Jump to content

Περί Internet Cafe ο λόγος

shodanjr_gr
 Κοινοποίηση

Πόσες ώρες κάθε εβδομάδα περνάτε σε internet cafe;  

20 members have voted

1. 1. Πόσες ώρες κάθε εβδομάδα περνάτε σε internet cafe;

• 1-3
      10
    • 4-6
      4
    • 7-9
      1
    • 10-12
      1
    • 13-15
      0
    • 16 και πάνω
      4

Recommended Posts

Τα online games είναι ένα από τα hobby ενός κομματιού της σημερινής νεολαίας. Τα περισσότερα net cafe που ξέρω είναι μονίμως γεμάτα με νεόυς που παίζουν τα αγαπημένα τους online games (είτε Counterstrike, είτε Warcraft, είτε κάποιο MMORPG), μερικές φορές για πολλές ώρες χωρίς διακοπή.

Εγώ δεν το κατακρίνω αυτό (δεν έχω καν βέβαια αυτό το δικαίωμα καθώς και γω περνάω πολλές ώρες κάθε μέρα μπροστά στο PC παίζοντας και surfάροντας το διαδίκτυο). Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν οι νέοι αυτοί αντιλαμβάνονται τα λεφτά που δίνουν στα νετ καφέ. Όταν μία ώρα κοστίζει 2 ευρώ, και πάρα πολλοί παίκτες κλείνουν 3ωρα με 4ωρα, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, μιλάμε για ένα ποσό περίπου 50 ευρώ τον μήνα. Με αυτό το ποσό, βάζεις πλέον ADSL γραμμή και σου μένουν και λεφτά στην άκρη....ποιος ο λόγος λοιπόν για να θησαυρίζουν κερδοσκοπώντας οι ιδιοκτήτες των Internet Cafe; Πλέον το όλο θέμα θυμίζει την ιστορία με την τιμή του φραπέ στα κανονικά Cafe.

Η γνώμη σας επί του θέματος αυτού ποια είναι;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Γύρο στις 4 με 6 ώρες , με την παρέα μου . φεύγω από τον υπολογιστή του σπιτιού και πάω στα internets cafes :D :p .αλλά είναι μεγάλοι πιαστιδες 3ε η ώρα !!!!!! :X :wacko:
only crossfit...

Τα online games είναι ένα από τα hobby ενός κομματιού της σημερινής νεολαίας. Τα περισσότερα net cafe που ξέρω είναι μονίμως γεμάτα με νεόυς που παίζουν τα αγαπημένα τους online games (είτε Counterstrike, είτε Warcraft, είτε κάποιο MMORPG), μερικές φορές για πολλές ώρες χωρίς διακοπή.

Εγώ δεν το κατακρίνω αυτό (δεν έχω καν βέβαια αυτό το δικαίωμα καθώς και γω περνάω πολλές ώρες κάθε μέρα μπροστά στο PC παίζοντας και surfάροντας το διαδίκτυο). Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν οι νέοι αυτοί αντιλαμβάνονται τα λεφτά που δίνουν στα νετ καφέ. Όταν μία ώρα κοστίζει 2 ευρώ, και πάρα πολλοί παίκτες κλείνουν 3ωρα με 4ωρα, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, μιλάμε για ένα ποσό περίπου 50 ευρώ τον μήνα. Με αυτό το ποσό, βάζεις πλέον ADSL γραμμή και σου μένουν και λεφτά στην άκρη....ποιος ο λόγος λοιπόν για να θησαυρίζουν κερδοσκοπώντας οι ιδιοκτήτες των Internet Cafe; Πλέον το όλο θέμα θυμίζει την ιστορία με την τιμή του φραπέ στα κανονικά Cafe.

Και εγώ με την σειρά μου πάω αρκετά με τα φιλαράκια για μια κόντρα μεταξύ μας στο cs.

Ο μόνος λόγος που πάμε είναι ότι είναι 2 ευρώ η ώρα και στην μία ώρα έχει άλλη μία ώρα δώρο!

Πάντως θεωρώ κατακριτέο το γεγονός που μερικοί τους θησαυρίζουν παίζοντας πολλές ώρες την ημέρα κάθε είδους παιχνίδια...

εγώ παλιά πήγαινα 3-5 ώρες,αλλα τώρα το σταμάτησα γιατί δεν έχω κάποιο καλο game να παίξω,αλλα όταν είναι για κανένα cs με παρέα πάω ευχαρίστως..!!

Εγω δεν παω σε internet cafe επειδη

1) Μπορω να παιξω μια χαρα και απο το σπιτι μου

2) Δεν εχω παρεα με ατομα που θα πανε να παιχουν ενα παιχνιδι

3) Αφου εχω ADSL Τι να το κανω το internet cafe;

4)Σιγα μην δωσω λευτα για να παιζω με 3-5 ατομα σε Lan αντι να παιξω στο νετ με 32

Εγω πηγαινω 1-3 ωρες για να παιξω καμια κοντρα στο cs με τα φιλαρακια μου!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Εγω δεν παω σε internet cafe επειδη

1) Μπορω να παιξω μια χαρα και απο το σπιτι μου

2) Δεν εχω παρεα με ατομα που θα πανε να παιχουν ενα παιχνιδι

3) Αφου εχω ADSL Τι να το κανω το internet cafe;

4)Σιγα μην δωσω λευτα για να παιζω με 3-5 ατομα σε Lan αντι να παιξω στο νετ με 32

Same here και ειδικότερα το 2:(

Γενικά θα ήθελα να πάω αλλά δεν έχω με ποιον να παω!

Φιλικά Δημήτρης

Και εγω πηγαινω με την παρεα μου σε net cafe για κανενα CS ή για να κατεβασω τραγουδια κ.α. Επειδη σπιτι μου εχω PSTN :(

Αλλα εδω στο Βολο εχει 1,5 Ε η ωρα εκτος απο ενα νετ καφε που εχει 2Ε

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Πλέον το όλο θέμα θυμίζει την ιστορία με την τιμή του φραπέ στα κανονικά Cafe.

Μα το είπες και μόνος σου. Δε σταμάτησε κανείς να πηγαίνει σε καφετέριες επειδή πουλάνε στα σούπερ μάρκετ καφέ και μπορείς να τον φτιάξεις και στο σπίτι σου. Στην καφετέρια θα πας για να δεις κόσμο, να ακούσεις τη μουσική, να πιείς εκείνον τον «περίεργο» καφέ που σου αρέσει και να μιλήσεις με την παρέα σου. Αντίστοιχα, στο Internet Cafe θα πας για να δεις κόσμο, να παίξεις το παιχνίδι που δεν το έχεις/δεν σου παίζει καλά, να κατεβάσεις κάτι μεγάλο πολύ γρήγορα, να πάιξεις σε LAN με άλλους 10 φίλους σου και να τους βλέπεις κλπ.

Όσο για τις τιμές, τα περισσότερα Internet Stations κάνουν προσφορές για τα μέλη τους, έχουν φτηνές τιμές το βράδυ, και έχουν και LAN Party (για τα καΐδια :lol: ). Το τελευταίο στα Gnet κοστίζει 8.40. Πες μου εσύ σε ποιό bar θα καθήσεις 12 ώρες και θα πληρώσεις 8.40 μόνο.

Μα εγώ αυτό που βλέπω στα νετ καφέ (και είναι το τελευταίο trend καθώς το cs είναι λίγο πολύ ξεπερασμένο) είναι άτομα να παίζουν με τις ώρες MMORPGs σε "free" και καλά servers...(που βέβαια τόσο που πληρώνουν, μόνο free δεν τους βγαίνει). Να πας για ένα lanάκι CS με τους φίλους σου το καταλαβαίνω...αλλά να κάθεσαι τόσες ώρες να παίζεις μόνος σου...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Same here και ειδικότερα το 2:(

Γενικά θα ήθελα να πάω αλλά δεν έχω με ποιον να παω!

Και λυπάσαι για αυτό το λόγο?!? :blink: Εγώ στη θέση σου θα χαιρόμουνα! Δεν ξέρεις τι σπάσιμο είναι να έχεις δουλέψει full-time ολόκληρο καλοκαίρι για να αγοράσεις ένα high-end PC ώστε να μπορείς να παίζεις χαλαρά όλα τα games σε high quality, να πληρώνεις κάθε μήνα πάγια για DSL και μετά να έρχεται η παρέα σου και να σε πρήζει να πάτε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για LANάκι σε internet cafe! Και μάλιστα όχι 1-2 ώρες, αλλά αμέσως μετά τη βραδυνή έξοδο μέχρι τα χαράματα!!! :angry: Μιλάμε για φάσεις "Έλα ρε μ*λ*κα, θα πάμε να παίξουμε 3-4 ώρες κανά παιχνιδάκι, μετά θα κάνουμε διάλειμμα 1-2 ώρες για σερφάρισμα, ύστερα συνεχίζουμε 2-3 ώρες παιχνίδι και μετά σπίτια μας για ύπνο"! :fool:

Τι να πω δηλαδή, αν θες τόσο πολύ τέτοια παρέα για να πηγαίνεις σε internet cafe, στους χαρίζω! :p

Simfono se afto pou les peri tis timis 2 euro / wra, poles fores 3 & 3.5 euro toulaxiston sta B&B to kalokairi toso to ixan ine poli megalo poso.. kai milame gia kenro ( B&B pagratiou)

ixa pai larisa savatokiriako kai ta net cofe ta exoun me 1 euro /wra , 24/24 (na anafero oti katevaza me 100-250kbps)..

episis gia na sou grapsoun cd den plirones tpt (sto katastima pou piga)aplos efernes cd i agorazes ena apo to net cofe.. pame pali athina sta pio pola net cofe 8elou 5!! akouson akouson 5 euro gia na grapsoun to cd!!!

oso gia to oti me ta idia lefta vazis dsl simfonw,an pezis online games.an pali 8es na pe3is me ta filarakia sou tote ti kanis?? NET COFE

episis i pio poli pou pane net cafe ine meta3i 14-18 den nomizw oti mporoun na valoun dsl..poli den exoun kan pc..

anyway thats all

σπάνια... έχω να πατήσω από το καλοκαίρι... που είχα κάει ένα βράδυ 2.00-5.30 σε b&b...

Simfono se afto pou les peri tis timis 2 euro / wra, poles fores 3 & 3.5 euro toulaxiston sta B&B to kalokairi toso to ixan ine poli megalo poso.. kai milame gia kenro ( B&B pagratiou)

ixa pai larisa savatokiriako kai ta net cofe ta exoun me 1 euro /wra , 24/24 (na anafero oti katevaza me 100-250kbps)..

episis gia na sou grapsoun cd den plirones tpt (sto katastima pou piga)aplos efernes cd i agorazes ena apo to net cofe.. pame pali athina sta pio pola net cofe 8elou 5!! akouson akouson 5 euro gia na grapsoun to cd!!!

oso gia to oti me ta idia lefta vazis dsl simfonw,an pezis online games.an pali 8es na pe3is me ta filarakia sou tote ti kanis?? NET COFE

episis i pio poli pou pane net cafe ine meta3i 14-18 den nomizw oti mporoun na valoun dsl..poli den exoun kan pc..

anyway thats all

Στην Πανορμου εχει ενα στη συμβολη με την Κηφισιας,μετα τις 12 εχει 1 η 1,5 ευρω η ωρα.Ειναι ανοιχτο 24/7 (ετσι ονομαζεται κιολας) δεν πληρωνεις για να σου γραψουν (δικο σου) cd,εχει Τ1 και πρεπει να εχει ξεπερασει τους 100 υπολογιστες μιας και ανοιξε και σε αλλο χωρο ακριβως διπλα.12-3 το βραδυ γινεται χαμος!

Mutilator :shifty:

Και λυπάσαι για αυτό το λόγο?!? :blink: Εγώ στη θέση σου θα χαιρόμουνα! Δεν ξέρεις τι σπάσιμο είναι να έχεις δουλέψει full-time ολόκληρο καλοκαίρι για να αγοράσεις ένα high-end PC ώστε να μπορείς να παίζεις χαλαρά όλα τα games σε high quality, να πληρώνεις κάθε μήνα πάγια για DSL και μετά να έρχεται η παρέα σου και να σε πρήζει να πάτε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για LANάκι σε internet cafe! Και μάλιστα όχι 1-2 ώρες, αλλά αμέσως μετά τη βραδυνή έξοδο μέχρι τα χαράματα!!! :angry: Μιλάμε για φάσεις "Έλα ρε μ*λ*κα, θα πάμε να παίξουμε 3-4 ώρες κανά παιχνιδάκι, μετά θα κάνουμε διάλειμμα 1-2 ώρες για σερφάρισμα, ύστερα συνεχίζουμε 2-3 ώρες παιχνίδι και μετά σπίτια μας για ύπνο"! :fool:

Τι να πω δηλαδή, αν θες τόσο πολύ τέτοια παρέα για να πηγαίνεις σε internet cafe, στους χαρίζω! :p

Καλά εγώ μιλάω για κανονικά άτομα :O :p

Δεν μιλάω για τέτοιες ώρες για"κανονικές" όπως πχ πρωι ή το απογευματάκι να πας να διασκεδάσεις λίγο, να δεις ποιος είναι καλλύτερος...

Φιλικά Δημήτρης

Εγώ σπάνια πατάω πόδι σε net cafe, για τους ίδιους λόγους βασικά :p Φύσικά όταν πατάς όμως παίζω κανένα cs και φεύγω :p Παρεπιμπτώντος το qualification για το eswc ποιά ομάδα το πήρε εσάς ; ( Εμάς οι tM :) see u in francee :D )

Ubuntu Linux

Άλλη χάρη έχει να παίζεις Age Of Mythology και να βλέπεις τις κινήσεις του αντιπάλου σου, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο δίπλα PC :lol: :whistle:

Άλλη χάρη έχει να παίζεις Age Of Mythology και να βλέπεις τις κινήσεις του αντιπάλου σου, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο δίπλα PC :lol: :whistle:

Τέτοια κόλπα κάνω εγώ στο cs αλλά αν με πιάσουν ….! :X :p

only crossfit...