nervous Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Eαν εχετε θερινη ωρα απενεργοποιημενη ,ολα ειναι οκ. (αυτο δεν ισχυει μονο στο ν70 ;) ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Eαν εχετε θερινη ωρα απενεργοποιημενη ,ολα ειναι οκ. (αυτο δεν ισχυει μονο στο ν70 ;) ) Nαι, αλλά αν αυτό είναι απενεργοποιημένο δεν υφίσταται τότε αυτόματη αλλαγή σε χειμερινή...Προφανώς συμφωνούμε πως πρόκειται για bug... :O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Το πήρα από τη ΝΟΚΙΑ της Χαριλάου Τρικούπη. Πρόκειται για εκπληκτικό κινητό, έχω εντυπωσιαστεί αφάνταστα. Έχω μια απορία όμως, καθώς πρόκειται και για το πρώτο μου smartphone: τί ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο access point για να μου δουλέψει ο html browser & το e-mail? Είμαι συνδρομητής vodafone και μου βγαίνουν κάποιες επιλογές αλλά καμία δεν δουλεύει: το vodafone live! δουλεύει μόνο σε σελίδες wap ενώ το vodafone web δεν ανοίγει τίποτα. Έχει κανείς καμία πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Eπειδή αυτό αποτελεί και δικιά μου απορία και πιθανώς και αρκετών άλλων "πρωτάρηδων", όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του, pls... :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Eπειδή αυτό αποτελεί και δικιά μου απορία και πιθανώς και αρκετών άλλων "πρωτάρηδων", όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του, pls... :) Θα πρεπει να χεις ενεργοποιησει στην γραμμη σου Internet over gprs ,οχι απλο gprs,συν να εχεις και τις ρυθμισεις (οι ρυθμισεις βρισκονται,πχ για vodafone λεγονται vodafone web). Για τα e-mail θα πρεπει να περασεις και τις αναλογες ρυθμισεις του e-mail address σου,διακομηστης εισερχομενωνν μηνυματων κλπ,κλπ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thamnos Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Μια ερωτηση να κανω και εγω στους κατοχους του κιν. Σαν κατασκευη εχει καλο δεσιμο ή υπαρχη περιπτωση οπως στο 3230 να μπαινει σκονη απο παντου; ευχαριστω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Μια ερωτηση να κανω και εγω στους κατοχους του κιν. Σαν κατασκευη εχει καλο δεσιμο ή υπαρχη περιπτωση οπως στο 3230 να μπαινει σκονη απο παντου; ευχαριστω. Μεχρι στιγμης στο Ν70 (οπως και στο 6680,καθολου σκονη) δεν εχει μπει . Απο τριξιμο ,υπαρχει ενα μικρο στο καπακι της καμερας. Κατα τα αλλα,πολυ καλο δεσιμο. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Θα πρεπει να χεις ενεργοποιησει στην γραμμη σου Internet over gprs ,οχι απλο gprs,συν να εχεις και τις ρυθμισεις (οι ρυθμισεις βρισκονται,πχ για vodafone λεγονται vodafone web). Για τα e-mail θα πρεπει να περασεις και τις αναλογες ρυθμισεις του e-mail address σου,διακομηστης εισερχομενωνν μηνυματων κλπ,κλπ) Eυχαριστώ πολύ, θα πάω αύριο σε μια vodafone να το ζητήσω. Τις ρυθμίσεις στον client τις έχω περάσει, πρόσβαση δεν έχω. Ευχαριστώ και πάλι. Σας είπα ότι κάθε μέρα που περνάει μ' αρέσει και περισσότερο το τηλέφωνο; :) :) :) 1 Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 paidia epeidh lete polla gia tis ruthmiseis kante to aplo pou ekana kai gw.stis default apps ths 64mb dv rs mmc pou dinei i nokia me to kinhto exei mia efarmogh settingswizard.ekei apla epilegete to diktuo sas kai me ena klik sas pernaei automata tis ruthmiseis!!! kai gw variomoun na tis perasw kai mou luse ta xeria. kati allo thelw na rotisw.to nokia pc suite exei provlimata sto pc i sth sindesimothta an den exw sp1 i sp2?de thelw na dialusw tou drivers tou bluetooth mou giati exw akousei polla problems me ta sp.plhroforiaka bghke nea version pc suite 6.20 me n70 support ek twn allwn sto site ths nokia.parakalw opoios xerei as mou apanthsei. 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 paidia epeidh lete polla gia tis ruthmiseis kante to aplo pou ekana kai gw.stis default apps ths 64mb dv rs mmc pou dinei i nokia me to kinhto exei mia efarmogh settingswizard.ekei apla epilegete to diktuo sas kai me ena klik sas pernaei automata tis ruthmiseis!!! kai gw variomoun na tis perasw kai mou luse ta xeria. kati allo thelw na rotisw.to nokia pc suite exei provlimata sto pc i sth sindesimothta an den exw sp1 i sp2?de thelw na dialusw tou drivers tou bluetooth mou giati exw akousei polla problems me ta sp.plhroforiaka bghke nea version pc suite 6.20 me n70 support ek twn allwn sto site ths nokia.parakalw opoios xerei as mou apanthsei. pc suite 6.20?που το βρηκες να το κατεβασω μην τυχον και εγκαταστησω επιτελους καμμια εφαρμογη?στο επισημο εχει την 6.6.18 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το εξής: (Εχω αποφασίσει να το αγοράσω.) Το 6600 που ακόμη έχω, κλείνει 2 χρόνια, μαζι μου. :cool: Το Ν70 θα κλείσει 2α γενέθλια μαζί μου :confused: :!: Δεδομένου ότι η τεχνολογία τρέχει......... :worry: 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 pc suite 6.20?που το βρηκες να το κατεβασω μην τυχον και εγκαταστησω επιτελους καμμια εφαρμογη?στο επισημο εχει την 6.6.18 kane ena search sth selida ths nokia 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το εξής: (Εχω αποφασίσει να το αγοράσω.) Το 6600 που ακόμη έχω, κλείνει 2 χρόνια, μαζι μου. :cool: Το Ν70 θα κλείσει 2α γενέθλια μαζί μου :confused: :!: Δεδομένου ότι η τεχνολογία τρέχει......... :worry: kammia sxesh to ena me to allo.mera me th nyxta.proxwra opws i mish ellada opws fainetai. :cool: 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 kane ena search sth selida ths nokia ακυρο. ενα link? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Δεν εχω να πω τιποτα..Ενα μεγαλο μπραβο στη Νοκια (εχω καιρο να το πω αυτο :p )1ον για την ποιοτητα του τηλεφωνου,2ον για την απροβληματιστη λειτουργια,3ον για την πληροτητα των λειτουργιων του και 4ον και κυριοτερο για το υπερπληρες πακετο του (ακομα και βυσμα που προσαρμοζεται στους παλιους φορτιστες εχει :D )Και παλι μπραβο!Οταν διορθωθει η ατελειουλα με το ραδιο θα ειναι το απολυτο κινητο κατ εμε :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Aπό κάρτες μνήμης, τί προτείνετε;;; ΑΤP, KINGSTON ή ΤRANSENT ;;; Οι κάρτες dual voltage RS-MMC είναι οι mobile ; Υπάρχει διαφορά στα χαρακτηριστικά τους; Κάπου διάβασα διαστάσεις 24Χ18 Χ12 και κάπου 24Χ18Χ14 (της νοκια μου φαίνεται πως είναι η δεύτερη). Έγινε λάθος ή όντως υπάρχει διαφορά; Την 512 την παίζει σωστα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 i kingston doulevei mia hara 512 dv rs mmc sto diko moy N70!!! 1 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Aπό κάρτες μνήμης, τί προτείνετε;;; ΑΤP, KINGSTON ή ΤRANSENT ;;; Σχετικα με τις καρτες υπαρχει αναλογο θεμα Dual Voltage RS-MMC.Το τσεκαρεις λοιπον ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 re paidia link gia efarmoges etC? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 re paidia link gia efarmoges etC? Καλως ηρθες φιλε μου . :) Tσεκαρεις τοv *** ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ *** και βρισκεις τα αναλογα θεματα ,πχ Links σε δικτυακούς τόπους με εφαρμογές για κινητά Series 60, Εφαρμογές Series 60 στο IRC. Σταθερη πηγη μας ειναι το iphone-forum.org & to IRC Καλο διαβασμα και καλη διαμονη :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 παιδια βοηθεια!ενω το pc suite αναγνωριζει κανονικα το τηλ οατν παω να εγκαταστησω μια εφαρμογη μου βγαζει οτι η λειτουργεια απετυχε. Παιδια γιατι κουραζεσται αδικα και ασκοπα? Η λυση ειναι μια, δινετε 15 ευρω και παιρνεται ενα card reader και ησυχαζετε! Εξαλλου σε χρονο dt θα περνατε ολα τα αρχεια και ειδικα τα τεραστια βιντεο που τραβαει τα οποια με το καλωδιο κανει 5 χρονια να τα περασει. Με το card reader μεσα σε λιγα δευτερολεπτα, εγω προσωπικα εχω περασει και αρχειο 150mb (ταινια). 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Εκτός του ότι τα πλήκτρα είναι στα αγγλικά (και κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα είναι όταν θα έρθει Ελλάδα σε κατάσταση Vodafone)απ'οτι καταλαβαινω φιλε μου οι φωτο ειναι απο εξωτερικο, οποτε λογικο να μην εχουν ελληνικα τα πληκτρα(εχω 6600 live και εχουν ελληνικα) Eαν εχετε θερινη ωρα απενεργοποιημενη ,ολα ειναι οκ. (αυτο δεν ισχυει μονο στο ν70 )σωστα, αρα δεν προκειται για bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Aπό κάρτες μνήμης, τί προτείνετε;;; ΑΤP, KINGSTON ή ΤRANSENT ;;; Οι κάρτες dual voltage RS-MMC είναι οι mobile ; Υπάρχει διαφορά στα χαρακτηριστικά τους; Κάπου διάβασα διαστάσεις 24Χ18 Χ12 και κάπου 24Χ18Χ14 (της νοκια μου φαίνεται πως είναι η δεύτερη). Έγινε λάθος ή όντως υπάρχει διαφορά; Την 512 την παίζει σωστα; Εγώ έχω βάλει την Trancend 512MB dual voltage και παίζει μια χαρά!! :D επίσης πήρα και το card reader της Transcend από το πλαίσιο και πήρα ένα ωραιότατο backup της μαμά κάρτας και το μετέφερα στην καινούρια! :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Εγώ έχω βάλει την Trancend 512MB dual voltage και παίζει μια χαρά!! :D Εγώ πήρα μια EXTE 512 DV στα 50 Ευρώ. Πόσο σου στοίχησε η δικιά σου; Tnx... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Παιδια γιατι κουραζεσται αδικα και ασκοπα? Η λυση ειναι μια, δινετε 15 ευρω και παιρνεται ενα card reader και ησυχαζετε! Εξαλλου σε χρονο dt θα περνατε ολα τα αρχεια και ειδικα τα τεραστια βιντεο που τραβαει τα οποια με το καλωδιο κανει 5 χρονια να τα περασει. Με το card reader μεσα σε λιγα δευτερολεπτα, εγω προσωπικα εχω περασει και αρχειο 150mb (ταινια). kai exw card reader apla an itan apla ta pragmata me thn epikoinwnia pc -mobile tha glitwname thn exodo ths mmc.tora exei polla provlimata.sigkekrimmena egw exw ta exhs provlimata 1) den exw sp2 kai ta sp1 de xerw an ta exw egkatasthsei ola 2) exw dial up opote duskolo na katevasw ta sp2 (kapou 75mb) me update 3)exw widcomm driver sto bluetooth version 1.3.7 4) i version pou thelei to pc suite apo ta specifications sto site ths nokia einai 1.4 kai panw 5) exw vrei p a t c h e d thn 1.4.2 alla de mporw na th patcharw opws leei sto info kai de vlepei kan to bluetooth device otan to kanw 6) exw akousei polla problems twn sp2 me tous widcomm drivers pou sth telikh katalhgei thema tuxhs na doulepsei i oxi istera apo polu diadikasia sumperasma olwn twn parapanw protimw na bgazw thn dv rs mmc na vazw adaptoraki kai mesa sto mmc reader :) ara to pc suite einai axrhsto sthn ousia prosopika proteinw na xrhsimopoihsete ena programma pc mobile connectivity pou leitourgei apla opws remotes60 professional kai de thelei sp kai istories eseis bgazete eukola thn dv rs mmc apo ta plagia i afhnete nuxia gia na to kataferete? :) egw xrhsimopoiw kingston 512mb dv rs mmc 55x kai leitourgei apsoga (55 eurw) 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Εγώ πήρα μια EXTE 512 DV στα 50 Ευρώ. Πόσο σου στοίχησε η δικιά σου; Tnx... ο φίλος μας ο tsikos προφανώς μιλάει για αυτήν την μνήμη! τιμή:47.90 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=666&Catalog_Id=10&Product_Id=278822&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=14 ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts