ntinouli Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Αν περάσεις αναβάθμιση φεύγει το vodafon live;;; 1 Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Φιλε nickvog για τα αλλα manager δεν ξερω αλλα για το Fexplorer αλλαζεις τιν καταλυξη κ περνιεται..δοκιμασε το κ πες... EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΝΟΚΙΑ στην τελευταία αναβάθμιση v.3.0546.2.3 (18-11-2005) "πείραξε" το λειτουργικό και ΠΛΕΟΝ αποστέλονται μέσω ΒΤ ΜΟΝΟ αρχεία εικόνων (jpg, gif κλπ.) και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ :w00t: :w00t: :w00t: Σημειώνω ότι το PC Suite της ΝΟΚΙΑ στην επικοινωνία του με το κινητό δουλεύει κανονικά (αλλά φυσικά δεν βλέπει το φάκελο system :cool: ) Δοκίμασα έσα σωρό τρόπους (διαφορετικές κάρτες μνήμης, τροποποίηση των αρχείων του φακέλου system, λειτουργία του κινητού χωρίς κάρτα μνήμης, αλλαγή ΒΤ drivers στον υπολογιστή, διαφορετικό λειτουργικό στο PC) αλλά.... ΤΙΠΟΤΑ :!: :!: :!: :!: Οσον αφορά τα πογράμματα που έτρεξα είναι το FExplorer 1.15, FileMan 1.04 και ProfiExplorer 2.32, 2.35, 2.36. Στα μεν δύο πρώτα αποστέλλονται κανονικά μόνο αρχεία εικόνων - φωτό (για τα υπόλοιπα αρχεία στα μεν "απαγορευμένα" βγαίνει το γνωστό μήνυμα απαγόρευσης στα δε υπόλοιπα βγαίνει μήνυμα "Αποστολή Απέτυχε"). Τέλος στο ProfiExplorer ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ (δίνει error "can't send file"). Παρακαλώ πολύ όποιον ή όποια έχει περάσει στο Ν70 του την τελευταία αναβάθμιση v.3.0546.2.3 (18-11-2005) να δοκιμάσει να στείλει προς το PC και προς άλλο κινητό διάφορα αρχεία (απαγορευμένα και μη) για να βγάλουμε μία άκρη.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Σίγουρα προσωπική μου άποψη, δέν αναιρεί ότι λογικά θα είναι πολύ καλή συσκευή, αλλά πές μου..εκτός απο το αναβαθμισμένο λειτουργικό, και το wifi, τί παραπάνω αξίζει.. ? Εάν έχεις το Ν70,οκ,αλλά να το πάρεις τώρα, δεν αξίζει... Εκτός από αυτά έχει 3mp φωτογραφική μηχανή,υπέρυθρες,καλύτερες κάρτες μνήμης,καλύτερη (κατά πολύ μάλιστα) οθόνη,είναι πιο μικρό και ομορφότερο (υποκειμενικό αυτό). Οκ, οι διαφορές δεν είναι τεράστιες,σε αυτό συμφώνησα και γω σε άλλο μου ποστ,αλλά δεν αξίζει να πάρεις τώρα το Ν70,για αυτό είμαι σίγουρος γιατί σε 2 μήνες θα δείτε για πότε θα χει 400 ευρώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Aπάντηση προς nickvog : Εγώ με έκδοση 2.05391.2 / 19-10-05 αποστέλλω μέσω bt mp3 και μεσα απο το efileman και mid αρχεία.....Φυσικα και 3gp.... :O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Τέλος στο ProfiExplorer ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ (δίνει error "can't send file"). εμενα σαν προβλημα του profi μου κανει και οχι της αναβαθμισης. δεν ειναι χαζη η νοκια με το να κλειδωσει για τα καλα αυτα τα αρχεια. και στην αρχη που τα κλειδωσε, λεφτα στη Lonely Cat Games(profimail) εδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΝΟΚΙΑ στην τελευταία αναβάθμιση v.3.0546.2.3 (18-11-2005) "πείραξε" το λειτουργικό και ΠΛΕΟΝ αποστέλονται μέσω ΒΤ ΜΟΝΟ αρχεία εικόνων (jpg, gif κλπ.) και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ :w00t: :w00t: :w00t: Σημειώνω ότι το PC Suite της ΝΟΚΙΑ στην επικοινωνία του με το κινητό δουλεύει κανονικά (αλλά φυσικά δεν βλέπει το φάκελο system :cool: ) Δοκίμασα έσα σωρό τρόπους (διαφορετικές κάρτες μνήμης, τροποποίηση των αρχείων του φακέλου system, λειτουργία του κινητού χωρίς κάρτα μνήμης, αλλαγή ΒΤ drivers στον υπολογιστή, διαφορετικό λειτουργικό στο PC) αλλά.... ΤΙΠΟΤΑ :!: :!: :!: :!: Οσον αφορά τα πογράμματα που έτρεξα είναι το FExplorer 1.15, FileMan 1.04 και ProfiExplorer 2.32, 2.35, 2.36. Στα μεν δύο πρώτα αποστέλλονται κανονικά μόνο αρχεία εικόνων - φωτό (για τα υπόλοιπα αρχεία στα μεν "απαγορευμένα" βγαίνει το γνωστό μήνυμα απαγόρευσης στα δε υπόλοιπα βγαίνει μήνυμα "Αποστολή Απέτυχε"). Τέλος στο ProfiExplorer ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ (δίνει error "can't send file"). Παρακαλώ πολύ όποιον ή όποια έχει περάσει στο Ν70 του την τελευταία αναβάθμιση v.3.0546.2.3 (18-11-2005) να δοκιμάσει να στείλει προς το PC και προς άλλο κινητό διάφορα αρχεία (απαγορευμένα και μη) για να βγάλουμε μία άκρη.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους exo tin ekdosi v.3.0546.2.3 (18-11-2005).EINAI GEGONOS oti den peiraxtike tipota.ta panta leitoyrgoun apsoga. 1)PC Suite της ΝΟΚΙΑ.apostoli ,lipsi egkatastasi ,buck up ta panta 2)apostoli kai lipsi apogoreumenon arxeion. 3)xrisimopoio to fexplorer 1.15 kai profiexplorer 2.32(me to teleutaio stelno sis,jar,3gp,midi,acc,mp3,mpeg4,avi) se alla kinita kai telos xalarose kane ta gnosta->mia epanakinnisi an deis oti epimeni format stin karta.sinexizei? format sto thl. e meta an de ginei ti na sou po den ksero :blink: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 εμενα σαν προβλημα του profi μου κανει και οχι της αναβαθμισης. δεν ειναι χαζη η νοκια με το να κλειδωσει για τα καλα αυτα τα αρχεια. και στην αρχη που τα κλειδωσε, λεφτα στη Lonely Cat Games(profimail) εδωσε. Έτσι είναι. Νομίζω ότι κάτι παίζεται με το bluetooth του υπολογιστή. Το "can't send file", δεν σημαίνει απαραίτητα ότο δεν μπορεί να το στείλει η συσκευή, αλλά και ότι δεν το αποδέχεται η άλλη συσκευή. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 to bluetooth doulevei apsoga me to profimail sto diko moy to anavathmismeno N70 me ta kleidomena files (teleftaio version)...!!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 η τελευταια αναβαθμιση μου φαινεται βγηκε λιγο προβληματικη,εστω και απο αυτα που ακουγονται απο λιγους...νομιζω πως καλα κανω και δεν παω για την καινουργια..δεν θα το ρισκαρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 @loydcoyl, αρκετά χαλαρός πιστεύω είμαι και αν ήσουν κι εσύ στη θέση μου ίσως τα ίδια να έκανε για να βγάλεις άκρη. Πάντως πιστεύω ότι ο φίλος nikoskat έχει δίκιο αλλά είναι περίεργο (έως πολύ περίεργο) να φεύγουν προς το κινητό τα πάντα και να μην στέλνει αυτό τίποτα άλλο εκτός από εικόνες !!!! Δεν νομίζω ότι εξηγείται εντελώς ορθολογικά κάτι τέτοιο. Anyway... Η επόμενη κίνηση είναι χοντρό ψάξιμο στους ΒΤ οδηγούς (σημειώνω ότι χρησιμοποιώ τους τελευταίους οδηγούς 5.0.1.802 της Widcomm αν και το ίδιο αποτέλεσμα είχα και με τους 5.0.1.801 και τους 4.0.1.700) και ίσως τελικά και format .... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλους παιδιά :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 @nickvog: Καταληγω στο συμπερασμα οτι το Ν70 σου ειναι οκ και οτι θα πρεπει να κοιταξεις και την μερια του pc . Eαν ειναι ευκολο πριν κανεις οτιδηποτε ,δοκιμασε και με αλλη συσκευη φιλου σου. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Ουτε εγω νομιζω οτι ειναι προβλημα του ν70 Για τσεκαρε λιγο αυτο.. Πηγαινε στο Tray στο εικονιδιο του Bluetooth > δεξι κλικ >advanced configuration >accessibility και εκει που λεει allow δες αν ειναι στην θεση all devices. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Αν περάσεις αναβάθμιση φεύγει το vodafon live;;; Απ'όσο ξέρω δεν φεύγει γιατί πηγαίνουν και ειδικές αναβαθμίσεις για Vodafone Live! μοντέλα στα Νokia Shops.Αλλά όπυ νά'ναι φαντάζομαι τα παιδιά από το 9volto θα είναι σε θέση να το ξεκλειδώσουν (αν δεν είναι ήδη) :D . Αλλα και να το ξεκλειδώσεις δεν θα κερδίσεις τιποτά αφού όπως προανέφερα δεν υπάρχουν περιορισμοι (πράγμα πολύ παράδοξο! :confused: ) 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Απ'όσο ξέρω δεν φεύγει γιατί πηγαίνουν και ειδικές αναβαθμίσεις για Vodafone Live! μοντέλα στα Νokia Shops.Αλλά όπυ νά'ναι φαντάζομαι τα παιδιά από το 9volto θα είναι σε θέση να το ξεκλειδώσουν (αν δεν είναι ήδη) :D . Αλλα και να το ξεκλειδώσεις δεν θα κερδίσεις τιποτά αφού όπως προανέφερα δεν υπάρχουν περιορισμοι (πράγμα πολύ παράδοξο! :confused: ) δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις vf live εκδοση, αν πας για αναβαθμιση βαζεις κανονικη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Απ'όσο ξέρω δεν φεύγει γιατί πηγαίνουν και ειδικές αναβαθμίσεις για Vodafone Live! μοντέλα στα Νokia Shops.Αλλά όπυ νά'ναι φαντάζομαι τα παιδιά από το 9volto θα είναι σε θέση να το ξεκλειδώσουν (αν δεν είναι ήδη) :D . Αλλα και να το ξεκλειδώσεις δεν θα κερδίσεις τιποτά αφού όπως προανέφερα δεν υπάρχουν περιορισμοι (πράγμα πολύ παράδοξο! :confused: ) Μερικα καταστηματα που κανουν αναβαθμισεις μπορουν να σου αλλαξουν το λογισμικο(απο vodafone live σε απλο). Θα σου πουν οτι ειναι παρανομο και εσυ θα τους πεις να το κανουν με δικη σου ευθυνη.. Αν εισαι τυχερος θα στο κανουν. Παντως εγω δεν εχω παρει και ουτε προκειται να παρω vf συσκευη, ποιος ο λογος? Ειναι ποιο καλα? Αντιθετως Ειναι ποιο φθηνα? Ποιο ακριβα θα ελεγα Κι απ'την αλλη δεν θελω να βλεπω κοκκιναδια στην συσκευη Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Ναι ρε συ PCMan αλλά άν έχεις 500€ επιδότηση τι την κάνεις?Την πετάς για να μη βλέπεις την κοκκινάδα?Στο κάτω κάτω μπορείς να αλλάξεις πρόσοψη! 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Ναι ρε συ PCMan αλλά άν έχεις 500€ επιδότηση τι την κάνεις?Την πετάς για να μη βλέπεις την κοκκινάδα?Στο κάτω κάτω μπορείς να αλλάξεις πρόσοψη! αυτο ακριβως εκανα κι εγω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Παιδιά, ξέρει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω τα fonts του N70?Εννοώ όλη τη διαδικάσια..ή τουλάχιστον να μου δώσετε κάποιο Link αν έχει ήδη αναφερθεί! ΤΗΝΧ 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Ναι ρε συ PCMan αλλά άν έχεις 500€ επιδότηση τι την κάνεις?Την πετάς για να μη βλέπεις την κοκκινάδα?Στο κάτω κάτω μπορείς να αλλάξεις πρόσοψη! 500€ επιδότηση? :confused: . Τι συνδεση ειχες και σου εδωσαν τοση επιδοτηση? vodafone 1200 :lol: 480 κανει η συσκευη Παιδιά, ξέρει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω τα fonts του N70?Εννοώ όλη τη διαδικάσια..ή τουλάχιστον να μου δώσετε κάποιο Link αν έχει ήδη αναφερθεί! ΤΗΝΧ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=54772 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 500€ επιδότηση? :confused: . Τι συνδεση ειχες και σου εδωσαν τοση επιδοτηση? vodafone 1200 :lol: 480 κανει η συσκευη Διάβασε το topic για τα "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ VODAFOΝE"...Όποιος ψάχνει βρίσκει... :p :offtopic: 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Οπως και να χει,πολλα ακουγονται για τις vf live συσκευες ειδικα σε ericsson. Αντε, την προσωψη την αλλαζεις, με το λειτουργικο τι γινεται? Το λεω γιατι ενας γνωστος μου την πατησε ετσι. Τεσπα, φτανουν τα offtopic Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ειπαμε, τα series60 vf live δεν εχουν διαφορα με τα υπολοιπα. δεν ειναι σαν τις γνωστες live συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Απο την σελιδα της νοκια: Return to top Imaging and Video 2 megapixel camera (1600 x 1200 pixels) with 20x digital zoom Second VGA camera (640 x 480 pixels ) with 2x digital zoon Dedicated shutter key and camera activation slide Two-way video call capability Real time video sharing Integrated flash (operating range up to 1.5m) Flash modes: on, off, automatic, and anti red-eye Advanced camera modes: still, sequence, video Six possible capture scene settings including scenery, portrait, night and sports Settings, brightness adjustment, image quality, self-timer, white balance settings and color tones Video and still image editors Movie Director for automated video production Image and video clip uploading to the web Που ειναι αυτο? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 pedia na rotiso kati pos bazo me enan file manager ena operator logo pou exo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 @nickvog: Καταληγω στο συμπερασμα οτι το Ν70 σου ειναι οκ και οτι θα πρεπει να κοιταξεις και την μερια του pc . Eαν ειναι ευκολο πριν κανεις οτιδηποτε ,δοκιμασε και με αλλη συσκευη φιλου σου. Με το post αυτό οφείλω μία δημόσια συγγνώμη σε όλους τους κατόχους του Ν70 και ιδίως αυτούς που ανησύχησα με το φερόμενο ως πρόβλημα της μεταφοράς αρχείων από το κινητό προς το PC. Το πρόβλημα (μετά από σχεδόν ολονύκτιο ψάξιμο σε απίστευτες βάσεις δεδομένων και fora του διαδικτύου) εντοπίστηκε στην έλλειψη επικοινωνίας του ΒΤ hardware του κινητού με τους ΒΤ WIDCOMM drivers όταν αυτοί έχουν εγκατασταθεί σε υπολογιστή με MS Windows XP SP2 (το οποίο SP2, δυστυχώς για την ατυχία μου, εγκαθιστά δικούς του generic drivers που εμφανίζουν conflict με τους drivers της WIDCOMM). Τελικά βρέθηκε λύση και είναι η ακόλουθη (μεταφέρω το αγγλικό κείμενο όπως το βρήκα στο ιντερνετ) ..... In the Service Pack 2, Microsoft included a generic Bluetooth driver, naturally being WHQL-certified -- it's directly from Microsoft. The WIDCOMM Bluetooth driver however is not WHQL-certified, so Windows XP continues using the generic driver. This interferes with the WIDCOMM Bluetooth software resulting in the above error. To force Windows XP to use the WIDCOMM driver, perform the following steps: Don't plug in the Bluetooth device yet. If you have any Bluetooth software apart from the included Windows drivers installed, deinstall them and reboot. I am not sure if this is necessary, but just in case. Install the WIDCOMM BTW 1.4.2.10 Bluetooth software. When it asks you to plug in the Bluetooth device and click OK, don't, and click cancel instead. When the WIDCOMM setup has finished, plug in your Bluetooth device and let Windows install the driver. (There should be two Bluetooth icons in the system tray; one blue-white: this is the Windows driver - and one blue-red: this is the WIDCOMM driver which is deactivated.) Now go to the Device Manager, right click on the "Generic Bluetooth Radio" and select "update driver". Don't let Windows XP connect to the internet, then select "Choose software from a list or specified location". In the next window, select "Don't search, but select the driver to install". In the next window, activate "Show compatible hardware" (if it isn't activated already) and select your manufacturer's driver instead of the "Generic Bluetooth Radio" driver. Click next until the new driver is installed. Now the WIDCOMM system tray icon should be blue-white as well, activated and ready to use. If you now double click on "My Bluetooth Places" (e.g. on the desktop), the WIDCOMM software installation will be continued and finished. This should solve any compatibility issues with the WIDCOMM BTW 1.4.2.10 Bluetooth software and Microsoft Windows XP SP2. --------------------------------------------------------------------------- Οπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα μετά από διάφορους χειρισμούς εντοπίστηκε και τελικά στέλνονται όλα μια χαρά :up: :up: :up: Και πάλι τη συγγνώμη μου σε όσους ίσως προκάλεσα ανησυχία. Φιλικά :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts