Jump to content

[OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσχετα με το συγκεκρμενο θέμα αλλά σχετικό με το YouTube ποιο mod είναι το πλέον αξιόπιστο για να έχουμε δυνατότητα αναπαραγωγής video σε 1080 η 1440 διότι από μαμά ρυθμίσεις της εφαρμογής μέχρι 720 υποστηρίζει.

Είτε magisk είτε xposed module είτε οτιδηποτε άλλο δοκιμασμένο εννοείται και να δουλεύει σωστα.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Δεν έχεις τη μαμά εφαρμογή του YouTube; Γιατί μέχρι 720p; Νομίζω μέχρι 1080p έπρεπε να έχει!

Να να δεις στην εφαρμογή του YouTube πιο υψηλή ανάλυση θα κάνεις τα εξής:

Κατεβάζεις απ' το play αυτό (γίνεται κ' αλλιώς, αλλά με την εφαρμογή είναι πιο εύκολο):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor

Κλείνεις το YouTube.

Ανοίγεις το buildProp editor και προσθέτεις μια σειρά που θα γράφει αυτο:

sys.display-size=3840x2160

Κάνεις clear cache και data στο YouTube και κάνεις επανεκκίνηση!

c27e4c901e2619ca911f2e666ec431e3.jpg

Edited by Titarasaudi

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω την cameraM εδώ και μέρες και ήταν μια χαρά. Τώρα πήγα να βγάλω μια selfie και βλέπω πράσινη φωτό. Έχουμε λύση για αυτό;

Έχω την cameraM εδώ και μέρες και ήταν μια χαρά. Τώρα πήγα να βγάλω μια selfie και βλέπω πράσινη φωτό. Έχουμε λύση για αυτό;

Με oreo είσαι; αν ναι πρέπει να κατεβάσεις και να φλασάρεις τη νέα έκδοση που περιλαμβάνει το fix για την κάμερα.

Αν είσαι με nougat, δεν ξέρω :)

Φιλικά, Κατερίνα

Με oreo είσαι; αν ναι πρέπει να κατεβάσεις και να φλασάρεις τη νέα έκδοση που περιλαμβάνει το fix για την κάμερα.

Αν είσαι με nougat, δεν ξέρω :)

Με nougat είμαι! Το fix αυτό ποιο ειναι;

Εδώ είναι..το κατέβασα και εγώ αλλά δεν το πέρασα ακόμα

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=74734998

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Στο δεύτερο ποστ. Κατεβάζεις ολόκληρη τη ρομ. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα και έφτιαξε

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/soon-oxygenos-beta-1-android-o-oneplus-t3726074

Φιλικά, Κατερίνα

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι έφταιγε για τις πράσινες selfie είναι ο blue_spark kernel που έβαλα προχθές. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια....... υποθέσεις κάνω!!

Πριν περάσω τον kernel προχθές πήρα nandroid backup.

Τώρα αφου έκανα ένα σορό δοκιμές και δεν βρήκα λύση με τις πράσινες selfie που εμφανίστηκαν ξαφνικά, έκανα επαναφορά του nandroid backup το οποίο είχε τον μαμά kernel.

Η φωτογραφική τώρα μια χαρά!

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι έφταιγε για τις πράσινες selfie είναι ο blue_spark kernel που έβαλα προχθές. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια....... υποθέσεις κάνω!!

Πριν περάσω τον kernel προχθές πήρα nandroid backup.

Τώρα αφου έκανα ένα σορό δοκιμές και δεν βρήκα λύση με τις πράσινες selfie που εμφανίστηκαν ξαφνικά, έκανα επαναφορά του nandroid backup το οποίο είχε τον μαμά kernel.

Η φωτογραφική τώρα μια χαρά!

Εντύπωση μου κάνει. Εγώ είμαι με μαμα κερνελ και έβγαιναν πράσινες με τη Μ κάμερα μέχρι που πέρασα αυτό που λέω (όλη τη ρομ με το φιξ)

Καλά άκυρο.... Είπες nougat και εγώ λέω για oreo... Sorry...

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Εντύπωση μου κάνει. Εγώ είμαι με μαμα κερνελ και έβγαιναν πράσινες με τη Μ κάμερα μέχρι που πέρασα αυτό που λέω (όλη τη ρομ με το φιξ)

Καλά άκυρο.... Είπες nougat και εγώ λέω για oreo... Sorry...

Ναι γι' αυτό λέω και 'γω! Με nougat δούλευε μια χαρά και ξαφνικά........ πρασινάδα!!

Τα μόνα που είχα αλλάξει ήταν kernel και ενημέρωση του Xposed. Λογικά ένα απ' τα δύο πρέπει να φταίει!

Αν έχω όρεξη το απόγευμα μπορεί να ξαναφλασάρω τον kernel να δω από περιέργεια τι θα γίνει!

Αν πρασινίσουμε πάλι.......... back to nandroid! :p

Δεν έχεις τη μαμά εφαρμογή του YouTube; Γιατί μέχρι 720p; Νομίζω μέχρι 1080p έπρεπε να έχει!

Να να δεις στην εφαρμογή του YouTube πιο υψηλή ανάλυση θα κάνεις τα εξής:

Κατεβάζεις απ' το play αυτό (γίνεται κ' αλλιώς, αλλά με την εφαρμογή είναι πιο εύκολο):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor

Κλείνεις το YouTube.

Ανοίγεις το buildProp editor και προσθέτεις μια σειρά που θα γράφει αυτο:

sys.display-size=3840x2160

Κάνεις clear cache και data στο YouTube και κάνεις επανεκκίνηση!

Και όμως Μέχρι 720p έχω!!

Την τελευταία έκδοση έχω.

3b3e951c99cc305884d05ab5c1aab91f.jpg

Σε ποιο σημείο το γράφω?

Έγραψα πάνω πάνω αλλά δεν έχει αποτέλεσμα.

Το δοκίμασα προσθέτοντας το τελευταία γραμμή ούτε εκεί είχε ανταπόκριση.

d1884cce3c44ab3dcd0838b6e37bc5b0.jpg

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

3b3e951c99cc305884d05ab5c1aab91f.jpg

Σε ποιο σημείο το γράφω?

d1884cce3c44ab3dcd0838b6e37bc5b0.jpg

Δεν είναι θέμα του τηλεφώνου ή του YouTube app, είναι θέμα του βίντεο που έχεις επιλέξει, ούτε σε μένα έχει 1080p αλλά σε άλλα βίντεο μια χαρά έχει 1080p, όπως και 2160p για κατέβασμα με το ogyoutube, επέλεξε άλλο βίντεο και θα έχεις και 1080p, πχ

Ναι γι' αυτό λέω και 'γω! Με nougat δούλευε μια χαρά και ξαφνικά........ πρασινάδα!!

Τα μόνα που είχα αλλάξει ήταν kernel και ενημέρωση του Xposed. Λογικά ένα απ' τα δύο πρέπει να φταίει!

Αν έχω όρεξη το απόγευμα μπορεί να ξαναφλασάρω τον kernel να δω από περιέργεια τι θα γίνει!

Αν πρασινίσουμε πάλι.......... back to nandroid! :p

Σε ποιο σημείο το γράφω?

Φίλε Άλεξ εγώ έβαλα την εντολή αυτή στην τελευταία σειρά πάτησα πάνω, στη δισκέτα, "save & exit" και είχα στο YouTube μέχρι 2160p!!

ΑΛΛΑ........ αν διαβάσεις μερικά post's πίσω θα δεις ότι είχα πρόβλημα με πράσινες selfie στην cameraM και τελικά ανακάλυψα ότι έφταιγε η εντολή αυτή!!

Είχα υποψία ότι φταίει ο blue_spark kernel ή ενημέρωση του Xposed που είχα βάλει τελευταία αλλά τελικά δεν έφταιγαν αυτά!

Μετά την επαναφορά του nandroid που έκανα χθες (που είχε τον μαμά kernel) τα πέρασα πάλι ένα ένα. Πρώτα την ενημέρωση του Xposed..... οκ η κάμερα. Mετά τον blue_spark kernel με ρύθμιση 1 στο fastlane..... οκ η κάμερα!

Με το που έγραψα την εντολή αυτή στο buildPro editor ..... ωραία 4Κ βίντεο στο YouTube, αλλά ΜΠΟΥΜ......... πράσινες selfie!!!

Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο στην cameraM, αλλά το λέω για να έχετε το νου σας!

Υ.Γ. το nandroid backup, σωτήριο πράγμα!! Πριν από οποιαδήποτε πείραγμα στο system, πρώτα nandroid backup!!

Δεν είναι θέμα του τηλεφώνου ή του YouTube app, είναι θέμα του βίντεο που έχεις επιλέξει, ούτε σε μένα έχει 1080p αλλά σε άλλα βίντεο μια χαρά έχει 1080p, όπως και 2160p για κατέβασμα με το ogyoutube, επέλεξε άλλο βίντεο και θα έχεις και 1080p, πχ

Σωστα έχεις δικιο ,νόμιζα σε όλα τα video θα έχει επιλογή και πάνω από 1080 πράγμα που δεν συμβαίνει και νόμιζα ότι είχα θέμα στη δικιά μου περίπτωση.

Τουλάχιστον έχω τώρα και 4K επιλογή.

982b75daa5b0728c33d1219a01ef9d95.jpg

Φίλε Άλεξ εγώ έβαλα την εντολή αυτή στην τελευταία σειρά πάτησα πάνω, στη δισκέτα, "save & exit" και είχα στο YouTube μέχρι 2160p!!

ΑΛΛΑ........ αν διαβάσεις μερικά post's πίσω θα δεις ότι είχα πρόβλημα με πράσινες selfie στην cameraM και τελικά ανακάλυψα ότι έφταιγε η εντολή αυτή!!

Είχα υποψία ότι φταίει ο blue_spark kernel ή ενημέρωση του Xposed που είχα βάλει τελευταία αλλά τελικά δεν έφταιγαν αυτά!

Μετά την επαναφορά του nandroid που έκανα χθες (που είχε τον μαμά kernel) τα πέρασα πάλι ένα ένα. Πρώτα την ενημέρωση του Xposed..... οκ η κάμερα. Mετά τον blue_spark kernel με ρύθμιση 1 στο fastlane..... οκ η κάμερα!

Με το που έγραψα την εντολή αυτή στο buildPro editor ..... ωραία 4Κ βίντεο στο YouTube, αλλά ΜΠΟΥΜ......... πράσινες selfie!!!

Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο στην cameraM, αλλά το λέω για να έχετε το νου σας!

Υ.Γ. το nandroid backup, σωτήριο πράγμα!! Πριν από οποιαδήποτε πείραγμα στο system, πρώτα nandroid backup!!

Όλα καλά τώρα και εγω το έσβησα από την αρχή κα το έβαλα στο τέλος αποθήκευση,clear data YouTube,restart και όλα καλά.

Σχετικά με την κάμερα εγώ επειδή έχω την stock δεν έχω θέματα με πράσινο σε selfies.

Όντως έχεις δίκιο το backup σε σώζει σε οτιδηποτε αναποδιά.

Τα πολύ θετικά του custom recovery να παίρνεις στην ουσία ολόκληρο image του λειτουργικού με τα πάντα(ρυθμίσεις,εφαρμογές, στήσιμο στα πάντα)και να μπορείς να κανείς επαναφορα οποτεδήποτε χρειαστείς.:up:

Edited by alextrela

Λοιπόν έβαλα εδώ και κάποιες ημέρες το wakelock και σήμερα ανοίγοντας την εφαρμογή πρώτο πρώτο σε κατανάλωση και αυτό που κρατάει σε εγρήγορση το κινητό και την CPU ακόμα και στο παρασκήνιο η ίδια η εφαρμογή το τελευταίο 24ωρο :lol::lol::lol:

Με greenify την έβαλα σε hibernation τώρα μη πω ότι σκέφτομαι να την βγάλω εντελώς

Edited by alextrela

Παιδιά από kernel τι φοράτε?? Θέλω κάτι να έχει παρόμοια αν όχι καλύτερη μπαταρία από τον στοκ της 4.7.6 χωρίς να θυσιάζει επιδόσεις. Είμαι ανάμεσα σε bluspark & new kernel..τους έχει δοκιμάσει κανείς??

Παιδιά από kernel τι φοράτε?? Θέλω κάτι να έχει παρόμοια αν όχι καλύτερη μπαταρία από τον στοκ της 4.7.6 χωρίς να θυσιάζει επιδόσεις. Είμαι ανάμεσα σε bluspark & new kernel..τους έχει δοκιμάσει κανείς??

Μέχρι να απαντήσει κάποιος που το έχει ψάξει και έχει δοκιμάσει πιο διεξοδικά, να πω τη δική μου γνώμη!

Εγώ έχω τον blue_spark εδώ και κάποιες μέρες! Η χρήση μου όμως, όπως και φορτίσεις, ήταν λίγο μπερδεμένες και δεν μπορώ να βγάλω πολύ ασφαλή συμπεράσματα!

Η μπαταρία, αν όχι καλύτερη, πιστεύω ότι είναι λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα.

Όσο αφορά τη λειτουργία έχω την εντύπωση ότι το κινητό είναι λιιιγο πιο σβέλτο. Δεν ξέρω αν είναι placebo. Έτσι κι αλλιώς το κινητό πήγαινε "αέρας" και μαμά.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν έβαλα εδώ και κάποιες ημέρες το wakelock και σήμερα ανοίγοντας την εφαρμογή πρώτο πρώτο σε κατανάλωση και αυτό που κρατάει σε εγρήγορση το κινητό και την CPU ακόμα και στο παρασκήνιο η ίδια η εφαρμογή το τελευταίο 24ωρο :lol::lol::lol:

Με greenify την έβαλα σε hibernation τώρα μη πω ότι σκέφτομαι να την βγάλω εντελώς

Μπράβο στο wakelock detector....... δεν τεμπελιάζει... "δείχνει" ότι δουλεύει!! :p

Τελικά τα ξήλωσες Alex, το wakelock και Greenify;

Μέχρι να απαντήσει κάποιος που το έχει ψάξει και έχει δοκιμάσει πιο διεξοδικά, να πω τη δική μου γνώμη!

Εγώ έχω τον blue_spark εδώ και κάποιες μέρες! Η χρήση μου όμως, όπως και φορτίσεις, ήταν λίγο μπερδεμένες και δεν μπορώ να βγάλω πολύ ασφαλή συμπεράσματα!

Η μπαταρία, αν όχι καλύτερη, πιστεύω ότι είναι λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα.

Όσο αφορά τη λειτουργία έχω την εντύπωση ότι το κινητό είναι λιιιγο πιο σβέλτο. Δεν ξέρω αν είναι placebo. Έτσι κι αλλιώς το κινητό πήγαινε "αέρας" και μαμά.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπράβο στο wakelock detector....... δεν τεμπελιάζει... "δείχνει" ότι δουλεύει!! :p

Ευχαριστώ φίλε..το fastlane το έχεις ανοιχτό?

Μπράβο στο wakelock detector....... δεν τεμπελιάζει... "δείχνει" ότι δουλεύει!!

Μαλλον μετρημενες οι μέρες τους :lol:

Από την στιγμή που έχω και το Amplify μάλλον δεν χρειάζονται τα 2 σωστα?

Εντωμεταξύ μου έβγαλε ενημέρωση για magisk 15.3.

Να προχωρήσω διότι το έχω αναβάλει αφού δουλεύουν όλα ρολόι?

Κατά τα αλλά με Nova Prime πάει πιο γρήγορα και από σφεντόνα συν έχω 3-4 extra πραγματάκια που θέλω επομένως επιμένω με stock να είμαι χωρίς περαιτέρω πειραματισμούς :p

Μόνο με substratum αν μπορώ να βρω το κουμπί του λίγο να ανανεώσω το UI.

Με ψιλοπαιδευει είναι η αλήθεια το τελευταίο.

Σχετικά με το greenify έχω βάλει το παρακάτω module από magisk για αυτό και λέω να το κρατήσω και να σουτάρω μόνο το wakelock

https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-greenify4magisk-t3606277

9cddeaf1dd07b64f882e0f76bc43be05.jpg

Edited by alextrela

Ευχαριστώ φίλε..το fastlane το έχεις ανοιχτό?

Ναι, το fastlane το έχω απ' την πρώτη στιγμή στο 1.

Μαλλον μετρημενες οι μέρες τους :lol:

Από την στιγμή που έχω και το Amplify μάλλον δεν χρειάζονται τα 2 σωστα?

Εντωμεταξύ μου έβγαλε ενημέρωση για magisk 15.3.

Να προχωρήσω διότι το έχω αναβάλει αφού δουλεύουν όλα ρολόι?

Κατά τα αλλά με Nova Prime πάει πιο γρήγορα και από σφεντόνα συν έχω 3-4 extra πραγματάκια που θέλω επομένως επιμένω με stock να είμαι χωρίς περαιτέρω πειραματισμούς :p

Μόνο με substratum αν μπορώ να βρω το κουμπί του λίγο να ανανεώσω το UI.

Με ψιλοπαιδευει είναι η αλήθεια το τελευταίο.

Εγώ μόνο το Amplify έχω. Προς το παρών δεν είδα περίεργα drain. Νομίζω αρκεί!

Έκανα επίσης και την ενημέρωση του Magisk σε 15.3, όλα καλά!

Ήμουν και 'γω σε δίλλημα stock ή nova launcher και τελικά προς το παρών προτίμησα τον nova!

Απ' το "Stereo sound mod" είσαι ευχαριστημένος;

Edited by Titarasaudi

Ναι, το fastlane το έχω απ' την πρώτη στιγμή στο 1.

Εγώ μόνο το Amplify έχω. Προς το παρών δεν είδα περίεργα drain. Νομίζω αρκεί!

Έκανα επίσης και την ενημέρωση του Magisk σε 15.3, όλα καλά!

Ήμουν και 'γω σε δίλλημα stock ή nova launcher και τελικά προς το παρών προτίμησα τον nova!

Απ' το "Stereo sound mod" είσαι ευχαριστημένος;

Ναι ευχαριστημένος είμαι.

Μπορεί σε απόδοση ο ήχος σε ένταση να μην φτάνει το επίπεδο του μόνου ηχείου κάτω αλλά είναι αρκούντος ικανοποιητικό να έχεις stereo ήχο και σε YouTube και με power amp μουσική αλλά και σε video με bsplayer παίζει κανονικά.

Την κάνει την δουλειά του δηλαδή.

καλησπερα,

εχω OOS 4.7.6 μαμα με magisk 15.3 και blu_spark kernel. διαφορα modules και ολα δουλευουν απροβληματιστα.

γνωριζει κανεις αν ταυτοχρονα μπορω να εχω και xposed για κανα 2 αλλα καλα tweaks?

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

καλησπερα,

εχω OOS 4.7.6 μαμα με magisk 15.3 και blu_spark kernel. διαφορα modules και ολα δουλευουν απροβληματιστα.

γνωριζει κανεις αν ταυτοχρονα μπορω να εχω και xposed για κανα 2 αλλα καλα tweaks?

Φυσικά και μπορείς..αν δεν έχεις κάποιο θέμα που δεν θα περνάς το safetynet θα είσαι οκ..και εγω και άλλοι εδώ μέσα έχουμε magisk & Xposed.

καλησπερα,

Σε nougat και με μαμα κερνελ είχα Xposed και magisk μαζί. Δεν είχα θέμα.

.... Μαζί έγραφα με το Βαγγέλη.... :)

Φιλικά, Κατερίνα

καλησπερα,

Οσα πιό πολλά βάζεις τα πράγματα μπερδεύουν.

Μια custom rom και ένας δοκιμασμένος κερνελ φτάνουν.

• The title was changed to [OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις