gepol Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 kykloforei tetoio marafeti ? http://cgi.ebay.co.uk/Kit-Mains-Libres-Headset-O2-XDA-II-IIi-mini-Qtek-S100_W0QQitemZ9141567265QQcategoryZ3311QQrdZ1QQcmdZViewItem Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Παιδιά γειά σας. Που μπορώ να βρώ το default original theme του Ν70; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 @ioannisioannis ..μιλαω για το αξεσουαρ ad-46 !! http://www.europe.nokia.com/nokia/0,8764,84338,00.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 http://cgi.ebay.co.uk/Kit-Mains-Libres-Headset-O2-XDA-II-IIi-mini-Qtek-S100_W0QQitemZ9141567265QQcategoryZ3311QQrdZ1QQcmdZViewItem Γ. kai paizei me to adaptoraki gia to n70? 1 Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ρε παιδια μια ισως χαζη ερωτηση..γιατι οταν περναω ενα ringtone mp3 μεσα απο τραγουδια που εχω στο pc η ποιοτητα του ηχου δεν ειναι η ιδια οπως τα mp3 που εχει το τηλ. απο την μανα του?? φταιει το προγραμματακι που τα περναω? (εχω το mp3 to ringtone) η απλα το τηλ. δεν υποστηριζει το ιδιο τα mp3 που του περνας εξωτερικα?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 kai paizei me to adaptoraki gia to n70? Ναι Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik7 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Ναι Γ. epeidi oi epomenes erotiseis einai aftonoites alla esi den edoses apantisi ek ton proteron .. :P poso kai pou? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 epeidi oi epomenes erotiseis einai aftonoites alla esi den edoses apantisi ek ton proteron .. :P poso kai pou? Αν κοίταζες λίγο πιό πάνω, θα έβλεπες τα links :) Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ρε παιδες εχει κανενα προβλημα η εκδοση 5,0609,2,0,1 με την συνδεση για το PC? δεν μπορω να συνδεσω το ν70 μου Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ego den exo kanena apolutos provlima me autin tin ekdosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 τι σου βγαζει??δεν αναγνωριζεται συσκευη usb μηπως?????αν ναι..:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik7 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 thanks alla etsi pou exei megalosei to topic den prolaveno na ta diavazo ola ta posts ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 παιδες εγω εχω την 3,0546,2,3 και εχω προβλημα με την συνδεση , ακσιζει να παω να βαλω την 5 ? α και κατι αλλο : τα αρχεια DAT που βλεπω στο pc suite και ειναι μεγαλα τι ειναι ? εχω ενα 77 μβ . 1 Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumos Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 ρε παιδια εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα λογισμικου με το Ν-70? στο δικο μου χαλαει το μικροφωνο και ποτε δουλευει και ποτε οχι.το εχω στειλει για service εδω και ενα μηνα πειριπου και ακομα δεν ειναι ετοιμο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 το συνδεω αλλα δεν μου το βγαζει στο Nokia browser ενω στην οθονη του κινητου βγαζει το σηματακι οτι εχει γινει συνδεση με καλωδιο και παρατηρησα οτι οταν παει να ανοιξει την μουσικη μου δεν την ανοιγει και με πεταει εκτος Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geotzourmi Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Παιδιά επειδή έχω καιρό να παρακολουθήσω τις εξελίξεις στο Ν70 μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η τελευταία έκδοση του λογισμικού του κινητού? Από ότι κατάλαβα έχουνε βγει αρκετές ε...Α και πως βλέπω την τρέχουσα έκδοση του λογισμικού? THANKS!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panonta Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Θα ήθελα να κάνω ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των βίντεο από το Ν70 στον υπολογιστή. Έχω περάσει τα βίντεο με card reader στον υπολογιστή και θέλω να τα κάνω DVD όσο αυτό είναι εφικτό αν γίνεται με ποιο πρόγραμμα μετατρέπονται τα mp4 σε avi;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 file Geotzourmi i teletaia ekdosi logismikou einai h 5,0609,2,0,1 kai emena mou elise ola ta provlimata pou eixa me to kinito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geotzourmi Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Thnx EliMiNaToR!!!! Αντε να δούμε αν θα ανοίγει γρηγορότερα πλέον και επισής δε θα χρειάζεται να βγαλω την μπαταρία για να ανοίξει ξανά το κινητό και να με πάει στην οθόνη για το pin κάθε φορά που κλείνει από μπαταρία!!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trickybanana Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 παιδια ειναι δυνατον να κατεβασω το ελληνικο μενου απο καπου και να το εγκαταστησω μονος μου καπως μεσω του USB cable? 1 Παράθεση If you can't be strong, then try to be smart... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 giati na kathese na paidevese na to kaneis monos sou pigene to se ena nokia shop kai pes tous na sto valoune .me egguisi einai tzapa alliws kapou sta 15 euro nomizo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 giati na kathese na paidevese na to kaneis monos sou pigene to se ena nokia shop kai pes tous na sto valoune .me egguisi einai tzapa alliws kapou sta 15 euro nomizo :) Συμφωνώ κι εγώ. Δεδομένου ότι η nokia δίνει πλέον εγγύηση 2 ετών, δεν πρέπει κανείς κάτοχος σειράς Ν κινητού να έχει ξεπεράσει το όριο αυτό !! Παιδιά γειά σας. Που μπορώ να βρώ το default original theme του Ν70; Με ένα soft format είμαι σίγουρος ότι θα επανέρθει Λεπτομέρειες για το how-to εδω 1 Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Ποπο!Ποσα ποστ γιαυτο το κινητακι..Λοιπον..εγω το πηρα τα Χριστουγεννα..Το πηρα πριν κυκλοφορησει σε αρκετα μαγαζια και δυστυχως εχουν προκυψει αρκετα προβληματα.Εψαξα σε 2-3 σελιδες του forum αλλα δεν βρηκα απαντηση..Πλεον τα mp3 που έχω περασει δε μου τα παιζει σαν ηχο κλησης.Ενω χτυπαει κανονικα για sms-ξυπνητηρι κτλ...Φταιει το οτι μου εχει πεσει 2-3 φορες η θελει αναβαθμιση;Ας με βοηθησει καποιος;/εχω απιβδησει....:(... 1 Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 δεν χτυπαει καθολου ε?μηπως μια χτυπαει κ μια οχι? αν το βαλεις να παιξει θα ακουγεται ομως ε? αν ναι,για ολα αυτα φταιει το λογισμικο που φορας.. μην απελπιζεσε ομως,κανε ενα backup(ξερεις τι ειναι?:rolleyes:) και παντο σε ενα νοκια σοπ και εισαι ετοιμη.. :happy: PS: αν δεν ξερεις τι ειναι backup,ειναι η διαδικασια κατα την οποια αποθηκευεις ολα τα δεδομενα σου,η τουλαχιστον αυτα που εχεις επιλεξει εσυ στο κινητο σου.. backup μπορεις να κανεις με το νοκια pc suite ,μια εφαρμογη η οποια βρισκεται μεσα στο cd απο την συσκευασια..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Αχ κοστακι μου ειχα απογοητευτει τελειως..Λεω αδικα τοσα λεφτα?Μια χτυπαει και μια οχι..backup δεν ξερω τι ειναι..Μπορεις να μου εξηγησεις λιγακι?η εκδοση που εχω ειναι η 2.0536.0.2...πολυ παλια ε? :P 1 Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts