clandestino Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Χαιρετώ και εγώ τα μέλη του my phone.Εχω το κινητό 5 μέρες και δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής.Με κανονική χρήση η μπαταρία κρατάει 3 μέρες όσο για το ραδιόφωνο δεν ακούω κανένα χρατς.Θα επανέλθω μόλις παρουσιαστεί το πρώτο-κατά τη γνώμη μου-πρόβλημα.Ευχαριστώ :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 http://www.allaboutsymbian.com/foru...ead.php?t=41611 paidia deste se afto to minima toy messus to 3o tis selidas exei ena zip poy leei radio n70.zip KATEVASTE TO KAI dokimaste to mipos ftiaxnei ayto sbo sboy poy akoygetai sto radio ... to exei katebasei kaneis na to anebasei kapou allou na doume pws akougetai to radio re paidia????? Einai to radio pou hxografise ena paidi ap oti leei ekei pera se mp3 nomizw. giati den eimaste grammenoi twra se keino to forum :P 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Μολις το πηρα απο Nokia Χαλανδριου...Δεν το εβρισκα αλλου. 520 ευρω. :( :( :( Καλορίζικο, Γιάννη! Καλή είναι η τιμή! Αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν διαφορές τα Νόκια shops. Εγώ το πήρα 510, άλλοι 508 και άλλοι 520!! :wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 to exei katebasei kaneis na to anebasei kapou allou na doume pws akougetai to radio re paidia????? Einai to radio pou hxografise ena paidi ap oti leei ekei pera se mp3 nomizw. giati den eimaste grammenoi twra se keino to forum :P Οριστε http://rapidshare.de/files/6522262/Radio_N70.zip.html ( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Ολα καλά με το Ν70 μ΄αρεσει αλλα γμτ δεν έχει την εφαρμογή πορτοφολι αυτη με τα πιν των καρτών, ξέρετε έαν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογη ? Επίσεις παρατήρησα ότι οι φωνητική κλήση δεν δουλευει με το ΒΤ παρα μονο από το τηλέφωνο το έχει δει κανένας άλλος; Εχω το BT car kit nokia και η φωνιτική κλήση δουλεύει άψογα. Καλύτερα από τα προηγούμενα symbian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Για αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου υπαρχει κατι ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Παιδιά έχω μια απορία, ATP MMCmobile Dual Voltage 256MB 100x (Nokia 6630, 6670, 6680..) δουλέυει στο Ν70? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Για αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου υπαρχει κατι ???? Δοκιμασε το AutoLock που ειναι και δωρεαν http://fuse.stc.cx/autolock/ Παιδιά έχω μια απορία, ATP MMCmobile Dual Voltage 256MB 100x (Nokia 6630, 6670, 6680..) δουλέυει στο Ν70? Ναι :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Δοκιμασε το AutoLock που ειναι και δωρεαν http://fuse.stc.cx/autolock/ Ναι :) Ευχαριστω πολυ.Μια χαρα δουλευει!!!! :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Καλορίζικο, Γιάννη! Καλή είναι η τιμή! Αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν διαφορές τα Νόκια shops. Εγώ το πήρα 510, άλλοι 508 και άλλοι 520!! :wacko: Η κανονική τιμή στα Νόκια Club πρέπει να είναι 508 :) ( αυτή ήταν τουλάχιστον την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας) 520 θα μέ χρέωναν αν το έπαιρνα με πιστωτική κάρτα. Σε άλλες εταιρείες, που προσωπικά ρώτησα, οι τιμές που μου έδωσαν ήταν από 519 έως 543 :!: :( στις περιπτώσεις αυτές η τιμή δεν άλλαζε είτε το πλήρωνα μετρητά είτε με κάρτα. Στήν περίπτωση π.χ. 12 δόσεων υπάρχει επιβάρυνση ανάλογη με το επιτόκιο της κάθε εταιρείας στην παραπάνω τιμές. Πάντως το θεωρώ φυσιολογικό στα Νόκια Club να υπάρχει αυτή η διαφορά των 2 ευρώ 508-510. Όσο για την τιμή των 490 που διάβασα θα πρέπει να είναι η καλύτερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή και μάλλον θα γίνεται για να μαζέψει κόσμο η ετειρεία αυτή. 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Στέλνοντας αρχείο με αρχικά μη ενεργοποιημένο bt, αυτό ανοίγει αλλά δεν κλείνει αυτόματα μετά την αποστολή...Παραμένει ενεργοποιημένο....Και φυσικά ούτε λόγος για απενεργοποιήσή του μετά από κάποιο διάστημα, για λόγους ασφαλείας όπως σχεδόν συμβαίνει παντού... :wacko: :!: Και εκ νέου η ερώτησή μου : υπάρχει κάποιος τρόπος να μην ακούγεται ο σπαστικός ήχος της εκκίνησης;;; :worry: δε μου φαινεται παραλογο, εμενα με βολευει. υπαρχει τροπος, απενεργοποιησε τους ηχους προειδοποιησης πριν κλεισεις το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 hello paidia otan tha erthi to kinito vodafone live tha exi klidomeno mple dotaki :p ?? eyxaristooooooooooooooooooooo :) :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Εγώ έκλεισα μια εβδομάδα με το κινητό και δηλώνω ευτυχισμένος. Δεν το χορταίνω, κάτι που δεν περίμενα να μου ξανασυμβεί με κινητό... Το πήρα από Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής 513€ σε 12 άτοκες δόσεις, όπως επίσης και μια 512 Tracend rs-mmc με 47€. Είχα ένα πρόβλημα με το handsfree όπου δεν δούλευε το δεξί κανάλι, αλλά από το Πλαίσιο δεν είχαν καμιά αντίρρηση να μου το αλλάξουν, απλά το περιμένουν να' ρθει. Το FSCaller 3.02 δουλεύει και μετά από επανεκκίνηση. Οι εφαρμογές που έχω και παίζουν άψογα είναι: FExplorer, AppMan, Sysinfo, Guitar tuner, FSCaller 3.02, Autolock, Alonso 3D, Sonic (me blzinstapp), Fifa 2005, Oxford dictionary, Calcium. Ψάχνω το slovo ED greek-english, μήπως τό 'χει κανείς :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Πηγα το ειδα σημερα απο κοντα και δεν μου αρεσαν καθολου τα πολυ μικρα κουμπακια που εχει και το καπακι της καμερας που μετα απο καιρο θα κουνιεται τρελα πιστευω!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 padia kserei kaneis an iparxei ogg play gia to n70???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Παιδιά έχω μια απορία, ATP MMCmobile Dual Voltage 256MB 100x (Nokia 6630, 6670, 6680..) δουλέυει στο Ν70? Και η 512 Mb παιζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 nervous thanks! to katebasa. kala etsi akougetai??? pes mou oxi se parakalw :P 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Δοκιμασε το AutoLock που ειναι και δωρεαν http://fuse.stc.cx/autolock/ Eύγε φίλε nervous.... :) H πρώτη μου εγκατάσταση στέφθηκε με πλήρη επιτυχία....Δουλεύει αψογα!!! :innocent: Αν τωρα μας βρεις free και μας "σερβίρεις" τον προγραμματισμό ξυπνητηριού και το full caller screen τότε θα σου αποδώσουμε πλήρη εύσημα.... :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Παιδιά η transcend dual voltage στα 47,90 € που δίνει το πλαίσιο είναι καλή ;Να την αγοράσω; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 256 i 512mb?? 1 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 ρθει. Το FSCaller 3.02 δουλεύει και μετά από επανεκκίνηση. .....diladi menei ACTIVE??hmmm..mono sto 64mb menei anoihto.Sto 512 kleinei !!periergo 1 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 hello paidia otan tha erthi to kinito vodafone live tha exi klidomeno mple dotaki :p ?? Oχι :) :) :) Αν τωρα μας βρεις free και μας "σερβίρεις" τον προγραμματισμό ξυπνητηριού και το full caller screen τότε θα σου αποδώσουμε πλήρη εύσημα.... :D Τα παντα ειναι στα χερια σας (Βλεπε iphone-foum.org ,irc) ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Παιδια σημερα το απογευμα ηρθε και για μενα η μαγικη στιγμη, το πηρα απο νοκια, ενα εγω και ενα ο φιλος μου. Απο την πρωτη επαφη μαζι του εχουμε παθει πλακα και οι δυο. (Πριν απο αυτο ειχαμε και οι δυο το 6680). Λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις: 1. Η κατασκευη του ειναι φανταστικη, τα υλικα τελεια, η επαφη με το πληκτρολογιο ανετη και το πορτακι της καμερας τελειως σταθερο σε σχεση με το 6680. 2. Μολις το ανοιξαμε μειναμε με ανοικτο στομα, η οθονη ειναι κλασης ανωτερη απο το 6680 και ιδια με το Ν90 που ετυχε να δουμε. 3. Η καμερα και φωτο και βιντεο βγαζει απιστευτα και δεν νομιζω να υπαρχει συγκριση με το Κ750. Μονο και μονο το βιντεο 352*288 τα λεει ολα και μαλιστα επειδη το εψαξα η καμερα εχει επιλογες και για κοντινα και για μακρινα και για γρηγορες κινησεις (ρυθμιζει την ταχυτητα κλειστρου). 4. Ο ηχος ειναι μακραν ανωτερος και απο το 7710 και απο το αξεπεραστο σε ηχο n-gage(για οσους ξερουν). Πιο συγκεκριμενα στο mp3 ο ηχος ειναι κρυσταλινος, δυνατος και ακουγονται ολα τα οργανα ξεκαθαρα, στο ραδιοφωνο (που εγινε και τοσος ντορος) ο ηχος ειναι απιστευτος χωρις παρασιτα και κανενα προβλημα (και στις 2 συσκευες), οποτε το προβλημα με τα παρασιτα μπορει να ωφειλεται σε ελαττωματικα κομματια, γιατι διαβαζω και απο αλλους οτι δεν εχουν προβλημα. 5. Τελος, το λειτουργικο ειναι ταχυτατο χωρις κοληματα και δοκιμασα να διαβασω μεγαλο μηνυμα και το theme δεν κολησε καθολου αρα αυτο που παρουσιαστηκε πιο πανω ως bug του κινητου, ηταν ενα τυχαιο συμβαν. Το μονο που πρεπει να συνηθισει κανεις στην αρχη ειναι το πορτακι της καρτας μνημης το οποιο ειναι ψαρωτικο στο ανοιγμα (νοιωθεις οτι θα ξεκολησει ενω στην πραγματικοτητα ειναι απλως πολυ ελαστικο). Με λιγα λογια οποιος το θελει και σκεφτεται να το παρει να τρεξει γιατι κατα την γνωμη μου αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του, ξεχασα να αναφερω οτι το πακετο ειναι υπερπληρες μεχρι και πανακι καθαρισμου περιλαμβανει. Το Ν70 ειναι ενα κοσμημα και το πιο πληρες s60 κινητο που κυκλοφορει! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Παιδια σημερα το απογευμα ηρθε και για μενα η μαγικη στιγμη, το πηρα απο νοκια, Den eisai katholou enthousiasmenos vlepw :D :D :D :D :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 ρθει. Το FSCaller 3.02 δουλεύει και μετά από επανεκκίνηση. .....diladi menei ACTIVE??hmmm..mono sto 64mb menei anoihto.Sto 512 kleinei !!periergo John74, το δικό μου mε tranced 512 μένει ανοιχτό και μετά από eπανεκκίνηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts