alextrela Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Στην Oreo με την αλλαγή κερνελ επηρεάζεται και το system partition οποτε στην καλύτερη περνά την Ρομ απο πανω και μετα άλλαξε κερνελ, ίσως στην καλύτερη με restore απο nandroid του boot & system να επαναφερεις τον στοκ και μετα να περασεις τον νεο κερνελ που θελεις Sent from my ONEPLUS 5T Κομπλέ όλα πέρασα την 6 από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα θα ξαναπεράσω το custom kernel μιας και το γύρισε σε stock με το φλασαρισμα της 6. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Κομπλέ όλα πέρασα την 6 από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα θα ξαναπεράσω το custom kernel μιας και το γύρισε σε stock με το φλασαρισμα της 6. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Υπάρχει επιλογή για always on στην ambient display? Κάνα σοβαρό bug? Λέω να την περάσω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Την πέρασα και εγώ. Κάποιο overlay για centered clock που να λειτουργεί στην 6? Επίσης επειδή δεν θυμάμαι τα εικονίδια των ειδοποιήσεων στην status bar είναι ασπρόμαυρα, έτσι ήταν και στην 4 ή άλλαξε στην 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Την πέρασα και εγώ. Κάποιο overlay για centered clock που να λειτουργεί στην 6? Επίσης επειδή δεν θυμάμαι τα εικονίδια των ειδοποιήσεων στην status bar είναι ασπρόμαυρα, έτσι ήταν και στην 4 ή άλλαξε στην 6? Το k-klock δεν βλεπω να δουλευει στην 6,στην 4 δούλευε. Άλλο theme δεν ξερω αν κανει παρόμοια δουλειά. Τωρα στο δεύτερο επειδή ειχα και εχω gravity και εχω αλλάξει τα χρώματα σε ολα τα εικονιδια στην status ετσι δεν ξερω αν αλλαξε κατι η οχι. Edit:Πάντως παρατηρώ προβληματα στην εγκατασταση των overlays με ολα τα 6 θεματα που εχω,ειτε δεν πιανουν καθολου ειτε μετα απο 2-3 προσπαθειες,ειτε θελει απανεκκινιση. Αναλογα με τα κεφια τους δηλαδη. Επανεκκινση εκανα,clear cache απο recovery εξισου. Πολυ περίεργο αυτο. Μάλλον με βλέπω καθαρη εγκατάσταση να κανω την 6 και αν δεν δω δραστική βελτιωση γυριζω στην 4 με το backup που εχω κρατήσει μιας και ολα μελι ρολοι δούλευαν. Edited April 10, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Το k-klock δεν βλεπω να δουλευει στην 6,στην 4 δούλευε. Άλλο theme δεν ξερω αν κανει παρόμοια δουλειά. Τωρα στο δεύτερο επειδή ειχα και εχω gravity και εχω αλλάξει τα χρώματα σε ολα τα εικονιδια στην status ετσι δεν ξερω αν αλλαξε κατι η οχι. Edit:Πάντως παρατηρώ δεν δουλεύει κανενα theme απο τα 6 που εχω. Πολυ περίεργο αυτο. Ούτε το ozone δουλεύει, κάνει reboot σε recovery μόλις εφαρμόσω το overlay, επανέρχεται με φλασαρισμα του substratumrescue zip Τα υπόλοιπα που είχα δουλεύουν και στην 6, flux (Android p round notifications, black notifications) Edited April 10, 2018 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ούτε το ozone δουλεύει, κάνει reboot σε recovery μόλις εφαρμόσω το overlay, επανέρχεται με φλασαρισμα του substratumrescue zip Ουτε ozone,ουτε το flux,ουτε k-klock,ουτε specrtum και το sprite μου κανει νερα. Στην μια φορα μαλιστα ειχα UI crash και αναγκαστικα επανηλθε με φλασαρισμα rescue zip. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ουτε ozone,ουτε το flux,ουτε k-klock,ουτε specrtum και το sprite μου κανει νερα. Στην μια φορα μαλιστα ειχα UI crash και αναγκαστικα επανηλθε με φλασαρισμα rescue zip. UI crash είχα μόνο όταν έβαλα το centered clock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 UI crash είχα μόνο όταν έβαλα το centered clock Εμενα στο flux. Θα κάνω καθαρή εγκατάσταση διοτι κατι δεν παει καλα στανταρ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Εμενα στο flux. Θα κάνω καθαρή εγκατάσταση διοτι κατι δεν παει καλα στανταρ. Dirty flash από την 4 εγώ, είχα απενεργοποιήσει όλα τα overlays πριν το φλασαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Dirty flash από την 4 εγώ, είχα απενεργοποιήσει όλα τα overlays πριν το φλασαρισμα Και εγω αυτο έκανα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Και εγω αυτο έκανα. Ενεργοποίησε τα overlays κάνε reboot και μετά ενεργοποίησε τα ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ενεργοποίησε τα overlays κάνε reboot και μετά ενεργοποίησε τα ξανά Ναι αυτο θέλει μάλλον μιας και δοκίμασα στην πράξη,δεν πειραζει εγω ηδη έκανα καθαρή εγκατάσταση καλού κακού. Εμπόδια μας να βαζει η Google με τα τελευταια security patches οσον αφορα την απρόσκοπτη εγκατάσταση και λειτουργία των substratum theme. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 https://downloads.oneplus.com/oneplus-5t/oneplus_5t_oxygenos_openbeta_6/ open beta 6..την περασα σφαιρα και παλι.. θα δουμε και απο μπαταρια...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Επειδή ξίνεται το χέρι μου τελευταία και σκέφτομαι να ξεκλειδώσω bootloader Και να περασω καμια custom ROM, έχει δοκιμάσει κανένας κάποια ROM Που να κάνει τρελή διαφορά; Ή καναν kernel που να βλέπει αισθητή διαφορά σε κάποιον τομέα? Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 (edited) Επειδή ξίνεται το χέρι μου τελευταία και σκέφτομαι να ξεκλειδώσω bootloader Και να περασω καμια custom ROM, έχει δοκιμάσει κανένας κάποια ROM Που να κάνει τρελή διαφορά; Ή καναν kernel που να βλέπει αισθητή διαφορά σε κάποιον τομέα? Δεν θεωρώ ότι αξίζει να ασχοληθείς με custom rom μιας και η stock εξαιρετική είναι από όλες τις απόψεις(πληρότητα,smoothness, μπαταρία ) Αλλά καλιστα μπορείς να τεστάρεις custom kernel μιας και παρέχουν περισσότερα καλούδια και customization από ότι το stock kernel. Πχ δες εδώ. https://www.themefoxx.com/2018/01/best-custom-kernels-oneplus-5t.html Επίσης σου ανοίγονται οι δρόμοι για άπειρο customization σε πολλές παραμέτρους του UI,navigation και status bar,lock screen,notification center κ.α είτε με χρήση substratum theme είτε με χρήση module και tweaks είτε από xposed είτε από magisk. Επίσης να διορθώσεις κάποιες εγγενής αδυναμίες του Oxygen πχ να βάλεις Dolby Atmos ,stereo speakers,διαχωρισμό ήχων κλήσεις με notification να μην έχεις τον περιορισμό των 10 λεπτών του OTG κλπ. Δηλαδή το root και ξεκλείδωμα bootloader αξίζει κυρίως σε θέματα customization και προσθήκη extra features και πολύ λιγότερο να παίξεις με custom rom. Αυτη η γνώμη μου. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited April 11, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 (edited) Ευχαριστώ, ναι παντού διαβάζω ότι η stock ROM είναι εξαρετική έτσι κι αλλιώς. Ρούταρα τελικά αλλά με ανησυχεί πολύ το γεγονός ότι ενώ έχω κωδικό ξεκλειδώματος, μπήκα στην TWRP και μπορούσα να κάνω wipe χωρίς κωδικό. Τον ζήτησε στην αρχή αλλά το απέφυγα και μετά απλά σα να εξαφανίστηκε. Πολύ επικίνδυνο αυτό. Έχω την twrp-3.2.1-2-dumpling Edited April 11, 2018 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Ευχαριστώ, ναι παντού διαβάζω ότι η stock ROM είναι εξαρετική έτσι κι αλλιώς. Ρούταρα τελικά αλλά με ανησυχεί πολύ το γεγονός ότι ενώ έχω κωδικό ξεκλειδώματος, μπήκα στην TWRP και μπορούσα να κάνω wipe χωρίς κωδικό. Τον ζήτησε στην αρχή αλλά το απέφυγα και μετά απλά σα να εξαφανίστηκε. Πολύ επικίνδυνο αυτό. Έχω την twrp-3.2.1-2-dumpling Την blue spark TWRP εχω εγω αυτήν την έκδοση συγκεκριμένα που τελειωνει σε 8.72 και γενικα ολο το διάστημα με blue spark ειμαι εδω και ενα τριμηνο περιπου που εχω την συσκευή. https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=28831 Βλεπω εχει βγει και νεοτερη που τελειωνει σε 8.73 https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=29061 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Την blue spark TWRP εχω εγω αυτήν την έκδοση συγκεκριμένα που τελειωνει σε 8.72 και γενικα ολο το διάστημα με blue spark ειμαι εδω και ενα τριμηνο περιπου που εχω την συσκευή. https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=28831 Βλεπω εχει βγει και νεοτερη που τελειωνει σε 8.73 https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=29061 Πριν απο μερικα χρονια ειχα φλασαρει το zip της recovery μέσα από τη recovery που έτρεχα. Το κινητό είναι ακόμα hard brick. Τώρα που έχω ήδη περασμένη TWRP πώς γίνεται το φλασάρισμα; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Πριν απο μερικα χρονια ειχα φλασαρει το zip της recovery μέσα από τη recovery που έτρεχα. Το κινητό είναι ακόμα hard brick. Τώρα που έχω ήδη περασμένη TWRP πώς γίνεται το φλασάρισμα; Με τον ιδιο τροπο γινεται και θα σου βγαλει 3 επιλογες και επιλεγεις flash recovery. Εδω περιγραφεται αναλυτικα(method 1) https://www.squto.com/how-to-update-twrp-recovery/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Υπάρχει τροπος χωρις ρουτ να διαχωρίσω ήχο ειδοποιήσεων από ήχο κλήσεων;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Στην 6 όταν έρχεται κάποιο μήνυμα εμφανίζεται στην ambient display για μερικά δευτερόλεπτα? Στην εμφανίζονταν αλλά στην 6 όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Για τον φιλο που ρωτάει για κερνελ είμαι στοκ Ρομ με newkernel 2.06 2 μέρες 8 ώρες οθόνη Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Για τον φιλο που ρωτάει για κερνελ είμαι στοκ Ρομ με newkernel 2.06 2 μέρες 8 ώρες οθόνη Sent from my ONEPLUS 5TΡε παιδιά βλέπω τους χρόνους σας και τρελενομαι...εγώ πάνω από 4 ώρες δεν βλέπω..με στοκ είμαι ... Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 (edited) Και μένα κουλές μου φαίνονται οι ώρες οθόνης που ανεβάζετε. Πάνω από 5 δεν έχω κάνει ποτέ. Eιμαι παντα με stable οπως μου ηρθε το κινητο. Ο διαφορετικος κερνελ που βαζετε, κανει διαφορα στη μπαταρια? http://i66.tinypic.com/5uqvcg.jpg Edited April 12, 2018 by ZAMPON7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Και μένα κουλές μου φαίνονται οι ώρες οθόνης που ανεβάζετε. Πάνω από 5 δεν έχω κάνει ποτέ. Eιμαι παντα με stable οπως μου ηρθε το κινητο. Ο διαφορετικος κερνελ που βαζετε, κανει διαφορα στη μπαταρια? http://i66.tinypic.com/5uqvcg.jpgΟ new kernel κάτι πιστεύω οτι κανει αλλά προσωπικά θεωρώ οτι παιζουν ρολο οι ρυθμίσεις του εκάστοτε χρήστη. Εγώ έχω αφαιρέσει τα Google play services, έχω διαγράψει αρκετές εφαρμογές, δεν είμαι ο τύπος που έχω 2-3 εφαρμογές που κανουν την ίδια δουλεια, δεν χρησιμοποιώ social πέραν του Viber, έχω παίξει μέντα δικαιώματα των εφαρμογών και κυρίως έχω σταματήσει σε πολλές εφαρμογές τα background data μετα απο τις ρυθμίσεις των εφαρμογών στα settings, τώρα φιλέ μου εσύ εχεις 4 ώρες οθόνη σε 3 μέρες που είναι σούπερ, δεν πρεπει να εχεις παράπονο Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts