Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

oyaoy !!!!!!!!!:D :D doyleyei !!!!!! eidika ama exeis aDSL asta na pane exei plaka na serfareis meso kinitoy me taxitites aDSL kai na min plironeis mia stin etairia kinitis thlefonias opoy anikeis

na simeioso epeisis oti meta apo ola ayta poy kanete (sto parapano post toy filoy mas neo_com_3 ) trabikste mia epanekinisi to kinito . emena prosopika den empene kai molis toy traviksa mia epanekinisi sindethike amesws !!!!

to dokimasa kai me BT me drivers windows alla kai me widcomm kai exei epitixia .

neo_com_3 kala e tora einai poy mamaei to N70 !!!!!!!

Το δοκίμασε κανείς άλλος; Παίζει κανονικά; Αν υπάρχουν απορίες και μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως. Άμα είχα και DSL, θα πέταγε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

για bluetooth ποιο προτινετε?(γιατι ειχα ακουσει παλιοτερα οτι δεν τα εβλεπε το pc suite και τετοια)

μολις μου ηρθε ενα μην στο κιν παω να το ανοιξω κ κολλησε το κιν,δε ανοιγει με τιποτα!!!καμμια ιδεα?
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

kantoy mia epanekinisei, poy kai poy kanete kamia epanekinisi den einai kako . edw ta windows kanoyme na mhn kanoyme kai sta kinita?

μα δεν καταλαβες δεν ανοιγει το κιν με τιποτα,μου βγαζει το λογοτυπο της νοκια κ κολλαει εκει.ακυρο κατι επαθε προσωρινα,ευχαριστω.

LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Το δοκίμασε κανείς άλλος; Παίζει κανονικά; Αν υπάρχουν απορίες και μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως. Άμα είχα και DSL, θα πέταγε...

Προσπαθώ εγώ με το windows drivers αλλα δε δείχνιε να συνεργάζεται το μηχάνημα... Πρέπει να ανοιξω incoming & outcoming bt ports στο pc?

μα δεν καταλαβες δεν ανοιγει το κιν με τιποτα,μου βγαζει το λογοτυπο της νοκια κ κολλαει εκει.ακυρο κατι επαθε προσωρινα,ευχαριστω.
Δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα, αν συνεχίσει τότε η λύση είναι hard format:wacko:

nop . tipota kane akrivos oti leei to post kai KANE mia epanekinisi to kinito kai logika tha mpei

Εντάξει θα ξαναδοκιμάσω...

Σε αυτό το σημείο (12. in the mrouter config UNCHECK bluetooth (widcomm) connectivity. Instead select the advanced button and check the COM port on which you have the serial port service of widcomm running.) τι ακριβώς βαζω; Μιλάω πάντα για ms drivers...

ean exeis ms drivers ayto to parakampeis , isxiei mono gia siskeyes widcomm BT

ΟΚ ΔΟΥΛΕΨΕ!!!!! :D :D :D :D

Φοβερό!!! DSL & Ν70 RULEZ!

THNX :up:

γεια χαρα !

ειμαι καινουργιος εδω και εχω μια απορια

πως μπορω να βαλω συντομευσεις στο μενου "Μεταβαση" ή "Go To" ?

αν γινεται μονο με καποιο προγραμμα, ποιο ειναι αυτο ? (εννοειται να δουλευει τελεια με το Ν70)

Ευχαριστω

pithanon den to exo dokimasei , alla prosopika den tha boleyei mias kai me to bt exei eleytheria!!!

akoma kai na min exeis usb bt , mporeis na agoraseis ena , 30 eyro exei den einai akrivo

Νομίζω πως μπορείτε να βρείτε ακόμα πιο φτηνά usb bt σε ebay κ.λ.π...

Τελικά, δεν έχει πλάκα να σερφάρεις από την βεράντα σου, ή όταν είσαι στην κουζίνα;:lol:

Απαραίτητο εργαλείο για κάθε S60, το περίμενα καιρό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

re paides dn 8elw na koliso kapoion apo sas uparxei sobaros logos :S

:O :O

απαράδεκτος.

τελοςπαντων παιδια σχετικά με την mrouter και το gnubox θελω ναρωτησω κατι.

στην αρχη οταν βαζετε το mrouter στον υπολογιστη το βάζετε να συνδεθει με το κινητο?χρειαζεται γιατι εμενα μου βγαζει ενα error.

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Το GNUBOX δουλεύει!!!

Παραθέτω ότι βρήκα - δεν είναι δικά μου...

1. install mrouter from developer.intuwave.com

2. install analogx proxy server (see http://www.analogx.com/contents/download/network/proxy.htm)

3. install gnubox n70.sis from the testing directory http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/testing

4. create an accesspoint named Bt

5. in the advanced settings, set the proxy to 169.254.1.68, port 6588

6. launch gnubox

7. install->create records

8. options->close (very important!)

9. launch gnubox

10. 2box bluetooth->serial port

11. select your computer

12. in the mrouter config UNCHECK bluetooth (widcomm) connectivity. Instead select the advanced button and check the COM port on which you have the serial port service of widcomm running.

Ανοιγουμε τον Opera, και με σημείο σύνδεσης Bt, βλέπουμε web στο Ν70 μέσω σταθερής σύνδεσης...

Το 4ο,5ο και12ο βήμα το αναλύεις λίγο παραπάνω.

Έχω το bluetooth της gigabyte και το κινητο δεν συνδέετε στο router τι φταίει?

Εχοντας το κινητο απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας του, χθες μου εκανε το εξης κουλο:

Ο φωτισμος της οθονης τρεμοσβηνε και οταν ανοιγα την καμερα ελεγε: "αστοχεια υλικου"!!!!:dizzy: :dizzy:

Εκανα resart με το seleQ αλλα το προβλημα δεν λυθηκε. Με απενεργοποιηση-ενεργοποιηση συσκευης το προβλημα επαψε να υπαρχει.:rolleyes:

Εχει πεσει στην αντιληψη σας κανενα προγραμμα που να κραταει το flash μονιμα ανοιχτο?

nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C

Το 4ο,5ο και12ο βήμα το αναλύεις λίγο παραπάνω.

Έχω το bluetooth της gigabyte και το κινητο δεν συνδέετε στο router τι φταίει?

το 4ο και 5ο αφορα το κινητο. φτιαξε ενα νεο σημειο προσβασης απο τις ρυθμισεις συνδεσης και ονομασε το bt. μετα στις προχωρημενες ρυθμισεις αυτου του σημειου βαλε στο proxy(διευθυνση διακ. μεσολαβ. φανταζομαι) τον αριθμο που λεει και θυρα διακομ. μεσολαβησης τον αριθμο που λεει.

Εχει πεσει στην αντιληψη σας κανενα προγραμμα που να κραταει το flash μονιμα ανοιχτο?
οχι φιλε μου :)

φίλε μου για το 4,5 βημα πας εργαλεια-ρυθμισεις-συνδεσεισ

δημιουργια νεου σημειου προσβασης , αλλαζεις το ονομα της συνδεσης με Bt(αγγλικο B!!) και στην συνεχεια πατας το αριστερα το επιλογες και πας προχωρημενες ρυθμισεις και βαζεις στην διευθυνση διακ μεσολαβησης 169.254.1.68 και στην θυρα απο κατω 6588.

αν καποιος μπορει να βοηθησει στο πρωτο βημα και να μας πει τι πρέπει να δουμε

οταν παω να κανω connect moy bgazei to eksis problima :

http://img471.imageshack.us/my.php?image=010520061942347qk.jpg

στο gnubox :

εμενα γραφει

DIRECT OVER BT/SERIAL

settings...

Dialoutisp

Description : direct 2box

defaulttelnum:

Modembearer

Portname : BTCOMM::5

CSYNAME : BTCOMM

TSYNAME : PHONETSY

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Γιατί όταν πάω να κάνω επεξεργασίας μιας φωτογραφίας με πετάει έξω από την έκθεση?

αναβαθμιση εχεις κανει;

Γειά σας

πήρα και γώ σήμερα το κινητό, αλλά όταν προσπαθησα να βάλω εφαρμογές μου αρνιόταν και έλεγε σφάλμα ασφαλείας στην εγκατάσταση" και δεν έκανε τιν εγκατάσταση... τι γίνεται ρε παιδιά; με συγχωρείτε αν επαναλαμβάνω κάτι αό προηγούμενη ερώτηση..

ευχαριστώ

Γειά σας

πήρα και γώ σήμερα το κινητό, αλλά όταν προσπαθησα να βάλω εφαρμογές μου αρνιόταν και έλεγε σφάλμα ασφαλείας στην εγκατάσταση" και δεν έκανε τιν εγκατάσταση... τι γίνεται ρε παιδιά; με συγχωρείτε αν επαναλαμβάνω κάτι αό προηγούμενη ερώτηση..

ευχαριστώ

Καλοριζικο το Ν70 :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1158276#post1158276 ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

:( :( καταφέρνω και κάνω Open connection στο gnubox αλλα μεχρι εκει.

μετα παω στο οπερα και μου λεει οτι πρεπει πρωτα να κλεισω την συνδεση που υπάρχει . :(

πρέπει στο advance settings na balo Proxy to ip του dsl modem μου?

επισης αρχικα ειχα φτιάξει ενα σημειο προσβασης Bt και τωρα εχει εξαφανιστει και εφτιαξα δευτερο.ξερει κανεις που πηγε?

re paidia, merikes fores to kinito den akougete o ixos klisis kai etsi den katalavenw an me pernoyn thlefono. Evala to patch, alla twra otan den akougete o kanonikos ixos klisis akougete o default ixos twn Nokia. Giati etsi? Eleos ....... :(
Samsung S21 Ultra

Και μένα κάνει κάτι κουλά με τον ήχο και έχω κάνει την αναβάθμιση. Ή δεν χτυπάει καθόλου ή χτυπάει μόνο το nokia tune σε όλα τα προφίλ.

Που μπορώ να βρώ το patch της νόκια?

Μπορεί να ανεβάσει κάποιος ένα συγκεντρωτικό οδηγό για το gnubox?

επισης αρχικα ειχα φτιάξει ενα σημειο προσβασης Bt και τωρα εχει εξαφανιστει και εφτιαξα δευτερο.ξερει κανεις που πηγε?

Kai mena meta mou to eksafanise, kai eixa ksexasei na valw tis rythmiseis... :mad: :(

Twra otan paw na ftiaksw neo me to idio onoma mou grafei oti h syndesh yparxei hdh , xwris omws na thn emfanizei :confused: :wacko:

Ti na kanw gia na thn vrw estw kai na thn diagrapsw wste na ftiaksw nea me tis swstes rythmiseis??