junglist Δημ. April 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τις μετρήσεις; Δηλαδή να μη μετράει βήματα και καρδιακούς παλμούς συνεχώς;Παλμούς δεν μετράει συνεχώς. Μόνο αν ενεργοποιήσεις την άσκηση Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Οκ. Τα βήματα όμως μπορούμε να τα απενεργοποιήσουμε; Να μην τα μετράει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Και μια χαζή ερώτηση. Πώς το απενεργοποιούμε; Δεν βρήκα τρόπο να το κλείσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Και μια χαζή ερώτηση. Πώς το απενεργοποιούμε; Δεν βρήκα τρόπο να το κλείσω.. Δεν απενεργοποιείται, το γράφει και στις οδηγίες. Μου είχε κάνει κι εμένα εντύπωση. Με την ευκαιρία να ρωτήσω: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναβοσβήνουν γρήγορα τα πράσινα λεντάκια στο πίσω μέρος, χωρίς αναγκαστικά να έχω κάποια ειδοποίηση. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Δεν απενεργοποιείται, το γράφει και στις οδηγίες. Μου είχε κάνει κι εμένα εντύπωση. Με την ευκαιρία να ρωτήσω: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναβοσβήνουν γρήγορα τα πράσινα λεντάκια στο πίσω μέρος, χωρίς αναγκαστικά να έχω κάποια ειδοποίηση. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;Λογικά προσπαθεί να μετρήσει τον καρδιακό παλμό μέσω αυτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Λογικά προσπαθεί να μετρήσει τον καρδιακό παλμό μέσω αυτών. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, το κάνει όμως και όταν δεν το φοράω, το έχω ας πούμε στο γραφείο και αυτό αναβοσβήνει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Πάντως το ότι δεν σβήνει μου κάνει (αρνητική) εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Αυτό με το πράσινο φως το κάνει και στο δικό σου; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Ναι το κάνει. Ενώ δεν είναι καν συνδεμένο στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Αυτό με το πράσινο φως το κάνει και στο δικό σου;Σε όλους τι κάνει. Τίποτα το ανησυχητικό. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 αυτο με τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν ,ειναι η καταγραφή ύπνου και η υπενθυμιση σωματικης ασκησης αναλογα με την ρυθμιση που εχετε κανει απο την εφαρμογη.Εγω εχω ρυθμισει ανα 30 λεπτα αν δεν κινηθώ λόγω καθιστικής εργασίας,να με ενημερωνει. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αν ξεκινήσω τρέξιμο αλλά έχω αφήσει μακριά το κινητό (δηλαδή να μην είναι συνδεδεμένο) θα καταγράψει την άσκηση μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αν ξεκινήσω τρέξιμο αλλά έχω αφήσει μακριά το κινητό (δηλαδή να μην είναι συνδεδεμένο) θα καταγράψει την άσκηση μου? Θα καταγράψει την άσκηση σου ,και μόλις επιστρέψεις θα ανοιξεις την εφαρμογή στο κινητο και θα τη συγχρονισει. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Θα καταγράψει την άσκηση σου ,και μόλις επιστρέψεις θα ανοιξεις την εφαρμογή στο κινητο και θα τη συγχρονισει. Πολύ καλό αυτό! Πρέπει να έχω και τις δύο εφαρμογές στο κινητό? Και το Υγεία και το Wear? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Πολύ καλό αυτό! Πρέπει να έχω και τις δύο εφαρμογές στο κινητό? Και το Υγεία και το Wear? εγω που εχω iphone εχω μονο το wear.δεν χρειαζεται το health ή οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 εγω που εχω iphone εχω μονο το wear.δεν χρειαζεται το health ή οποιαδηποτε αλλη εφαρμογηTo health βγάζει όλη την ανάλυση των βημάτων, ύπνου, άσκησης. Το wear έχει το 1/10 της πληροφορίας Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 To health βγάζει όλη την ανάλυση των βημάτων, ύπνου, άσκησης. Το wear έχει το 1/10 της πληροφορίας Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Οπως προανεφερα έχω iphone.δεν εχω android Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filvagg2112 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Εμενα ξεκιναω προπονηση ποδηλατο και δεν μου καταγραφει αποσταση Εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Εμενα ξεκιναω προπονηση ποδηλατο και δεν μου καταγραφει αποσταση Εχει κανεις καμια ιδεα? ούτε εμένα μου καταγράφει στο ποδήλατο την απόσταση.επίσης στο iphone δεν συγχρονίζει αυτόματα την λειτουργία υπνου και την απόσταση αλλα πρεπει να μπω στην εφαρμογή και να κανει sync. το δοκίμασα με android και το κάνει άμεσα.αρα κατι παιζει με το ios.έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Είχα το αντίστοιχο της Honor... Από ατύχημα καταστράφηκε και πήρα της Huawei... Το μεγάλο φάουλ είναι ότι στην ανάγνωση της περίληψης των όποιων μηνυμάτων σου έρχονται τα βγάζει στα πλάγια!!! Αυτό στο honor δεν το έκανε, τα έβγαζε όπως φαίνεται και η ενδείξεις της ώρας τους παλμούς κλπ... Και το άλλο φάουλ Άντε και το φοράει κάποιος στο αριστερό χέρι και κάνει τον τιραμολα να διαβάσει την επισκόπηση... Αν το βάλεις στο δεξί χέρι τι γίνεται;;; Κρίμα και το θεωρώ πολύ καλό για αυτό που πληρώνεις! Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Είχα το αντίστοιχο της Honor... Από ατύχημα καταστράφηκε και πήρα της Huawei... Το μεγάλο φάουλ είναι ότι στην ανάγνωση της περίληψης των όποιων μηνυμάτων σου έρχονται τα βγάζει στα πλάγια!!! Αυτό στο honor δεν το έκανε, τα έβγαζε όπως φαίνεται και η ενδείξεις της ώρας τους παλμούς κλπ... Και το άλλο φάουλ Άντε και το φοράει κάποιος στο αριστερό χέρι και κάνει τον τιραμολα να διαβάσει την επισκόπηση... Αν το βάλεις στο δεξί χέρι τι γίνεται;;; Κρίμα και το θεωρώ πολύ καλό για αυτό που πληρώνεις! Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ ετοιμάζομαι για αλλαγή. Η φόρτιση μου έχει σπάσει τα νεύρα. Θέλει 10 λεπτά ευθυγράμμιση με την Βάση για να ξεκινήσει να φορτίζει.. Δεν ξέρω αν πάω στο Huawei Band 3 ή στο αντίστοιχο ΧΙΑΟΜΙ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Εγώ ετοιμάζομαι για αλλαγή. Η φόρτιση μου έχει σπάσει τα νεύρα. Θέλει 10 λεπτά ευθυγράμμιση με την Βάση για να ξεκινήσει να φορτίζει.. Δεν ξέρω αν πάω στο Huawei Band 3 ή στο αντίστοιχο ΧΙΑΟΜΙ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Πήγαινε στο honor band 3, άψογο από κάθε άποψη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Πήγαινε στο honor band 3, άψογο από κάθε άποψη. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΤι πλεονεκτήματα έχει σε σχέση με τα άλλα 2? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 (edited) Τι πλεονεκτήματα έχει σε σχέση με τα άλλα 2? Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΚάτσε λίγο, ποιο εννοείς όταν λες Huawei band 3, γιατί ίσως μιλάμε για το ίδιο. Εγώ αναφέρομαι σε αυτό https://m.gearbest.com/smart-watches/pp_773697.html?wid=1433363 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 3, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Κάτσε λίγο, ποιο εννοείς όταν λες Huawei band 3, γιατί ίσως μιλάμε για το ίδιο. Εγώ αναφέρομαι σε αυτό https://m.gearbest.com/smart-watches/pp_773697.html?wid=1433363 Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΤο ίδιο λέμε. Κάθησα και τα είδα συγκριτικά όλα. Δεν βλέπω κανένα άλλο λόγο για αναβάθμιση όμως. Το BAND A2 που έχω τώρα έχει ήδη μεγάλη οθόνη και δεν βλέπω κανένα μεγάλο πλεονέκτημα στα καινούρια πέρα από τον αυξημένο χρόνο stand by. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts