Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια ερωτηση,εχει αναφερθει σιγουρα αλλα δεν το θυμαμαι,φορματ πως κανουμε με τα πληκτρα,ευχαριστω

Φιλε lagoudakis :)

Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε! :D

ωχ-ωχ:O σορρυ ειμαι απαραδεκτος και ειμαι και μεγαλο παιδι:D βλεπεις η κουραση λογω δουλειας θολωνει το μυαλο:(

edit ok φιλε lagoudakis δεν χρειαζεται συγγνωμη ,ολοι το παθαινουμε αυτο :O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Guest lagoudakis
ωχ-ωχ:O σορρυ ειμαι απαραδεκτος και ειμαι και μεγαλο παιδι:D βλεπεις η κουραση λογω δουλειας θολωνει το μυαλο:(

eee????

το backlight τι κανει ακριβως??εμενα τπτ παντως..

το flashlight??τι αριθμο να πληκτρολογησω??τι ακριβως ειναι αυτος ο αριθμος??πιο δυνατο δεν μπορει να ειναι το φως??:confused:

nai yparxei:

h**p://www.iphone-forum.org/symbian-s608090-apps/t-software-to-turn-the-led-on-n70-on-permanently-104837.html

to egatesthsa kiolas

Συγνωμη, αυτο τωρα ειναι φακος?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Entelos moufa einai.RE paidia koitaksa kai ego alla den brika tpt.

Mipos exei brei kapoios allos paromoio ergaleio pou aksiopoiei

to flash tis cameras kai to xrisimoipoiei san fako?

Opos Ta SE dld

Apo thn stigmh poy yparxei flash giati na

xrhsimopoieis to TORCH(auto pou asprizei thn ohoni!!!)

το backlight τι κανει ακριβως??εμενα τπτ παντως..

το flashlight??τι αριθμο να πληκτρολογησω??τι ακριβως ειναι αυτος ο αριθμος??πιο δυνατο δεν μπορει να ειναι το φως??:confused:

bale to 1

nomizw oti to fws einai analogo tou flash...

Η ζωη ειναι ωραια

γεια σας παιδια. αντιμετωπιζω προβλημα με τα sms. δε ξερω αν εχει τυχει και σ'αλλον. Οταν μου ερχεται ενα μηνυμα, κατω απο το ονομα αυτου που μου το εχει στειλει, γραφει "Οριστε κεντρο απαντ." και οταν απαντω με sms, δε στελνεται! Οταν ομως ξεκινω καινουργιο μηνυμα, στελνεται κανονικα. Εχω την V2.0536.0.2. να το πηγαινα για αναβαθμιση?

γεια σας παιδια. αντιμετωπιζω προβλημα με τα sms. δε ξερω αν εχει τυχει και σ'αλλον. Οταν μου ερχεται ενα μηνυμα, κατω απο το ονομα αυτου που μου το εχει στειλει, γραφει "Οριστε κεντρο απαντ." και οταν απαντω με sms, δε στελνεται! Οταν ομως ξεκινω καινουργιο μηνυμα, στελνεται κανονικα. Εχω την V2.0536.0.2. να το πηγαινα για αναβαθμιση?
Πήγαινε μηνύματα -> ρυθμίσεις -> σύντομο μήνυμα -> απάντηση απο το ίδιο κέντρο, και βάλε οχι

"οχι" εχω βαλει στην επιλογη αυτη. Και "ναι" δλδ το ιδιο πραγμα κανει. Πηρα και την ΤΙΜ, πηρα και τη Nokia, δε ξερουν.. καμια βοηθεια..?

@bartimaios και γω αυτο πιστευω. Βασικα οταν μιλησα με την τυπισσα στην ΤΙΜ μου λεει δεν ειναι δικο μας προβλημα μιας και μπορεις να στειλεις sms αλλα καποια ρυθμιση του τηλεφωνου και μου εδωσε το τηλ της Nokia. Φυσικα δεν εκαναν τιποτα.

Πιστευω οτι ειναι αυτο που λεει η CLAIRELAD, γιατι σε μερικα ονοματα μου βγαζει απο κατω "Οριστε κεντρο απαντ." και σε αλλα οχι.

Πιστευω οτι ειναι αυτο που λεει η CLAIRELAD, γιατι σε μερικα ονοματα μου βγαζει απο κατω "Οριστε κεντρο απαντ." και σε αλλα οχι.

Αυτο που λεει η φιλη CLAIRELAD ειναι . Μηπως ο φιλος σου που στελνεις το μηνυμα, εχει sony-ericsson ?

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

αδέρφια sos.πες τε μου που ειναι εκεινο το προγραμματακι που οταν σε καλούνε βγαίνει ολοκληρη η φωτο στην οθονη .ψανω δυο ωρες να το βρω αλλα τιποτα :mad: :mad: :X
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ :up:

Λέγεται full screen caller!!!!
Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Έχει κυκλοφορήσει κάποια έκδοση νεότερη της v. 5.0616.2.0.3 24-04-06;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Έχει κυκλοφορήσει κάποια έκδοση νεότερη της v. 5.0616.2.0.3 24-04-06;

Απο οσο γνωριζω ,οχι .

Απο εκει που εχουμε πει χιλιαδες φορες : xxxxxxxxxxxxxxxxx

iPhone 5S Space Grey