Jump to content

[OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά,

Το κινητό τα σπάει απλά... Ειδικά με nova launcher prime δεν υπάρχει...

Θέλω να ρωτήσω κάτι, σε εσάς το Android OS πόσο χρόνο έχει στο keep awake? (battery stats)

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Έχει καταφέρει κάποιος με substratum να αλλάξει τα χρώματα στη μαμά εφαρμογή μηνυμάτων;
Φιλικά, Κατερίνα

Την Oreo beta την φλασαρατε κανονικά μέσω bluspark recovery? Απο wipes κάνατε system και data μιας και είναι πιο μεγάλο update ή μόνο cache/dalvik?

Την Oreo beta την φλασαρατε κανονικά μέσω bluspark recovery? Απο wipes κάνατε system και data μιας και είναι πιο μεγάλο update ή μόνο cache/dalvik?

Απο τις οδηγίες του Xda. Βγήκε και beta 2

TWRP Recovery Method 1************************

Download the required files from Post 2

Once you have downloaded all the required files on you device, please follow as below

1. Update TWRP to the latest codeworkx recovery from the link posted

2. Reboot Recovery and Take a Nandroid of your existing ROM just in case you need it

3. Wipe > Advance Wipe > Select Dalvik & Cache > Swipe to Wipe

4. Install Menu > Select OOS Open Beta 1 Full Rom Zip > Swipe to Flash

5. Flash Magisk to maintain root

6. Wipe Dalvik & Cache

7. Reboot Recovery to make sure TWRP stays

8. Reboot System once recovery boots again.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/soon-oxygenos-beta-1-android-o-oneplus-t3726074

Φιλικά, Κατερίνα

Ευχαριστώ Κατερίνα..

Ευχαριστώ Κατερίνα..

Τίποτα... Κάνε τον κόπο να το διαβάσεις...

Πέρασα τη δεύτερη beta από την ενημέρωση συστήματος (1.8 Giga) αλλά χάθηκε το custom recovery. Μπορώ να το περάσω χωρίς κομπιούτερ;

Φιλικά, Κατερίνα

Πέρασα τη δεύτερη beta από την ενημέρωση συστήματος (1.8 Giga) αλλά χάθηκε το custom recovery. Μπορώ να το περάσω χωρίς κομπιούτερ;

οχι ακριβως..βασικα κατι τετοιο απαιτει root που αυτο απο μονο του απαιτει twrp.

οποτε απο pc μεσω bootloader τα γνωστα!

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

Λογικά ήθελε φλασαρισμα από custom recovery και όχι μέσω συστήματος

Λογικά ήθελε φλασαρισμα από custom recovery και όχι μέσω συστήματος

οχι δεν ισχυει αυτο, βασικα η official rom θα φλασαρει στο πρωτο bootarisma την stock recovery αν δεν φλασαρεις εσυ πρωτα καποιο root με magisk ή supersu

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

εχει καποιος τα wallpapers του 1+ ;

περασα το star wars theme και τα εχασα κι εχω μονο του star wars τωρα

ηταν 1-2 που μου αρεσαν για την lockscreen οποτε αν ξερει καποιος που μπορω να τα βρω ...

βρηκα καποια με google search αλλα ειναι 4-5 οχι ολα

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Έχει καταφέρει κάποιος με substratum να αλλάξει τα χρώματα στη μαμά εφαρμογή μηνυμάτων;
δεν θυμαμαι πως ηταν πριν γιατι δεν την χρησιμοποιω, αλλα τωρα με swift black μου ειναι μαυρο το φοντο οπως και στις περισσοτερες εφαρμογες. Τωρα , αν αλλαξε απο το substratum δεν ξερω.... σημειωτέον ειμαι ακομα με 4.7.6 Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

δεν θυμαμαι πως ηταν πριν γιατι δεν την χρησιμοποιω, αλλα τωρα με swift black μου ειναι μαυρο το φοντο οπως και στις περισσοτερες εφαρμογες. Τωρα , αν αλλαξε απο το substratum δεν ξερω.... σημειωτέον ειμαι ακομα με 4.7.6

Ναι από αυτό άλλαξε. Εννοώ όμως τα χρώματα στις "φούσκες" των μηνυμάτων.

Φιλικά, Κατερίνα

εχει καποιος τα wallpapers του 1+ ;

περασα το star wars theme και τα εχασα κι εχω μονο του star wars τωρα

ηταν 1-2 που μου αρεσαν για την lockscreen οποτε αν ξερει καποιος που μπορω να τα βρω ...

βρηκα καποια με google search αλλα ειναι 4-5 οχι ολα

Βαλε την εφαρμογη Zedge και κανε αναζητηση: "Oneplus"

:cool:

Βαλε την εφαρμογη Zedge και κανε αναζητηση: "Oneplus"

:cool:

ευχαριστω , εκτος απο αυτο που εψαχνα , εχει απειρα wallpapers , ringtones κλπ

:D

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Απο την στιγμη που αναβαθμιστηκε ο magisk manager (η μπηκε το τελευταιο magisk-δεν θυμαμαι) δεν ανοιγει. Απεγκατεστησα και ξαναεβαλα το app της τελευταιας εκδοσης αλλα και παλι τιποτα. Εν τω μεταξυ μου ζητα να κατεβασει το τελευται magisk παταω ναι και δεν γινεται τιποτα. Το τηλεφωνο συνεχιζει και ειναι root και ολα δουλευουν ρολοι. Ειμαι σε 4.7.6 (περιμενω την official oreo) me 3.1.1 bluspark. Ποια safe επιλογη προτεινετε? Το λογικο θα ηταν να τον απεγκαταστησω και να βαλω την προηγουμενη εκδοση που δουλευε, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δεν ανοιγε επειδη αναβαθμιστηκε αυτος η το magisk.

Ναι από αυτό άλλαξε. Εννοώ όμως τα χρώματα στις "φούσκες" των μηνυμάτων.
δεν ξερω σε αυτο να σε βοηθησω. Χρησιμοποιω textra, αλλα θυμαμαι στο swift black δεν μου ειχε δωσει εξτρα επιλογες για περεταιρω αλλαγες. Απλα μου εκανε black ολα τα backrounds Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Απο την στιγμη που αναβαθμιστηκε ο magisk manager (η μπηκε το τελευταιο magisk-δεν θυμαμαι) δεν ανοιγει. Απεγκατεστησα και ξαναεβαλα το app της τελευταιας εκδοσης αλλα και παλι τιποτα. Εν τω μεταξυ μου ζητα να κατεβασει το τελευται magisk παταω ναι και δεν γινεται τιποτα. Το τηλεφωνο συνεχιζει και ειναι root και ολα δουλευουν ρολοι. Ειμαι σε 4.7.6 (περιμενω την official oreo) me 3.1.1 bluspark. Ποια safe επιλογη προτεινετε? Το λογικο θα ηταν να τον απεγκαταστησω και να βαλω την προηγουμενη εκδοση που δουλευε, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δεν ανοιγε επειδη αναβαθμιστηκε αυτος η το magisk.

δεν ξερω σε αυτο να σε βοηθησω. Χρησιμοποιω textra, αλλα θυμαμαι στο swift black δεν μου ειχε δωσει εξτρα επιλογες για περεταιρω αλλαγες. Απλα μου εκανε black ολα τα backrounds

Έχεις δώσει δικαιώματα για τον αποθηκευτικό χώρο στο magisk manager?

Ρε παιδες καμία λύση να έχουμε ξεχωριστή ρύθμιση ήχου σε ειδοποιήσεις και κλήσεις έχουμε τουλάχιστον που τώρα root είμαστε??

Τι μπούρδα ειναι αυτή που έχει κάνει η OnePlus.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχεις δώσει δικαιώματα για τον αποθηκευτικό χώρο στο magisk manager?
οτι μου ειχε ζητησει σε δικαιωματα τα ειχα δωσει. Τσεκαρα τα δικαιωματα αποθηκευτικου χωρου και οντως δεν ειχε το magisk manager. Τα ενεργοποιησα αλλα συνεχιζει να μην ανταποκρινεται. Edited by dostoevsky

Κώστας

Ρε παιδες καμία λύση να έχουμε ξεχωριστή ρύθμιση ήχου σε ειδοποιήσεις και κλήσεις έχουμε τουλάχιστον που τώρα root είμαστε??

Τι μπούρδα ειναι αυτή που έχει κάνει η OnePlus.

Δοκίμασε αν θες αυτή την εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hideitpro

Η χρήση της είναι άλλη βέβαια, γι' αυτό την έχω εγώ! Μήπως όμως σε βολέψει!

Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει γιατί με βολεύει να έχουν ίδια ένταση οι ήχοι.

Δοκίμασε αν θες αυτή την εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hideitpro

Η χρήση της είναι άλλη βέβαια, γι' αυτό την έχω εγώ! Μήπως όμως σε βολέψει!

Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει γιατί με βολεύει να έχουν ίδια ένταση οι ήχοι.

Με gravity box λύθηκε το θέμα επιτόπου.

Τρομερή εφαρμογή τελικά σου παρέχει πλήθος και πλήθος σε customization και διορθώνει βλακώδες επιλογές της Oneplus.

df01cd9f3cba94107196526cd30be24f.jpg

b7185b6d02b9aca4fcc4480892cb99ea.jpg

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Με gravity box λύθηκε το θέμα επιτόπου.

Τρομερή εφαρμογή τελικά σου παρέχει πλήθος και πλήθος σε customization και διορθώνει βλακώδες επιλογές της Oneplus.

df01cd9f3cba94107196526cd30be24f.jpg

b7185b6d02b9aca4fcc4480892cb99ea.jpg

Ωραίος ο Alex!

edit: τελικα το βρηκα. Καμία σχέση με την αναβάθμιση...Το substratum μπλόκαρε τον magisk manager και δεν ανοιγε. Eβγαλα το black theme του swift black μονο απο αυτον και επανηλθε κανονικα o manager

Edited by dostoevsky

Κώστας

Βγήκε νέο update?? Το περνάμε??

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με ορεο είμαι.

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• The title was changed to [OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις