Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tis prwtes dio evdomades elega oti to kin mou den exei kanena provlima! omws exei

1on den akougete kala i ixografisi otan paw anaparagwgi

2on otan travaw mia foto den tin emfanizei kateutheian stin ekthesi mou deixnei ena eikonaki san spasmeno kai meta apo merika sec tin deixnei

3on exasa ta stahteram til to giati den xerw...

4on kamia fora spania otan erxete minima den kanei hxo kliseis

5on to radio kanei diakopes...

tin erxomeni deutera tha to paw gia anavathmisi...tha ftiaxoun auta ta provlimata?????

Nexus S The best

αυτο με την ηχογραφηση οντως δεν ακουγεται καλα. παντως αν ηχογραφησεις κατι ενω το εχεις στην ληψη βιντεο, ο ηχος εκει ακουγεται πολυ καλυτερα!

2on otan travaw mia foto den tin emfanizei kateutheian stin ekthesi mou deixnei ena eikonaki san spasmeno kai meta apo merika sec tin deixnei

αυτο ειναι φυσιολογικο γιατι πρέπει να την διαβάσει μια φορα ετσι ωστε να αποθηκευσει το thumbnail της φωτογραφίας για τις υπολοιπες φορές που θα πας στην έκθεση.

@Παιδια το bluetooth ειναι λογικο να απενεργοποιειτε μόνο του?:(

δηλαδη το ανοιγω και μετα απο καποιες ωρες το βρισκω απενεργοποιημενο.

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

kalispera epeidi tyxainei na exo ena 7610 me polu kali mpataria dil vgazei peripou 2-3 meres aneta,an tin valo sto n-70 tha vgazei to idio?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

ναι φιλε μου..ειναι αναλογα την χρηση..εμενα εχει τυχει να κρατισει και κατι λιγοτερο απο 4 μερες..με μονη χρηση τα πολλα sms..;)

simera epatha plaka ekei p epina kafe blepw to kin na asprizei i othoni kanei restart k meta otan anoigei blepw thn karta mnimis na exei katastrafei...exasa ta pada alla ta exw sto pc eutixws ...dld eleos ti einai ayth i nokia..dn anagnwrizete pleon i karta mporw na kanw tpt i petama?logika tha parw nea apo egguisi..dld eleos pia gm thn nokia m mesa...:(:(
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

Παιδια το bluetooth ειναι λογικο να απενεργοποιειτε μόνο του?

δεν μου φαινεται και πολυ λογικο. εμενα το bluetooth μενει ανοικτο ακομα και αν το κλεισω και το ανοιξω μετα απο λιγη ωρα..

Παιδια το bluetooth ειναι λογικο να απενεργοποιειτε μόνο του?

Mipos iparxi kapia rithmisi pou na klinoun ta bluetooth automata meta apo XX lepta ? Rotaw mipos... den eimai sigouros

Guest Tankwart

μπορει καποιος να μου δωσει τις ρυθμισεις ωστε να διαβαζω και να στελνω email απο το n70????εχω account sto gmail και sto mycosmos.gr

Ευχαριστω

Mipos iparxi kapia rithmisi pou na klinoun ta bluetooth automata meta apo XX lepta ? Rotaw mipos... den eimai sigouros

Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...

μπορει καποιος να μου δωσει τις ρυθμισεις ωστε να διαβαζω και να στελνω email απο το n70????εχω account sto gmail και sto mycosmos.gr

Ευχαριστω

Εάν πας στο Help του Gmail σου λέει όλες τις πληροφορίες για να στήσεις το mail στο κινητό...

Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...

Εάν πας στο Help του Gmail σου λέει όλες τις πληροφορίες για να στήσεις το mail στο κινητό...

to anapodo thelei man... :P

oxi apo to gmail sto kinito alla apo to kinito sto gmail...

2 Tankwart : man pare tin eteria pou se kaliptei tilefonika(vodafone,tim,cosmote,Q) kai rota... aftoi tha sou poune rithmiseis kinitou kai tropo na stelneis...

παιδια στους νεους φακελους που ανεβασα,στον πρωτο συγκεκριμενα..υπαρχει μια εφαρμογη restartv120.sis η οποια περιεχει ΙΟ-"SymbOS/Skulls Virus"- γι'αυτο αν κατεβασετε τον φακελο με την υπογραφη μου καλο θα ηταν να το σβησετε..!

kostakiss..

γεια χαρα σε ολους,ελεγα να αγορασω το n-70 αλλα αν και δεν μπορεσα(πονεσανε τα ματια μου) να διαβασω ολεσ τισ σελιδες(μεχρι την 130) βλεπω οτι εχει προβληματα ακομα και μετα την αναβαθμηση σε καποιους.Βασικα με ενδιεφερε πολυ το ραδιο αλλα και να ακουγονται δυνατα οι ηχοι(εχω το 6600) βλεπω ομωσ οτι αρκετοι εχουν διαφορα προβληματα και αυτο με κανει διστακτικο στην αγορα του στρεφοντας με στο κ750.Σας παρακαλω την συμβουλη σασ τι να κανω........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

αν και δεν μπορεσα(πονεσανε τα ματια μου) να διαβασω ολεσ τισ σελιδες(μεχρι την 130)

Ε έχασες τα καλύτερα :)

γεια χαρα σε ολους,ελεγα να αγορασω το n-70 αλλα αν και δεν μπορεσα(πονεσανε τα ματια μου) να διαβασω ολεσ τισ σελιδες(μεχρι την 130) βλεπω οτι εχει προβληματα ακομα και μετα την αναβαθμηση σε καποιους.Βασικα με ενδιεφερε πολυ το ραδιο αλλα και να ακουγονται δυνατα οι ηχοι(εχω το 6600) βλεπω ομωσ οτι αρκετοι εχουν διαφορα προβληματα και αυτο με κανει διστακτικο στην αγορα του στρεφοντας με στο κ750.Σας παρακαλω την συμβουλη σασ τι να κανω........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

file pare to n-70 an thes symbian tha meineis trela efxaristimenos ego eixa trelathei vevaia an thes ena kinito aplo pare k 750

Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Παιδια μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει προγραματακι που να ανοιγει μονο του το τηλεφωνο το πρωι και να σβηνει αντισοιχα το βραδυ σε συγκεκριμενη ωρα που του εχεις ορισει?

Και κατι αλλο format πως κανουμε στο Ν70?

Ευχαριστω!!!!!

Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Παιδια μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει προγραματακι που να ανοιγει μονο του το τηλεφωνο το πρωι και να σβηνει αντισοιχα το βραδυ σε συγκεκριμενη ωρα που του εχεις ορισει?

Και κατι αλλο format πως κανουμε στο Ν70?

Ευχαριστω!!!!!

Για να κλείνει υπάρχει το turnoff, για να ανοίγει δεν υπάρχει κάτι. Format κάνεις πατώντας τα 3 + * + πράσινο ακουστικό και χωρίς να τα αφήσεις ανοίγεις το κινητό ;)

Εννοείται το κινητό θα είναι κλειστό. :) :p

Θα σου βγάλει μια άσπρη οθόνη, δεν θα τα αφήσεις τα 4 πλήκτρα που ανέφερε ο theka, και μετά παο λίγο, θα κάνει εκκίνηση. Τότε τα αφήνεις. Σήμερα θα κάνω και στο δικό μου ένα φορμάτ. :)

καθε ποτε ειναι καλο να του κανουμε ενα φορματακι??(πως το καταλαβαινουμε οτι εχει αρχισει το φορματ?)

(στην καρτα μνημης?)

καθε ποτε ειναι καλο να του κανουμε ενα φορματακι??(πως το καταλαβαινουμε οτι εχει αρχισει το φορματ?)

(στην καρτα μνημης?)

Aυτό εξαρτάται από τη χρήση... ίσως να μη χρειαστεί και ποτέ...

εγώ παράδειγμα που του δίνω και καταλαβαίνει χρειάζομαι φορμάτ κάθε δίμηνο περίπου όπως και στο pc άλλωστε... και ήδη το έχω αργήσει. Συνήθως το φορμάτ το βλέπεις να έρχεται όταν...

1)βασικές λειτουργίες του κινητού δεν ανταποκρίνονται σωστά (πχ. εμένα το ΒΤ δε δουλεύει, τη προηγούμενη φορά δεν έμπαινε στην έκθεση)

2)Το κινητό έχει αρχίσει να γίνεται τα ζώα μου αργά (το ανοίγεις και περιμεεεένεις, για να μπει στο μενού περιμεεεένεις, για να βγεις από κάποια εφαρμογή σου δείχνει λευκή οθόνη και περιμεεεένεις)

3)Του έχεις χώσει ένα σωρό εφαρμογές που πλέον δε ξέρεις τι κάνει τι και που είναι τι

4)Κάνει συχνά restart και άλλου είδους κολλήματα

Συνήθως όταν κάνεις φορμάτ πρέπει να κάνεις και στη κάρτα μνήμης για να καθαρίζεις από τη σαβούρα και τα αναμενόμενα προβλήματα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ok..ωραια..σε ευχαριστω φιλε πανο..!παντως οπως ειπες μπορει να μην χρειαστει και ποτε να κανω φορματ..οπως αλλωστε ετυχε και με το 7610 μου το οποιο το ειχα γυρω στον 1 χρονο και δεν καταλαβαινε τπτ..