Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την τυφλα τους δεν ξερουν στα μαγαζια.

και δη στον γερμανο. τι ειν'τουτοι;;

τι ακριβως ζητας απο μια εφαρμογη για να σε βοηθησουμε??(δεν ειναι ομως το καταλληλο τοπικ αυτο..)πανε στο θεμα με τις εφαρμογες και θα βρεις αυτο που θες ;)

Γεια σε ολους.Μολις πηρα το Ν70 (κορυφαιο) και παιζει προβλημα.

Προσπαθω να περασω τα μηνυματα απο το 6610 μεσω του Pc suite στο Ν70 αλλα

δεν εμφανιζει σωστα μερικους ελληνικους χαρακτηρες στο pc.Ηλπιζα οτι στο Ν70

θα φαινονται κανονικα αλλα το προβλημα μεταφερεται.

Εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα?

εκανες backup τα μυνηματα του 6610 μεσω pc suite..και τα μετεφερες(με επαναφορα μεσω pc suite παλι) στο ν70 και σου φαινονται κανονικα τα μηνυματα???

Οχι δεν φαινονται κανονικα.Ολοι οι ελληνικοι χαρακτηρες (Θ,Φ,Ω κλπ) φαινονται

περιεργα.Οσα γραμματα ειναι κοινα (Τ,Κ,Ο κπλ) ειναι ενταξει

Εγώ παίδες αγόρασα κάτι σαν το παρακάτω με 7-8 ευρώ το οποίο έχει και MIC με το απαραίτητο κουμπί για να μιλάς αν σε πάρουν τηλέφωνο. Από ποιότητα τώρα μου φαίνεται μια χαρά. Δεν έχω το original για να δω την διαφορά, αλλά στον ενισχυτή μου παίζει τζάμι...

Φίλε μου πού βρήκες τον αντάπτορα μικροφώνου από Nokia pop --> audio 3,5" με μικρόφωνο μαζί?

Λειτουργεί έτσι και σαν handsfree υποθέτω...

Θα ήμουν ευγνώμων αν απαντούσες.

-------------------------------------

Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τις γραμματοσειρές στα πεδία Επαφών;

Δηλαδή, τη γραμματοσειρά που γράφεται ο αριθμός τηλεφώνου, κινητού κ.λπ. Η ονομασία του πεδίου είναι με μεγάλα γράμματα, αλλά το περιεχόμενο πεδίου (το χρήσιμο) είναι με ψείρες...

Ευχαριστώ

Ρε παιδια γιατι οταν παω να στειλω καποιο αρχειο sis μου λειι αρχει κλειδωμενο και δεν το στελνει?τι παιζει?Επι Siemens SX1 δεν ειχα τετοιο προβλημα. Καμια λυση υπαρχει?

Ρε παιδια γιατι οταν παω να στειλω καποιο αρχειο sis μου λειι αρχει κλειδωμενο και δεν το στελνει?τι παιζει?Επι Siemens SX1 δεν ειχα τετοιο προβλημα. Καμια λυση υπαρχει?

Διαβαζεις το θεμα : Κλείδωμα αποστολής αρχείων που βρισκεις

απο τον *** ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ *** και βρισκεις την λυση .:)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

kalispera...exthes ekana ena lathos sto kinito mou! perasa tin ekdosi v5.3 tou photorite sto kinito mou! meta piga stous fakelous pou exei to photorite..(sounds,videos,ktlp) einai swsto na min vlepei arxeia apo video kai ixous giati to photorite einai mono gia eikones....tespa min polilogo...epoiasa kai diegrapsa tous fakelous videos kai sounds apo to photorite...meta arxise na kolaei to kinito poli...kai akoma kai twra kolaei...piga stous hxous kai sta video mou kai den iparxoun! exoun diegrafei akoma kai oi fakeloi pou itan mesa...den to ixera,nomiza oti oi fakeloi pou diegrapsa itan mono tou programatos...! epidi kolaei tha tou kanw ena format! :( eutixos ta exw kanei ola backup! :)
Nexus S The best

@MaNoS-7- ειναι απολυτα λογικο το photorite sp να <βλεπει> μονο τις εικονες αφου ειναι εφαρμογη για την επεξεργασια εικονας..;)

οπως πολυ καλα προειπες..να του κανεις ενα φορματ..οχι μονο με αφορμη αυτο αλλα και γενικως..οποτε βλεπεις <προβληματακια>.ελπιζω να μην σου ξανατυχει κατι τετοιο :)

Καλημέρα

Γνωρίζετε τρόπο να συνδεθεί για ανανέωση το Αντιβάϊρους διότι δέν έχω σύνδεση (έχω κάρτα)

και κάτι ακόμη παρατηρώ ότι έχει γίνει το μενού ποιό αργό και έχει ειπωθεί ξανά,αλλά κάποιο μέλος είχε πεί έναν τρόπο χωρίς να κάνουμε φορμάτ μόνο και μόνο γιά να πετάξουμε τα σκουπίδια που δημιουργούνται από το βάλε βγάλε εφαρμογών.

Παιδια καλημερα, υπαρχει καποια καλη εφαρμογη, που να μπλοκαρει καποιους αριθμους που μπορουν να παιρνουν τηλ? κατι σαν black list δηλαδη...

Οπως επισης καποιο καλο mp3 player (περα απο το ultra που εχει το ποιο κιτς...interface που εχω δει...:lol:

Ευχαριστω

D.T

Φίλε μου πού βρήκες τον αντάπτορα μικροφώνου από Nokia pop --> audio 3,5" με μικρόφωνο μαζί?

Λειτουργεί έτσι και σαν handsfree υποθέτω...

Θα ήμουν ευγνώμων αν απαντούσες.

-------------------------------------

Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τις γραμματοσειρές στα πεδία Επαφών;

Δηλαδή, τη γραμματοσειρά που γράφεται ο αριθμός τηλεφώνου, κινητού κ.λπ. Η ονομασία του πεδίου είναι με μεγάλα γράμματα, αλλά το περιεχόμενο πεδίου (το χρήσιμο) είναι με ψείρες...

Ευχαριστώ

Φίλε μου δες εδώ...

h**p://cgi.ebay.co.uk/3-5mm-Audio-Jack-Adaptor-Mic-for-Nokia-9500-3230-6260_W0QQitemZ9702284947QQcategoryZ42409QQrdZ1QQcmdZViewItem

Ελπίζω να βοήθησα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

1.Παιδια καλημερα, υπαρχει καποια καλη εφαρμογη, που να μπλοκαρει καποιους αριθμους που μπορουν να παιρνουν τηλ? κατι σαν black list δηλαδη...

2.Οπως επισης καποιο καλο mp3 player (περα απο το ultra που εχει το ποιο κιτς...interface που εχω δει...:lol:

Ευχαριστω

1.το blackballer :)

2.αναλογα τι ζητας απο καθε mp3 player υπαρχουν αρκετοι..;)

ομως το εχουμε πει αρκετες φορες..καλυτερα να ρωτας στο τοπικ με τις εφαρμογες..

φιλικα κωστας..:)

Καλημέρα

Γνωρίζετε τρόπο να συνδεθεί για ανανέωση το Αντιβάϊρους διότι δέν έχω σύνδεση (έχω κάρτα)

Ο καλυτερος τροπος να κανεις ανανεωση ειναι να το διαγραψεις.Λιγη προσοχη χρειαζεται στο τι βαζεις στο κινητο.Καλα τα antivirus για τα pc αλλα για τα symbian κινητα λιγο αχρηστα δεν νομιζεις?Ειδικα οταν απαιτειται και οικονομικη επιβαρυνση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Παιδιά, είχα πάει το κινητό στην αντιπροσωπεία για αναβάθμιση αλλά όταν το πήρα πίσω, μια βίδα εσωτερικά της εμπρος πρόσοψης δεν είχε βιδωθεί καλά και την έφαγα λίγο προσπαθώντας να τη βιδώσω (φαίνεται με το μάτι).

Η εγγύηση παύει να ισχύει στην περίπτωση αυτή;

Καμία συμβουλή;

Nexus S The best

για ζημιες που κανεις ο ιδιος παυει να ισχυει η εγγυηση. στην προκειμενη περιπτωση ομως, το φταιξιμο δεν ειναι δικο σου αλλα δικο τους, αρα πας παλι και τους το λες και θα πρεπει να το φτιαξουν, αν φτιαχνεται τελος παντων ;)

για ζημιες που κανεις ο ιδιος παυει να ισχυει η εγγυηση. στην προκειμενη περιπτωση ομως, το φταιξιμο δεν ειναι δικο σου αλλα δικο τους, αρα πας παλι και τους το λες και θα πρεπει να το φτιαξουν, αν φτιαχνεται τελος παντων ;)

kai ean gurisoun kai mou poun: na mas to efernes na to vidoname emeis! ekei ti tha pw??? :S

Nexus S The best

kai ean gurisoun kai mou poun: na mas to efernes na to vidoname emeis! ekei ti tha pw??? :S

Καλα, με τι το βίδωσες? με μαχαίρι?

Εσυ γιατι νομίζεις οτι την άφησαν ξεβίδωτη? Κορόιδα ψαχνουν ;)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Καλα, με τι το βίδωσες? με μαχαίρι?

Εσυ γιατι νομίζεις οτι την άφησαν ξεβίδωτη? Κορόιδα ψαχνουν ;)

oxi me maxeri! me mitotsimpido! tin epoiasa eksoterika kai tin vidwsa!

den xerw isws giati den tin kalovidwsan! den pisteuw na to ekanan epitides! dld tin afisan epitides tin misi vidomeni gia na doun an to peiraxw kai gia na pezei olo to kinito???

Aurio tha to poulisw san metaxirismeno se ena magazi tha simplirwsw ta lefta na parw to idio! ti na kanw re paidia???

Nexus S The best

oxi me maxeri! me mitotsimpido! tin epoiasa eksoterika kai tin vidwsa!

den xerw isws giati den tin kalovidwsan! den pisteuw na to ekanan epitides! dld tin afisan epitides tin misi vidomeni gia na doun an to peiraxw kai gia na pezei olo to kinito???

Aurio tha to poulisw san metaxirismeno se ena magazi tha simplirwsw ta lefta na parw to idio! ti na kanw re paidia???

Καλα, θα πουλησεις το κινητο για να παρεις το ιδιο ΓΙΑΤΙ? Γιατι κλώτσησε μια βιδα????

Πηγαινε παρε μια βίδα.

Μπορει και ο λόγος που το εκαναν να μην ειναι μονο αυτος.

Αν αφησεις την βιδα ξεβιδωτη τοτε καποιες επαφες δεν θα πατησουν καλα και ετσι το κινητο δεν θα δουλευει σωστα η και καθόλου.

Εσυ θα το πήγαινες στο service και θα τους ελεγες το και το. Ε, αυτοι τι θα εκαναν???? Δεν θα σου ελεγαν "Θελει αλλαγη η πλακέτα" η κατι παρομοιο?

Ρε παρτε το χαμπαρι μας δουλευουν, αλλιως δεν βγαζουν Λ7. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ χωρις πλακα

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!