Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολουσ τουσ συμφορουμιτες,εχω 2 ερωτησεις,1...τι καρτα μνημης μεγαλυτερη να παρω για το ν70(να δουλευει σωστα!!!!!) 2......πωσ μπορω απο το ν70 μεσω bluetooth να στειλω παιχνιδια σε αλλο κινητο???????

Θα το δοκιμασω...εξυπνο αυτο που ειπες ;-)

damn you guys are good...

Από ότι έχω διαβάσει είναι "κλασικό πρόβλημα" στα Ν70.

Αν διαβάσεις πιο πάνω θα τα ξαναδείς:cry:

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

paidia kati pou thelw na m peite:

1:epidi evala tin teleutea ekdosi pou eipa kai parapanw mporite na m pite ti na koitaxw gia na dw ean exei provlima to kin??? dld ena problem sinithismeno...

Βρε Παιδί μου δεν θα ησυχάσεις αν δεν του βρεις πρόβλημα! :lol: :lol:

αστο να ησυχασει! :lol:

Λοιπον θα σου πω εμενα τα προβληματα

1)1-2 φορες αντι να χτυπαει το ξυπνητηρι αναβοσβηνει λευκη οθόνη και δεν κλέινει παρα μονο αν βγαλω μπαταρία.

2)Χτες ενω εβλεπα ενα βιντεακι με πηρε καποιος τηλέφωνο και ουτε μπορουσα να το σηκωσω ουτε να το κλεισω ουτε τιποτα.συνεχιζε να ειναι στην δονηση κανα 2 λεπτο μέχρι που εβγαλα την μπαταρια!

3)Ο κλασσικος Nokia tune τώρα τελευταια εχει αρχισει και χτυπάει επικινδυνα συχνα!εδω και ενα μηνα δεν το ειχε κανει ουτε μια. τωρα το εχει κανει 5-10 φορες την τελευταια βδομαδα!

4)Το bluetooth το ανοιγω και μετα απο ωρα το βρισκω κλειστο!:mad:

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Φιλε μου δοκιμασα το patch και τωρα οταν με παιρνει καποιος, αντι να χτυπαει στον ηχο που εχω επιλεξει..χτυπαει σε ΝΟΚΙΑ Tune!!!

Εντελως κουλο!

Τι να κανω; Μου εχει σπασει τα νευρα!!!

Οταν το κανω reboot φτιαχνει, η οταν ξαναεπιλεγω το profile. Οσο δε παρω κανενα τηλεφωνο...λειτουργει κανονικα ο ηχος που εχω επιλεξει. Οταν παρω καποιον, και μετα με καλεσουν...χτυπαει σε NOKIA Tune!

Βοηθεια παιδια...εχει συμβει σε κανεναν αλλο;

Ευχαριστω!

Οπως ειπε ο haki, βαλε πιο κοντα στο root τον ηχο.

Τους ηχους κλησεις τους βαζω παντα στον C: και μεσα σε εναν φακελο πχ. C:/rings/xxxx.mp3.

Καντο αυτο και αν δεν γινει - που δεν θα γινει με την μια - σβησε τις αναπαντητεσς κλησεις απο το μητρωο και ξαναδοκιμασε.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Guest Tankwart
Όντως και είναι άψογος!!! Πολύ καλύτερος από το Fexplorer αλλά δεν έχει τη λειτουργεία "cut";; Μόνο το "copy" βρήκα. Λοιπόν όσον αφορά το να κρύψεις αρχεία συμβαίνει το εξής κουφό που ανακάλυψα μετά από αρκετά πειράματα χθες... Αν κρύψεις ένα φάκελο με όλα τα αρχεία μαζί τότε στα εμφανίζει κανονικά στην έκθεση, αν όμως επιλέξεις όλα τα αρχεία μέσα στο φάκελο και τα κρύψεις τότε δεν εμφανίζονται! Αν στη συνέχεια κρύψεις και το φάκελο πάλι δεν εμφανίζονται και το πιο κουφό είναι ότι αν στο φάκελο που έχεις ήδη κρυφό με τα αρχεία τα κρυφά προσθέσεις κάποιο καινούργιο αρχείο χωρίς να το κάνεις κρυφό πάλι δε φαίνεται... Δε ξέρω γιατί όλα αυτά τα κουφά, μάλλον για να δυσκολεύουν τη ζωή μας...

Βεβαιως και ΕΧΕΙ λειτουργια cut!!!:D

ρε παιδια εγω προβληματιζομαι ομως με την επιλογη αρχειων.Πως θα τα κανω ολα mark,120 αρχεια σ'ενα φακελο?ενα ενα??ειμαστε σοβαροι???εχει καποιο hotkey για mark???

Πειτε καμια ιδεα.BTW το hide σε μενα δε δουλεψε οπως ανεφερε και ο φιλος pan82 αλλα θα το τσεκαρω καλυτερα.

Τί σημαίνει αυτό?

ειναι της Psiloc η εφαρμογη και ως γνωστον οι εφαρμογες της Psiloc παντα δημιουργουσαν προβληματα. ποσο μαλλον αυτη η εφαρμογη που δεν ειναι και τοσο απλη.

@Tankwart, μιλαμε για το System Explorer 1.8, την αναβαθμισμενη εκδοση του seleQ, ετσι; ο System Explorer εχει επιλογη "Mark all" αλλα απ'οτι βλεπω κι εγω δεν εχει "cut":confused:

ναι ,το ειπαμε και στην προιγουμενη σελιδα,για αυτο μπορουμε να βαλουμε και τον FExplorer ;)

φιλικα κωστας!! :D

Οπως ειπε ο haki, βαλε πιο κοντα στο root τον ηχο.

Τους ηχους κλησεις τους βαζω παντα στον C: και μεσα σε εναν φακελο πχ. C:/rings/xxxx.mp3.

Καντο αυτο και αν δεν γινει - που δεν θα γινει με την μια - σβησε τις αναπαντητεσς κλησεις απο το μητρωο και ξαναδοκιμασε.

Προς το παρον δε το εχει κανει...φαινεται να φτιαχτηκε το προβλημα...ευχαριστω παιδια...

telilka kaneis den xerei : pws mporw na apenergopoihsw tis fwnitikes kliseis kai na m pei ena programma kalo gia hxografisi kai allo ena pou rithmizeis pote na klinei to kin sou????????? :( :mad: :confused:
Nexus S The best

εχει τρεξει κανεις τα SPMark και τα JBenchmark ; τα εχω ανεβασει εδω. πειτε και τι αποτελεσματα σας βγαζει καθως και την εκδοση που εχετε.. το N70 νικαει το k750 σε ολα, εκτος απο το JBenchmark 2.0 For MIDP 2.0 το οποιο μαλλον δεν λειτουργει καλα στο N70.

telilka kaneis den xerei : pws mporw na apenergopoihsw tis fwnitikes kliseis kai na m pei ena programma kalo gia hxografisi kai allo ena pou rithmizeis pote na klinei to kin sou?????????

1) Οι φΟνητικες κλησεις δεν απενεργοποιουνται.

2) Allon mp3 dictaphone

3) Turn Off (κατω)

@Lux Συγνωμη τωρα, τι περιμενες να κανει? Nokia + Series 60 φιλε ;)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

lol :p

και μια αλλη ερωτηση. τις εικονες που εχουν διαστασεις 144x176 τις δεχεται κανονικα για φοντο. ενω τις εικονες με διαστασεις 176x208 αν και ειναι full screen στο κινητο, οταν τις βαζω για φοντο, μπαινουν στην μιση οθονη. γιατι γινεται αυτο;

εχει τρεξει κανεις τα SPMark και τα JBenchmark ; τα εχω ανεβασει εδω. πειτε και τι αποτελεσματα σας βγαζει καθως και την εκδοση που εχετε.. το N70 νικαει το k750 σε ολα, εκτος απο το JBenchmark 2.0 For MIDP 2.0 το οποιο μαλλον δεν λειτουργει καλα στο N70.

file vrika to 2 kanei???

to katevasa kai evala to spmark kai thelei key...kai exei mesa kai 4 JBenchmark kai den xerw poio na valw kai deuteron einai jar kai den mpenoun

Nexus S The best

1) Οι φΟνητικες κλησεις δεν απενεργοποιουνται.

2) Allon mp3 dictaphone

3) Turn Off (κατω)

@Lux Συγνωμη τωρα, τι περιμενες να κανει? Nokia + Series 60 φιλε ;)

thanks filaraki :)

Nexus S The best

ειναι της Psiloc η εφαρμογη και ως γνωστον οι εφαρμογες της Psiloc παντα δημιουργουσαν προβληματα. ποσο μαλλον αυτη η εφαρμογη που δεν ειναι και τοσο απλη.

@Tankwart, μιλαμε για το System Explorer 1.8, την αναβαθμισμενη εκδοση του seleQ, ετσι; ο System Explorer εχει επιλογη "Mark all" αλλα απ'οτι βλεπω κι εγω δεν εχει "cut":confused:

Άντε με πρόλαβες γιατί θα τρελαινόμουν. Ναι γι΄αυτό μιλάω και όντως δεν έχει cut, κάλα παρέλειψαν τέτοια λειτουργία;; Κουφό μου φαίνεται... Πάντως έχει μαρκάρισμα όλων και στη συνέχεια hide και σε 2-3 δεύτερα μπορείς να κρύψεις άνετα όσα αρχεία θες, με εντυπωσίασε η ταχύτητα του αφού και τα 100αρχεία τα έκρυψε σε 3δεύτερα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

και τα 4 βαλε τα. τα νοκια παιζουν τα Jar αρχεια. οσο για το αλλο απλα κανε copy/paste το spmark.app στο system/apps/spmark.

loipon exw tin ekdosi V 3.0546.2.3 18-11-05 RM-84

kai mou evgale ta exis apotelesmata

-jbenchmark 1.0 for MIDP 1.0 mou ebgale : 4658

-jbenchmark 2.0 for MIDP 2.0 mou ebgale : 202

-jbenchmark 3D for mobile 3D graphics : 3D HQ 177 - 3D LQ 273 -Triangles ps 39349 - Ktexels ps 1865

-jbenchmark HD mobile 3D : Rendering.... success 99% - trilinear...failure 80% - sub-pixel precise perspective : failure 85% - Zbuffer depth :success 14 bit or higher

to spmark thelei regi...key! Esi pou ta etrexes posa sou vgazei???

AMA xana kanw to TEST mou vgazei alla APOTELESMATA ME mia mikri DIAFORA...egw sou eipa ta apotelesmata tou prwtou test! :)

Nexus S The best

και μια αλλη ερωτηση. τις εικονες που εχουν διαστασεις 144x176 τις δεχεται κανονικα για φοντο. ενω τις εικονες με διαστασεις 176x208 αν και ειναι full screen στο κινητο, οταν τις βαζω για φοντο, μπαινουν στην μιση οθονη. γιατι γινεται αυτο;

νομιζω ειχες ξαναρωτησει και σου ειχαμε απαντησει. δεν μπαινουν σε ολη την οθονη, μονο απο το ρολοι μεχρι τα soft keys. αρα αν βαλεις ενα μεγαλυτερο απο 176x144 θα το κανει resize για να φαινεται ολοκληρο σε αυτη την περιοχη της οθονης.

to spmark thelei regi...key
αν κανεις αυτο που σου ειπε ο Lux δε γινεται registered; να βαλεις το *.app δηλαδη στο φακελο.
ναι ,το ειπαμε και στην προιγουμενη σελιδα,για αυτο μπορουμε να βαλουμε και τον FExplorer ;)
εννοειται οτι εχουμε και το Fexplorer :D

kai mou evgale ta exis apotelesmata

-jbenchmark 1.0 for MIDP 1.0 mou ebgale : 4658

-jbenchmark 2.0 for MIDP 2.0 mou ebgale : 202

To 3ετιας mpx200 που εχω, μου βγαζει:

-1.0 4121

-2.0 318

Πολυ χαμηλα δεν ειναι το n70? ακομα και προηγουμενα μοντελα της nokia (π.χ. 6630) τα πανε καλυτερα, σιγουρα εχει το n70 τον ιδιο επεξεργαστη?

Εκτος και αν η 262κ οθονη παιζει αρνητικο ρολο, οποτε καλα λενε οτι τα 262κ καταναλωνουν επεξεργαστικη ισχυ για το τιποτα. :!:

και τα 4 βαλε τα. τα νοκια παιζουν τα Jar αρχεια. οσο για το αλλο απλα κανε copy/paste το spmark.app στο system/apps/spmark.

ma paw sto fakela spmark kai einai mesa to spmark.app..ti na to kanw paste??? den katalabenw!

Nexus S The best

ma paw sto fakela spmark kai einai mesa to spmark.app..ti na to kanw paste??? den katalabenw!

ναι, θα κανεις paste μεσα στο φακελο το αρχειο που υπηρχε ξεμπαρκο και θα σε ρωτησει αν θες να το αντικαταστησεις και θα πατησεις ναι. αυτο το app εχει το σπασιμο. ;)

ναι, θα κανεις paste μεσα στο φακελο το αρχειο που υπηρχε ξεμπαρκο και θα σε ρωτησει αν θες να το αντικαταστησεις και θα πατησεις ναι. αυτο το app εχει το σπασιμο. ;)

pou uparxei auto to arxeio??? den mporw na to vrw!

Nexus S The best

pou uparxei auto to arxeio??? den mporw na to vrw!

θα μας τρελανεις βρε Μανος-7- :). o Lux ειπε οτι ειχε ενα spmark.app αρχειο, προφανως μεσα στο rar που κατεβασες. δε ξερω, δεν το κατεβασα. δεν υπαρχει; τι υπαρχει μεσα στο rar;

θα μας τρελανεις βρε Μανος-7- :). o Lux ειπε οτι ειχε ενα spmark.app αρχειο, προφανως μεσα στο rar που κατεβασες. δε ξερω, δεν το κατεβασα. δεν υπαρχει; τι υπαρχει μεσα στο rar;

a to vrika...sto kin m epsaxna tosi wra na to vrw...oxi sto pc...ok..twra pou to vrika pws tha to perasw mesa????

Nexus S The best