dapper Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 kseri kanis sas an tha ine v.live 3g?? :( 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Στο site της Nokia θα βρεις όλα τα καταστήματα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 loipon perasa to update , akouste ti mou ekane to palikari sto nokia shop tou eipa gia to handsfree oti bgainei oli tin wra kai mou eipe oti 8a mou to stilei gia allagi alla oti egw ftaiw dld oti to ebgaza la8os kai mou to estile ws elatomatiko teleios !! :D kati akoma ... 8elw key generator gia to Ultra MP3 1.52 exw ena key generator alla den douleuei !! opios to exei plz sto kikler1988@yahoo.gr btw to update ontws kanei to kinito pio grigoro , mou eipe episi oti ftiaxnei to bluetooth kai auto me tis kliseis pou den xtipage gia radiofwno den dokimasa giati opws eipa edwsa to hands free ( erxete kainourgio se 5 me 10 meres !!) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Μια ερώτηση σε όσους πέρασαν ήδη την αναβάθμιση.... Μετά την αναβάθμιση, αν περάσουμε με restore το backup του τηλεφώνου που έχουμε κρατήσει στη μνήμη, το τηλέφωνο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ??? Η νέα γρηγοράδα που αναφέρθηκε ότι αποκτά (και οι λοιπές διορθώσεις της αναβάθμισης) συνεχίζουν να υφίστανται ή "δυναμιτίζονται" με το restore από τη μνήμη ??? :worry: :worry: Ευχαριστώ παιδιά για την όποια απάντηση.. :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 emena pio grigoro de mou fainetai re paidia kai ebala kai karta 512 mb transcend ( adeia einai twra sxedon kiolas). alla to radiofwno einai tzami entelws :D Epishs ta mp3 me to mp3player akougontai poli pio dunata!!! teleio programmataki :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Μια ερώτηση σε όσους πέρασαν ήδη την αναβάθμιση.... Μετά την αναβάθμιση, αν περάσουμε με restore το backup του τηλεφώνου που έχουμε κρατήσει στη μνήμη, το τηλέφωνο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ??? Η νέα γρηγοράδα που αναφέρθηκε ότι αποκτά (και οι λοιπές διορθώσεις της αναβάθμισης) συνεχίζουν να υφίστανται ή "δυναμιτίζονται" με το restore από τη μνήμη ??? :worry: :worry: Ευχαριστώ παιδιά για την όποια απάντηση.. :) φυσικα και συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά μετά την αναβάθμιση..κανοντας restore δεν θα αλλαξει τιποτα,μονο οι ρυθμισεις σου και οτι εσωσες θα αλλαξουν..(ημερολογιο-σημειωσεις κτλ)..μην στεναχωριεσε.. ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bairon Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 paidia mipws mipws kseretai pou mporw na brw gps sta ellinika? katebasa to rar tou kastakiss k exei ena mesa alla dn nomizw na einai sta ellinika k kati allo auto pou lete gia grigorades ktl ti einai giati to pira molis x8es! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 ...::::ΤΟ ΠΗΡΑ::::... Εχω την 2,0536,0,2. Μολις πηρα το κινητο πηγα αμεσως στην νοκια για αναβαθμηση και εδωσα μαζι με το ν70 και το 3230.Μου λεει ελα σε 2 ωρες... Παω μετα απο δυο ωρες και μου λεει οτι δεν εχει βγει για το ν70 νεο λογισμικο, μα, του λεω βγηκε το 2,0536,1,2 πριν καμια βδομαδα, οχι μου λεει κανεις λαθος, περνα σε 2 βδομαδες. Για το 3230 μου λεει οτι η αναβαθμιση σταματουσε στην μεση και οτι ειδε κατι προγραμματα μεσα (screensaver και τετοια), και με ρωτουσε απο που τα κατεβασα... :worry: τεσπα, φευγω και του λεω θα περασω σε 2 βδομαδες. Φτανω σπιτι, ανοιγω το κινητο και δουλευει κανονικοτατα, ουτε προβλημα στο ραδιο ουτε στις επαφες ουτε στις κλησεις ουτε πουθενα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι η εκθεση, μολις την ανοιγω και παω στις "εικονες βιντεο" η "ολα τα αρχεια" αμεσως με πεταει εξω. Τι γινεται ρε παιδια? Τι να κανω? Εβαλα την μεμορι καρντ που ειχα στο 3230 και ειχε μεσα καποιες εφαρμογες, πριν τρεξω μερικες απο αυτες(που οιπερισσοτερες δενδουλευαν),η εκθεση δουλευε κανονικα. γιαυτο λετε? Με αλλη μεμορι δουλευει κανονικα Α και κατι αλλο που εκνευριζει, γιατι τα εχει ολα χυμα στην εκθεση ? και που ειναι οι φακελοι, προγραμματα παιχνιδια που ειχα στο μενου? Ολα αυτα τα ειχα φορτωμενα μετο menu profile και οταν παταω τωρα load δενμου εμφανιζει κανενα φακελο Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Παιδια επειδη δεν μπορω να διαβασω 81 σελιδες μηπως μπορει καποιος να μου πει αν εχει καταφερει να τρεξει το route 66;Eυχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Παιδια επειδη δεν μπορω να διαβασω 81 σελιδες μηπως μπορει καποιος να μου πει αν εχει καταφερει να τρεξει το route 66;Eυχαριστω Όλες οι ήδη υπάρχουσες εκδόσεις της εφαρμογής είναι ασύμβατες με το Ν70. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 καινουργιος με ν70 υπαρχει ιδιαιτερος τροπος να συγχρονιστει γιατι ουτε με usb ουτε με bluetooth καταφερα.επισης αρχεια word excel πως διαβαζει του στελνω τιποτα κ απο αυτα.ας ειναι καλα το s100 μου.ευχαριστω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas73 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Έκανα την αναβάθμιση και όλα είναι καλά. Το πρόβλημα είναι ότι όταν έκανα το restore μου έβγαλε ένα μήνυμα για αδυναμία αντιγραφής δύο αρχείων. Αυτά δυστυχώς ήταν το ημερολόγιο και οι επαφές μαζί με τις ομάδες. Επειδή δεν θέλω να την ξαναπάθω στο μέλλον θέλω να τα ξαναπεράσω όλα εκτός από τα προγράμματα και να κάνω ένα restore. Μετά την αναβάθμιση κοίταξα στο C του τηλεφώνου με τον FExplorer και είχε μόνο τα απαραίτητα... Μετά το restore κράτησε και όλη την σαβούρα των διαφόρων εφαρμογών που έχω βάλει κατα καιρούς. Πώς μπορώ να το φέρω στην αρχική του κατάσταση; Με hard reset το c κρατάει και τη σαβούρα... Υπάρχει άλλος τρόπος πχ format; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Χρειάζεται log in/register για να κατεβάσεις το rar με τις εφαρμογές;;; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Όχι φίλε μου. 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Δεν μπορώ να τα κατεβάσω, έκανα και register/log in, τίποτα... χάζεψα τελείως μου φαίνεται... Ήταν πίσω από ένα pop-up window που έπρεπε να κλείσω... έλεος...!!! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Με πρόλαβες, πριν σου το πω :) Πολλοί την πατάνε έτσι. 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 ...::::ΤΟ ΠΗΡΑ::::... Εχω την 2,0536,0,2. Μολις πηρα το κινητο πηγα αμεσως στην νοκια για αναβαθμηση και εδωσα μαζι με το ν70 και το 3230.Μου λεει ελα σε 2 ωρες... Παω μετα απο δυο ωρες και μου λεει οτι δεν εχει βγει για το ν70 νεο λογισμικο, μα, του λεω βγηκε το 2,0536,1,2 πριν καμια βδομαδα, οχι μου λεει κανεις λαθος, περνα σε 2 βδομαδες. Για το 3230 μου λεει οτι η αναβαθμιση σταματουσε στην μεση και οτι ειδε κατι προγραμματα μεσα (screensaver και τετοια), και με ρωτουσε απο που τα κατεβασα... :worry: τεσπα, φευγω και του λεω θα περασω σε 2 βδομαδες. Φτανω σπιτι, ανοιγω το κινητο και δουλευει κανονικοτατα, ουτε προβλημα στο ραδιο ουτε στις επαφες ουτε στις κλησεις ουτε πουθενα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι η εκθεση, μολις την ανοιγω και παω στις "εικονες βιντεο" η "ολα τα αρχεια" αμεσως με πεταει εξω. Τι γινεται ρε παιδια? Τι να κανω? Εβαλα την μεμορι καρντ που ειχα στο 3230 και ειχε μεσα καποιες εφαρμογες, πριν τρεξω μερικες απο αυτες(που οιπερισσοτερες δενδουλευαν),η εκθεση δουλευε κανονικα. γιαυτο λετε? Με αλλη μεμορι δουλευει κανονικα Α και κατι αλλο που εκνευριζει, γιατι τα εχει ολα χυμα στην εκθεση ? και που ειναι οι φακελοι, προγραμματα παιχνιδια που ειχα στο μενου? Ολα αυτα τα ειχα φορτωμενα μετο menu profile και οταν παταω τωρα load δενμου εμφανιζει κανενα φακελο Απ'οτι βλεπω δουλευουν κανονικα οι απλες καρτες rs mmc... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Απ'οτι βλεπω δουλευουν κανονικα οι απλες καρτες rs mmc...Δεν δουλεύουν, προφανώς αυτή που έχεις είναι dual voltage... :O 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 ...::::ΤΟ ΠΗΡΑ::::... Εχω την 2,0536,0,2. Μολις πηρα το κινητο πηγα αμεσως στην νοκια για αναβαθμηση και εδωσα μαζι με το ν70 και το 3230.Μου λεει ελα σε 2 ωρες... Παω μετα απο δυο ωρες και μου λεει οτι δεν εχει βγει για το ν70 νεο λογισμικο, μα, του λεω βγηκε το 2,0536,1,2 πριν καμια βδομαδα, οχι μου λεει κανεις λαθος, περνα σε 2 βδομαδες. Για το 3230 μου λεει οτι η αναβαθμιση σταματουσε στην μεση και οτι ειδε κατι προγραμματα μεσα (screensaver και τετοια), και με ρωτουσε απο που τα κατεβασα... :worry: τεσπα, φευγω και του λεω θα περασω σε 2 βδομαδες. Φτανω σπιτι, ανοιγω το κινητο και δουλευει κανονικοτατα, ουτε προβλημα στο ραδιο ουτε στις επαφες ουτε στις κλησεις ουτε πουθενα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι η εκθεση, μολις την ανοιγω και παω στις "εικονες βιντεο" η "ολα τα αρχεια" αμεσως με πεταει εξω. Τι γινεται ρε παιδια? Τι να κανω? Εβαλα την μεμορι καρντ που ειχα στο 3230 και ειχε μεσα καποιες εφαρμογες, πριν τρεξω μερικες απο αυτες(που οιπερισσοτερες δενδουλευαν),η εκθεση δουλευε κανονικα. γιαυτο λετε? Με αλλη μεμορι δουλευει κανονικα Α και κατι αλλο που εκνευριζει, γιατι τα εχει ολα χυμα στην εκθεση ? και που ειναι οι φακελοι, προγραμματα παιχνιδια που ειχα στο μενου? Ολα αυτα τα ειχα φορτωμενα μετο menu profile και οταν παταω τωρα load δενμου εμφανιζει κανενα φακελο Φίλε το πρόβλημα με την έκθεση το είχα κι εγώ και δε μπορώ να φανταστώ τι έφταιγε γιατί αν έβαζα τη κάρτα μου στο 6260 έπαιζε κανονικά η έκθεση. Ακόμα και όταν έσβησα όλες τις φώτο-βίντεο και ήταν άδεια η έκθεση όταν πήγαινα στο εικόνες/βίντεο με πετούσε έξω. Δοκίμασα τα πάντα και το είχα παρατήσει. Τελικά μετά την αναβάθμιση και το φορμάρισμα όλα είναι οκ, δε με έχει πετάξει έξω ούτε μια φορά. Δυστυχώς η έκθεση είναι αυτό το μαύρο χάλι που λες και δυχτυχώς δεν αλλάζει... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 re paidia i ekthesi emena m aresei eimai anwmalos? :PpP To mono pou me ekneurizei para poli einai pou xei eikones kai binteos mazi eleos ...... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 re paidia i ekthesi emena m aresei eimai anwmalos? :PpP To mono pou me ekneurizei para poli einai pou xei eikones kai binteos mazi eleos ...... Και εμας αυτο μας εκνευριζει, που τα εχει ολα χυμα... Κατα τα αλλα απο εμφανιση ειναι τελεια Δεν δουλεύουν, προφανώς αυτή που έχεις είναι dual voltage... Η μνημη ειναι απο το 3230 η μανισια 32αρα και εχει μια σειρα επαφων ενω η dv εχει δυο, αρα ειναι απλη δεν ειναι dv Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 rotaw gia trith fora.fullscreen mode sth lhpsh foto exei me thn anavathmish to n70? 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 rotaw gia trith fora.fullscreen mode sth lhpsh foto exei me thn anavathmish to n70? Εγω εχω την παλια αλλα δεν νομιζω να εχει γιατι σε κανενα series 60 δεν το εχω δει ακομα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 eixe sto sx1 ;) 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Η μνημη ειναι απο το 3230 η μανισια 32αρα και εχει μια σειρα επαφων ενω η dv εχει δυο, αρα ειναι απλη δεν ειναι dv Η καρτα που δινεται στο πακετο (δεν ισχυει μονο για το 3230) ειναι dual voltage . :rolleyes: Aν δεν ηταν ,δεν θα επαιζε στο Ν70 .Μην λεμε παλι τα ιδια :yawn: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts