Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia emena ston germano mou eipan oti apo tin nokia exoun enimerosi pos to n70 music edition paizei na min erthei ellada.kserete tipota?episi mou eilan pos to n70 katargithike apo tin nokia.pikra giati ithela na to paro to kin

κρίμα αν δε φτάσει ποτέ Ελλάδα,αλλά και πάλι η πρόσοψη θα φτάσει!Έτσι δεν είναι?

Α και κάτι ακόμα!Έκανα φορμάτ στο πισι και δε θέλω να βάλω καθόλου το nokia pc suite!Πως; θα γίνει αυτό?Έβαλα OBEX commander αλλά ούτε το κινητό αναγνωρίζεται ως συνδεδεμένο με υπολογιστή ούτε ο υπολογιστής το αναγνωρίζει αλλά φυσικά ούτε το και το πρόγραμμα!;)Μια μόνο φορά το είδε που πήγα να βάλω το cd της νόκια!Τώρα βγήκε ένα σφάλμα στο nokia pc suite που πήγα να το γράψω και δε προχωρούσε άλλο(πήγα να το γράψω γιατί δεν έβρισκα άλλο τρόπο)Τώρα τι κάνω?Πως μπορώ να το λειτουργώ μόνο με το πρόγραμμα OBEX?

basika ego den ton empisteuomai ton germano.mporei na einai kai mparoufes alla mallon de...

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Τετοια τηλέφωνα δεν αποσύρονται τόσο γρήγορα, οπότε μην ακούω βλακείες.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Τετοια τηλέφωνα δεν αποσύρονται τόσο γρήγορα, οπότε μην ακούω βλακείες.

Δυστυχως εχει αποσυρθει,σε οποιον αρεσε το Ν70 μπορει πλεον να αγορασει το Ν72 αυτος ειναι ο αντικαταστατης του Ν70

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Και τότε γιατι πωλείται ακόμα?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

ρε παιδια μου λετε κανενα αλλο προγραμμα σε στιλ

1)sms counter

2)call counter

3)fsceen caller

γιατι αυτα ειναι ψιλο μαπα!!;)

thanx..!!

(α, πειτε μου και ποιον Mp3 player προτιματε!!)

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Επειδή κι εγώ έχω ακούσει διάφορα για την διαθεσιμότητα του Ν70..

Πριν από ένα μήνα έψαχνα να το βρω για να το παρω με την επιδότησή μου.

Σε ενα Vodafone κατάστημα μου είπαν ότι είναι προς "κατάργηση" επειδή είναι παλιό μοντέλο. Τελικά βρήκαν ένα κι αυτό μόνο με παραγγελία.

Ρώτησα στο Γερμανό και μου είπαν ότι ...Ν70 τέλος.

Σε άλλο κατάστημα Vodafone μου είπαν ότι το έχουν ...στο μαγαζί και φυσικά το πήρα απο κει άμεσα.

Η εντύπωση που μου έμεινε από όλα αυτά είναι ότι όντως πλέον δεν έχουν σκοπό να φέρουν νέα κομμάτια και πλέον το βρίσκει κανείς το Ν70 μόνο αν είναι τυχερός και έχουν μείνει κάποια κομμάτια στο εκάστοτε κατάστημα ή στις αντίστοιχες αποθήκες τους... (είτε ειναι Γερμανός είτε κατάστημα εταιρείας)

Τωρα πως από τη μία καταργείται και από την άλλη ανακοινώνεται το Music Edition N70 αυτό ακόμα δεν έχω καταφέρει να το εξηγησω...

POU AKRIBOS POLITE?

SMAG (με συνδεση στο Cosmote 360) 210€

VPN SHOP (με συνδεση στο vodafone 200) 214.2€

EXPANSYS 323.58€

E-SHOP(εδώ γίνονται και συνδέσεις σε όποιο πρόγραμμα και όποια εταιρία θέλετε) 324€

PIXMANIA349€

MEGAMARKET360.57€

MICROLAND315€

DOTSHOP372€

PLAY247411,74€

SMAG390,32€

TECNOSTORIES426.94€

TECHNOSHOP433.28€

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ??? :mad:

Τωρα πως από τη μία καταργείται και από την άλλη ανακοινώνεται το Music Edition N70 αυτό ακόμα δεν έχω καταφέρει να το εξηγησω...

Μήπως για ακριβώς αυτό τον λόγο? Οτι βγάζουν ένα πιο εξελιγμένο διότι πέσαν δραματικά οι πωλήσεις του?

Γ.

Μήπως για ακριβώς αυτό τον λόγο? Οτι βγάζουν ένα πιο εξελιγμένο διότι πέσαν δραματικά οι πωλήσεις του?

Γ.

εε,αν βγαινουν νεα κινητα,λογικο δεν ειναι καποτε να πεσει?:confused:

δεν ξερω αν ισχυει το παραπανω παντως..

SMAG (με συνδεση στο Cosmote 360) 210€

VPN SHOP (με συνδεση στο vodafone 200) 214.2€

EXPANSYS 323.58€

E-SHOP(εδώ γίνονται και συνδέσεις σε όποιο πρόγραμμα και όποια εταιρία θέλετε) 324€

PIXMANIA349€

MEGAMARKET360.57€

MICROLAND315€

DOTSHOP372€

PLAY247411,74€

SMAG390,32€

TECNOSTORIES426.94€

TECHNOSHOP433.28€

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ??? :mad:

filarako kalo einai na psakseis prin paratheseis ta magazia pou to poulousan prin 2 i 3 bdomades.tora ta perissotera apo auta den to exoun.teleiose.ektos kai an mou les na pao na skaso 430 euro sto technoshop etsi apla gia na paro to kinito.

ontos kapoios zei ston kosmo tou.

costas_pro ως εδω ,μην το συνεχισεις αλλο,αρκετα.:!:

Ο καθενας εχει τις προσωπικες του αποψεις ....

Τα ιδια ισχυουν και για τους υπολοιπους ...

Να αποφευγονται προσωπικοι χαρακτηρισμοι προς αλλα μελη !:!:

Χαλαρωστε λοιπον ...

Λογικο μου ακουγεται παντως το 1ο Ν70 σιγα σιγα να "εξαφανιζεται" απο την αγορα,

αφου η νοκια θελει να προωθησει τα καινουργια της μοντελα ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

filarako kalo einai na psakseis prin paratheseis ta magazia pou to poulousan prin 2 i 3 bdomades.tora ta perissotera apo auta den to exoun.teleiose.ektos kai an mou les na pao na skaso 430 euro sto technoshop etsi apla gia na paro to kinito.

ontos kapoios zei ston kosmo tou.

Σου είπα εγώ να πάρεις το πιό ακριβό?

12 μαγαζιά σου έδωσα, αυτό κοίταξες?

Αλλα βέβαια, αφού δεν μπορείς καλύψεις τις πομπές σου αλλιώς...

Ποιός σου είπε οτι τα μαγαζιά που παραθέτω δεν το έχουν?

Εντελώς πληροφοριακά: Όποιο μαγαζί έχει e-shop ενημερώνεται ΑΜΕΣΑ απο την βάση δεδομένων(αποθήκη) του μαγαζιού.

Αν δεις, σε μερικά site γράφουν και τί απόθεμα έχουν. Λες να είναι ενας τυχαίος αριθμός????

Τωρα, αν δεν θέλεις να καταλάβεις δυό απλά πραγματάκια, μην ασχοληθείς αλλο μαζί μου. Ασε με να λέω ότι μου κατέβει.

Σου είπα εγώ να πάρεις το πιό ακριβό?

12 μαγαζιά σου έδωσα, αυτό κοίταξες?

Αλλα βέβαια, αφού δεν μπορείς καλύψεις τις πομπές σου αλλιώς...

Ποιός σου είπε οτι τα μαγαζιά που παραθέτω δεν το έχουν?

Εντελώς πληροφοριακά: Όποιο μαγαζί έχει e-shop ενημερώνεται ΑΜΕΣΑ απο την βάση δεδομένων(αποθήκη) του μαγαζιού.

Αν δεις, σε μερικά site γράφουν και τί απόθεμα έχουν. Λες να είναι ενας τυχαίος αριθμός????

Τωρα, αν δεν θέλεις να καταλάβεις δυό απλά πραγματάκια, μην ασχοληθείς αλλο μαζί μου. Ασε με να λέω ότι μου κατέβει.

gia na kataliksoume kapou ksereis tpt gia to music mode?

gia na kataliksoume kapou ksereis tpt gia to music mode?

Θα κυκλοφορησει κανονικα ελλαδα.Ηδη εχουνε γινει παραγγελιες απο καταστηματα.Τωρα ποιος ειπε οτι το ν70 εχει αποσυρθει συγνωμη αλλα............

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

r u sure?

Απο την στιγμη που ξερω καταστημα στην θεσσαλονικη που εχει κανει παραγγελιες ναι ειμαι σιγουρος.Καλο ειναι οταν στηριζομαστε σε φημες η σε αλυσιδες αναξοιοπιστες να μην επιμενουμε για κατι.Και επιτελους αρκετα με αυτα τα greeklish.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

παιδια μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη για το κινητο που να κραταει λιστα των κλησεων; εκανα διαφορες αναζητησεις στα forum αλλα δε βρηκα κατι! thanx

α και κατι αλλο... Υπαρχει καμια εφαρμογη για ραδιοφωνο με rds?

Xios forever!!!!

α και κατι αλλο... Υπαρχει καμια εφαρμογη για ραδιοφωνο με rds?

Και να βρείς είναι άχρηστο γιατι το N70 δεν έχει δέκτη rds

παιδια μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη για το κινητο που να κραταει λιστα των κλησεων; εκανα διαφορες αναζητησεις στα forum αλλα δε βρηκα κατι!

Stat Monitor

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr