iPap Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Πέρασε κανείς την 10.4? Σκέφτομαι να κάνω clean install καθώς μου αρέσει η xXx ως τώρα αλλά τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί κατα διαστήματα τουλάχιστον για προηγούμενες εκδόσεις, με κάνουν διστακτικό. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) Πέρασε κανείς την 10.4? Σκέφτομαι να κάνω clean install καθώς μου αρέσει η xXx ως τώρα αλλά τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί κατα διαστήματα τουλάχιστον για προηγούμενες εκδόσεις, με κάνουν διστακτικό. Εκανα το λαθος να την περάσω απο πάνω απο 10.3α και το live wallpaper μεσω 500firepaper σταμάτησε να δουλεύει. Ξαναγύρισα πισω και παλι δεν δουλεύει παραδόξως,ενω δούλευε προτού πάω στην 10.4:confused::blink: Έκανα και καθαρη εγκατάσταση στην 10.4 μπας και δουλέψει και το απόλυτο μηδέν. Δεν ειχα προλαβει να παρω backup της 10.3α διοτι δεν πιστευα θα ειχα τέτοιο θέμα με την αναβαθμιση στην 10.4 Επομένως με βαριά καρδιά γυρισα στην official open beta 6 απο το backup που είχα όπου εκεί δουλεύει άψογα. Edited April 20, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Παντως ρε παιδες το Youtube Vanced module δεν μου δουλεύει οσο και αν προσπάθησα μέσω magisk επανειλημμένες φορές μάλιστα. Ακολουθω και τις οδηγιες σε xda και κανενα αποτελεσμα. Μονο οταν περασα την xXx No Limits rom που εγκαθιστάτε κατα το setup δουλευει αψογα. Κυριως για background το θελω μονο. Edited April 22, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Alex με ποια ρομ είσαι τώρα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Alex με ποια ρομ είσαι τώρα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με την τελευταία open beta 6. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Είναι καλή για μπαταρία; είμαι με την stable 5.1 και σκέφτομαι να πάω σε beta Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Είναι καλή για μπαταρία; είμαι με την stable 5.1 και σκέφτομαι να πάω σε beta Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίδια επίπεδα αποδοσης οπως με την εξαιρετικη open beta 4. Stable δεν βρίσκω λόγο ουσιαστικό να γυρίσω αφου τις beta τις βρισκω σε υψηλα επίπεδα υλοποίησης. Στα σκαριά να βγει και νεα open beta με νεα feature επόμενο διάστημα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Ευχαριστώ φιλαράκι μόλις την έβαλα και εγώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Παντως ρε παιδες το Youtube Vanced module δεν μου δουλεύει οσο και αν προσπάθησα μέσω magisk επανειλημμένες φορές μάλιστα. Ακολουθω και τις οδηγιες σε xda και κανενα αποτελεσμα. Μονο οταν περασα την xXx No Limits rom που εγκαθιστάτε κατα το setup δουλευει αψογα. Κυριως για background το θελω μονο.Γιατί το κουράζετε και δεν βάζετε την noroot έκδοση η οποία δουλεύει ρολόι να τελειώνετε; Το είπα και λίγα post πιο πίσω (#1016). Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Παντως ρε παιδες το Youtube Vanced module δεν μου δουλεύει οσο και αν προσπάθησα μέσω magisk επανειλημμένες φορές μάλιστα. Ακολουθω και τις οδηγιες σε xda και κανενα αποτελεσμα. Μονο οταν περασα την xXx No Limits rom που εγκαθιστάτε κατα το setup δουλευει αψογα. Κυριως για background το θελω μονο. Ήμουν έτοιμη να βάλω τη noroot μέχρι που πήγα στο playstore και έκανα απεγκαταση τις ενημερώσεις. Μετά δούλεψε κανονικά. Σε beta 6. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Γιατί το κουράζετε και δεν βάζετε την noroot έκδοση η οποία δουλεύει ρολόι να τελειώνετε; Το είπα και λίγα post πιο πίσω (#1016). Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός απεγκατεστησα με titanium την official και έβαλα την non root και ολα κομπλέ.:):up: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα σας, Καινούργιος στην παρέα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας, υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει το wifi calling cosmote? και αν ναι πως? Υπάρχει κάποια εφαρμογή για την κάμερα που τραβάει καλύτερες φωτογραφίες απο την στοκ εφαρμογή? Υπάρχει τρόπος να φαίνονται τα χρώματα πιο ζωντανά στην οθόνη? Προέρχομαι απο galaxy s7 edge και αυτα είναι τα 3 πράγματα που μου φάνηκαν υποδεεστερα. Κατά τα άλλα η συσκευή πετάει, ειδικά σε θέμα μπαταρίας και κολλήματος Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα σας, Καινούργιος στην παρέα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας, υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει το wifi calling cosmote? και αν ναι πως? Υπάρχει κάποια εφαρμογή για την κάμερα που τραβάει καλύτερες φωτογραφίες απο την στοκ εφαρμογή? Υπάρχει τρόπος να φαίνονται τα χρώματα πιο ζωντανά στην οθόνη? Προέρχομαι απο galaxy s7 edge και αυτα είναι τα 3 πράγματα που μου φάνηκαν υποδεεστερα. Κατά τα άλλα η συσκευή πετάει, ειδικά σε θέμα μπαταρίας και κολλήματος Ευχαριστώ εκ των προτέρων Για το wifi calling θες πρωτα ενεργοποίηση απο τον παροχο σου και μετα θες root για να εγκαταστησεις την επιλογή μέσω magisk module ετσι ωστε να προστεθει στις ρυθμισεις της συσκευής. Για το δεύτερο μονο με google camera. Για το τριτο να βγάλεις την εργοστασιακή προστασια οθόνης η αλλιως να παιξεις με τα χρώματα σε settings-display-screen calibration επιλέγοντας καποιο απο τις διαθεσιμες επιλογές. Αν εισαι βεβαια root θα εχεις παραπάνω εργαλεία για calibration οθονης πχ μεσω custom kernel Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα σας, Καινούργιος στην παρέα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας, υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει το wifi calling cosmote? και αν ναι πως? Υπάρχει κάποια εφαρμογή για την κάμερα που τραβάει καλύτερες φωτογραφίες απο την στοκ εφαρμογή? Υπάρχει τρόπος να φαίνονται τα χρώματα πιο ζωντανά στην οθόνη? Προέρχομαι απο galaxy s7 edge και αυτα είναι τα 3 πράγματα που μου φάνηκαν υποδεεστερα. Κατά τα άλλα η συσκευή πετάει, ειδικά σε θέμα μπαταρίας και κολλήματος Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η συσκευή δεν υποστηρίζεται από την Cosmote, οπότε wifi calling και volte τα ξεχνάς, τουλάχιστον προς το παρόν. Αν την υποστηρίξει στο μέλλον δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Για το wifi calling θες πρωτα ενεργοποίηση απο τον παροχο σου και μετα θες root για να εγκαταστησεις την επιλογή μέσω magisk module ετσι ωστε να προστεθει στις ρυθμισεις της συσκευής. Για το δεύτερο μονο με google camera. Για το τριτο να βγάλεις την εργοστασιακή προστασια οθόνης η αλλιως να παιξεις με τα χρώματα σε settings-display-screen calibration επιλέγοντας καποιο απο τις διαθεσιμες επιλογές. Αν εισαι βεβαια root θα εχεις παραπάνω εργαλεία για calibration οθονης πχ μεσω custom kernel Καλησπέρα, μόνο με root δλδ δουλεύει ; ο επόμενος φίλος λέει ότι δεν λειτουργεί, τι ισχύει; Την Google camera που μπορώ να την βρω; γτ μέσα στις εφαρμογές δεν την βρίσκω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Καλησπέρα, μόνο με root δλδ δουλεύει ; ο επόμενος φίλος λέει ότι δεν λειτουργεί, τι ισχύει; Την Google camera που μπορώ να την βρω; γτ μέσα στις εφαρμογές δεν την βρίσκω. Ευχαριστώ Δεν το δουλεύω διότι έχω wind που δεν υποστηρίζει WiFi calling ακόμα απλά ήθελα να σου δείξω ότι για να προστεθεί στην συσκευή θέλει root διότι από stock δεν έχει τέτοια επιλογή. Εσυ που είσαι cosmote η άλλος χρήστης που είναι και root ας το δοκιμάσει να μας πει. Google camera έχει σε xda. Google it η πήγαινε στο νήμα με τις φωτογραφίες εδώ στο φόρουμ να σου πουν ποια έκδοση κατεβάζεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7553220#post7553220 Πάντως δεν είναι σε όλες τις συνθήκες καλύτερη η google από την stock. Πρέπει και τα 2 να δουλεύεις ανάλογα τη σκηνή η συνθήκες. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited April 22, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα πήρα πρόσφατα τη συσκευή και μου βγάζει από την πρώτη ημέρα ενημερώσει συστήματος. Θέλω να ρωτήσω αυτή που βγάζει είναι η oreo? Και επίσης αν είναι η original? Διότι δεν θέλω να μπλέξω με root και κάτι τέτοια γιατί δεν γνωρίζω κιόλας: One Plus5TOxygen_43_1802230142. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα πήρα πρόσφατα τη συσκευή και μου βγάζει από την πρώτη ημέρα ενημερώσει συστήματος. Θέλω να ρωτήσω αυτή που βγάζει είναι η oreo? Και επίσης αν είναι η original? Διότι δεν θέλω να μπλέξω με root και κάτι τέτοια γιατί δεν γνωρίζω κιόλας: One Plus5TOxygen_43_1802230142. Ευχαριστώ Αν δεν το εχεις πειραξει το κινητο σου καθολου τοτε ειναι επισημη ενημερωση και καλο ειναι να την περασεις. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Δεν το δουλεύω διότι έχω wind που δεν υποστηρίζει WiFi calling ακόμα απλά ήθελα να σου δείξω ότι για να προστεθεί στην συσκευή θέλει root διότι από stock δεν έχει τέτοια επιλογή. Έχω την εντύπωση ότι στην Beta 4 τα VoLTE και WiFi Calling υπάρχουν σαν επιλογές. Εμένα που ο πάροχος μου τα υπόστηρίζει και τα δύο, υπάρχουν σαν επιλογές από την αρχή χωρίς να χρειαστεί να κάνω οτιδήποτε! Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Έχω την εντύπωση ότι στην Beta 4 τα VoLTE και WiFi Calling υπάρχουν σαν επιλογές. Εμένα που ο πάροχος μου τα υπόστηρίζει και τα δύο, υπάρχουν σαν επιλογές από την αρχή χωρίς να χρειαστεί να κάνω οτιδήποτε!Που υπάρχουν φίλε Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Που υπάρχουν φίλε Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα βλέπω στο "SIM & network settings " ως Enhanced Communications. όπως είπα ο πάροχος μου τα υποστηρίζει σίγουρα και δεν είναι ελληνικός. Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Έχω την εντύπωση ότι στην Beta 4 τα VoLTE και WiFi Calling υπάρχουν σαν επιλογές. Εμένα που ο πάροχος μου τα υπόστηρίζει και τα δύο, υπάρχουν σαν επιλογές από την αρχή χωρίς να χρειαστεί να κάνω οτιδήποτε!Το θέμα είναι ότι δεν φτάνει να τα υποστηρίζει μόνο ο πάροχος ( Cosmote) αλλά και η συσκευή μέσω του παρόχου. Προς το παρόν νομίζω μόνο κάποιες συσκευές της Huawei και δεν θυμάμαι ποιών άλλων εταιριών οι συσκευές τα δουλευουν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Το θέμα είναι ότι δεν φτάνει να τα υποστηρίζει μόνο ο πάροχος ( Cosmote) αλλά και η συσκευή μέσω του παρόχου. Προς το παρόν νομίζω μόνο κάποιες συσκευές της Huawei και δεν θυμάμαι ποιών άλλων εταιριών οι συσκευές τα δουλευουν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ το είχα ψάξει στην παλιά μου συσκευή και δεν υπήρχε. Στο oneplus 5t από όταν το κοίταξα ήταν εκεί, χωρίς να κάνω τίποτα! (το μονο που δεν θυμάμαι είναι αν το κοίταξα πριν βάλω custom kernel ή μετα!) Απενεργοποίησα την μία σιμ και άφησα μόνο την wind ενεργή. Έκανα επανεκίνησα και οι επιλογές για VoLTE, WiFi calling εξαφανίστηκαν. Επίσης ενεργοποίησα πάλι την πρώτη εκανα επανεκίνηση και οι επιλογές δεν υπήρχαν. Απενεργοποίησα την wind, έκανα επανεκίνηση και επανήλθαν. Συμπέρασμα Όταν έχω δυο κάρτες ενεργές και η μία δεν τα υποστηρίζει, τότε δεν εμφανίζονται στο μενού. Edited April 22, 2018 by kostasls Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 εχω διαβασει στο φορουμ ο,τι μπορεις να ενεργοποιησεις την καρτα σου για wifi calling kai volte σε καποιο κινητο που υποστηριζει η cosmote και μετα να το χρησιμοποιησεις κανονικα στο δικο σου το εχουν κανει παιδια με το mate 10 pro που δεν το υποστηριζει ακομα η κοσμοτε , ενεργοποιησαν την καρτα πχ σε iphone ή καποιο απο τα πολλα galaxy που υποστηριζει και μετα την χρησιμοποιησαν με επιτυχια στο mate 10 pro Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 εχω διαβασει στο φορουμ ο,τι μπορεις να ενεργοποιησεις την καρτα σου για wifi calling kai volte σε καποιο κινητο που υποστηριζει η cosmote και μετα να το χρησιμοποιησεις κανονικα στο δικο σου το εχουν κανει παιδια με το mate 10 pro που δεν το υποστηριζει ακομα η κοσμοτε , ενεργοποιησαν την καρτα πχ σε iphone ή καποιο απο τα πολλα galaxy που υποστηριζει και μετα την χρησιμοποιησαν με επιτυχια στο mate 10 pro Δεν δουλεύει φίλε μου, στο p10 που είχα πριν δούλευε κανονικά volte και wifi call ενώ στο 5τ οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts