gkamared Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 εχω μια ερωτηση το Σαββατο σε σπιτι φιλου που εχει συνδρομη netflix των 12 ευρω συνδεσαμε με ενα λογαριασμο μια τηλεοραση ενα ipad Pro 2 κινητα και ενα λαπτοπ συνολο 5 συσκευες και ολα επεζαν την ιδια στιμγη . Μπορει να μου πει καποιος τι περιορισμος υπαρχει στο streaming και αν ο περιορισμος ειναι μονο για τις συσκευες που κανεις download. ευχαριστωΑυτό λες αποκλειεται απλά δεν παίζει με τίποτα:!: Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas77pap Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 και ομως επαιξε και εχω σωας τα φρενας μου....... δεν προσπαθω ουτε τις εντυπωσεις να κλεψω ουτε τον εξυπνο να κανω σεβομαι την θεση σου αλλα εγινε...... μηπως επαιξε ρολο οτι ειμαστε ολοι στο ιδιο δυκτιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 να κάνω και εγώ μία ερώτηση αν και δεν με καιει και τόσο πολύ ......σε smart tv samsung 6τιας έχει netflix εφαρμογή αλλά όχι ελληνικούς υπότιτλους, παίζει με κάποιο τρόπο να παίξει με Ελληνικούς ή μπα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 να κάνω και εγώ μία ερώτηση αν και δεν με καιει και τόσο πολύ ......σε smart tv samsung 6τιας έχει netflix εφαρμογή αλλά όχι ελληνικούς υπότιτλους, παίζει με κάποιο τρόπο να παίξει με Ελληνικούς ή μπα ? Παρε ενα chromecast και θα κανεις casting απο το κινητο στην τηλεοραση. Εγω ετσι παιζω σε tv sony 10αετιας. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Παρε ενα chromecast και θα κανεις casting απο το κινητο στην τηλεοραση. Εγω ετσι παιζω σε tv sony 10αετιας. εχω tvbox που παίζει κανονικά, απλά χτες έκανα δοκιμές και το διαπίστωσα το παραπάνω. Μάλλον έχει παλιά εφαρμογη netflix η tv Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 να κάνω και εγώ μία ερώτηση αν και δεν με καιει και τόσο πολύ ......σε smart tv samsung 6τιας έχει netflix εφαρμογή αλλά όχι ελληνικούς υπότιτλους, παίζει με κάποιο τρόπο να παίξει με Ελληνικούς ή μπα ?Κοίτα για firmware update της τηλεόρασης, αλλιώς δύσκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 και ομως επαιξε και εχω σωας τα φρενας μου....... δεν προσπαθω ουτε τις εντυπωσεις να κλεψω ουτε τον εξυπνο να κανω σεβομαι την θεση σου αλλα εγινε...... μηπως επαιξε ρολο οτι ειμαστε ολοι στο ιδιο δυκτιο?Μήπως ήταν με διαφορετικά e-mail accounts; Μου φαίνεται παράξενό αυτό που λες. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Μήπως ήταν με διαφορετικά e-mail accounts; Μου φαίνεται παράξενό αυτό που λες.Διαφορετικά emails δεν είναι ίδια accounts. Δεν μπορεί να κάνουν τόσο λάθος. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Διαφορετικά emails δεν είναι ίδια accounts. Δεν μπορεί να κάνουν τόσο λάθος. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Για αυτό λειτουργούσε σε πέντε συσκευές ταυτόχρονα τα πακέτα που έχει είναι για 1 e-mail ξεχωριστό δεν λειτουργεί το σύστημα εστί άλλο αν και οι 5 ήταν στο ίδιο σπίτι. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλησπέρα σε όλους, μια βοήθεια αν εχει τύχει σε κάποιον. Πάω να κάνω εγγραφή και ενώ βάζω paypal για πληρωμή, και μετά με βάζει να κάνω login στο paypal, αφού μπει και με ρωτάει το paypal αν θέλω να εξουσιοδοτήσω το netflix να κανει χρεώσεις μέσω paypal και πατάω οκ μου βγάζει το μύνημα https://photos.app.goo.gl/DhUoNuYhrwesJmg76 Ξέρει κανεις γιατί??? Ευχαριστω πολυ Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλησπέρα σε όλους, μια βοήθεια αν εχει τύχει σε κάποιον. Πάω να κάνω εγγραφή και ενώ βάζω paypal για πληρωμή, και μετά με βάζει να κάνω login στο paypal, αφού μπει και με ρωτάει το paypal αν θέλω να εξουσιοδοτήσω το netflix να κανει χρεώσεις μέσω paypal και πατάω οκ μου βγάζει το μύνημα https://photos.app.goo.gl/DhUoNuYhrwesJmg76 Ξέρει κανεις γιατί??? Ευχαριστω πολυ Αυτό το κάνει το pay pal και όχι το Netflix. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Υπάρχει κανένας τρόπος να δουμε τί του φταίει? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Προς έκπληξη μου, δέχτηκε κάρτα Revolutχωρίς πρόβλημα. Νόμιζα ότι τέτοιες κάρτες δεν γίνονται δεκτές, εφόσον υπάρχει στάνταρ μηνιαία χρέωση. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Υπάρχει έξτρα χρέωση στο PayPal σαν μέθοδο πληρωμής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Όχι. 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Οκ,γιατί είχα διαβάσει ότι έχει κάποια μικρή χρέωση,ράδιο αρβύλα θα ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος PayPal για να πληρώσει το netflix; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος PayPal για να πληρώσει το netflix;Γιατί όχι; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος PayPal για να πληρώσει το netflix;Εγώ έτσι πληρώνω πάντως Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Γιατί να μην το χρησιμοποιήσει?Ασφαλές,αξιόπιστο και γρήγορο σαν μέθοδος πληρωμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Ασφαλέστατο είναι το netflix δεν πρόκειται για κάποιο μαγαζάκι τρέχα γύρευε. Δηλαδή το Amazon που δεν έχει επιλογή PayPal; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Φυσικά και είναι ασφαλέστατο δεν είπε κανείς το αντίθετο,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια περίπτωση hacking που όπως έχουμε δει συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες,από εκεί και πέρα το να προτιμάς μία αξιόπιστη μέθοδο πληρωμής δεν βρίσκω που είναι το άξιο απορείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος PayPal για να πληρώσει το netflix;Γιατί μόνο με pay pal κανω τις διαδικτυακές αγορές... Τόσο απλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος PayPal για να πληρώσει το netflix; Γιατί υπάρχει balance από πωλήσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 εχω μια ερωτηση το Σαββατο σε σπιτι φιλου που εχει συνδρομη netflix των 12 ευρω συνδεσαμε με ενα λογαριασμο μια τηλεοραση ενα ipad Pro 2 κινητα και ενα λαπτοπ συνολο 5 συσκευες και ολα επεζαν την ιδια στιμγη . Μπορει να μου πει καποιος τι περιορισμος υπαρχει στο streaming και αν ο περιορισμος ειναι μονο για τις συσκευες που κανεις download. ευχαριστω Το δοκιμασα και εγώ και πραγματι έτσι ειναι. Σε 2 κινητα 2 ταμπλετ 1 Ps3 και επαιζαν ολα ταυτόχρονα. Στο ίδιο wifi δίκτυο με το ίδιο προφίλ εκτός απο ενα που ηταν με παιδικό προφίλ.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts