Guest lagoudakis Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 μολις περασα την nillkin,εκατσε υποδειγματικα,βεβαια δεν καλυπτει ολοκληρο το τηλεφωνο αλλα δεν μου εκοψε καθολου την φωτεινοτητα και το δαχτυλο γλυστραει μια χαρα,καμμια σχεση με τον καρναβαλο που ειχα παρει απο σκρουτζομαγαζο,για 6,5 ευρω μια χαρα ειναι,εχω και την κοκκινη θηκη σιλικονης που δινει η εταιρεια και ολα μια χαρα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Μου ήρθε το 5t μου χθες. Και ενώ είχα παραγγείλει μαζί και την carbon protective με το tempered glass το original ... τελικά απλά παρήγγειλα και μια spigen και ένα γυαλί nillkin. Δεν λέω πολύ όμορφη η carbon, λεπτή ελαφριά αλλά ρε παιδιά αυτή δεν είναι θήκη, είναι απλά ψευδαίσθηση θήκης, τρέμω μην γίνει καμία στραβή μέχρι να έρθει η άλλη ... ! Θα την φυλάξω για κάνα χρόνο μετά που δεν θα με νοιάζει αν θα σπάσει το τηλέφωνο ... :D. Το tempered δεν το έβαλα καν γιατί ξέρω ότι με χοντρές θήκες θα σηκώνεται ... έχω την εργοστασιακή ζελατίνα και θα βάλω το nillkiin μόλις έρθει με την spigen θήκη. Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 (edited) Aυτη η Spigen σου βγηκε 34 ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης(απο το σαητ τους)?:blink: εδιτ: ακυρο, τωρα ειδα οτι υπαρχει και στα σκρουτζομαγαζα σε πιο λογικη τιμη Edited March 22, 2018 by ZAMPON7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Παίδες καλησπέρα, Εξαργύρωσα ένα Reference που είχα και έχω πάρει ενα κωδικό έκπτωσης των 10 ευρώ. Ξέρουμε αν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο κάποιον άλλον καθώς δεν θέλω να κάνω κάποια αγορά τώρα και λήγει σε 1 εβδομάδα. Ευχαριστώ. Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Παιδιά ένα link για το πιο καλό τζάμι της nillkin; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 ποστ 394,μια χαρα μου εχει κατσει:happy:δεν πιανει ολη την οθονη οπως η ζελατινα που φοραει ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Παιδιά από όσο καταλαβα διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες το καλύτερο tempered είναι το 0.33 της Νιλλκιν; πιάνει μέχρι τέλος την οθόνη Ετσι; όπως την εργοστάσιακη ζελατίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Εγω το εχω 3 μέρες περίπου αφήνει κενα αλλα την οθινη την κάλυπτει ολη, πολυ καλο γλιστρυμα στο δαχτυλο, δεν πιανει μουτζουρα και επισης εγω που το εβαλα και έβγαλα 4 φορες ξανακολλησε παλι χωρις να παρει αερα πουθενα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Πόσο κενό φιλε, ποιο πολυ απο την εργοστάσιακη ζελατίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Πόσο κενό φιλε, ποιο πολυ απο την εργοστάσιακη ζελατίνα; Έχω ανεβάσει φωτογραφίες μερικά ποστ πιο πίσω φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Έχω ανεβάσει φωτογραφίες μερικά ποστ πιο πίσω φίλε.Τις είδα φιλε απλα είναι και η θήκη και δεν κατάλαβα ακριβώς. Σίγουρα καλύπτει την οθόνη Ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Τις είδα φιλε απλα είναι και η θήκη και δεν κατάλαβα ακριβώς. Σίγουρα καλύπτει την οθόνη Ετσι; Δεν είναι θήκη είναι η skin άρα δεν είναι σαν να βλέπεις το κινητό σκέτο. Την καλύπτει οριακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Δεν είναι θήκη είναι η skin άρα δεν είναι σαν να βλέπεις το κινητό σκέτο. Την καλύπτει οριακά.Ευχαριστώ θα δω αν μου πουν πολλα για ασφάλεια θα παρω tempered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Θα παραγγείλει κανείς σας από το site το κινητό? Να μου πάρει την κόκκινη θηκη?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Θα παραγγείλει κανείς σας από το site το κινητό? Να μου πάρει την κόκκινη θηκη??Στείλε μου πμ φιλε γιατί εγω δεν μπορώ να σου στείλω απο ταπαταλκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά λέω και εγώ να κάνω μια παραγγελία αυτές τις μέρες.... Έχω και ένα φιλο μου που θέλει... Αν μαζευτούμε όλοι μαζί θα βγει πάνω από 100 να έρθει και γρήγορα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά λέω και εγώ να κάνω μια παραγγελία αυτές τις μέρες.... Έχω και ένα φιλο μου που θέλει... Αν μαζευτούμε όλοι μαζί θα βγει πάνω από 100 να έρθει και γρήγορα... Τι θες να πάρεις?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Μου έσπασε η sandstone και το σκέφτομαι να πάρω μία γιατί έχω και κάτι πόντους να εξαργυρώσω... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Enkay, Ultimate shield, mocolo ή το original tempered glass?έχει κανείς βάλει τα παραπάνω; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Enkay, Ultimate shield, mocolo ή το original tempered glass?έχει κανείς βάλει τα παραπάνω; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Εγώ το original. Είμαι πολύ ευχαριστημενη. Με παίδεψε να τοποθετηθεί σωστά αλλά αφού μπήκε είναι άψογο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Για προστασία οθόνης τι παίρνουμε ? Μεμβράνη θα προτιμούσα Αυτές της υγρής τοποθέτησης έχει βάλει κανείς ? Με φοβίζει λίγο μόνο στα αδιάβροχα έχω βάλει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Εγώ το original. Είμαι πολύ ευχαριστημενη. Με παίδεψε να τοποθετηθεί σωστά αλλά αφού μπήκε είναι άψογο.Καλησπέρα. Μπορούμε να βρούμε κάπου αλλού το ορίτζιναλ γιατί στο site της OnePlus δεν δείχνει να είναι διαθέσιμο... Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αφήνει κενά στην οθόνη. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω που μπορουμε νσ βρουμε original power bank ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλησπέρα. Μπορούμε να βρούμε κάπου αλλού το ορίτζιναλ γιατί στο site της OnePlus δεν δείχνει να είναι διαθέσιμο... Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αφήνει κενά στην οθόνη. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξερω που αλλού μπορείς να βρεις.... Τώρα όσο αφορά τα κενά.... Εγώ δεν βλέπω. Κάποιος άλλος μπορεί να έλεγε ότι αφήνει μισό του μισού χιλιοστού... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Καλημερα! Αγορασα τα μπλουτουθ ακουστικα macam TX-80 και μου ηρθανε χθες. Επειδη αγοραζω 1η φορα μπλουτουθ, μπορει να μου πει καποιος την διαδικασια? Τα φορτισα, τα ενεργοποιησα οπως και το μπλουτουθ στο κινητο αλλα δεν τα ανιχνευει στις ρυθμισεις. Πως κανω το pairing? (Εννοειται πως δοκιμασα και ενα βιντεο απο γιουτιουμπ μπας κ παιζουν ετσι χωρις καμια ρυθμιση αλλα δεν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts