thrylos22 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 τα καταφερα εγω.συνδεθηκα .πεταει με το adsl 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 τα καταφερα εγω.συνδεθηκα .πεταει με το adsl Diladi Ti Ekanes? 1 Παράθεση Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από το PC. Αφού σετάρεις σωστά το Gnubox και τρέχεις τα δύο προγράματα στο PC, τότε άνοιξε το Opera και βάλε στις ρυθμίσεις Connection : Use default & Default connection : Bt. Μόλις θα ανοίξεις την πρώτη σελίδα, τότε θα σου ζητήσει κωδικο σε Ν70 & PC και το Gnubox θα κάνει μόνο του την σύνδεση... Thanks πολυ για την βοηθεια.οσο πάμε πλησιάζουμε:) λοιπον εκανα την συνδεση bt , εβαλα τα Proxy , ανοιξα mrouter , και analog proxy , εκανα create records , εκανα exit ,ξαναμπηκα και εκανα 2box bluetooth--->serial port και αφου εκανε αναζητηση επελεξα τον υπολογιστη μου. στην συνεχεια εκει που ρωτησε για encryption πατησα οχι και μου εγραψε "set bt registry here" και πρασινο tick διπλα. πηγα μετα στο Opera και εβαλα default connection bt αλλα δεν δουλευει.δηλαδη παω σε ενα Link γράφει connection για 1-2 sec αλλα μετά σταματάει :( :( 1 Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 @kostsour : Δες τι λέω ακριβώς πιο πάνω... Το mrouter και το analogx proxy server είναι απαραίτητα για την σύνδεση. Απλά τρέξε το analogx proxy server & αφού τρέξεις το mrouter, πήγαινε Advance Settings->Additional Com Ports View και πρόσθεσε τις πόρτες που το BT USB Dongle σου ενεργοποιεί την υπηρεσία σηρειακής σύνδεσης - π.χ. σε εμένα COM15 & COM16. Αυτό το βρίσκεις από τα properties του BT USB Dongle Drivers που έχεις... Αυτά... Εχω παει στα properties του usb dongle bluetooth αλλα ενω ειναι συνδεμενο κανονικα το τηλεφωνο με το bluetooth δεν μου δειχνει καμια πορτα com.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να δω τις πορτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Καλησπερα.ξερει κανεις τι ρυθμισεις χρειαζονται για να ενεργοποιηθουν ολα τις vodafone στο νοκια 70?πηρα τιν συσκευη σκετη και δε ξερω τι χρειαζεται.στο site της vodafone δεν εχει για n70 και εχω παρει τηλ την εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν μετα απο 4 ωρες θα γινουν ολα και ακομα περιμενω.απλως θελω οτι προσφερει η vodafone να το εχω στο κινητο μου.ευχαριστω εκ των προταιρων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Καλησπερα.ξερει κανεις τι ρυθμισεις χρειαζονται για να ενεργοποιηθουν ολα τις vodafone στο νοκια 70?πηρα τιν συσκευη σκετη και δε ξερω τι χρειαζεται.στο site της vodafone δεν εχει για n70 και εχω παρει τηλ την εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν μετα απο 4 ωρες θα γινουν ολα και ακομα περιμενω.απλως θελω οτι προσφερει η vodafone να το εχω στο κινητο μου.ευχαριστω εκ των προταιρων Μέσα στα εργαλεία θα βρεις το settings wizard. Αυτός θα τα φτιάξει όλα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 εβαλες μηπως αυτο το patch της νοκια που δεν χτυπουσε το τηλ οταν σε επαιρναν τηλεφωνο? Φιλε μου αν εννοεις εμενα, οχι δεν εχω βαλει αυτο το patch.. Λες να το δοκιμασω? Μεχρι τωρα παντως δεν εχω χασει κληση.. Απλα αλλες φορες παιζει με τον ηχο κλησης που εχω επιλεξει και αλλες φορες παιζει με το nokia tune.. :blink: Παντως βλεπω ρε παιδια τοσο διαφορετικα μικρο-προβληματα απο το τηλ. και με προβληματιζει.. (π.χ. εγω μετα την αναβαθμιση φωνιτικες κλησεις..γιοκ...:blink: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 που ειναι ακριβως στα εργαλεια αυτο?θελω ρυθμισεισ για να σελνω mms να μπαινω στο vodafone live να κανω update το προγραμμα που εχει για ιουσ τετοια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegared Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Παιδια η ποιοτητα στα mp3 πως ειναι γενικα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Thanx! Katafera na ftiaksw syndesh. Alla otan paei na syndethei bgazei kanonika oti syndeete me to mrouter, alla apotelesma mhden..? Ti ftaiei...? (Ypopsin exw valei thn ekdosh gnubox gia 6630 , mipws prepei na allaksw kati stis rythmiseis? :confused: ) PS. Epishs parathrhsa oti syndeetai mono an exw ta widcomm energopoihmena alliws den ginetai tipota exodas apla thn additional port energopoihmenh... EDIT: To diorthwsa to teleytaio... alla to problem eksakolouthei parolo pou syndeetai kai sthn additional port (h dikia mou einai h 8) Αρχικά κάνε ένα reset σε όλα... Τι να πω, κάθε Nokia έχει "δικό" του τρόπο να συνδεθεί... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Μόλις πατάω connect στο mrouter μου βγάζει μήνυμα πως η διεύθυνση που ζητήθηκε δεν είναι έγκυρη. Έκανα ότι ακριβώς λες για το gnubox και ότι λες για το mrouter. Δεν θα κάνεις connect με το mrouter, απλά θα το σετάρεις όπως έχω πει. Το connection θα γίνει μόλις αρχίσεις να σερφάρεις με τον Opera.... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Thanks πολυ για την βοηθεια.οσο πάμε πλησιάζουμε:) λοιπον εκανα την συνδεση bt , εβαλα τα Proxy , ανοιξα mrouter , και analog proxy , εκανα create records , εκανα exit ,ξαναμπηκα και εκανα 2box bluetooth--->serial port και αφου εκανε αναζητηση επελεξα τον υπολογιστη μου. στην συνεχεια εκει που ρωτησε για encryption πατησα οχι και μου εγραψε "set bt registry here" και πρασινο tick διπλα. πηγα μετα στο Opera και εβαλα default connection bt αλλα δεν δουλευει.δηλαδη παω σε ενα Link γράφει connection για 1-2 sec αλλα μετά σταματάει :( :( "...στην συνεχεια εκει που ρωτησε για encryption πατησα οχι..." Πάτα ΝΑΙ!!! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Παιδια η ποιοτητα στα mp3 πως ειναι γενικα? Αν ρωτάς αν έχει παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα με την αναπαραγωγή Mp3, όλα λειτουργούν άψογα. Μέχρι σήμερα πίστευα οτι είναι απο τα κορυφαία κινητά όσον αφορά την αναπαραγωγή μουσικής. Φυσικά αναθεώρησα μόλις άκουσα το 6270. Και κάτι άλλο. Έχει αφαιρέσει κανένας την εφαμογή μουσική ωστέ να κάνει χρήση της ενσωματωμένης εφαρμογής; Έχω την υποψία οτι το κομμάτι που παίζεται θα φαίνεται και στην επιφάνεια εργασίας. Κάτι που παρατήρησα με το Ν90. neo_com_3, προσπάθησε να μην κάνεις συναχόμενα πόστ. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο τροποποίηση στο κάτω μέρος του πόστ σου για να προσθέσεις αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 @kostsour : Δες τι λέω ακριβώς πιο πάνω... Το mrouter και το analogx proxy server είναι απαραίτητα για την σύνδεση. Απλά τρέξε το analogx proxy server & αφού τρέξεις το mrouter, πήγαινε Advance Settings->Additional Com Ports View και πρόσθεσε τις πόρτες που το BT USB Dongle σου ενεργοποιεί την υπηρεσία σηρειακής σύνδεσης - π.χ. σε εμένα COM15 & COM16. Αυτό το βρίσκεις από τα properties του BT USB Dongle Drivers που έχεις... Αυτά... Εχω παει στα properties του usb dongle bluetooth αλλα ενω ειναι συνδεμενο κανονικα το τηλεφωνο με το bluetooth δεν μου δειχνει καμια πορτα com.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να δω τις πορτες? Συνδεδεμένο μπορεί να είναι, η υπηρεσία της σειριακής όμως, μπορεί να μην είναι ενεργοποιημένη. Δεν μπορεί, κάπου, το πρόγραμμα που διαχειρίζεται το usb dongle bluetooth σου, θα λέει ποιές είναι οι σειριακές com... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 "...στην συνεχεια εκει που ρωτησε για encryption πατησα οχι..." Πάτα ΝΑΙ!!! πάτησα αλλα πάλι τα ιδια :( "set bt registry here" και στο οπερα δεν κατεβαζει τιποτα 1 Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Αρχικά κάνε ένα reset σε όλα... Τι να πω, κάθε Nokia έχει "δικό" του τρόπο να συνδεθεί... File mou ta exw kanei apeires fores ola apo thn arxh... :( (Ti ennoeis reset?) Epishs otan syndeetai sto mrouter (plhktrologodas mia dieythinsi ston opera) parathrhsa sthn epilogh Winsock tou mrouter kai sto LOG grafei: "Looked up 'www.in.gr' in external dns and found 194.63.247.2... " Apla sto thlefwno den mataferetai tipota. Mhpws prepei na allaksw kamia rythmish sta properties ths syndeshs Bt ?? :confused: Φυσικά αναθεώρησα μόλις άκουσα το 6270. Anathewrisame oloi meta apo fovero testing... :p 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 kalispera re kopelia!:P ithela na sas rwthsw kati! evala mesa 247 eikones stin card memory kai otan paw na tis dw fenonte tetragwnismenes kai meta ftiaxnoun??? giati??? kai kati allo pou ginete na vrw to programa to symantec gia tous ious na to valw sto kinito??? 1 Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Ότι προγράμματα θες θα τα βρείς στο iphone.org αφού πρώτα γραφτείς. Οι φωτο φαίνονται αρχικά τετραγωνισμένες γιατί τις διαβάζει σταδιακά. Αυτό συμβαίνει όταν η έκθεση είναι φορτωμένη. Όταν έχεις λιγότερες εικόνες, η διαδικασία πραγματοποιείται μεν πάλι, αλλά ολοκληρ'ωνεται πολύ πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Και κάτι άλλο. Έχει αφαιρέσει κανένας την εφαμογή μουσική ωστέ να κάνει χρήση της ενσωματωμένης εφαρμογής; Έχω την υποψία οτι το κομμάτι που παίζεται θα φαίνεται και στην επιφάνεια εργασίας. Κάτι που παρατήρησα με το Ν90. Τί ακριβώς εννοείς;;; Η αρχική εφαρμογή "μουσική" δεν νομίζω πως μπορεί να αφαιρεθεί από την διαχείριση εφαρμογών....Γιά εξήγησε λίγο καλύτερα....Η αλήθεια είναι πως δεν φαίνονται τα τραγούδια στην επιφάνεια εργασίας, όπως στα σειράς 40 κινητά....:O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 poia i diafora V.2 apo v.3??? thanks gia to prohgoumeno:) paidia vazw kati programata ta kanw egatastasi kai meta den ta paizei! giati?? 1 Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 paidia vazw kati programata ta kanw egatastasi kai meta den ta paizei! giati?? Πες ποια προγράμματα να δούμε μήπως δε τρέχουν στο Ν70, τι ακριβώς κάνουν, σε πετάνε έξω; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Παντως για το GNUBOX που λετε... ποτε δεν καταφερα να συνδεθω με κανενα τηλεφωνο. Ειχα δοκιμασει με το 6600 και με τον οδηγο που εχει φτιαξει καποιος εδω μεσα αλλα δεν καταφερα τιποτα. Με το 3230 τα ιδια σ...@, τιποτα. Τωρα με το ν70 εχει ενα μηνα και βαλε που προσπαθω αλλα παλι τιποτα. Δεν ξερω τι στον κορακα φταιει Τα εχω κανει ολα οπως τα λενε οι οδηγιες απειρες φορες αλλα δεν καταφερνω τιποτα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Νομίζω πως ένας οδηγός με screenshots θα βοηθούσε αλλά ποιος έχει χρόνο να τον κάνει. 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik7 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Νομίζω πως ένας οδηγός με screenshots θα βοηθούσε αλλά ποιος έχει χρόνο να τον κάνει. simfono kai eimai diatethimenos na help... alla pios mou dinei tis leptomereis info gia na ftiakso ton odigo? giati kai ego to palevo alla... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 simfono kai eimai diatethimenos na help... alla pios mou dinei tis leptomereis info gia na ftiakso ton odigo? giati kai ego to palevo alla... Genika h diadikasia den einai dyskolh... Eidika gia mena poy thn exw kanei 1000 fores... :lol: :lol: :p Exw ena odhgo se pdf me screenshots. (Tha ton anevasw pio meta giati eimai sth douleia twra...) Padws se mena de leei na syndethei me tipota. Pane ola kala, syndeetai, anavoun oi syndeseis mrouter,bluetooth, ta pada... ALLA to kinhto den emfanizei tipota :mad: Ypopsiazomai kati paizei me ton proxy... :confused: Padws trexw ton analog x proxy pou leei (ta koumpakia pou exei prepei ola na grafoun ON , swsta?) ,exw grapsei kai thn port 6588 sthn syndesh Bt . De nomizw na thelei tipota allo...? PS. Fadazomai na mhn ftaiei oti exw DSL (giati se pollous odhgous vlepw oti anaferodai mono se dialup syndeseis...) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts