PCMan Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 to antitheto otan grafw apo to kinito fainetai ti grafw.... Apo to PC grafw twra... sto pc an grapsw me ellinika tote dn fainontai... mpainw me Opera Browser 9.10 (PC) Μπες msn. [/Οφφτοπικ] :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Αν μπορεις γινε λιγο πιο ακριβης στην περιγραφη σου.Σε πια εφαρμογη αναφερεσαι και πως προσπαθεις να την διαγραψεις? Ένα λεξικό ήταν, αλλά τα κατάφερα. Ευχαριστώ Porfyras, το προφανές δεν το είχα σκεφτεί :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 ena koritsi exei to n70 kai otan tin pairnoun tilefono den exei oute donisi oute to tragoudi akougete to exoun pathei kai alli?kai ti tha kano gia na to ftiakso? 1 Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Άλλο πάλι και τούτο... Ενώ μέχρι πριν από λίγες μέρες μπορούσα να περάσω καινούργια themes στο n70, τώρα μου λέει: Αδυναμία εγκατάστασης, συμβατό με series 60 skin support version 0.00 :blink: Δεν έχω πειράξει τπτ στο τηλέφωνο... ούτε τα themes που ήδη είχα περάσει δε μπορώ να τα κάνω τώρα εγκατάσταση... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Μηπος τα θεματα που προσπαθεις να περασεις μεσα στο κινητο σου δεν κανουν για το Ν70 σου και ειναι για τα 3nd Edition? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Μηπος τα θεματα που προσπαθεις να περασεις μεσα στο κινητο σου δεν κανουν για το Ν70 σου και ειναι για τα 3nd Edition? :) Όχι, καμία σχέση. Έσβησα από το κινητό μου όλα τα θέματα που ήδη είχα περάσει, με το σκεπτικό ότι μπορεί κάποιο από αυτά να δημιουργούσε πρόβλημα. Όταν πήγα να τα ξαναπεράσω (τα είχα αποθηκευμένα στον υπολογιστή) μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Πώς γίνεται, ενώ είχα ένα θέμα και το έσβησα, να μη μπορώ να το ξαναπεράσω; Φυσικά αυτό συμβαίνει με ΟΛΑ τα θέματα που προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Όχι, καμία σχέση. Έσβησα από το κινητό μου όλα τα θέματα που ήδη είχα περάσει, με το σκεπτικό ότι μπορεί κάποιο από αυτά να δημιουργούσε πρόβλημα. Όταν πήγα να τα ξαναπεράσω (τα είχα αποθηκευμένα στον υπολογιστή) μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Πώς γίνεται, ενώ είχα ένα θέμα και το έσβησα, να μη μπορώ να το ξαναπεράσω; Φυσικά αυτό συμβαίνει με ΟΛΑ τα θέματα που προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση. Έχεις βάλει καμιά άλλη εφαρμογή στο κινητό σου μέσα? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Mε της εφαρμογες τη γεινετε περνανε κανονικα? Μεσα στην διαχ. εφαρμογων / ρυθμισεις / εγκατασταση λογισμικου / εχει μεσα ναι? αν δεν εχει καντο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 ena koritsi exei to n70 kai otan tin pairnoun tilefono den exei oute donisi oute to tragoudi akougete to exoun pathei kai alli?kai ti tha kano gia na to ftiakso? Μάλλον το τραγούδι ήταν στην κάρτα μνήμης και την έβγαλε κάποια στιγμή. Κάνε το εξής. Βγάλε την κάρτα μνήμης, κάνε επανεκκίνηση, βάλε την κάρτα μνήμης πάλι μέσα και ξανακάνε επανεκκίνηση. Μετά για να είσαι σίγουρος κάνε ξανά τη ρύθμιση του προφίλ από την αρχή και είσαι έτοιμος.:) Mε της εφαρμογες τη γεινετε περνανε κανονικα? Μεσα στην διαχ. εφαρμογων / ρυθμισεις / εγκατασταση λογισμικου / εχει μεσα ναι? αν δεν εχει καντο :) Αυτό ακριβώς πήγα να πω, αλλά με πρόλαβες.. :happy: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Mε της εφαρμογες τη γεινετε περνανε κανονικα? Μεσα στην διαχ. εφαρμογων / ρυθμισεις / εγκατασταση λογισμικου / εχει μεσα ναι? αν δεν εχει καντο :) Στην εγκατάσταση λογισμικού έχει ενεργοποίηση. Οι εφαρμογές εγκαθίστανται κανονικά, μόνο με τα θέματα υπάρχει πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Στην εγκατάσταση λογισμικού έχει ενεργοποίηση. Οι εφαρμογές εγκαθίστανται κανονικά, μόνο με τα θέματα υπάρχει πρόβλημα. Δοκιμασε αυτο το θεμα αν σου ειναι ευκολο και πες μου αν κανει :) http://www.rapiduploader.com/49477 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Δοκιμασε αυτο το θεμα αν σου ειναι ευκολο και πες μου αν κανει :) http://www.rapiduploader.com/49477 Αυτό λειτουργεί κανονικότατα... Κανένα άλλο όμως, ακόμα κι αυτό που είχα πριν 2 ώρες! Το τηλέφωνο δεν το πείραξα, ούτε εγκατέστησα άλλη εφαρμογή... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Αυτό λειτουργεί κανονικότατα... Κανένα άλλο όμως, ακόμα κι αυτό που είχα πριν 2 ώρες! Το τηλέφωνο δεν το πείραξα, ούτε εγκατέστησα άλλη εφαρμογή... Πριν να στηλεις τα θεματα που εχεις μεσα στο pc σου να τα κανεις unzip η unrar μεχρι να βρεις ενα αρχει sis και θα στηλεις εκεινο στο κινητο σου τοτε θα λειτουργουν ολα τα θεματα σου κανονικα :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Πριν να στηλεις τα θεματα που εχεις μεσα στο pc σου να τα κανεις unzip η unrar μεχρι να βρεις ενα αρχει sis και θα στηλεις εκεινο στο κινητο σου τοτε θα λειτουργουν ολα τα θεματα σου κανονικα :rolleyes: Sis είναι όλα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Sis είναι όλα... καποιο θεμα φταιει, το ειχαμε παθει παλια, αλλα δε μπορω να θυμηθω με ποιο.. καποιο εγκαθιστα και κατι αλλο στο κινητο. θυμασαι ποιο εβαλες τελευταιο πριν βγαλει αυτο το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 καποιο θεμα φταιει, το ειχαμε παθει παλια, αλλα δε μπορω να θυμηθω με ποιο.. καποιο εγκαθιστα και κατι αλλο στο κινητο. θυμασαι ποιο εβαλες τελευταιο πριν βγαλει αυτο το προβλημα; Θυμάμαι...Το έχω διαγράψει, όπως και όλα τα θέματα που είχα. Φοβάμαι ότι τα'παιξε το κινητάκι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Σηγουρα τα θεματα αυτα τα ειχες παλιοτερα εγκατεστημενα μεσα στο κινητο σου? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Σηγουρα τα θεματα αυτα τα ειχες παλιοτερα εγκατεστημενα μεσα στο κινητο σου? :) Εκατό τοις εκατό...Ένα από αυτά ήταν και το τρέχον θέμα μου μέχρι πριν κάποια ώρα. Τελοσπάντων, απ'ότι φαίνεται κάποια ζημιά έχει γίνει, θα το πάω στη Νόκια.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Θυμάμαι...Το έχω διαγράψει, όπως και όλα τα θέματα που είχα. Φοβάμαι ότι τα'παιξε το κινητάκι... το κινητο δεν επαθε τιποτα. αν μπορεις ανεβασε το θεμα που εβαλες πριν το παθει στο rapidshare.com να δουμε τι εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Εκατό τοις εκατό...Ένα από αυτά ήταν και το τρέχον θέμα μου μέχρι πριν κάποια ώρα. Τελοσπάντων, απ'ότι φαίνεται κάποια ζημιά έχει γίνει, θα το πάω στη Νόκια.. Λαθος ειταν αυτο το post δεν ειδα πιο επανο αυτα που εγραψες με τον nikoskat :) καποιο θεμα φταιει, το ειχαμε παθει παλια, αλλα δε μπορω να θυμηθω με ποιο.. καποιο εγκαθιστα και κατι αλλο στο κινητο. θυμασαι ποιο εβαλες τελευταιο πριν βγαλει αυτο το προβλημα; Αφου θυματε πιο ειταν το τελευτεο θεμα που ειχε βαλει αν το ανηξει με το unsis και σβησει ολα τα υποληματα δεν θα γινει δουλια? :) το κινητο δεν επαθε τιποτα. αν μπορεις ανεβασε το θεμα που εβαλες πριν το παθει στο rapidshare.com να δουμε τι εγινε. Aυτο που ανεβασα εγω λειτουργει κανονοκα :O Καλητερα ασ ανεβασει το θεμα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Λαθος ειταν αυτο το post δεν ειδα πιο επανο αυτα που εγραψες με τον nikoskat :) Αφου θυματε πιο ειταν το τελευτεο θεμα που ειχε βαλει αν το ανηξει με το unsis και σβησει ολα τα υποληματα δεν θα γινει δουλια? :) edit Aυτο που ανεβασα εγω λειτουργει κανονοκα :O Καλητερα ασ ανεβασει το θεμα :) γι'αυτο λεω να το ανεβασει να το κοιταξουμε. το εχω παθει κι εγω παλια με το 6600, ειχα αναγκαστει να κανω φορματ, αλλα μετα ειχαμε βρει λυση, παει καιρος βεβαια αλλα το θυμαμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 γι'αυτο λεω να το ανεβασει να το κοιταξουμε. το εχω παθει κι εγω παλια με το 6600, ειχα αναγκαστει να κανω φορματ, αλλα μετα ειχαμε βρει λυση, παει καιρος βεβαια αλλα το θυμαμαι... Nικο αυτο που με μπερδευει ειναι οτι αυτο που ανεβασα εγω λειτουργει κανονικα :confused: ενω εσυ οταν ειχες κανει εγκατασταση το θεμα που λες δεν μπορουσες να βαλεις κανενα αλλο :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Nικο αυτο που με μπερδευει ειναι οτι αυτο που ανεβασα εγω λειτουργει κανονικα :confused: ενω εσυ οταν ειχες κανει εγκατασταση το θεμα που λες δεν μπορουσες να βαλεις κανενα αλλο :O ισως ειναι και για παλιοτερα κινητα, οποτε να μην εχει προβλημα, δεν ξερω.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Παιδιά έκανα ένα φορμάτ την κάρτα μνήμης και διορθώθηκε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας! :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 ακομα περιμενω την προσοψη (μαυρη αυθεντικη) απο νοκια σοπ..αλλα κανεις?καποιος που την αγορασε προσφατα?(θεσ/νικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts