kostassa Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Σήμερα έδωσα το mi max 2. Αν δεν βρω άμεσα mi6 μεταχειρισμένο από Ελλάδα γύρω στα 300 που ψάχνω, μάλλον θα παραγγείλω το mi note 3 από ευρωπαικό honorbuy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Θα σε έχω έχω στα υπόψιν! :) Σχεδόν καθόλου κίνηση δεν έχει ούτε κανονικό thread στο xda. Παρόλο που έχουν βγει και τα kernel sources δεν βλέπω να κινείται τπτ... Don't mess with mi note 3 Εγώ είχα πάρει φόρα για να το αγοράσω και μετά είδα ότι ανακοινώσανε το 4 και φρενάρισα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Εγώ είχα πάρει φόρα για να το αγοράσω και μετά είδα ότι ανακοινώσανε το 4 και φρενάρισα...Ανακοίνωσαν mi note 4? Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462463 Τώρα που το ξαναδιαβάζω, οι φήμες είναι, αλλά και μόνο η φωτογραφία που είδα, εμένα με φρέναρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Παιδιά το κινητό είναι απίστευτο ειδικά γύρω στα 240 που παίζει τώρα περίπου από Κίνα.. Ταχύτητα απίστευτη Κάμερα υψηλού επιπέδου Οθόνη πεντακάθαρη (εγώ έβαλα ρύθμιση υψηλής αντίθεσης) Ποιοτητα κατασκευής κορυφή Δαχτυλικο αποτύπωμα σφαίρα Ελαφρύ και όμορφο Ψιλο στέρεο ηχεία. Μπαταρία φοβερή Τι άλλο να ζητήσει κανείς..? Σε λίγο καιρό θα ανθίσει το thread να μου το θυμηθείτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Παιδιά το κινητό είναι απίστευτο ειδικά γύρω στα 240 που παίζει τώρα περίπου από Κίνα.. Ταχύτητα απίστευτη Κάμερα υψηλού επιπέδου Οθόνη πεντακάθαρη (εγώ έβαλα ρύθμιση υψηλής αντίθεσης) Ποιοτητα κατασκευής κορυφή Δαχτυλικο αποτύπωμα σφαίρα Ελαφρύ και όμορφο Ψιλο στέρεο ηχεία. Μπαταρία φοβερή Τι άλλο να ζητήσει κανείς..? Σε λίγο καιρό θα ανθίσει το thread να μου το θυμηθείτε....Μακάρι φίλε Βασίλη γιατί είναι το καλύτερο κινητό που έπιασα στα χέρια μου τον τελευταίο καιρό. Συμφωνώ σε όλα όσα είπες... Σχέση απόδοσης, τιμής αυτονομίας, κατασκευής και κάμερας σε αυτά τα χρήματα δεν βρίσκεις πουθενά Τι να πει κανείς για αυτή την μπαταρία.. Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Δεν έχουν βάλει θέση για microsd ρε παιδιά και εγώ το ζαχαρώνω αλλά με αποτρέπει το ότι δενα θα μπορώ να επεκτείνω το χώρο. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Δεν έχουν βάλει θέση για microsd ρε παιδιά και εγώ το ζαχαρώνω αλλά με αποτρέπει το ότι δενα θα μπορώ να επεκτείνω το χώρο.Δεν περνει sd φίλε μου.. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν προτού το αγοράσω γιατι τα προηγούμενα κινητά μου επερναν όλα sd αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είναι και τόσο σημαντικό. Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462463 Τώρα που το ξαναδιαβάζω, οι φήμες είναι, αλλά και μόνο η φωτογραφία που είδα, εμένα με φρέναρε... Μην πιστεύεις ποτέ αυτά που λένε τα renders από νωρίς νωρίς.. Στο λέω γιατί τα παρακολουθώ χρόνια και πάντα παραφουσκωνουν τα δεδομένα για ευνόητους λόγους, με αποτέλεσμα όταν κυκλοφορούν τα πραγματικά μοντέλα όλοι να ξενερώνουν... Κράτα μικρό καλάθι γενικά. Για μένα μην το σκέφτεσαι για το συγκεκριμένο αν σου αρέσει..επίσης προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις τις αλλαγές που ετοιμάζουν για τα καλούδια από Κίνα. Εννοώ τους φόρους που θα μας κοτσαρουν για να μας κόψουν τις παραγγελίες από χώρες εκτός ΕΕ...Σε λίγο δεν θα συμφέρει απέξω αν εφαρμόστουν οι αλλαγές σύντομα.. Τώρα πάντως με κάνα κουπόνακι θα το χτυπήσεις καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Δεν περνει sd φίλε μου.. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν προτού το αγοράσω γιατι τα προηγούμενα κινητά μου επερναν όλα sd αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είναι και τόσο σημαντικό. Don't mess with mi note 3 Έχεις υπόψιν από samsunG cloud αν μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα στο mi cloud; Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeukosArapis Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Δεν περνει sd φίλε μου.. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν προτού το αγοράσω γιατι τα προηγούμενα κινητά μου επερναν όλα sd αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είναι και τόσο σημαντικό. Don't mess with mi note 3 παιδια το λιγοτερο νομιζω πως ειναι αυτο.γτ το σκεφτομουν και εγω.το πολυ πολυ αν την γεμιζεται συχνα θα την αδειαζετε στο πσ σας.εκτος αν πρεπει να κουβαλατε 50 γκιγκα πανω σας και παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Στο honorbuy παντως τώρα έχει 289€ και με κουπόνι που διαφημιζει το kimovil αλλα -5€ πάμε στα 284€ απο ευρωπαικη αποθήκη σε 3 μερες το έχεις. Οταν το πιο φθηνο skroutzoμαγαζο είναι 100€ πάνω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Στο honorbuy παντως τώρα έχει 289€ και με κουπόνι που διαφημιζει το kimovil αλλα -5€ πάμε στα 284€ απο ευρωπαικη αποθήκη σε 3 μερες το έχεις. Οταν το πιο φθηνο skroutzoμαγαζο είναι 100€ πάνω! Υπολόγισε και 29€ τα μεταφορικά κ εγγύηση από Κίνα.Είσαι 90€ κάτω από skroutz αλλά 50€ πάνω από bangood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 https://www.lightinthebox.com/gr/xiaomi-mi-note-3-5-5-inch-4g-smartphone-6gb-64gb-12-mp-octa-core-3500mah_p6214630.html?irgwc=1&litb_from=affiliate_admitad&utm_medium=affiliate&utm_source=admitad&utm_campaign=634859 +6-7 ευρω ασφαλεια τελωνιου ,δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπηστο .Το ψηνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Αξιόπιστο είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Το χτύπησα και εγώ τελικά! Άψογη η συσκευή μου φαινεται μέχρι στιγμής! Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Καλορίζικο Κώστα. Περιμένουμε εντυπώσεις! :) Edit : Απλά δεν υπάρχει η μπαταρία... Don't mess with mi note 3 Edited January 11, 2018 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλημέρα παιδιά, λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα το έχω και εγώ.... Δυο ερωτήσεις και παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. 1ον. Στο επίσημο site της xiaomi εδώ http://en.miui.com/getrom.php?r=336&m=yes&app=false Βλέπουμε ότι υπάρχουν εκδόσεις global, και είναι stable και dev. Αν λοιπόν εμένα έρθει με China μπορώ να περάσω μέσω του updater του τηλεφώνου μια εκ των δύο παραπάνω; 2ον. Μπορώ να μεταφέρω στο νέο τηλέφωνο μέσω του mi cloud το back up που έχω πάρει εως τώρα από το mi max, και να μεταφέρω εφαρμογές και ρυθμίσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον έχει την καλοσύνη να απαντήσει!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλορίζικο Κώστα. Περιμένουμε εντυπώσεις! :) Edit : Απλά δεν υπάρχει η μπαταρία... Don't mess with mi note 3 Μέχρι στιγμής άψογο φίλε μου. Γρηγοροτερο από το μαξ 2 και κάμερα πολύ ανώτερη! Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά, λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα το έχω και εγώ.... Δυο ερωτήσεις και παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. 1ον. Στο επίσημο site της xiaomi εδώ http://en.miui.com/getrom.php?r=336&m=yes&app=false Βλέπουμε ότι υπάρχουν εκδόσεις global, και είναι stable και dev. Αν λοιπόν εμένα έρθει με China μπορώ να περάσω μέσω του updater του τηλεφώνου μια εκ των δύο παραπάνω; 2ον. Μπορώ να μεταφέρω στο νέο τηλέφωνο μέσω του mi cloud το back up που έχω πάρει εως τώρα από το mi max, και να μεταφέρω εφαρμογές και ρυθμίσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον έχει την καλοσύνη να απαντήσει!!!!1. Μπορεις κανονικά και είναι πανευκολο μην σε αγχωνει αυτό. 2. Δεν ξέρω να σου απαντήσω Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το χτύπησα και εγώ τελικά! Άψογη η συσκευή μου φαινεται μέχρι στιγμής! Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα παιδιά, λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα το έχω και εγώ.... Δυο ερωτήσεις και παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. 1ον. Στο επίσημο site της xiaomi εδώ http://en.miui.com/getrom.php?r=336&m=yes&app=false Βλέπουμε ότι υπάρχουν εκδόσεις global, και είναι stable και dev. Αν λοιπόν εμένα έρθει με China μπορώ να περάσω μέσω του updater του τηλεφώνου μια εκ των δύο παραπάνω; 2ον. Μπορώ να μεταφέρω στο νέο τηλέφωνο μέσω του mi cloud το back up που έχω πάρει εως τώρα από το mi max, και να μεταφέρω εφαρμογές και ρυθμίσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον έχει την καλοσύνη να απαντήσει!!!! Απο πού το πήρατε/παραγγείλατε? @duc για το 2) Αν ηταν ιδια συσκευή τα ξέρεις αλλα και πάλι data εφαρμογων δεν περνάει, τώρα που πας σε άλλη συσκευή ίσως και να μην δουλέψει. Πριν κάνεις το οτιδήποτε στο mi max δοκιμάζεις οταν σου έρθει και βλέπεις. Αλλιως με κανα titanium θα τα κανείς χειροκίνητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) 1. Μπορεις κανονικά και είναι πανευκολο μην σε αγχωνει αυτό. 2. Δεν ξέρω να σου απαντήσω Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου συνονόματε... @duc για το 2) Αν ηταν ιδια συσκευή τα ξέρεις αλλα και πάλι data εφαρμογων δεν περνάει, τώρα που πας σε άλλη συσκευή ίσως και να μην δουλέψει. Πριν κάνεις το οτιδήποτε στο mi max δοκιμάζεις οταν σου έρθει και βλέπεις. Αλλιως με κανα titanium θα τα κανείς χειροκίνητα. Να είσαι καλά Πάνο, οπότε θα περάσω ξανά τις εφαρμογές που θέλω από την αρχή. Βασικά αυτό δεν με καίει τόσο πολύ όσο το να μπορώ να περάσω την global εκδοση μέσω updater του τηλεφώνου, που όπως είπε ο Κώστας πιο πάνω γίνεται εύκολα. Να είστε καλά, οπότε περιμένω με ανυπομονησία να έρθει για να δω και την φωτογραφική σε χαμηλό φωτισμό. Edited January 11, 2018 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου συνονόματε... Να είσαι καλά Πάνο, οπότε θα περάσω ξανά τις εφαρμογές που θέλω από την αρχή. Βασικά αυτό δεν με καίει τόσο πολύ όσο το να μπορώ να περάσω την global εκδοση μέσω updater του τηλεφώνου, που όπως είπε ο Κώστας πιο πάνω γίνεται εύκολα. Να είστε καλά, οπότε περιμένω με ανυπομονησία να έρθει για να δω και την φωτογραφική σε χαμηλό φωτισμό.Χθες την έκανα την διαδικασία. Κατέβασα την official global rom από το site, την πέρασα στο κινητό και την άνοιξα μέσω updater. Και όλα γίνονται μόνα τους μετά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Χθες την έκανα την διαδικασία. Κατέβασα την official global rom από το site, την πέρασα στο κινητό και την άνοιξα μέσω updater. Και όλα γίνονται μόνα τους μετά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι "θεός" ...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μόλις ντρόπιασα ενα Samsung s7 edge..! Τα στήσαμε δίπλα δίπλα και βγάλαμε την ίδια φωτογραφία (μέρα με συννεφιά) και στο mi note 3 ήταν καλύτερη! Μόνο το κόκκινο έδειχνε λίγο καλύτερα στο Samsung, τα πρόσωπα και συνολικά η φωτογραφία εδειχναν καλύτερα στο δικό μου Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Προσοχή όσοι το πάρετε με αγγλοκινεζικη ρομ.. για να μπορέσετε να βάλετε την global πρέπει μόλις το ανοίξετε να μην κάνετε τις αναβαθμίσεις που θα σας προτείνει! Γιατί αν κάνετε την τελευταία αναβάθμιση της αγγλοκινεζικης για να μπει η global θέλει πρώτα unlock bootloader ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts