e-Novator Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 καλημερα σε ολους! δεν ξερω εαν θα επρεπε να το γραψω εδω το μηνυμα μου η στο σημειο με τα διαφορετικα δυκτια αλλα εχω ενα προβλημα με το nokia n70 και προσβαση στο gmail account. ενω εχω βαλει τα στοιχεια μου ολα κανονικα μου βγαζει ενα λαθος του στυλ: error5120 server not found! μηπως καπιος εδω χρησιμοποιει αυτην την υπηρεσια? μου ειανι αφανταστα χρησιμη οποτε οποιαδιποτε βοηθεια θα σας ειμαι ευγνωμων! Για τους moderators toy site απλανα πω εαν ειαμι εκτος θεματος να με ενημερωσετε η να το κανετε redirect στο καταλληλο και παλι ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLM Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 ..καλησπερα...πριν ενα μηνα πηρα το N70 και εγω το οποιο ομως μου παρουσιαζει το εξης προβλημα....Δεν λειτουργει το πληκτρο της μεταβασης του vodafone live...!!!σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις οποιδηποτε επιλογη του μενου..αλλα οχι το Vl...προφανως θα το εχετε..απαντηση...καπου αλλα παρα ειναι πολυ μεγαλο το topic...Α!το εστειλα και γαι αναβαθμιση στην nokia...γιατι ειχε και κατι αλλα κολληματακια αλλα τιποτα...αν μπορει καποιος ας βοηθησει..ευχαριστω...:D :D :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 ..καλησπερα...πριν ενα μηνα πηρα το N70 και εγω το οποιο ομως μου παρουσιαζει το εξης προβλημα....Δεν λειτουργει το πληκτρο της μεταβασης του vodafone live...!!!σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις οποιδηποτε επιλογη του μενου..αλλα οχι το Vl...προφανως θα το εχετε..απαντηση...καπου αλλα παρα ειναι πολυ μεγαλο το topic...Α!το εστειλα και γαι αναβαθμιση στην nokia...γιατι ειχε και κατι αλλα κολληματακια αλλα τιποτα...αν μπορει καποιος ας βοηθησει..ευχαριστω...:D :D :D Αυτό δεν είναι πλήκτρο vodafone live όπως στις άλλες live συσκευές. Είναι το multimedia πλήκτρο του Ν70 που απλά έχει πάνω το σήμα της vodafone! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 παιδια εναλλακτικο προγραμμα του opera mini για το Ν70 υπαρχει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 molis bghke i teleutaia version tou opera 8.6 kai einai free gia to n70!ti opera mini?iparxoun polloi mikroi java rowsers pantws Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosg Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 μιας και ειπατε για πληκτρα.. αυτο το πληκτρο κατω απτην υποδοχη καρτας μνημης, τι κανει? το παταω και δε κανει τιποτα! επισης ας μου πει καποιος πιο προγραμμα χρησημοποιει για msn client? 1 Παράθεση 6510 kai ta miala sth dixromia! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 a) εχω το autolock_v03 και δουλευει αψογα.. β) εγω το αφησα ετσι οπως ειναι..δεν με ενοχλει..:) Καλησπέρα. Πως μπορώ να κατεβάσω προγράμματα από τους δύο φακέλους που επισυνάπτεις? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 μιας και ειπατε για πληκτρα.. αυτο το πληκτρο κατω απτην υποδοχη καρτας μνημης, τι κανει? το παταω και δε κανει τιποτα! επισης ας μου πει καποιος πιο προγραμμα χρησημοποιει για msn client? 1) Το πλήκτρο αυτό τραβάει φωτογραφίες... 2) turbo Msn 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 καλημερα σε ολους! δεν ξερω εαν θα επρεπε να το γραψω εδω το μηνυμα μου η στο σημειο με τα διαφορετικα δυκτια αλλα εχω ενα προβλημα με το nokia n70 και προσβαση στο gmail account. ενω εχω βαλει τα στοιχεια μου ολα κανονικα μου βγαζει ενα λαθος του στυλ: error5120 server not found! μηπως καπιος εδω χρησιμοποιει αυτην την υπηρεσια? μου ειανι αφανταστα χρησιμη οποτε οποιαδιποτε βοηθεια θα σας ειμαι ευγνωμων! Για τους moderators toy site απλανα πω εαν ειαμι εκτος θεματος να με ενημερωσετε η να το κανετε redirect στο καταλληλο και παλι ευχαριστω Καλησπερα φιλε μου :) Εισαι σιγουρος οτι εχεις τις σωστες ρυθμισεις ? Διακομιστης εισερχομενων μηνυματων: pop.gmail.com Διακομιστης εξερχομενων μηνυματων: smtp.gmail.com (Φανταζομαι οτι εχεις ενεργοποιησει internet over gprs .) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosg Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 1) Το πλήκτρο αυτό τραβάει φωτογραφίες... 2) turbo Msn oντος, ευχαριστω! το turbo msn το εχω και εγω αλλα σε 15 μερες λιγει. 1 Παράθεση 6510 kai ta miala sth dixromia! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLM Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Αυτό δεν είναι πλήκτρο vodafone live όπως στις άλλες live συσκευές. Είναι το multimedia πλήκτρο του Ν70 που απλά έχει πάνω το σήμα της vodafone! Ευχαριστω φιλε μου θα περασω να πω συγχαρητηρια..σε ολα τα τζιμανια στο vodafone shop που πηγα...:lol: :lol: :lol: :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Εχω την εκδοση firmware 5.0609.2.0.1 εχω λοιπον παρατηρησει οτι οταν κανω αναζητηση για συσκευες bluethooth και βρει καποια μετα αν ξαναπατησω αναζητηση δεν θα την βρει και θα την βρει με την 3η φορα αυτο ειναι προβλημα της συσκευης ή του firmware ? Επισης αυτο συμβαινει και στα bluetooth παιχνιδια δεν μπορω να βρω ποτε την αλλη συσκευη με την οποια θελω να παιξω και εχει κανει "διακομιστη" πρεπει να κανω εγω τον διακομιστη και τοτε το αλλο κινητο (6600) με βρισκει. Εχετε παρατηρισει κατι τετοιο? Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω? Να κανω format? Μπορει να φταιει η συσκευη ή το firmware? 1 Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
formula Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Παίδες γεια σας και πάλι, το πρόβλημα που έχω είναι οτι εγκατέστησα μια εφαρμογή στο Ν70 και προσπαθώ να την απεγκαταστήσω ανεπιτυχώς, αφού η συσκευή λέει οτι το πρόγραμμα "τρέχει"(παρατεταμένη πίεση του πλήκτρου "μενού" ΔΕΝ δείχνει οτι "τρέχει" κάτι...). Για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί να κάνει και format στην κάρτα, κάτι το οποίο νομίζω οτι θα έλυνε το πρόβλημα. Έχει κάποιος την απάντηση στο υπαρξιακό αυτό ερώτημα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Παίδες γεια σας και πάλι, το πρόβλημα που έχω είναι οτι εγκατέστησα μια εφαρμογή στο Ν70 και προσπαθώ να την απεγκαταστήσω ανεπιτυχώς, αφού η συσκευή λέει οτι το πρόγραμμα "τρέχει"(παρατεταμένη πίεση του πλήκτρου "μενού" ΔΕΝ δείχνει οτι "τρέχει" κάτι...). Για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί να κάνει και format στην κάρτα, κάτι το οποίο νομίζω οτι θα έλυνε το πρόβλημα. Έχει κάποιος την απάντηση στο υπαρξιακό αυτό ερώτημα?Κλείσε με κάποιον task manager το process της εφαρμογής που τρέχει και θα γίνει η διαγραφή κανονικά ;) 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 molis bghke i teleutaia version tou opera 8.6 kai einai free gia to n70!ti opera mini?iparxoun polloi mikroi java rowsers pantws nai alla opera mobile 8.6 pou ton egkatestisa den mou diavazei ellinikes selides. etsi einai? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 oντος, ευχαριστω! το turbo msn το εχω και εγω αλλα σε 15 μερες λιγει. τπτ... Αν ψάξεις λίγο στο http://www.iphone-forum.org (θέλει registration πρώτα), θα βρεις την απάντησή σου..;) Ευχαριστω φιλε μου θα περασω να πω συγχαρητηρια..σε ολα τα τζιμανια στο vodafone shop που πηγα... Γιατί τι σου είπαν;;;; :confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 ρε παιδια να ρωτησω και γω κατι.. πηρα πριν μια βδομαδα το n70 και παρατηρησα τα εξης (προς το παρον!) 1)εχει πολυ χαμηλη ενταση στο ακουστικο!!στο φουλ και δεν ακουω θεο!!καμια σχεση με το 6600 που στη μεση σχεδον το εχω και με ξεκουφαινει!!!)Διορθωνεται καπως αυτο?!(εχω version 3.0546.2.3) 2)ειναι παρα πολυ ευαισθητο το μεταλλικο πλαισιο γυρω απο την οθονη!!το εχω 1 βδομαδα και ειναι ηδη μεσα στη γρατζουνια και στα σημαδια με ελαχιστη χρηση που του εχω κανει!!Ηδη φαινεται σαν 1 ετους!!!!!καλυτερα μου φαινεται να ηταν πλαστικο!!φθηνα υλικα?? 1 Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 ego ta ylika tou den ta theoro fthina kai oi gratzounies mporei na einai apo ena kerma sthn tsepi sou .:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 ego ta ylika tou den ta theoro fthina kai oi gratzounies mporei na einai apo ena kerma sthn tsepi sou .:D με το κερμα θα ειχε γινει χαλια και η οθονη!!!!!!Αλλα ειναι αψογη!!νομιζω οτι ειναι φθηνα υλικα α και κατι αλλο οταν ακουω mp3 απο το Mp3 player και με παρει κανενας τηλ ή ερθει μηνυμα , αντι να κανει pause το τραγουδι , το κανει stop!!ποιον μπ3 player χρησιμοποιειτε εσεις?! 1 Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosbkl Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 den theoro oti einai ftiniarika, apla den einai i plastikoura tou 6600.... einai thema epilogis......... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosg Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 ελεος! το κινητο ειναι φτιαγμενο απο αρκετα καλα υλικα.. ουτε για πεταμα ουτε hi-end. απλως εχει ενα καπως glamour στυλ εμφανισης που θελει λιγη προσοχη. δεν χρειαζετε ιδιετερη προσοχη, θηκες κτλ για να μη το γρατζουνισεις.. αρκει να προσεχεις λιγακι και να κοβεις τα νυχια σου :P :P :P 1 Παράθεση 6510 kai ta miala sth dixromia! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosg Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 παιδες κατι ασχετο.. εχω βρει χιλιαδες themes και κανενα δε μου αρεσει.. χαχαχα! εχω καταληξει να χω το Lights (το κλασσικο του Ν90) στο κινητο μου.. αλλα με χαλαει λιγο το wallpaper .. ειναι αρκετα αδειο και οταν βαζω αλλη φοτο, παιζει προβλημα με το μενου αναμονης.. δεν φενονται οι σημειωσεις κτλ. επισης αλλο ενα που ειναι ωραιο ειναι το SAKU αλλα το βρισκω ψιλοσκοτεινο, και επισης εχω παλι το ιδιο προβλημα με το wallpaper.. καμια προταση ? τι θεμα χρησημοποιειτε? 1 Παράθεση 6510 kai ta miala sth dixromia! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=99448 Είναι θέματα αποκλειστικά για Ν70-90! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Μετά από αρκετό καιρό και ενώ πλέον είμαι χρήστης PPC - το ξέρω, είμαι και εγώ ένας... αλλόθρησκος!!! - διαβάζοντας τα post για τα N70 & N80, πιστεύω να είναι όλοι οι κάτοχοι του Ν70 χαρούμενοι με την επιλογή τους, μιας που όταν αγόρασα το Ν70 τον Οκτώβριο του 2005 πολύ έλεγαν να περιμένουν το Ν80... Τους είπα πως αποκλείεται να βγούν για βόλτα με το Route 66 για πλοήγηση πρίν το καλοκαίρι - μιας που δεν τρέχει και τίποτα ακόμα στο νέο OS - και τελικά έπεσα μέσα! Τώρα έχουμε Μάιο 2006 - σχεδόν 8 μήνες μετά - και το Ν80 υπάρχει σε κάποια καταστήματα, αλλά τα νέα δεν είναι και τόσο θετικά. Το θέμα της μπαταρίας είναι γνωστό, αλλά φαίνεται πως παίζει πρόβλημα και με την κάμερά του - για 3 mp πάντα... Για φαντάσου όλο αυτό τον καιρό να κράταγα το 3230 και να έπερνα τώρα το Ν80 χωρίς software... Τρέλα!!! Πάντως το θέμα είναι πως το forum μπορεί να βοηθήσει το κοινό να πάρει τις σωστές επιλογές για τις ανάγκες του και χαίρομαι που "υπάρχω" και εγώ εδώ - λιγο πιο δίπλα στα Windows Mobiles... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 παιδες κατι ασχετο.. εχω βρει χιλιαδες themes και κανενα δε μου αρεσει.. χαχαχα! εχω καταληξει να χω το Lights (το κλασσικο του Ν90) στο κινητο μου.. αλλα με χαλαει λιγο το wallpaper .. ειναι αρκετα αδειο και οταν βαζω αλλη φοτο, παιζει προβλημα με το μενου αναμονης.. δεν φενονται οι σημειωσεις κτλ. επισης αλλο ενα που ειναι ωραιο ειναι το SAKU αλλα το βρισκω ψιλοσκοτεινο, και επισης εχω παλι το ιδιο προβλημα με το wallpaper.. καμια προταση ? τι θεμα χρησημοποιειτε? Storm Water V10 Αν σου αρέσει το μπλέ χρώμα:D Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts