mi3s Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Παιδιά πως μπορ.ω να μεταφέρω τα μηνύματα στη κάρτα μνήμης και αυτά που θα μου στέλνουν απο εδώ και στο εξής και αυτά που μου έχουν στείλει μέχρι τώρα,ώστε σε ενδεχόμενο πρόβλημα να μπορώ να κάνω format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrylos22 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 kai se emena douleuei mia xara to restart.teleia mporw na pw 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 kai se emena douleuei mia xara to restart.teleia mporw na pwεχεις την τελευταια εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 κι εγω την τελευταια εχω και δεν δουλευει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis7 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος. πήρα πριν λίγες μέρες το νοκια Ν70 και του έβαλα μερικά προγραμματακια και όταν έκανε επαννεκινηση μετά δεν ανοίγει πάει μέχρι εκεί που ζητάει τον κωδικό αλλά δεν μπορείς να γράψεις και μετά γραφεί επικοινωνήστε με τον αντιπροσωπο? ξέρει κάποιος κάτι ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος. πήρα πριν λίγες μέρες το νοκια Ν70 και του έβαλα μερικά προγραμματακια και όταν έκανε επαννεκινηση μετά δεν ανοίγει πάει μέχρι εκεί που ζητάει τον κωδικό αλλά δεν μπορείς να γράψεις και μετά γραφεί επικοινωνήστε με τον αντιπροσωπο? ξέρει κάποιος κάτι ? το ανοιξες χωρις καρτα μνημης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsta Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΝΣΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ της νοκια που ειναι 20mb και λεγεται nokia software update για να κανω την αναβαθμιση του κινιτουμου απο nokia n70 se n70 me μην μου πητε να παω στην σχετικη σελιδα που ειναι το συγγεκριμενο θεμα γιατι το εχω μαθει απεξω και δεν εχω βγαλη ακρη!! Το version του κινιτουμου ειναι v 3.0546.2.3 και το κινιτο μου εχει την ελλινικη γλωσσα το ερωτιμα μου ειναι πιο product code να βαλω(αν χριαζεται να βαλω) και θα μου πειτε να το βρω εκει δεν λεω το εχω βρει αλλα σε καθε διαφορετικο μηνημα εκει μεσα δινουν και 1 διαφορεικο product code για να το βαλω στο nss ωστε να κανω την αναβαθμηση και δεν ξερω πιο απολα αυτα ειναι το σοστο και το πιο καταληλο για το κινιτο μου που εχει ιδη μεσα την ελληνικη γλωσσα..... Ευχαριστω για την βοηθεια!!:) Παράθεση ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΣ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Παιδιά πως μπορ.ω να μεταφέρω τα μηνύματα στη κάρτα μνήμης και αυτά που θα μου στέλνουν απο εδώ και στο εξής και αυτά που μου έχουν στείλει μέχρι τώρα,ώστε σε ενδεχόμενο πρόβλημα να μπορώ να κάνω format? πας.. μενου... μηνυματα.. νεο μηνυμα.. επιλογες...ρυθμησεις...αλλο...μνημη σε χρηση.. διαλεγεις το memory card... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΝΣΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ της νοκια που ειναι 20mb και λεγεται nokia software update για να κανω την αναβαθμιση του κινιτουμου απο nokia n70 se n70 me μην μου πητε να παω στην σχετικη σελιδα που ειναι το συγγεκριμενο θεμα γιατι το εχω μαθει απεξω και δεν εχω βγαλη ακρη!! Το version του κινιτουμου ειναι v 3.0546.2.3 και το κινιτο μου εχει την ελλινικη γλωσσα το ερωτιμα μου ειναι πιο product code να βαλω(αν χριαζεται να βαλω) και θα μου πειτε να το βρω εκει δεν λεω το εχω βρει αλλα σε καθε διαφορετικο μηνημα εκει μεσα δινουν και 1 διαφορεικο product code για να το βαλω στο nss ωστε να κανω την αναβαθμηση και δεν ξερω πιο απολα αυτα ειναι το σοστο και το πιο καταληλο για το κινιτο μου που εχει ιδη μεσα την ελληνικη γλωσσα..... Ευχαριστω για την βοηθεια!!:) Μπες στον κοπο να διαβασεις αυτο,ολοκληρο θεμα υπαρχει. Τα πραγματα περιγραφονται πολυ απλα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=157264 Και τα product codes υπαρχουν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1662305#post1662305 Αν δεν το κατεχεις και σε δυσκολευει,αστω καλυτερα ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsta Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Μπες στον κοπο να διαβασεις αυτο,ολοκληρο θεμα υπαρχει. Τα πραγματα περιγραφονται πολυ απλα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=157264 Και τα product codes υπαρχουν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1662305#post1662305 Αν δεν το κατεχεις και σε δυσκολευει,αστω καλυτερα ... Nervus σοστα λες οτι εχει γινει ολοκληρη αναφορα αλλα καπου και εσυς δεν δυνετε την επαρκη ξεκαθαριση του θεματος! ΤΟ εχω διαβασει πανο απο 10 φορες στην περιγραφη του φιλουμας thanosk2006 που ειναι πολυ καλη λεει οτι πρεπει να βαλουμε το product code 524106 και εσυ μας λες οτι για να κανουμε την αναβαθμιση θα πρεπει να βαλουμε το product code 0539233 toy ME αν το προσεξεις καλα!και σε διαφορα αλλα σημια αναφεροντε αλλα product code ωστε να κανεις την αναβαθμιση εσυ το βλεπεις λογικο αυτο? Συγνομη γιατο θεμα που το ξαναεγραψα πρην! 1 Παράθεση ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΣ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harskouf Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 To backup φιλε μου, συνηθως γινεται στην καρτα μνημης. Με το PC Suite, το backup ειναι αργο για τον απλουστατο λογο του USB. Δες ποσο χρονο κανεις να μεταφερεις ενα τραγουδι αο το pc στο κινητο. :) Τελικά ψαχνοντας στο forum της Nokia, βρήκα ότι αυτό το πρόβλημα με το backup συμβαίνει στις τελευταίες εκδόσεις του PC Suite με ορισμένα τηλέφωνα. Η λύση για το πρόβλημα αυτό, είναι να αφαιρέσεις την κάρτα μνήμης οπότε το backup γίνεται πολύ γρήγορα. Φαίνεται ότι για κάποιο λόγο το PC Suite αντιγράφει και κάποια δεδομένα από την κάρτα μνήμης και γιαυτό αργεί (ακόμα και αν εχουμε επιλέξει να κάνουμε backup μόνο την κάρτα του τηλεφώνου). Το δοκίμασα και όντως το backup γίνεται πολύ πιο γρήγορα τώρα. Οπότε όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα απλά αφαιρέστε την κάρτα μνήμης πριν το backup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Nervus σοστα λες οτι εχει γινει ολοκληρη αναφορα αλλα καπου και εσυς δεν δυνετε την επαρκη ξεκαθαριση του θεματος! ΤΟ εχω διαβασει πανο απο 10 φορες στην περιγραφη του φιλουμας thanosk2006 που ειναι πολυ καλη λεει οτι πρεπει να βαλουμε το product code 524106 και εσυ μας λες οτι για να κανουμε την αναβαθμιση θα πρεπει να βαλουμε το product code 0539233 toy ME αν το προσεξεις καλα!και σε διαφορα αλλα σημια αναφεροντε αλλα product code ωστε να κανεις την αναβαθμιση εσυ το βλεπεις λογικο αυτο? Συγνομη γιατο θεμα που το ξαναεγραψα πρην! To διαβασες 10 φορες αλλα δεν το διαβασες σωστα . Ο thanosk2006 αναφερεται στην περιπτωση που η συσκευη δεν εχει Ελληνικα. Βαζοντας το product code που αναφερει ο thanosk2006 - 0524106 - , αποκτας Ελληνικα κανοντας update ,στην συσκευη σου . H διαδικασια για μετατροπη σε ME ειναι ιδια ,μονο που για product code βαζεις 0539233 . Ελπιζω να το καταλαβες τωρα... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 pedia kalispera exo kai go ena nokia n70 kai otan pao na to anaco diladi stin eikona ekinisis kolai kai meni eki ola ta ala plaketa exoterika esoterika einai se aristi katastasi. ti ftei;; eyxaristo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsta Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 To διαβασες 10 φορες αλλα δεν το διαβασες σωστα . Ο thanosk2006 αναφερεται στην περιπτωση που η συσκευη δεν εχει Ελληνικα. Βαζοντας το product code που αναφερει ο thanosk2006 - 0524106 - , αποκτας Ελληνικα κανοντας update ,στην συσκευη σου . H διαδικασια για μετατροπη σε ME ειναι ιδια ,μονο που για product code βαζεις 0539233 . Ελπιζω να το καταλαβες τωρα... Ευχαριστω nervous!:)τωρα καταλαβα καλητερα τι γινεται...! Αλλα εχω αλλο προβλιμα ναι μεν αλλαξα το product code του κινιτου μου μια χαρα οταν πηγα να κανω το update το NSU δεν μου εβρισκε το κινιτο και αυτο γιατι οφιλοτανε μαλλον στο οτι δεν λιτουργουσε το PC SUITE στον υπολογιστημου και αυτο εγινε καθος κατεβα σα τησ εφαρμογες nss kai nsu και δεν την αφινουν να ανιξη ουτε να βρει το κινιτο μου το PC-SUITE βγαζοντας το εικονιδιο οτι εφαρμογι εχει προβλημα! Οσες φορες και αν εκανα τον υ/η μου επανεκινηση τπτ τα ιδια ξανα εγκατεστισα το pc-suite και παλι τα ιδια διαγραψα το nss kai pali τα ιδια! Σας ζαλησα ε?:PΑυτο που σκευτομαι τωρα ειναι να περασω σε flash memory nsu α το διαγραψω και να δω αν αyτο φταιει που δεν ανιγει το PC-SUITE με αποτελεσμα να μην μου βλεπει το κινιτο η εφαρμογη nsu ωσται να το κανω το κινιτο ME! ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ NERVOYS AN ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΞΗΓΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΗΣ ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΙ ΜΟΥ! ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!:d 1 Παράθεση ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΣ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Ρε παιδιά, έχω φάει το νετ(!), δεν υπάρχει καμιά εφαρμογή 'Radio Recorder' ; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Σήμερα εντελώς ξαφνικά, το κινητό μου σταμάτησε να "βλέπει" την κάρτα μνήμης. Καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?? :cry: Απάντηση Τελικά έφταιγε η μια από τις 2 μαϊμούδες προσόψεις που παρήγγειλα! Απίστευτο, κι όμως...! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsta Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Ευχαριστω nervous!:)τωρα καταλαβα καλητερα τι γινεται...! Αλλα εχω αλλο προβλιμα ναι μεν αλλαξα το product code του κινιτου μου μια χαρα οταν πηγα να κανω το update το NSU δεν μου εβρισκε το κινιτο και αυτο γιατι οφιλοτανε μαλλον στο οτι δεν λιτουργουσε το PC SUITE στον υπολογιστημου και αυτο εγινε καθος κατεβα σα τησ εφαρμογες nss kai nsu και δεν την αφινουν να ανιξη ουτε να βρει το κινιτο μου το PC-SUITE βγαζοντας το εικονιδιο οτι εφαρμογι εχει προβλημα! Οσες φορες και αν εκανα τον υ/η μου επανεκινηση τπτ τα ιδια ξανα εγκατεστισα το pc-suite και παλι τα ιδια διαγραψα το nss kai pali τα ιδια! Σας ζαλησα ε?:PΑυτο που σκευτομαι τωρα ειναι να περασω σε flash memory nsu α το διαγραψω και να δω αν αyτο φταιει που δεν ανιγει το PC-SUITE με αποτελεσμα να μην μου βλεπει το κινιτο η εφαρμογη nsu ωσται να το κανω το κινιτο ME! ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ NERVOYS AN ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΞΗΓΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΗΣ ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΙ ΜΟΥ! ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!:d Nervous ενταξη βρηκα λυσι για αυτο το προβλημα και τελικα λιτουργισαι το pc-suite!Αλλα μου δημιουργιθικε αλλο προβλημα οταν παω να περασω στο κινιτο το update ου βγαζει 1 μυνιμα που λεει connect charger και απο κατο διαφορα αλλα!Δεν τελιωνουν τα βασανα μου και με αποτελεσμα να ζαληζω εσας!φιλε nervous εγω λεω να σου δοσω το msn μου να τα λεμε απο εκει πιο γρηγορα :D :D Αν εχεις κανεμαι add polumesa2003@yahoo.gr 1 Παράθεση ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΣ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Ρε παιδιά, έχω φάει το νετ(!), δεν υπάρχει καμιά εφαρμογή 'Radio Recorder' ; οχι :O Σήμερα εντελώς ξαφνικά, το κινητό μου σταμάτησε να "βλέπει" την κάρτα μνήμης. Καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?? :cry: Απάντηση Τελικά έφταιγε η μια από τις 2 μαϊμούδες προσόψεις που παρήγγειλα! Απίστευτο, κι όμως...! ισως εφταιγε το καπακι της καρτας :) Nervous ενταξη βρηκα λυσι για αυτο το προβλημα και τελικα λιτουργισαι το pc-suite!Αλλα μου δημιουργιθικε αλλο προβλημα οταν παω να περασω στο κινιτο το update ου βγαζει 1 μυνιμα που λεει connect charger και απο κατο διαφορα αλλα!Δεν τελιωνουν τα βασανα μου και με αποτελεσμα να ζαληζω εσας!φιλε nervous εγω λεω να σου δοσω το msn μου να τα λεμε απο εκει πιο γρηγορα :D :D Αν εχεις κανεμαι add polumesa2003@yahoo.gr γιατι δεν πας σε νοκια σοπ να ξεμπερδευεις; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 εγω μολις παρελαυα την χρυση προσοψη..:happy: τελεια!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 εγω μολις παρελαυα την χρυση προσοψη..:happy: τελεια!!!!! απο πληκτρολογιο; ειμαι σιγουρος οτι ειναι χαλια η χρυση :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Ξερει κανεις απο που θα κατεβασω το route66? 1 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Ξερει κανεις απο που θα κατεβασω το route66? xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Mπορεις να κατεβασεις οτι θελεις αφου κανεις προτα μια εγγραφη :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 xxxxxxxxxxxxxxx Mπορεις να κατεβασεις οτι θελεις αφου κανεις προτα μια εγγραφη :) Σε ευχαριστω φιλε στο xxxxxxxxxxxxxxx εχω κανει εγγραφη αλλα δεν δουλευει. Κατι αλλο ποσα Mb ειναι το προγραμμα βλεπω αλλου 2 αλου 20 και σε torrent το βρηκα 1.7 giga εγω μονο της αθηνας χρειαζομαι ποιο να κατεβασω. αν μπορεις να βοηθησεις βεβαια:) 1 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Σε ευχαριστω φιλε στο xxxxxxxxxxxxxxxx εχω κανει εγγραφη αλλα δεν δουλευει. Κατι αλλο ποσα Mb ειναι το προγραμμα βλεπω αλλου 2 αλου 20 και σε torrent το βρηκα 1.7 giga εγω μονο της αθηνας χρειαζομαι ποιο να κατεβασω. αν μπορεις να βοηθησεις βεβαια:) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Καλητερα να σηνεχισουμε εδω! :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=40093 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Καλητερα να σηνεχισουμε εδω! :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=40093 Αν και με μια προχειρη ματια ειναι ολα good και σε ευχαριστω πολυ φιλε να εισαι καλα:) :) :) :) :) :) :) 1 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts