Bayern7 Δημοσιεύτηκε April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 26, 2005 Λοιπόν το στόρυ έχει ως εξής. Πάω να ανοίξω τον υπολογιστή, πατάω το κουμπί, ανοίγουν τα ανεμιστήρια και η οθόνη είναι κενή. κοιτάω τον ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών, και δεν δουλεύει. Βάζω μια άλλη κάρταα γραφικών απάνω πάλι τα ίδια. Κενή οθόνη. Δοκιμάζω την πρώτη κάρτα σε άλλο Pc και δουλεύει κανονικά. Άρα δεν είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών. Πρέπει να είναι κάποιο πρόβλημα της μητρικής γιατί έκανα κάτι ******** πάνω της. Την ζόρισα λίγο, με χτυπήματα και ιστορίες. μη ρωτάτε γιατί και πως. Η μόνη ένσταση που έχω είναι μήπως παίζει τ΄ίποτα με τη CPU, αν και δεν νομίζω. Όταν το χα κλείσει το μηχανήμα δουλευε κανονικα η CPU στους 40 βαθμους (P4 3 GHz). Το ερώτημα είναι: αν είχε βλάβη η CPU θα άνοιγε το μηχανημα κανονικά; Με απασχολεί αυτό για να μην πάω και αγοράσω καινούρια μητρικη και τελικά φταίει ο επεξεργαστής. Αν και δεν νομίζω να φταίει η CPU, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις τι φταίει, βρες ένα άλλο μηχάνημα (ενός φίλου σου) και δοκίμασε ένα ένα (την κάρτα γραφικών του, τις μνήμες του, τη CPU του, το τροφοδοτικό του, το δίσκο του) αντικαθιστώντας το δικό σου κάθε φορά. Βγάλε επίσης όλες τις άλλες κάρτες PCI που έχεις πάνω όταν κάνεις τις δοκιμές αυτές. Αν με τίποτα από όλα αυτά δε δουλέψει, τότε είναι σχεδόν σίγουρα Mobo. Το ξέρω ότι είναι επίπονη διαδικασία η παραπάνω, αλλά διαφορετικά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ότι φταίει η Mobo, μπορεί κάλλιστα να είναι οποιοδήποτε από τα παραπάνω. Υ.Γ.: Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα η... οθόνη σου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Mπα η οθόνη μια χαρά είναι :D Δοκίμασα μνήμες και τροφοδοτικά και σκληρό (αν και αν είχε προβλημα ο σκληρός στο BIOS τουλάχιστον έπρεπε να μπαίνει), και δουλεύουν όλα ΟΚ. Μόνο CPU δεν δοκιμασα γιατί είναι λίγο βαβούρα, και δύσκολα μπλέκει και ο άλλος στο να βγάζει τη δική του CPU να παίζει με πάστες και ιστορίες. Thanx για την απάντηση. Μάλλον πάω για καινούρια MOBO, μιας και αυτή είναι εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St3rgios Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Μετά από μήνες επιστρέφω πάλι στο forum...... Στο θέμα μας όμως....πριν κάνεις οποιαδίποτε ενέργεια για αλλαγή mobo έλενξε μήπως έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό σου :!: .. (έχω συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα)-->(το τροφοδοτικο δίνει μεν ρέυμα στο σύστημά σου -έτσι δουέύουν κάποια απο τα ανεμιστηράκια- αλλά το ρεύμα αυτο δν είναι αρκετο για την έναρξη του pc σου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Poio mobo einai? Den exei tipota diagnostika lampakia i iheiaki?? Giati tin htipages kai pos? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 MSI neo2 fisr kapws etsi exei alla den eixa sundedemeno to systhma :p Xtypaga mpounidia th karta grafikwn pros ta mesa. Pros th meria ths MOBO. St3rgio to trofodotiko einai OK>. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Όντως, μπορεί να είναι τροφοδοτικό. Πάρε άλλο (€ 30-35 έχει) πρώτα ή πέτα το πάνω στο άλλο PC να δεις αν δουλεύει. Καίγονται συχνά τα άτιμα. Έχω κάψει 2-3 από δαύτα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 MSI neo2 fisr kapws etsi exei alla den eixa sundedemeno to systhma :p Xtypaga mpounidia th karta grafikwn pros ta mesa. Pros th meria ths MOBO. St3rgio to trofodotiko einai OK>. Ela re vale ta lampakia na deis amesos ti paizei. A! I karta grafikon mpainei sto agp slot ohi sta pci... :p Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 H mobo φταιει αυτο το προβλημα ειχε ενα φιλος μου πριν λιγες μερες, χασαμε 3 ωρες ψαχνωντας, αλλα τιποτα. Αληθεια το beep στο boot το κανει? Με λιγα λογια θες καινουρια μητρικη, εγγυηση εχει ακομα? Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 kammenos epe3ergasths den einai giati an sou eixe kaei, den 8a leitourgouse to anemisthraki tou kai 8a sou xtypage o beeper sthn arxh synexomena. mallon 8a epa8e kapoia blabh h AGP 8yra h o controller ths/north bridge kai den dinei reyma sthn karta grafikwn. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 H mobo φταιει αυτο το προβλημα ειχε ενα φιλος μου πριν λιγες μερες, χασαμε 3 ωρες ψαχνωντας, αλλα τιποτα. Αληθεια το beep στο boot το κανει? Με λιγα λογια θες καινουρια μητρικη, εγγυηση εχει ακομα? Δεν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω ότι δεν κάνει beep στο boot. Η εγγύηση έχει λήξει δυστυχώς. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Δεν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω ότι δεν κάνει beep στο boot. Η εγγύηση έχει λήξει δυστυχώς. :( Αν δεν κανει το "healthy beep" στην αρχη πρεπει να ανησυχεις :shifty: .... Bayern7 η mobo σου :knife: .... ποια θα παρεις?, εχεις κοιταξει καμια mobo? Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Αν δεν κανει το "healthy beep" στην αρχη πρεπει να ανησυχεις :shifty: .... Bayern7 η mobo σου :knife: .... ποια θα παρεις?, εχεις κοιταξει καμια mobo? ASUS P4P800-E deluxe Dokimasa MSI, Gigabyte, Albatron, QDI. Kairos na dokimasw kai ASUS twra.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 ASUS P4P800-E deluxe Dokimasa MSI, Gigabyte, Albatron, QDI. Kairos na dokimasw kai ASUS twra.. την ιδια εχω εγω, δεν θα χασεις, κορυφη ειναι ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Καλή μητρική και με αξιόλογο overclock...τη την έχει ο πατέρας μου και ο και δουλεύει για κάθε μέρα στα 4ghz...χωρίς κανένα prob.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Thn phra telika th kartoula. Thn petaksa apanw sto kouti me th cpu tis psyktres kai ta sxetika. Kai meta vlepw oti den exw valei to trofodotiko. Epeidh variomoun na ta vgalw phga na to valw xwris na afairesw th mobo prwta. Kai opws to zoriza, akouw ena spasimo. to bgazw kai ti na dw. Eixa spasei ena kommati apo to dimmaki mias RAM. Kanthlia #@%!#@%#@%$... Telika eytyxws doulepse kai me spasmeno to dimaki. Opote eimai jet twra. Ama variesai na kaneis swsta mia douleia... kaneis malakies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Καλά ρε φίλες.....ο Βανταμ είσαι? Πόση δύναμη έβαλες στο 20άπινο.... Το καμάτι αυτό ξεκόλησε τελείως? Αν όχι τότε μπορείς να χρησημοποιήσεις κανονικά εκείνη το σλοτ Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 ksekollhse teleiws... ksekollhse to aspro to clipsaki kai to kommati apo to mauro meros pou mpainei h RAM. Tespa htan to teleutaio slot deksia. Opote axreiasto mou einai. Apla fovomoun mhpws den douleye h karta. alla telika ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts