alextrela Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Έβαλα κι εγώ σε καθαρή εγκατάσταση την No limits 10.8. Φοβερή ROM απλά. Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα , πάρα πολλές επιλογές :D thanks alex :) Χρησιμοποιείς κάποιον συγκεκριμένο κερνελ;;; δυστυχώς δε μπορώ να περασω τον EAS Kernel διότι χαλάει το wifi .. ElementalX παίζει άψογα σε εμένα εδώ και 1 εβδομάδα. Σε XDA γράψουν και New Kernel άψογα. Πέρασα σήμερα 8.77 blu_spark twrp από 8.55 που είχα όταν επιχείρησα να αναβάθμισω στην 10.8 εχθές και λέω να ξανά επιχειρήσω νέα απόπειρα αναβάθμιση και ελπίζω τούτη τη φορά μην έχω θέμα με Gmail. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Εγώ πέρασα από 3 kernel τον τελευταίο καιρό Bluspark Flash SimpleGX Και κατέληξα στον τελευταίο,μου φάνηκε καλύτερος από όλους τους παραπάνω και τον στοκ Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) Εγώ πέρασα από 3 kernel τον τελευταίο καιρό Bluspark Flash SimpleGX Και κατέληξα στον τελευταίο,μου φάνηκε καλύτερος από όλους τους παραπάνω και τον στοκ Sent from my ONEPLUS 5T Elemental βάζω διότι έχει swipe up gesture να ξυπνάει η οθόνη που προτιμώ. Και με καλύπτει σε όλα τα υπόλοιπα διαφορά tweaks σε ήχο σε vibration σε επίπεδο χρονισμό CPU-GPU που τα έχουν όλοι υπόλοιποι kernel βέβαια. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited May 27, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Παω να εγκαταστήσω τον ελεμενταλΧ από το EX Kernel Manager και γραφει 'could not find compatible version' . έβαλα manually το ElementalX-OP5-3.04. και παλι μεσα απο το app λεει το ίδιο, οποτε χειροκινητα το update. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) Παω να εγκαταστήσω τον ελεμενταλΧ από το EX Kernel Manager και γραφει 'could not find compatible version' . έβαλα manually το ElementalX-OP5-3.04. και παλι μεσα απο το app λεει το ίδιο, οποτε χειροκινητα το update. Δεν δίνεις σημασία στο could not find compatible version. Άλλωστε η 3.04 είναι η τελευταία έκδοση. Και σε εμένα έτσι είναι. Και όσο είχα stock open beta 8 το ίδιο μου έγραφε. Μια χαρά άψογα δουλεύει. Και αν βγει νέα version του kernel το περνάς χειροκίνητα μέσω recovery. ΥΓ:Ξανά επιχείρησα αναβάθμιση σε 10.8 και τζίφος εξακολουθεί Gmail να κρασαρει συνέχεια,επομένως ξαναγύρισα σε 10.7 μέσω backup restore και μένω εκεί έως βγει 10.9 που να βασίζεται σε νέα beta έκδοση OOS της OnePlus. Άλλωστε προτιμώ τις open beta από τις stable version. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited May 27, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Εγώ πέρασα από 3 kernel τον τελευταίο καιρό Bluspark Flash SimpleGX Και κατέληξα στον τελευταίο,μου φάνηκε καλύτερος από όλους τους παραπάνω και τον στοκ Sent from my ONEPLUS 5T Δοκίμασε και τον NewKernel. Τον είχα κάμποσο καιρό, δεν ήταν κακός. Θεωρώ τον stock που έρχεται με την open beta 8 μια χαρά. Ειδικά σε αυτονομία νομίζω ότι είναι από τους πιο αποδοτικούς. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 New kernel έχω τους 4,5 μήνες από τους 6 που έχω το κινητό!!! Απλά φοβερός, απλά είπα να δοκιμάσω και άλλους και κόλλησα τελευταία με τον simplegx, τώρα που πέρασα την 5.1.2 είμαι στοκ ακόμα μέχρι να δούμε τι άλλο θα δοκιμάσουμε, τον bluepark τον θεωρώ υποδεέστερο (μην βαράτε) γιατί έτσι τουλάχιστον φαίνεται στην συσκευή και στα μάτια μου, με βλέπω να καταλήγω πάλι σε newkernel ή simplegx. Επίσης ο render zenith ήταν φοβερός όταν τον είχα δοκιμασει με nougat Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 New kernel έχω τους 4,5 μήνες από τους 6 που έχω το κινητό!!! Απλά φοβερός, απλά είπα να δοκιμάσω και άλλους και κόλλησα τελευταία με τον simplegx, τώρα που πέρασα την 5.1.2 είμαι στοκ ακόμα μέχρι να δούμε τι άλλο θα δοκιμάσουμε, τον bluepark τον θεωρώ υποδεέστερο (μην βαράτε) γιατί έτσι τουλάχιστον φαίνεται στην συσκευή και στα μάτια μου, με βλέπω να καταλήγω πάλι σε newkernel ή simplegx. Επίσης ο render zenith ήταν φοβερός όταν τον είχα δοκιμασει με nougat Sent from my ONEPLUS 5T Τον ξαναπέρασα εγώ... Η τελευταία έκδοση βγήκε 22 του μήνα και την κάρφωσα αφού έγραψα το προηγούμενο ποστ. Ζορίστηκα :lol: Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 New kernel έχω τους 4,5 μήνες από τους 6 που έχω το κινητό!!! Απλά φοβερός, απλά είπα να δοκιμάσω και άλλους και κόλλησα τελευταία με τον simplegx, τώρα που πέρασα την 5.1.2 είμαι στοκ ακόμα μέχρι να δούμε τι άλλο θα δοκιμάσουμε, τον bluepark τον θεωρώ υποδεέστερο (μην βαράτε) γιατί έτσι τουλάχιστον φαίνεται στην συσκευή και στα μάτια μου, με βλέπω να καταλήγω πάλι σε newkernel ή simplegx. Επίσης ο render zenith ήταν φοβερός όταν τον είχα δοκιμασει με nougat Sent from my ONEPLUS 5T Ναι άμα δεν ζητάς extra feature και η λιτότητα και απλότητα το πρώτο μέλημα ο simplegx φαίνεται εξαιρετικός. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Σωστά τα είπες και είμαι και εγώ των minimal καταστάσεων, οπότε προτείνονται simplegx & newkernel (δεν έχω δοκιμάσει elemental), νομίζω ότι bluespark και οι περισσότεροι είναι για λίγα παραπάνω extra feautures με πιο φορτωμένους ακόμα τον render zenith και τον singularity (δεν τον έχω δοκιμάσει). Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Βγήκε σήμερα και 10.9 No Limits που βασίζεται στην νέα open beta 9 που έβγαλε η OnePlus. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 (edited) Πέρασα τη beta 9 αλλά έχασα το recovery. Ποιο είναι το τελευταίο blue spark για να το ξαναπερασω? 8.73?? Edited May 29, 2018 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Πέρασα τη beta 9 αλλά έχασα το recovery. Ποιο είναι το τελευταίο blue spark για να το ξαναπερασω? 8.73?? 8.77 https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=21949#downloads Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 8.77 https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=21949#downloads Ευχαριστώ Βαιε. Είδα το tremble και νόμιζα ότι δεν κάνει. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Ευχαριστώ Βαιε. Είδα το tremble και νόμιζα ότι δεν κάνει.Όχι μια χαρά δουλεύει. Απλά όποτε φλασαρεις κάποιο αρχείο, θα σου εμφανίζει με κόκκινα γράμματα ότι δεν κάνει mount το vendor. Μην δίνεις σημασία όμως, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, ούτε σημαίνει πως δυσλειτουργει το twrp. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 (edited) Την περασα την 10.9 No Limits τελικά ομως αναγκάστηκα να την περασω καθαρη εγκατασταση διοτι ενω τις πρώτες ωρες ολα αψογα πανω απο την 10.7 ακομα και με gmail αργα το απόγευμα άρχισε οχι μόνο gmail να σε κρεμαει αλλα και outlook app ετσι στα καλα καθούμενα. Ένα έχω καταλάβει με την No Limits οτι δεν γουστάρει να την περνάμε ως dirty flash πανω απο προηγούμενη:lol:. Ας οψετε οτι ειναι με διαφορά η καλύτερη custom rom βασισμένη σε Oxygen με μπόλικα καλούδια αλλιως θα την ειχα σουταρει προ πολλού.:p Πέρασα τη beta 9 αλλά έχασα το recovery. Ποιο είναι το τελευταίο blue spark για να το ξαναπερασω? 8.73?? Αμα στο καπάκι μετα το φλασαρισμα της rom φλασαρεις custom recovery και magisk δεν χάνεις τίποτα απο αυτά στην πορεία. Και μην επιλεξεις reboot system αλλα reboot σε recovery για 1 μονο φορα αφου φλασαρεις recovery και magisk και μετά κάνεις στη δεύτερη φορα reboot system. Πλεον ο κοσμος να χαλασει δεν χανεις ποτε custom recovery ούτε root αν ακολουθήσεις πανω κανονα. Και αν τυχών κάνεις format data για οποιοδήποτε φλασαρεις επιτόπου custom recovery και reboot σε recovery το αμέσως επόμενο βήμα, ποτέ reboot system. Παντα το αφηνεις τελευταιο το reboot system αφου ηδη μια φορα ξαναμπηκες recovery μετα το φλασαρισμα του. Edited May 29, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Τριχες τελικα με την 10.9 No Limits:lol: Μονο λιγες ωρες κρατησε το free of issue και ξανα ειχα θεματα οχι μονο με gmail αλλα και outlook app. Ακόμα και μετά απο καθαρή εγκατάσταση τα προβλήματα παρέμειναν και απο πανω ειχα θέματα με dolphin που όποτε το άνοιγε αυτό που έκανε ηταν μια μαύρη οθόνη να ανοίγει:p Δεν ξέρω αν ευθύνεται η ιδια η rom η τίποτα που προκαλείται απο play services η play store το θεμα ειναι οτι ουτε η 10.8 ουτε η 10.9 έκατσε να ειναι πλήρως απροβλημάτιστη. Τα θέματα με email app τα βίωσαν αρκετοί χρήστες σε XDA οπως διαβάζω. Ετσι λοιπόν επέστρεψα στην πραγματικα απροβλημάτιστη 10.7. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Τριχες τελικα με την 10.9 No Limits:lol: Μονο λιγες ωρες κρατησε το free of issue και ξανα ειχα θεματα οχι μονο με gmail αλλα και outlook app. Ακόμα και μετά απο καθαρή εγκατάσταση τα προβλήματα παρέμειναν και απο πανω ειχα θέματα με dolphin που όποτε το άνοιγε αυτό που έκανε ηταν μια μαύρη οθόνη να ανοίγει:p Δεν ξέρω αν ευθύνεται η ιδια η rom η τίποτα που προκαλείται απο play services η play store το θεμα ειναι οτι ουτε η 10.8 ουτε η 10.9 έκατσε να ειναι πλήρως απροβλημάτιστη. Τα θέματα με email app τα βίωσαν αρκετοί χρήστες σε XDA οπως διαβάζω. Ετσι λοιπόν επέστρεψα στην πραγματικα απροβλημάτιστη 10.7. Αλεξ η No Limits, πέραν της παραμετροποίησης που ανέφερες, προσφέρει κάτι περισσότερο απ' τη stable ή τη beta; Ταχύτητα ή καλύτερο smoothness; Η απόδοση της κάμερας είναι τα ίδια με τις "μαμά" rom's ή υστερεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 (edited) Αλεξ η No Limits, πέραν της παραμετροποίησης που ανέφερες, προσφέρει κάτι περισσότερο απ' τη stable ή τη beta; Ταχύτητα ή καλύτερο smoothness; Η απόδοση της κάμερας είναι τα ίδια με τις "μαμά" rom's ή υστερεί; Πέρα του πλούτο σε customizations που σου δίνει επιλογή κατά το setup παρεχει και καλύτερο multitasking σύμφωνα με τα γραφόμενα του δημιουργού που κυρίως όσοι δουλεύουν πολλές εφαρμογές θα νιώσουν τη διαφορά Σε ταχύτητα και smoothness εξίσου 1 κλικ πιο σβέλτο και όμαλο το κόβω διότι έχει μπόλικα tweaks με optimization under the hood είτε σε κόψιμο υπηρεσιών/εφαρμογών από Google/OnePlus είτε προσθήκη κάποιων extra tweaks που αυξάνουν περαιτέρω απόδοση της rom. Διάβασε εδώ τι περιλαμβάνει όπου μπορείς να επιλέξεις από μια τεράστια γκάμα επιλογών που θες να εγκατασταθεί σε εφαρμογές/υπηρεσίες/tweaks όπως και το επίπεδο debloat που μπορεί να διαλέξεις. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/development/rom-xxx-nolimits-1-1-speed-ram-optimized-t3627121 Τώρα για κάμερα έχει μόνο την stock ως επιλογή άρα μια η άλλη δηλαδή. Σε Nougat παρεχει Google camera. Δεν είναι η κάμερα ο βασικός λόγος να προβείς σε στροφή στην συγκεκριμένη rom αλλά όλα τα υπόλοιπα που όντως παρεχει top επίπεδο και υπερτερεί του stock oxygen. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited May 30, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Πέρα του πλούτο σε customizations που σου δίνει επιλογή κατά το setup παρεχει και καλύτερο multitasking σύμφωνα με τα γραφόμενα του δημιουργού που κυρίως όσοι δουλεύουν πολλές εφαρμογές θα νιώσουν τη διαφορά Σε ταχύτητα και smoothness εξίσου 1 κλικ πιο σβέλτο και όμαλο το κόβω διότι έχει μπόλικα tweaks με optimization under the hood είτε σε κόψιμο υπηρεσιών/εφαρμογών από Google/OnePlus είτε προσθήκη κάποιων extra tweaks που αυξάνουν περαιτέρω απόδοση της rom. Διάβασε εδώ τι περιλαμβάνει όπου μπορείς να επιλέξεις από μια τεράστια γκάμα επιλογών που θες να εγκατασταθεί σε εφαρμογές/υπηρεσίες/tweaks όπως και το επίπεδο debloat που μπορεί να διαλέξεις. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/development/rom-xxx-nolimits-1-1-speed-ram-optimized-t3627121 Τώρα για κάμερα έχει μόνο την stock ως επιλογή άρα μια η άλλη δηλαδή. Σε Nougat παρεχει Google camera. Δεν είναι η κάμερα ο βασικός λόγος να προβείς σε στροφή στην συγκεκριμένη rom αλλά όλα τα υπόλοιπα που όντως παρεχει top επίπεδο και υπερτερεί του stock oxygen. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Thanks! Για να την φλασάρεις πρέπει γίνει στο κινητό πλήρης format ή αρκούν τα κλασσικά wipes (cache, dalvik cache, system και data); Θέλει κάτι άλλο προσοχή για την εγκατάσταση της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 (edited) Thanks! Για να την φλασάρεις πρέπει γίνει στο κινητό πλήρης format ή αρκούν τα κλασσικά wipes (cache, dalvik cache, system και data); Θέλει κάτι άλλο προσοχή για την εγκατάσταση της; Full Format data και full στήσιμο από αρχή. Δεν εγκαθίσταται διαφορετικά. Επιλέγεις encrypt η decrypt κατά το setup επέλεξε το πρώτο έτσι ώστε αν γυρίσεις stock να μην κάνεις εκ νέου full format data. Είναι λίγο μπελάς η διαδικασία διότι θέλει διπλό φλασαρισμα. Πρώτα την base stock oxygen rom όπου κανείς κανονικά το αρχικό στήσιμο με google account(μόνο αυτό τίποτα άλλο περαιτέρω) Και μετά φλασαρισμα την customized rom όπου μέσω Aroma σε οδηγεί βήμα βήμα με γραφικό περιβάλλον τι να επιλέξεις και τι όχι. Θέλει να διαβάζεις προσεχτικά σε κάθε βήμα τι σου λέει και να μην βιάζεσαι και να διπλοτσεκαρεις οτιδήποτε επιλέξεις. Έχει οδηγό που έχω δώσει πίσω 1-2 σελίδες βάση ενός χρήστη σε XDA που ακολούθησα. Εδώ Μόνο το 4 και 5 δεν ακολούθησα δεν χρειαζεται(το reboot σε recovery οπωσδήποτε το κάνεις στο 5 απλά με uninstalls/install Magisk δεν θα ασχοληθείς στην base setup την αρχικής rom) Στην δεύτερη φάση του setup με το γραφικό περιβάλλον θα επιλέγεις 15.4 Magisk install διότι αυτή συνίσταται σε καθαρή εγκατάσταση,όχι 16 ούτε 16.3 η 16.4. Απλά στο τέλος αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του δεύτερου φλασαρισματος κανείς αναβάθμιση Magisk μέσω Magisk Manager app στην 16 από 15.4. Η τελευταία blu_ spark είναι η 8.77 αυτή βάζεις όχι την 73 διοτι ο οδηγός γράφτηκε όταν η 73 ήταν η τελευταία. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited May 30, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Full Format data και full στήσιμο από αρχή. Δεν εγκαθίσταται διαφορετικά. Επιλέγεις encrypt η decrypt κατά το setup επέλεξε το πρώτο έτσι ώστε αν γυρίσεις stock να μην κάνεις εκ νέου full format data. Είναι λίγο μπελάς η διαδικασία διότι θέλει διπλό φλασαρισμα. Πρώτα την base stock oxygen rom όπου κανείς κανονικά το αρχικό στήσιμο με google account(μόνο αυτό τίποτα άλλο περαιτέρω) Και μετά φλασαρισμα την customized rom όπου μέσω Aroma σε οδηγεί βήμα βήμα με γραφικό περιβάλλον τι να επιλέξεις και τι όχι. Θέλει να διαβάζεις προσεχτικά σε κάθε βήμα τι σου λέει και να μην βιάζεσαι και να διπλοτσεκαρεις οτιδήποτε επιλέξεις. Έχει οδηγό που έχω δώσει πίσω 1-2 σελίδες βάση ενός χρήστη σε XDA που ακολούθησα. Εδώ Μόνο το 4 και 5 δεν ακολούθησα δεν χρειαζεται(το reboot σε recovery οπωσδήποτε το κάνεις στο 5 απλά με uninstalls/install Magisk δεν θα ασχοληθείς στην base setup την αρχικής rom) Στην δεύτερη φάση του setup με το γραφικό περιβάλλον θα επιλέγεις 15.4 Magisk install διότι αυτή συνίσταται σε καθαρή εγκατάσταση,όχι 16 ούτε 16.3 η 16.4. Απλά στο τέλος αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του δεύτερου φλασαρισματος κανείς αναβάθμιση Magisk μέσω Magisk Manager app στην 16 από 15.4. Η τελευταία blu_ spark είναι η 8.77 αυτή βάζεις όχι την 73 διοτι ο οδηγός γράφτηκε όταν η 73 ήταν η τελευταία. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ευχαριστώ για την αναλυτική περιγραφή! Μμμ έχει την ψιλομανούρα της βλέπω για να μπει σωστά! Έλεγα να δοκιμάσω κάτι άλλο πέραν της stock, αν όντως αποδεδειγμένα αξίζει! Να δούμε πότε θα βρω χρόνο και ....... όρεξη!! :) Με "ζορίζει" λίγο που θέλει και full format γιατί έχω 60gb πράγματα μέσα!! Πέρασαν και τα χρόνια πια :p και άρχισα λίγο να βαριέμαι τις μεγάλες διαδικασίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Τριχες τελικα με την 10.9 No Limits:lol: Μονο λιγες ωρες κρατησε το free of issue και ξανα ειχα θεματα οχι μονο με gmail αλλα και outlook app. Ακόμα και μετά απο καθαρή εγκατάσταση τα προβλήματα παρέμειναν και απο πανω ειχα θέματα με dolphin που όποτε το άνοιγε αυτό που έκανε ηταν μια μαύρη οθόνη να ανοίγει:p Δεν ξέρω αν ευθύνεται η ιδια η rom η τίποτα που προκαλείται απο play services η play store το θεμα ειναι οτι ουτε η 10.8 ουτε η 10.9 έκατσε να ειναι πλήρως απροβλημάτιστη. Τα θέματα με email app τα βίωσαν αρκετοί χρήστες σε XDA οπως διαβάζω. Ετσι λοιπόν επέστρεψα στην πραγματικα απροβλημάτιστη 10.7. αυτο μπας και το ειδες; ακουγεται λογικο, αφου χρησιμοποιει webview στα mail. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=76670229&postcount=14124 Finally can confirm that webview was the issue for my mail problems. After updating to 10.9 and getting rid of Chrome i just made sure that dev section for webview is set correct and all working fine. Thx guys! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 (edited) αυτο μπας και το ειδες; ακουγεται λογικο, αφου χρησιμοποιει webview στα mail. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=76670229&postcount=14124 θα το δοκιμασω να δω αν οντως ειναι η λυση. Γιοφύρι της Αρτας θα καταντήσουμε με την 10.9:lol::p Edit: Τελικα δούλεψε η πάνω λυση άρτια και αποτελεσματικά μιας και πέρασα με καθαρη εγκατάσταση την 10.9. Ελπίζω και στη συνεχεια να συνεχιστεί να δουλεύουν ρολοι email app και dolphin που με ανάγκαζαν να επιστρέφω σε 10.7. Edited May 31, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 (edited) Απο τότε που έβαλα open beta 9 δεν εχω πρόβλεψη λέξεων με google keyboard στα ελληνικά.:blink::wacko: Δοκιμασα επανεγκατάσταση πληκτρολογίου αλλά τίποτα. Έβαλα και μια προηγούμενη εκδοσή του Απριλίου και ουτε εδω.:(:mad: Ουδέποτε ειχα θέμα εως τωρα με πρόβλεψη λέξεων στα ελληνικα με google keyboard σε κανένα κινητό η εκδοσή android. Άλλος κανεις να εχει ιδιο θεμα? Edit:Εβαλα Chrooma keyboard και δουλεύει άψογα αγόρασα και την pro έκδοση στα 1.99 απο 5.5 που τρέχει προσφορά και βρηκαμε μια πολυ καλη εναλλακτική λυση. https://www.androidcentral.com/best-keyboard-android Swiftkey δεν άντεξα πανω απο 1 ωρα και Sony keyboard δεν εγκαθιστάτε τελευταία απο open beta 7 και έπειτα ουτε με magisk module που δουλευε παλιότερα. Edited June 2, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts