Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

asda said:
Πως μπορω να βάλω σαν screensaver μια .gif εικόνα???

enoeis stin anamoni otan einai to kin i otan to anoigeis na sou deixnei mia eikona?

Nexus S The best

mallon sthn anamonh ennoei.kai gw exw thn idia aporia.oses fores prospathsa na to kanw me to gnwsto tropo opws mia eikona mh kinoumenh ebgaze to gif alla akinhto kai me polu mikro megethos panw sthn palia eikona tou thematos!!
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

δε γινεται παιδια κατι τετοιο. και παλι καλυτερα για μενα, γιατι θα ρουφαγε τη μπαταρια.

Καλησπέρα παιδιά,

Ξαφνικά μου το Ν70 μου έσβησε 2 φορες την τελευταία εβδομάδα χωρίς προφανή λόγο ( η μπαταρία ήταν Γεμάτη) και όταν πήγα να το ανοίξω την πρώτη φορά μου έβγαλε μία οθόνη γκρί με κόκκκινες και μπλέ μπερδεμένες γραμμούλες και μία ασπρη μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, και την δεύτερη φορά δεν άνοιγε καθόλου.

Τελικά η λύση και τις δύο φορές ήταν να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία.

Μόνο έτσι λειτούργησε κανονικά.

Δεν 'εχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό ....

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Δηλαδή στο 7260 πώς γίνεται να μπορεις να ορισεις σαν Screensaver ενα gif?Ενω στο Ν70 παώ και έχω επιλογή μόνο το Vοdafone /Ωρα,ημερ./ κείμενο???

stardrive said:
Καλησπέρα παιδιά,

Ξαφνικά μου το Ν70 μου έσβησε 2 φορες την τελευταία εβδομάδα χωρίς προφανή λόγο ( η μπαταρία ήταν Γεμάτη) και όταν πήγα να το ανοίξω την πρώτη φορά μου έβγαλε μία οθόνη γκρί με κόκκκινες και μπλέ μπερδεμένες γραμμούλες και μία ασπρη μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, και την δεύτερη φορά δεν άνοιγε καθόλου.

Τελικά η λύση και τις δύο φορές ήταν να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία.

Μόνο έτσι λειτούργησε κανονικά.

Δεν 'εχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό ....

OXI den mou exei simvei. to exo 2 vdomades kai exo tin palia tin ekdosi (2.0536.0.2)

asda said:
Δηλαδή στο 7260 πώς γίνεται να μπορεις να ορισεις σαν Screensaver ενα gif?Ενω στο Ν70 παώ και έχω επιλογή μόνο το Vοdafone /Ωρα,ημερ./ κείμενο???

εσυ μιλας για το screensaver τελικα οπως ειπες στην αρχη και οχι για την οθονη αναμονης. το 7260 ειναι series40, γι'αυτο μπορεις. υπαρχουν εφαρμογες να το κανεις αυτο, οπως το Powerlock της symbianware. αλλα σου λεω και παλι, θα τελειωνει η μπαταρια σε λιγοτερο απο 24ωρο. αν βαλεις σταθερη εικονα, κανενα προβλημα. για οτιδηποτε για εφαρμογες ομως ρωτησε στο καταλληλο θεμα ("Εφαρμογες" ή "Εφαρμογες για os8.0"), γιατι αυτο αφορα εφαρμογη και οχι αποκλειστικα το Ν70 ;)

@stardrive, τι εφαρμογες εχεις περασει; κλασσικη ερωτηση :p

Παιδιά καλησπερα!Το κινητό μου έχει σπάσει τα νέυρα τον τελευταίο καιρό διότι ενώ έχω κάνει τις ρυθμίσεις με τον Setting Wizard δεν μπαίνει στο Ίντερνετ και ούτε στέλνει/δέχεται ΜΜΣ,αυτό το έχω δοκιμάσει με Κοσμοτέ αλλα και Vodafone κάρτα και μάλιστα είχα πάρει στη Vodafone και μίλαγα με έναν 15' μήπως βρούμε τι φταίει αλλά τίποτα.Ξέρεται τι μπορεί να φταίει?Έχω την έκδοση V 2.0539.1.2 19-10-05 Rm-84 και η συσkευή είναι vodafone live.

camoranesi said:
Παιδιά καλησπερα!Το κινητό μου έχει σπάσει τα νέυρα τον τελευταίο καιρό διότι ενώ έχω κάνει τις ρυθμίσεις με τον Setting Wizard δεν μπαίνει στο Ίντερνετ και ούτε στέλνει/δέχεται ΜΜΣ,αυτό το έχω δοκιμάσει με Κοσμοτέ αλλα και Vodafone κάρτα και μάλιστα είχα πάρει στη Vodafone και μίλαγα με έναν 15' μήπως βρούμε τι φταίει αλλά τίποτα.Ξέρεται τι μπορεί να φταίει?Έχω την έκδοση V 2.0539.1.2 19-10-05 Rm-84 και η συσkευή είναι vodafone live.

Αν κοιταξεις μερικες σελιδες πιο πισω θα δεις οτι και γω αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα το οποιο το δημιουργουσαν αρχεια απο παιχνιδια ngage που βρισκονται στο φακελο libs,αν εχεις βαλει παιχνιδια ngage τοτε ειναι σιγουρα απο αυτο.

παιδες εχω το κινητακι 4 μερες!!δεν εχω βαλει την τελευταια αναβαθμιση.θα ηθελα να ρωτησω τι bug βελτιωνει αυτη!!η καμερα εχει αλλαγες?αν δεν κανω λαθος φτιαχνεται το ραδιοφωνο που απαλασεται απο κατι θορυβους.Ευχαριστω!

7_GT_7 said:
kalispera,

katevasa kati themes alla den ehoun katalixi .sis , xerei kaneis pos anoigoun???

οπως εγκαταστεις και τα παιχνιδια-εφαρμογες(με το καλωδιο ή με μπλου τουθ αναλογα τι χρεισιμοποιεις

7_GT_7 said:
τα .sis ta vazo me PC Suite. auta den ta vlepei. tha prospathiso me allo tropo. pantos euharisto

Apadhsh ;)

Eimai periergos padws poio allo tropo tha xrhsimopoiouses! :)

δλδ οταν λεμε handsfree ειναι αυτα που περιεχονται στο κουτι μαζι με το κινητο; ειναι μονο για να ακουμε ή και για να μιλαμε;

Lux said:
δλδ οταν λεμε handsfree ειναι αυτα που περιεχονται στο κουτι μαζι με το κινητο; ειναι μονο για να ακουμε ή και για να μιλαμε;

Kai na milas kai na akous.. Kai ama thes exei kai na to sindeis me BT gia na min exies kalodia klp klp

Kati san afto:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003027

'h

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003061

Telika Lux den tha paris to N70 ?

paidia den 3erw an exei 3anaupo8ei alla paratirisa ena bug sto kinito (ekdosi 2.0.xxx). Sto spiti moy otan anevenw apo to asanser xanete to shma (vodafone). Otan mpainw spiti exei shma alla to kinito den dixnei tpt. Prepei na to kanw epanekinisi to kinito gia na di3ei... to exei kaneis sas afto to provlhma?

thx ;)

Samsung S21 Ultra

αφου δεν υπαρχει τπτ αλλο και δεν εχω κινητο, αναγκαστικα θα παρω το N70. αρκει να μην το μετανιωσω!! και αφου δεν τα παει και τοσο καλα στον ηχο θα παρω και ενα mp3 player.. ( βλεπε και εδω )

δλδ θα πρεπει να αγορασω εγω; δεν υπαρχει στο κουτι; ενταξει τα καλωδια δεν με πειραζουν και τοσο.. αλλα ραδιοφωνο δεν θα μπορω να ακουω με bluetooth, σωστα;

να ρωτησω και κατι αλλο.. επειδη δεν θα εχει υπερυθρες, θα χρειαστω τπτ bluetooth adaptor για να μεταφερω δεδομενα γρηγορα; πχ οταν θελω να μεταφερω μονο 1,2 αρχεια.. ή και με το usb γινεται γρηγορα; ρωταω γιατι με το card reader θελει λιγη ωριτσα.. ( αν και το N70 εχει hotswap. στο 3230 επρεπε να ανοιγω το καπακι! :mad: )

με bluetooth δεν νομιζω να μπορεις να ακουσεις ραδιο..

οσο για το μπ3 πλειερ γιατι σε αφησε τοσο ανικανοποιητο?

το καλωδιο ειναι μια χαρα..κανει πολυ καλα την δουλεια του,ευκολα και γρηγορα χωρις να χρειαζετε να ξοδεψεις και αλλα χρηματα..εισαι οκ..εχεις και card reader..;)

απ' οσα ακουω γενικα για τον ηχο και την καμερα του που δεν ειναι καλυτερα απο του K750i. δεν ειχα προσωπικη εμπειρια..

pan82 said:
Δυστυχώς δε φταίς εσύ, ούτε η έκδοση λογισμικού που έχεις, ανέκαθεν η nokia είχε το συγκεκριμένο περιορισμό στα mms δε δέχονταν midi αρχεία ήχου για λόγους προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων η καλύτερα για να εξυπηρετήσει τις υπηρεσίες που προσέφεραν τέτοιες υπηρεσίες (άλλωστε ούτε με BT μπορείς να στείλεις τέτοια αρχεία). Υπάρχει όμως το προγραμματάκι MMSit που παρακάμπτει το περιορισμό και στέλνεις ότι ήχο θες

pan82 said:
O φίλος μιλούσε για mms όμως, οπότε το profilexplorer είναι άχρηστο αφού με αυτό στέλνεις μέσω ΒΤ αρχεία, για mms με midi περιεχόμενο η μόνη λύση είναι το MMSit που είναι και ελληνικής παραγωγής πρόγραμμα!!

Εγώ αυτό εννοούσα.

Lux said:
απ' οσα ακουω γενικα για τον ηχο και την καμερα του που δεν ειναι καλυτερα απο του K750i. δεν ειχα προσωπικη εμπειρια..

Επειδή είχα και τα 2 να σου πω οτι ο ήχος για μένα είναι πολύ καλύτερος και πιο δυνατός με το Ν70. Τώρα για την κάμερα θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά μην φανταστείς τεράστια διαφορά. Ειδικά την ημέρα η διαφορές είναι πολύ λίγες.

Samsung S21 Ultra