stayros4248 Δημοσιεύτηκε December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2017 Καλησπερα σε ολους! ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο συσκευες. Αν καποιος μπορει να με βοηθησει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλησπερα σε ολους! ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο συσκευες. Αν καποιος μπορει να με βοηθησει.... Καλησπερα ειχα το p10 lite ,τωρα εχω το j7 πολυ καλυτερο το j7 σε ολα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros4248 Δημ. December 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 και εγω προς το J7 κλεινω, απλα σε καποια review λενε οτι δεν ειναι τοσο καλος ο επεξεργαστης του, οτι ειναι σχετικα αργο και ψιλοκολλαει στα παιχνιδια σε σχεση με το P10 lite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 J7 καλύτερη αυτονομια, p10 lite περισσοτερη μνημη και καλυτερη καμερα το βραδυ. Τα ειδα απο κοντα και τα 2 γιατι και εγω ψαχνομαι αυτη την περιοδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 p10 lite ... καλυτερη καμερα το βραδυ... Μην λες τέτοια και σε ακουσει ο gjimmys... πάλι κινητό θα αλλάξει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μην λες τέτοια και σε ακουσει ο gjimmys... πάλι κινητό θα αλλάξει :lol: XAXAAX δεν παιζεσαι ανδρεα.Μια χαρα καμερα εχει το j7 και το βραδυ,αλλα δεν με νοιαζει τωρα γιατι σε λιγο καιρο θα εχω την rx100:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros4248 Δημ. December 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Για παιχνίδια είναι κομπλε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Για παιχνίδια είναι κομπλε;; Αν σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια καλύτερα κοίτα και κάτι με snapdragon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Αν σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια καλύτερα κοίτα και κάτι με snapdragon. Μια χαρά παίζω παιχνίδια Κανένα κόλλημα πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μια χαρά παίζω παιχνίδια Κανένα κόλλημα πουθενά Δεν εννοούσα ότι θα κολλάει. Απλά αν τον ενδιαφέρει αρκετά το gaming, να κοιτάξει και σε κάτι με snapdragon γιατί αποδίδουν καλύτερα λόγο της ανώτερης gpu που έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros4248 Δημ. December 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 που και που παίζω κανένα παιχνιδι, δεν τρελλαινομαι... Νομίζω πως θα το αγοράσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 που και που παίζω κανένα παιχνιδι, δεν τρελλαινομαι... Νομίζω πως θα το αγοράσω! Φίλε είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να το μετανιώσεις καθόλου. Καλορίζικο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Αμα είναι ελαφριά παιχνίδια, όποιο και να πάρεις δεν θα χεις θέμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros4248 Δημ. December 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Εχω μια απορία. Η τιμή του ξεκινάει απο 250€ και φτανει τα 350 στα πιο γνωστά μαγαζιά. Παιζει να την πατήσω και να αγοράσω κινεζια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts