giannhs18 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Η κάρτα μνήμης σου φταίει. Ανοιξε το χωρίς κάρτα και αν δεν το κάνει πάλι τότε κάνε φορμάτ την κάρτα. kai me tin karta mnimis to kanei kai xoris .ala teleutea epilogi einai to format tis mmc telos panton euxaristo poli:rolleyes: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 kai me tin karta mnimis to kanei kai xoris .ala teleutea epilogi einai to format tis mmc telos panton euxaristo poli:rolleyes: Βγάλε την κάρτα και κάνε φορμάτ χωρίς την κάρτα. Αν δεν δουλέψει τότε πας στην νόκια. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 παιδια το προγραμμα search για το n70 (για να ψαχνω επαφες ,μηνυματα κλπ) , που μπορω να το βρω? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 παιδια το προγραμμα search για το n70 (για να ψαχνω επαφες ,μηνυματα κλπ) , που μπορω να το βρω? :google: http://europe.nokia.com/A4568514 http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Search_1_74-Balkans_S60_2x.sis Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsi88 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Χαίρεται... Ενδιαφέρομαι για το n70 music edition και θα ήθελα να ρωτήσω αν συνεχίζει να είναι καλό ή αν είναι προτιμότερο να πάρω κάποιο άλλο....:confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Χαίρεται... Ενδιαφέρομαι για το n70 music edition και θα ήθελα να ρωτήσω αν συνεχίζει να είναι καλό ή αν είναι προτιμότερο να πάρω κάποιο άλλο....:confused: Διαβασε τα χαρακτηριστικα του και εαν σε καλυπτουν δικη σου η επιλογη . http://europe.nokia.com/A4325303 Για επιλογη συσκευης ,συγκρισεις κλπ ,υπαρχει η καταλληλη ενοτητα http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 :google: http://europe.nokia.com/A4568514 http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Search_1_74-Balkans_S60_2x.sis το εβαλα το search αλλα εχει επιλογες αναζητησης μονο για internet...δεν βλεπω πουθενα να εχει επιλογη γιa μηνυματα , επαφες κλπ Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 το εβαλα το search αλλα εχει επιλογες αναζητησης μονο για internet...δεν βλεπω πουθενα να εχει επιλογη γιa μηνυματα , επαφες κλπ Η έκδοση 1.74 του search δεν έχει αυτές τις επιλογές δυστυχώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 οι εκδοσεις για s60 3rd εχουν μεγαλη διαφορα...anyway...καποιο αλλο προγραμμα υπαρχει που να κανει αυτη την δουλεια? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomnatajulia Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το πως μπορώ να δημιουργήσω φωνητικές εντολές για τις επαφές μου στο N70 music edition !! Ευχαριστώ!!!!!!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Ρε παιδιά είστε ευχαριστημένοι με το Ν70 music edition; Προσωπικά όχι. Κολλάει αρκετά και θεωρώ το λογισμικό του αρκετά βαρύ. Πολλοί θα ρωτήσουν αν το έχω κάνει update και ΝΑΙ το έχω κάνει και "φοράει" την τελευταία έκδοση. Το έχω 6 μήνες και δυστυχώς το έχω βάλει για πούλημα. Επειδή ήμουν και ακόμα είμαι fan της Nokia γνωρίζετε αν μπορεί να διορθωθεί αυτή η "καθυστέρηση" που υπάρχει στο menu του; Το αντιμετωπίζει και άλλος ή εγώ μόνο; Thanks 1 Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Ρε παιδιά είστε ευχαριστημένοι με το Ν70 music edition; Προσωπικά όχι. Κολλάει αρκετά και θεωρώ το λογισμικό του αρκετά βαρύ. Πολλοί θα ρωτήσουν αν το έχω κάνει update και ΝΑΙ το έχω κάνει και "φοράει" την τελευταία έκδοση. Το έχω 6 μήνες και δυστυχώς το έχω βάλει για πούλημα. Επειδή ήμουν και ακόμα είμαι fan της Nokia γνωρίζετε αν μπορεί να διορθωθεί αυτή η "καθυστέρηση" που υπάρχει στο menu του; Το αντιμετωπίζει και άλλος ή εγώ μόνο; Thanks Καθυστέρηση στο μενού? Για ποία καθυστέρηση(για το πρώτο άνοιγμα μήπως?) και πόσο κάνει να ανοίξει το μενού? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Καθυστέρηση στο μενού? Για ποία καθυστέρηση(για το πρώτο άνοιγμα μήπως?) και πόσο κάνει να ανοίξει το μενού? Γενικά. Για να ανοίξεις μηνυματά καθυστερεί,για να δεις φώτος καθυστερεί πιο πολύ και όχι μόνο αν οι φώτος είναι καινούργιες. Μουσική τα ίδια. 1 Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Γενικά. Για να ανοίξεις μηνυματά Πόσο καθυστερεί δηλαδή? πάνω απο 1δευτ? Πόσα μηνύματα έχεις? για να δεις φώτος Resco photo viewer Μουσική Power mp3 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Πόσο καθυστερεί δηλαδή? πάνω απο 1δευτ? Πόσα μηνύματα έχεις? Resco photo viewer Power mp3 περίπου 150 μην. και ναι κάνει πάνω από 1 sec. Thanks για τα προγράμματα.Θα τα δοκιμάσω 1 Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Πόσο παραπάνω δηλαδή? Εμένα απο την στιγμή που θα πατήσω να μπεί στο μήνυμα, κάνει 2δευτ. και έχω πάνω απο 1000 μηνύματα στα εισερχόμενα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 το rotateme υπάρχει για το Ν70? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 το rotateme υπάρχει για το Ν70? Μπα, χλωμό. Πάντως είναι ωραία εφαρμογή ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 τι κανει συγκεκριμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Γυρναει αυτοματα την οθονη του κινητου οταν το γυρνας σε οριζοντια θεση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Γεια σας, Μεχρι και πριν από 5 ώρες, ειχα μια αρμονικοτατη και απολαυστικη συμβιωση με το Ν70 μου. Σημερα (ναι, σημερα!) μου εβγαλε το εξης κουλο: Προβλημα στο πορτάκι της καμερας! Ενω το πορτακι της καμερας ειναι κλειστο, σε εντελώς τυχαιες στιγμες, αυτο ξαφνικα νομιζει ότι ειναι ανοιχτο! Αρα, ενεργοποιει την κυρια καμερα (μια μαυριλα δειχνει, φυσικά, αφου εγω το χω κλειστο) και πρέπει καθε φορα που το κανει αυτο να παταω το "εξοδος" για να κλεισει η καμερα. Μετα από την γνωστη λιτανεια (επανεκκινηση 5-6 φορες - εκκινηση χωρις MMC - hard reset - βρισιδι,καταρες,εκνευρισμος), ανοιγω την πισω μερια της προσοψης. Το πορτακι της καμερας, οπως μερικοι γνωριζουν, δουλευει με ενα κουμπακι, διπλα στο bay της μπαταριας. Οταν το πιεζει το πορτάκι, σημαινει οτι ανοιξε, όταν δεν, ότι ειναι κλειστο. Πράγματι, όταν το παταγα και το κραταγα πατημενο η καμερα ανοιγε. Όταν το αφηνα εκλεινε. Οχι παντα όμως. Μερικες φορες εμενε ανοιχτη. Αλλες φορες, χωρις να παταω το κουμπάκι, ανοιγε κατα βουληση. Συμπερασμα: Εχω προβλημα με το κουμπακι για το πορτακι της καμερας. Ενω δεν ειναι πατημενο, αυτό νομιζει ότι ειναι! Εχει παρει σκονη του κερατα εναμισι χρονο τωρα (το καθαρισα οσο μπορεσα και τωρα το κανει με μικροτερο ρυθμο, αλλα το κανει). Περισσοτερο δεν μπορω να το καθαρισω.. Όποιος εχει καμια προταση πριν παω στην nokia για το παραδοσιακο φιλανδικο αρμεγμα, ας ποσταρει, εστω και τηλεγραφικα. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Καταρχην χρονια πολλα!να πω οτι και εγω ειμαι χρηστης ν70 το ιδιο προβλημα παρουσιαζει και σε μενα και να φανταστεις οτι δεν εχω καθολου το καπακι δλδ δεν υπαρχει καμια επαφη με το γνωστο κουμπακι αυτο ανοιγει και οπως και σενα περιστασιακα και υποτηθεται χωρις το καπακι κατεβασμενο η κυρια καμερα δεν λειτουργει!εχω κανει και αναβαθμιση και το προβλημα παραμενει χωρις να το εχω ψαξει φυσικα περετερω!αυτο που εχω παρατηρησει ειναι απλα οτι αυτο συμβαινει μετα απο καποια μικροπτωση χωρις αυτο να ειναι στανταρ!ευχομαι να βγαλεις γρηγορα ακρη και χωρις εξοδα:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriskr Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 :confused:kalispera...xronia polla...iparxei tropos na steilw se allo kinito arxeio ixou .mp3(i kai me estw diaforetikis morfhs ixou)me mms..?? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Νταξει, την εβγαλα την ακρη. Ειχε μπασει τοση σκονη μεσα, που μπλοκαρε το κουμπάκι. Το καθαριζα για μια ωρα και τωρα δουλευει τελεια. Το καο ειναι ότι στην πορεια εκανα hard format και ακομα παλευω να επαναφερω οσα εγιναν μανταρα στο software... Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sunny Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Καλημερα,χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε. Μια ερωτηση εκανα αναβαθμιση, μεσω του site της Nokia, και ενω ολα πηγαν καλα και δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα στην εγκατασταση, οταν προσπαθω να συνδεθω απο το PC Suite (τελευταια εκδοση) και να μεταφερω τα μυνηματα στο PC μου δεν ανταποκρινεται. Βασικα οταν παταω να διαβασει τα μυνηματα μου γραφει οτι πρεπει να εγκατασταθει η σουιτα στο κινητο και με μεταφερει στο κινητο για την ολοκληρωση της εγκαταστασης αλλα δεν την κανει βγαζοντας μυνημα οτι δεν εχω εγκεκριμενο πιστοποιητικο ή οτι δεν ειναι συμβατη η ημερομηνια. Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω. Τελικα πολυ ηλιθια κινητα αλλαξα την ημερομηνια στο κινητο (δυο χρονια πισω) και ολα καλα εκανε την εγκατασταση και τωρα που βλεπει κανονικη ημερομηνια ολα καλα. 1 Παράθεση Phone Model 1: LG N4, Recovery: TWRP 2.8.6.1, ROM: Stock 5.1.1, Kernel: Stock Phone Model 2: Samsung Nexus S, Recovery: TWRP, ROM: CM M8 KK, Kernel: CM Build Tablet Model: Samsung Tab 10,1 WiFi, Recovery: TWPR, ROM: KK 4.4.4 Nameless ROM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts