλιστα το κινητο μου ειναι turbo! Πες μου Κανενα *****ed antivirus και αν γινεται την συγκεκριμενη τοποθεσια... Εκτος απο το NetQin.

RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V

εμενα ...ρε παιδια μου λεει συνεχως να κλεισω εφαρμογες..:(

και βαριεμαι να κανω φορματ την μνημη!!!

Ποση μνημη ram εχεις ελευθερη? Οταν το ανοιγεις. Ποση μνημη εχεις τωρα στο τηλεφωνο (μνημη τηλεφωνου)? Αυτα παιζουν ρολο, ψαξε και στο dοtsis για 2 προγραμματα (Ν70 Patch,και το 10MB MMC Cache).

εμενα ...ρε παιδια μου λεει συνεχως να κλεισω εφαρμογες..:(

και βαριεμαι να κανω φορματ την μνημη!!!

Μαλλον δεν θα το αποφυγεις εκτος αν κλησεις καπιες απο της εφαρμογες που τρεχουν συνεχια! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

τις κλεινω ,λειτουργει κανονικα για λιγο κ μετα παλι τα ιδια..γιατι ετσι?το χα ξαναπαθει το καλοκαιρι..

Σβησε μερικες απο αυτες της εφαρμογες που τρεχουν συνεχια και δεν σου χρειαζονται αλλα μου φενετε οτι το format δεν θα το αποφυγεις! εχεις να το κανεις καιρο format?

πόσες περίπου εφαρμογές έχετε?Έχει σχέση με το πιο έκδοση λογισμικού έχει ο καθένας το πόσο θα κολλάει?

Σβησε μερικες απο αυτες της εφαρμογες που τρεχουν συνεχια και δεν σου χρειαζονται αλλα μου φενετε οτι το format δεν θα το αποφυγεις! εχεις να το κανεις καιρο format?

το κανα..αλλα τιποτα(ακομα και χωρις εφαρμογες)..εκανα backup και επαναφορα οτι ειχε στην μνημη του κινητου..λετε να φταιει το backup?:what:

Συνηθως οι νεες εκδοσεις λειτουργουν καλυτερα και ταχυτερα απο τις παλιοτερες, εγω εχω 45 προγραμματα που τα θεωρω απαραιτητα.

το κανα..αλλα τιποτα(ακομα και χωρις εφαρμογες)..εκανα backup και επαναφορα οτι ειχε στην μνημη του κινητου..λετε να φταιει το backup?:what:

Ισως να φταιη αυτο, καλητερα καντο ενα hard format να ξεμπερδευεις :)

εκανα και (χαρντ)φορματ αλλα τπτ..(ομως εκανα επαναφορα**)

Αφου εκανες επαναφορα ,πως θες να διορθωθει το προβλημα? :confused:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Και εγω αυτο ελεγα να κανει, αλλα μου ειπε οτι εχει κανει ηδη hard format , δν ξερω τι παιζει kostakiss βαλε κανενα memory monitor και δες ποση ελευθερη ram εχεις, αν ειναι πανω απο 20ΜΒ ειναι καλα, αν ειναι κατω τοτε κατι εχει παθει το κινητο σου.

ναι..σωστα ..:O

δηλαδη να επαναφερω οτι ειχα στη καρτα μνημης και να μην επαναφερω οτι ειχα στην καρτα τηλεφωνου?

ευχαριστω φιλε!:)

μηπως ξερει κανεις να μου πει γιατι δεν μπορω να συνδεσω το κινητο μου μεσω pc suite?????????οταν το συνδεω με το καλωδιο και παταω συνδεση με usb με αφηνει να περιμενω και μετα δεν μπορει να βρει το κινητο μου.βαζω την ανανεωμενη συνδεση pc suite και οταν παταω συνδεση μου βγαζει οτι δεν υπαρχουν τροποι συνδεσης και να ξαναεγκαταστησω το pc suite.Εχω προσπαθησει πολλη ωρα αλλα δεν βρηκα λυση να συνδεθω με pc suite!Το εχει παθει κανεις αλλος?Εχετε καμια λυση να προτεινετε

Πριν λίγο, έβαλα το μαύρο κάλυμμα στο Ν70, μπρος πίσω κ κουμπιά κ έγινε φανταστικό!! Το έχω 1 χρόνο, χρειαζόταν ένα lifting κ τώρα σίγουρα θα το κρατήσω άλλο τόσο!

na se rotiso i piotita toy mayroy einai kaliteri ή είναι ίδια προσοψη με διαφορετικό χρώμα

einai safos kalyteri! san na pira kainourio kinito!

τελικα το προβλημα με το μηνυμα μου που εβγαζε να κλεισω τις εφαρμογες οφείλονταν στα πολλα μηνυματα που εiχα..(πανω απο 3000) εσβησα αρκετα και τωρα ολα καλα ;)

3000Sms? Δεν γινεται παραπανω απο 999sms να αποθηκευσεις.

3000Sms? Δεν γινεται παραπανω απο 999sms να αποθηκευσεις.

εισερχομενα γινεται, απεσταλμενα δε γινεται. η ρυθμιση που λες ειναι για τ'απεσταλμενα :)