lolafly Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Δεν μπορεί να μην λέει κάτι σαν Norton η Symantec. Ψάξτο καλλίτερα, νομίζω θα το βρείς. Εγώ η 2 ή 3 εφαρμογές έσβησα της Symantec, και η διαφορά ταχύτητας είναι σημαντικότατη. Γ. αααα! Βρήκα το symantec security! Αυτο είναι? το σβήνω??:O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Yep :) Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Στο VF LIVE! οι φώτος δενεμφανίζονται και τόσο καλά...δεν είναι και τόσο καθαρές...όταν μπαίνω με το sharp V902 είναι 5κάθαρες :protest: :protest: :protest: :protest: :protest: 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Yep :) Γ. Δεν άλλαξε τπτ :( Ειναι το ίδιο αργό.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 1)Εγώ πάντως έχω το McAfee και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο αυτό!!! 2) Έχει και visual readio...ξέρετε ποιοι σταθμοί το υποστηρίζουν??? νομίζω ο ραδιο-κοσμος! 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Δεν άλλαξε τπτ :( Ειναι το ίδιο αργό.. Reboot έκανες? Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Reboot έκανες? Γ. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι που δίαβασα την απαντησή σου δεν είχα κανει reboot! Έκανα όμως και δεν άλλαξε τίποτα και πάλι..:( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Κι εγώ που έβγαλα το norton πάει σφέρα!!! 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Η αλήθεια είναι ότι μέχρι που δίαβασα την απαντησή σου δεν είχα κανει reboot! Έκανα όμως και δεν άλλαξε τίποτα και πάλι..:( Οι εφαρμογες είναι πάνω απο μια, επίσης έχει και ενα LiveUpdate που πρέπει να βγάλεις. Σιγουρέψου και ξαναδοκίμασε. Αν δεν πάει και τώρα γρήγορα, πρέπει να σε διαφωτίσουν οι περισσότερο ειδήμωνες απο μένα :) Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 lolafly giati den kratas ena backup, k na kaneis format kinito k karta mnimis na min paideuesai? ;) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 αναβαθμιση λογισμικου N70 εντος εγγυησης σε nokia-shop χρεωνεται? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Οχι!:) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albou Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Κάλημέρα σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Προσπαθώ να σβήσω απο το κινητό μου τα παιχν ίδια που είναι εγακτεστημένα απο τη Nokia και δε μπορώ. Τα έχω βρεί με το FExplorer που χάρη στο site διαθέτω αλλά δεν μπορώ να τασβήσω! Δεν είναι οτι δεν έχω μνήμη απλά δε τα θέλω στο κινητό moy.. Μπορε'ι κανείς να βοηθήσει please? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 η αλήθεια είναι πως έχεισ δίκιο το παιχνίδι αυτό ειναι ελεινό. :X 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 lolafly giati den kratas ena backup, k na kaneis format kinito k karta mnimis na min paideuesai? ;) Οι γνώσεις μου γύρω απο τα κινητά δεν είναι τόσο προχωρημένες ώστε να κάνω format μόνη μου..:O Οι εφαρμογες είναι πάνω απο μια, επίσης έχει και ενα LiveUpdate που πρέπει να βγάλεις. Σιγουρέψου και ξαναδοκίμασε. Αν δεν πάει και τώρα γρήγορα, πρέπει να σε διαφωτίσουν οι περισσότερο ειδήμωνες απο μένα Εκτός από τη "διαχείριση εφαρμογών" που αλλού θα μπορούσα να κοιτάξω? Γιατί εκεί δε βρίσκω τπτ σχετικό με αυτό που μου είπες..:O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Εκτός από τη "διαχείριση εφαρμογών" που αλλού θα μπορούσα να κοιτάξω? Γιατί εκεί δε βρίσκω τπτ σχετικό με αυτό που μου είπες..:O Νομίζω μόνο απο εκεί, και οι δικές μου γνώσεις δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.. Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Μια ερώτηση παιδιά. Για να ολοκληρωθεί η φόρτιση κάνει κανα 3ωρο και πολλές φορές παρα πάνω, είναι λογικό? Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Νομίζω μόνο απο εκεί, και οι δικές μου γνώσεις δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.. Γ. Λοιπόν σας γράφω ακριβώς ποιές εφαρμογές έχω στη "διαχείριση εφαρμογών".. Αν και αυτό δε βοηθήσει, θα το πάω στο Γερμανό που το πήρα να δούμε τι μπορεί να γίνει.. Έχουμε και λέμε : 1.eMSN 2.PINs 3.QuickOffice 4.Catalogs 5.Setting Wizard 6.Nokia Push to talk 7.Lifeblog Installer 8.Kodak Mobile 9.Info Print 10.Wireless Keyboard 11.Tutorial 12.Adobe Reader 13.AnyXml 14.AnyHttp και τέλος έχει και 4 "θέματα"! Τα 1+2 είναι προγραμματάκια που έβαλα εγώ, αλλά και πριν τα βάλω ήταν αργό.. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! :O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Μια ερώτηση παιδιά. Για να ολοκληρωθεί η φόρτιση κάνει κανα 3ωρο και πολλές φορές παρα πάνω, είναι λογικό? Γ. Εμένα κάνει λιγότερο από 2 ώρες.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 @lolafly, δε βλεπω κατι κακο στις εφαρμογες που εχεις. βεβαια απο αυτες, εγω θα ειχα το πολυ 3 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. :p αν μπορεις, βαλε αυτο το προγραμμα(κατεβαινει αμεσως) και οταν το εγκαταστησεις, ανοιξε το και πες ποση μνημη γραφει πανω πανω εκει που λεει "FreeMem: XXX". να δουμε ποση ram εχεις. παντως ενα φορματ ισως ελυνε το προβλημα. θα σε συμβουλευα επισης να το πας σε νοκια σοπ, συνηθως στο γερμανο ειναι αρκετα ασχετοι. @gepol, δεν ειναι λογικο. μηπως εχεις αλλο φορτιστη; τον τετραγωνο και οχι τον ορθογωνιο-ταχυφορτιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 @lolafly, δε βλεπω κατι κακο στις εφαρμογες που εχεις. βεβαια απο αυτες, εγω θα ειχα το πολυ 3 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. :p αν μπορεις, βαλε αυτο το προγραμμα(κατεβαινει αμεσως) και οταν το εγκαταστησεις, ανοιξε το και πες ποση μνημη γραφει πανω πανω εκει που λεει "FreeMem: XXX". να δουμε ποση ram εχεις. παντως ενα φορματ ισως ελυνε το προβλημα. θα σε συμβουλευα επισης να το πας σε νοκια σοπ, συνηθως στο γερμανο ειναι αρκετα ασχετοι. FreeMem : 32532KB :worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 @gepol, δεν ειναι λογικο. μηπως εχεις αλλο φορτιστη; τον τετραγωνο και οχι τον ορθογωνιο-ταχυφορτιστη; Ναι είναι ο τετράγωνος σαν κυβάκι, έχει σημασία? Αυτόν είχε η συσκευασία. Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Καλησπερα παιδια, θα παραλαβω συντομα ενα N70 μεταχειρισμενο, 5μιση μηνων, το παληκαρι θα μου το στειλει μεσω κουριερ,,, Ποια πραγματα πρεπει να προσεξω στο συγκεκριμενο κινητο? παρακαλω infos.... ευχαριστω εκ των προτερων 1 Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 FreeMem : 32532KB :worry: καλα ειναι, απ'οτι φαινεται δεν τρεχει τιποτα ιδιαιτερο στο background. να ρωτησω κατι αλλο, μηπως απλα εχεις την αισθηση οτι ειναι αργο σε σχεση με αλλα κινητα; γιατι τα smartphones οπως αυτο ειναι αργα σε σχεση με απλα κινητα. :) @gepol, εχει σημασια, ο αλλος που λεω ειναι ταχυφορτιστης και κανει τη μιση ωρα να φορτισει. αυτος που λεω ειναι ο ACP-12E και κοστιζει περιπου 12 ευρω αν θυμαμαι καλα, στο καρφουρ το ειχα δει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 καλα ειναι, απ'οτι φαινεται δεν τρεχει τιποτα ιδιαιτερο στο background. να ρωτησω κατι αλλο, μηπως απλα εχεις την αισθηση οτι ειναι αργο σε σχεση με αλλα κινητα; γιατι τα smartphones οπως αυτο ειναι αργα σε σχεση με απλα κινητα. :) Το σκέφτηκα και αυτό στην αρχή.. Αλλά επειδή έχει και ο αδερφός μου το Ν70, τα έχω συγκρίνει και είναι η μέρα με η νύχτα! :( Σε σημείο που εκνευρίζομαι όταν πιάνω το κινητό του αδερφού μου στα χέρια μου! :mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts